transsybir Re: Pan Maleńczuk 02.09.06, 23:57 trochę za dużo antyklerykłu , ale generalnie było nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: Pan Maleńczuk 02.09.06, 23:59 trochę za dużo antyklerykału, ale generalnie było nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: 03.09.06, 01:34 Antyklerykalu potocznie zwanego antyklerykalizmem Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: 03.09.06, 01:43 Przydalyby sie foto-rejestracje koncertów (nie tylko Maleńczuka). Również Kultu z 1998, T-Love z koncertu na rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: 03.09.06, 02:59 transsybir napisał: > Przydalyby sie foto-rejestracje koncertów (nie tylko Maleńczuka). > Również Kultu z 1998, T-Love z koncertu na rynku... > Ну ребята, давай Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Pan Maleńczuk, syn Edwarda 04.09.06, 01:31 transsybir napisał: > Antyklerykalu potocznie zwanego antyklerykalizmem Antyklerykalu ___powszechnie zwanego___ antyklerykalizmem Tak to jest jak się czlowiek nocą bierze za pisanie postów. Wracając do koncertu, Maciej, w przerwie między utworami pozdrowił wszystkich ostrowskich komunistów. Powaga ) -- "The world has never faced a problem like this" - Congressman Roscoe Bartlett (Republican, Maryland) www.dieoff.org Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Ring of Fire 05.09.06, 23:28 Ring of Fire - całkiem niezły cover z tego wyszedł. Do klubu dotarlem dopiero o 22 (tak wyszło) więc widzialem tylko koncówkę koncertu. Na fotach mnie raczej nie będzie widać - byłem krótko, stałem na samym końcu, a jak już gość podszedł blisko i pstryknął ze trzy razy, to między mną a aparatem zawsze znalazła się czyjaś głowa. I dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastaofdizasta Re: Pan Maleńczuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:21 czas do domu Odpowiedz Link Zgłoś