Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:50 Chodzi mi o to, co ukazuje się po zakończeniu postu, pod kreseczkami. Tak żeby się pokazywało pod każdym moim postem? Ładnie proszę o pomoc i z góry dziękuję. Ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzia81 Re: Jak zrobić sygnaturkę? Stopkę? 13.01.05, 14:32 Niby wystarczy wejsc w "moje forum" i wpisac w pole "sygnaturka" ale mi cos nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sqka Re: Jak zrobić sygnaturkę? Stopkę? 13.01.05, 14:33 mi też nie. Wyloguję się i zaloguję i może wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzia81 Re: Jak zrobić sygnaturkę? Stopkę? 13.01.05, 14:40 Teraz jeszcze tylko wykombinuje jak wstawic aktywny link i bedzie super )) Odpowiedz Link Zgłoś
genepis Jak powiększyć obszar sygnaturki, żeby nie zjadało 18.01.05, 22:46 Sherlock Holmes i dr Watson wybrali się z namiotem na biwak. W środku nocy Sherlock budzi Watsona i mówi: - Popatrz, drogi Watsonie, co widzisz nad sobą? - Gwiazdy, Mały Wóz, Wielki Wóz. - Dobrze. Jaki z tego wniosek? - Że jutro będzie ładna pogoda. - Źle wnioskujesz drogi Watsonie. Z podanych przesłanek należałoby raczej wydedukować, że ukradziono nam namiot. -------------- Sherlock Holmes i dr Watson wybrali się z namiotem na biwak. W środku nocy Sherlock budzi Watsona i mówi: - Popatrz, drogi Watsonie, co widzisz nad sobą? - Gwiazdy, Mały Wóz, Wielki Wóz. - Dobrze. Jaki z tego wniosek? - Że jutro będzie ładna pogoda. - Źle wnioskujesz drogi Watsonie. Z podanych przesłanek należałoby raczej wydedukować, że ukradziono nam namiot. Odpowiedz Link Zgłoś
genepis Re: Jak powiększyć obszar sygnaturki, żeby nie zj 18.01.05, 22:47 i zjada skubane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak zrobić sygnaturkę? Stopkę? IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 20.01.05, 18:18 tak Odpowiedz Link Zgłoś