miet.b 26.07.04, 08:57 Od Sw. Anny chłodniejsze wieczory i ranki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
users1 Re: Annom wszystkiego najlepszego 26.07.04, 09:16 I ja wszystkim Annom, Aniom, Ankom wszystkiego co w życiu najlepsze W.2 Miet czyżbyś poczuł od Anny jakiś chłód....? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Annom wszystkiego najlepszego 26.07.04, 17:57 users1 napisał: > I ja wszystkim Annom, Aniom, Ankom wszystkiego co w życiu najlepsze > W.2 > Miet czyżbyś poczuł od Anny jakiś chłód....? Dołączam się do życzeń - wszelkiej pomyślności , zdrowia i szczęścia dla Pań Ań z naszego forum Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Re: Anny... dziękują 26.07.04, 18:00 Serdeczne dzięki ..w imieniu wszystkich Anek. Właśnie za chwilę zamierzam wypić zdrowie...swoje...gości i...Wasze. Jeszcze raz dziękuje,a...z tym chłodem...mam nadzieję,że to nie przykre doświadczenia a jedynie...nawiązanie do ludowej przepowiedni. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Re: Anny... dziękują 26.07.04, 18:02 Ojojoj..! Chyba pomyliła mi się kolejność toastów...a jeszcze nic nie piłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś