carolineko91 Re: test sygnaturki 27.07.19, 16:59 <script type="text/javascript" src="fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs?id=5689423571&a=mamaitwinsy&tag=&showTitle=0&count=1&defaultStyles=1"> </script> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 22.06.19, 00:00 Podkręćcie głośniki. Struś już nawet żeby kawał opowiedzieć potrzebuje suflera. Mózg zupełnie przeżarty. www.youtube.com/watch?v=dvYpYmVktgQ Z komentarzy: tutaj wlasnie widzimy legendarne 70 iq majora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 24.06.19, 23:05 Major na koncu nagrania lamiacym sie glosem mowi o powieszeniu. Zycie tych ludzi to koszmar. www.wykop.pl/wpis/42252049/audio-zaraz-po-powrocie-majora-z-agrykoli-https-vo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 28.07.19, 22:25 20-letnia dziewczyna ze średnim wykształceniem przechwala się, że została prostytutką. Ludzie bez sensownego zaplecza kulturowego/społecznego, wyniesionego z rodzinnego domu, często właśnie tak dramatycznie kończą. Na ulicy. Czy też na internetowym żebractwie, jak życiowo pogubieni aktorzy uniwersum Szkolnej. Gdyby urodziła się w rodzinie z klasy średniej, miałaby na 100% normalne życie. www.youtube.com/watch?v=6H96XkpcbVU www.youtube.com/channel/UCPPmbhY6ItAQ4YWuuEM-PKA/videos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 28.07.19, 22:41 > Ludzie bez sensownego zaplecza kulturowego/społecznego, wyniesionego z rodzinne > go domu, często właśnie tak dramatycznie kończą. > Gdyby urodziła się w rodzinie z klasy średniej, miałaby na 100% normalne życie. --------- Co piąta studentka przyznaje, że ma sponsora! „Myślą, że nie są prostytutkami” krknews.pl/piata-studentka-przyznaje-ze-sponsora-mysla-ze-sa-prostytutkami/ Nie wiem na ile rzetelne są te dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 29.07.19, 16:07 Dzisiaj zauważyłem, że jednak średniego nie ma; wczoraj oglądałem fragmentarycznie. Zasugerowałem się tytułem jej filmu o studniówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 29.07.19, 19:25 Gej jutuber Jakuboski76: "Organizacje LGBT stosują metody marksistowskie, metody NKWD, metody dykaktorskie. www.tysol.pl/a35184--video-Gej-jutuber-Jakuboski76-Organizacje-LGBT-stosuja-metody-marksistowskie-metody-NKWD- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 31.07.19, 16:33 Współczesna recepcja teologiczna "centrowego" Kalwina - geja - jest taka, że Ewa tuż po stworzeniu była de facto mężczyzną. twitter.com/LiberalnyKalwin/status/1156182321638387718 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 31.07.19, 21:46 >"centrowego" Kalwina kalwinisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 31.07.19, 22:04 >Kalwina Bo, że z małej powinno, to już chwilę po napisaniu spostrzegłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 31.07.19, 16:38 DENNIS PRAGER: Czteroletnie badania 128 gayów, prowadzone przez profesora psychologii n a Uniwersytecie Kalifornijskim w Los Angeles, wykazały, że: „więcej niż 92 procent gayów umawiało się z kobietami od czasu do czasu, a 2/3 miało stosunek płciowy z kobietą". W chwili obecnej jedyną teorią, którą możemy odrzucić jest ta, że homoseksualiści są biologicznie "zaprogramowani". pismofronda.pl/wp-content/uploads/Fronda06.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 31.07.19, 22:19 > gayów Dlaczego używali tego śmiesznego z dzisiejszej perspektywy zapisu? Chcieli być trochę złośliwi wobec homo-społeczności, czy w 96 jeszcze nie funkcjonowało w szerszym obiegu powszechnie już dzisiaj znane spolszczenie? Mniejsza o to. Tekst – jak i zresztą pozostałe – najwyższej próby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 01.08.19, 00:58 >Współczesna recepcja teologiczna "centrowego" kalwinisty - geja - jest taka, że Ewa tuż po stworzeniu była de facto mężczyzną. ---- Nie była kobietą w każdym razie. Niełatwo jest się przebić przez meandry gejowskiego rozumowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 02.08.19, 17:58 Ludzie siedzący trochę dłużej na tagu nazywają to "klątwą Szkolnej". Ile tam się pogubionych ludzi przewinęło... www.wykop.pl/wpis/42989805/tak-na-dobranoc-od-liptona-slodkich-snow-xd-jestem/ www.youtube.com/watch?v=LU4t-6vJUts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 05.08.19, 01:53 W teorii osoby dotknięte „klątwą” powinny wcześniej zupełnie poprawnie funkcjonować w społeczeństwie. To nieprawda. Takie miejsca są w stanie przyciągnąć już tylko ludzi z jakimiś dysfunkcjami społecznymi czy psychicznymi. Jedynymi w pełni normalnymi osobami kręcącymi się wokół uniwersum są chyba już tylko tzw. redaktorzy (Fiodor i Sławek) pragnący uszczknąć dla siebie odrobinę cokolwiek wątpliwej sławy oraz Paweł z Warszawy, który autentycznie (i bezskutecznie zarazem) próbował im pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 05.08.19, 02:14 Widzowie uniwersum. Żadna gimbaza. Dojrzali ludzie odkrywający i przyglądający się tym życiowym katastrofom. i.postimg.cc/PfK9x4rc/2019-08-05-020444.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 05.08.19, 13:41 Wyjątkowo ciężko mi jest. Są jakieś działające leki antydepresyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 25.12.19, 23:50 Poczucie wspólnoty niestety wcale nie jest naszą mocną stroną. tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/o-ludzkiej-dobroci-i-empatii-szczegolnie-w-okresie-swiat-bozego-narodzenia-w-faktach-po-faktach,995684.html www.youtube.com/channel/UCvWbJjFlTDAOz-bDUJylQQA/videos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: test sygnaturki IP: *.promax.media.pl 29.12.19, 18:59 > Poczucie wspólnoty niestety wcale nie jest naszą mocną stroną. ----- Również i Janek apeluje, żeby bezdomnych nie zostawiać bez pomocy. www.youtube.com/watch?v=a-hRBg9zNHM www.youtube.com/channel/UCvWbJjFlTDAOz-bDUJylQQA/videos Odpowiedz Link Zgłoś