tomek.150
16.03.21, 02:37
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z wiara ze jakas piekna milosc istnieje.
Uslyszalem kilka lat temu jak siostra do siostry w klotni wykrzykuje ze ta jest zwykla szmata i ze kazdemu by dawala.
Kiedys z Piotrkiem Wasielewskim moim dawnym kumplem bylismy u jednej nauczycielki angielskiego ktorej no juz pewnie z 25 lat temu rozwalalo sie malzenstwo.
My z Piotrkiem bylismy po piwkach oni z 20 lat od nas starsi no i maz startowal do mnie z lapami.
Startowal z lapami tylko dlatego ze sie tam pojawilem. Mialem 20 lat wygladalem na piec lat mlodszego no i startowal.Lato bylo willa na przedmiesciach okno na parterze otwarte maz po pol godzinie podsluchiwania zwyczajnej rozmowy wskakuje z pretensjami do zony. szkoda gadac. jak bardzdo nieudane sa malzenstwa.
widzialem takich wiele.
Ta Piotrka nieslubna tez go jak szmate traktowala. Bylem swiadkiem jednej takie sytuacji kiedy jeszcze mieszkal na Karskach. Jak go zwyzywala. Piotrek mowil ze chciala go oskarzyzyc o jeszcze inne rzeczy bo miala siostre w pracujaca w sadzie i uwazala ze moze sobie pozwolic na wszystko.szkoda gadac.
slyszalem kiedys zupelnie inna historie w innym miejscu klotnie przez drzwi w bloku ze to nie ty mi lazienke wyremonowales tylko moj kolega wykrzykiwala zona. kolejna rozwodowa historia
Na starym mieszkaniu wbloku nas na Komuny pietro wyzej Mariusz bil sie z ojcem w sylwestra wyzywajac swoja zone od najgorszych. Ojciec mariusza prawie dzwonil po policje. zona ojca mariusza telefon powstrzymala.
Ze tego syszalem? Krzysiek Janiak i Grzesiek tez to slyszleli. Wiem bo slyszlalem ich reakcje.Slyszalem ze o tym rozmawwiaja
Halas tamtej bojki byl na cala klatke
Slyszalem i inne klotnie i agresja gdzie byluy rowniez uzywane argumenty intymne . smutno mowic Znam takich histori z kilkanascie pewnie. skad znam? wiele osob otwarcie mowi jak nieudane byly ich zwiazki.
Ze swieca szukac udanych malzenstw.