menering Re: hän 21.06.16, 18:46 hän działa h?r - zobaczymy albo: hår ____ ??? - w?ng?nián?ji?o? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: hän IP: *.promax.media.pl 26.06.19, 03:19 Na przemyślenia mnie dzisiaj wzięło, i – zastanawiając się – co, jeśli z obecnej uczuciowej historii nic nie wyjdzie, zrobię. Doszedłem do zupełnie oczywistych wniosków: skoro pomimo mojej wiary nie nadaję się na zakonnika, to albo będę szukał drugiej połówki wśród kobiet głęboko wierzących (żadnych dziennikarek , albo też przeżyję życie samotnie, jako swojego rodzaju pustelnik; bieszczadzki na przykład: fakty.tvn24.pl/reportaze,65/ponad-30-lat-temu-zdecydowali-sie-porzucic-wszystko-i-zyc-w-samotnosci,682477.html Wszystko, byle nie skończyć jak oni: www.se.pl/wiadomosci/polska/koscielna-tragedia-w-kotuniu-ksiadz-powiesil-sie-na-plebanii-aa-q4Nm-EUqf-vHsz.html ddwloclawek.pl/pl/11_wiadomosci/33309_39_letni_ksi_dz_powiesi_si_na_terenie_wy_szego_seminarium_duchownego_we_w_oc_awku.html wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Jezuita-zastrzelil-sie-w-klasztorze-w-Nowym-Saczu.-Zostawil-listy-pozegnalne Wszystko, byle nie skończyć jak oni... (Oby byli zbawieni. Oby nie znienawidzili Boga) Odpowiedz Link Zgłoś