Dodaj do ulubionych

25. kolejka Ekstraklasy

07.03.14, 17:23
Czas na czwartą kolejkę tej edycji Wygraj Ligę.

Jakich zmian dokonaliście?
Na kogo najbardziej liczycie?

Powodzenia! [Bartek]
Obserwuj wątek
    • krystiano2007 Re: 25. kolejka Ekstraklasy 07.03.14, 22:31
      Gdzie punkty za Jeża?przecież grał,na innych podobnych stronach jakoś nie ma takich problemówuncertain
      • wygrajlige_pomoc Re: 25. kolejka Ekstraklasy 08.03.14, 09:21
        Są, cierpliwości. Nie zawsze punkty są 5 minut po meczu. Nie zaginą.
        • wygrajlige_pomoc Tuszyński wystrzelany? 08.03.14, 09:22
          Tak piszą na Facebooku, że już się wystrzelał w tym sezonie. Co sądzicie?
          • Gość: niegramwto Re: Tuszyński wystrzelany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 22:49
            możliwe całkiem, dotąd w ogóle nie istniał, najmłodszy już nie jest, a wcześniej w ogóle nie strzelał i nie stawiali na niego. Ogólnie nie jest to najlepszy zawodnik technicznie, czasem przyspieszy, a uderzenia- na razie co w bramkę, to gol. Skończył się.
            • Gość: hehe Re: Tuszyński wystrzelany + Górnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 22:52
              prawda z panem Tuszyńskim. Dobrze na razie gra Ruch, Wisła bez Głowackiego słaba. Z kolei w Górniku nie gra połowa składu a jak widać rezerw nie maja + przed rundą sprowadzili sam szrot i piłkarzy wypalonych, nie wiem co oni chcą tak osiągnąć, treiner dno, mogą się do ósemki nie załapać.
    • Gość: fortqwerty Re: 25. kolejka Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 00:40
      Mam pytanko wink nie zagral mi obronca, ktory rezerwowy za niego punktuje (2 zrobilo mi pkt)
      • wygrajlige_pomoc Re: 25. kolejka Ekstraklasy 10.03.14, 10:29
        Rezerwowi wchodzą wg listy, którą ustawiasz. Wejdzie "pierwszy z lewej", czyli z numerem 1. [Bartek]
        • Gość: fortqwerty Re: 25. kolejka Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 13:22
          Rezerwowi wchodzą wg listy, którą ustawiasz. Wejdzie "pierwszy z lewej", czyli z numerem 1. [Bartek] - dzieki , milego dnia
      • Gość: qbek Re: 25. kolejka Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 17:05
        To i ja zapytam (wszyscy wymienieni to obrońcy)...nie grał Lewandowski, [1]Grzelczak, [2]Augustyniak ale zagrał [3]Jaroszyński 5pkt - czy system doda mi 5pkt do ogólnego wyniku?
        • Gość: qbek Re: 25. kolejka Ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.14, 08:13
          OK weszło 5pkt Jaroszyńskiego.
          • wygrajlige_pomoc Re: 25. kolejka Ekstraklasy 11.03.14, 10:45
            Na przyszość: rezerwowi "wchodzą" po zamknięciu meczów kolejki (w nocy po ostatnim meczu).
    • wygrajlige_pomoc Robak 10.03.14, 10:29
      Tym razem plac.. Chyba wielu się zawiodło.
    • wygrajlige_pomoc Re: 25. kolejka Ekstraklasy 11.03.14, 10:56
      Nie było za bardzo jak poszaleć. Mieliście kogoś z Dream Teamu?

Dream Team 25. kolejki
      • Gość: kupka Re: 25. kolejka Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 18:29
        Kuświk i Dziwniel obowiązkowo, mam ich. Teodorczyk nieźle punktuje, ale jest drogi to samo Paixao. Zastanawiam się jeszcze nad kupnem Dudka, ale ogólnie w tej kolejce w dream teamie zawodnicy niepopularni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka