Gość: Losioo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 21:46 czy ktoś tu zagląda? Nuda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WP Re: nuda IP: *.udn.pl 19.10.03, 20:13 Gość portalu: Losioo napisał(a): > czy ktoś tu zagląda? Nuda... Zaglądam, ale nuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LosioBP Re: nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 16:07 Jak w polskim filmie. Nic się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
pankracea Re: nuda 31.12.03, 21:36 maly ruch. spokojnie. na forum, jak w samym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 24.04.04, 23:24 Nuuuda jak w polskim filmie... nic się nie dzieje..nuuuda... a ruch..? Na temat ruchu bym podyskutował... no może panuje tutaj ruch jak na ulicach miasta... ale po godz 23.59, i co wy na to ... ruszcie się wreszcie bialczanie..szable w dłoń !!!!!!!!! No i na co czekaaaaaaaaciee ...do dzieła !!!!!! PS. Pozdrawiam wszyskich, którzy zaglądają tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH NUUUUDA (czyt. MOC) BĘDZIĘ Z WAMI !!!!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma6769 Re: nuda 20.05.04, 04:59 ja tez mysle ze jest nudno, ale to zalezy tylko od nas. trzeba rzucic jakis temat, cos opowiedziec i zaraz dyskusja sie rozwinie. np. co myslicie o zamieszkaniu za granica na stale. pozdrawiam ma6769 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:12 nie widze nudy, widze przed Wami Krasnystaw ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:36 nie śpij Biała Podlasko tyle się wokól dzieje - popatrz ! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:36 drugi dzień jestes w Unii i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:37 i nic :) trawa jest dalej zielona nie niebieska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:37 słońce wschodzi na wschodzie , a nie na zachodzie ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:38 i dalej czrna poranna kawę soczę jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:39 może u Was coś się zmieniło ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:41 pewnie , ze nic Nikt nie wie, jaki los nas jutro czeka, Lecz wiemy: Przyszłość swą tworzymy sami." Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:43 pragnąłem kiedyś... "Pragnąlem kiedyś wielkich burz, Co zdruzgotałyby mi ramię, Pragnąłem walki w imię zórz I słońca, co nie kłamie ...." Rzuciłem sie namietnie w bój, za prawdę, ideały, Blaski od moich biły zbrój, I nosłem sztandar biały .... Dziś bezcelowy walki syt - Zapadam w sen i ciszę Nie nęci mnie już prawdy myt - Marzenie nie kołysze... to tak dla nudzacych się :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:44 a teraz - raz na wesolo ;) Przychodzi do knajpy bardzo stara babcia o lasce z papugą na ramieniu. Podchodzi do baru, zamawia kolejkę i zweaca się do zgromadzonych w barze męższczyzn: - Kto zgadnie, jakie zwierzę siedzi u mnie na ramieniu, z tym spędzę upojną noc. Jeden facet z głębi knajpy krzyszy: - Aligator ! Na to babcia: - Myślę, że mogę uznać tą odpowiedż! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:45 drugi raz na wesolo :) W parku na ławce facet gra z psem w pokera. - Ale mądry pies - zachwyca się przechodzeń. - No, jeszcze nie za bardzo, jak mu przychodzi dobra karta, to głupi macha ogonem - odpowiada facet. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:46 trzeci raz na wesolo ;) Stoi góral i się kiwa. Zwraca się do niego turysta: - Co wy baco robicie? - A wahom się. - Czemu się wahacie ? - Abo, wocie byłem na weselu i tam pobili mojego syna, żonę i córkę też skrzywdzili. - No to czemu się jeszcze wahacie ! - A wahom się, czy iść na poprawiny. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:48 czwarty raz nie będzie :) teraz pośpiewamy :) Czasami pytasz mnie dlaczego tak tu jest? Chcesz żebym odpowiedział Dlaczego tyle zła i dokąd zmierza świat? Kto wiarę naszą sprzedał? Odpowiem ci, że ja do końca nie wiem sam choć już widziałem wiele I uwierz - trudniej mi niż tobie tutaj żyć Tyle mogę odpowiedzieć Bo tutaj jest jak jest ....... wcale nie jest żle ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:49 mówicie jeszcze ;) prosze bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:50 Konstanty Ildefons Gałczyński Przecie nie dla mnie spokój ksiąg lśniących wysoko i wiosna też nie dla mnie, słońce i ruń wonna, tylko noc deszczowa i wiatr, i alkohol - serwus madonna Byli inni przede mną. Przyjdą inni po mnie, albowiem życie wiekuiste, a śmierć płonna. Wszystko jak sen wariata śniony nieprzytomnie - serwus, madonna. wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:52 Niech wesoło pieśń brzmi wkolo Niechaj dżwięczy śmiech i gwar Tyle życie co użycia Niech rozkoszy kipi żar hej! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:54 coś jeszcze dla starszaków :) Na taki życia zmrok, Rozbicia straszną noc, Zachowaj ducha moc I jasny dziecka wzrok; Niech ci wspomnienie kołyski Przyniesie matki uściski Na taki życia zmrok ! Gdybym był młodszy Gdybym był młodszy dziewczyno Gdybym był młodszy! Piłbym , ach, wtenczas nie wino, Lecz spojrzeń twoich najslodszy Nektar, dziewczyno! Ale już jestem za stary, Bym mógł, dzieweczko, Zażądać serca ofiary. Więc bawię tylko piosneczką, Bom już za stary ! Śmieję się i piję wino Mięszane z łzami, I patrze piękna dziewczyno, W swą przeszłość pokrytą mgłami, I piję wino ..... oczywiście Asnyk tak rozrabiał Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:55 to Wam się spodoba :) Spóżniona odpowiedż Miałem raz jedną szczęśliwą chwilkę, Chwilę rozkoszną, lecz zbyt krótką: Patrzyłaś na mnie dziwnie, a mile, Siedząc cichutko. Ja byłem wtenczas tak wymowny! Tyś mnie słuchała, pieszcząc pieska; Na ustach uśmiech wykwitł czarowny A w oku łezka. Mówiłem wiele w upojeniu; Miłością brzmiało każde słówko, A tyś toneła w słodkim marzeniu Z schyloną główką. Widziałem serca twego bicie, Widziałem w wzroku wzruszeń tyle ... Ach, jeszcze dzisiaj oddałabym życie Za taką chwilkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :) 02.05.04, 10:57 a to ???????? Czarodziejka Korzystając zatem z chwili, W której napój niosę wam ... Kto raz czarę mą wychyli, Co w niej znajdzie - malo dbam; Czy sie cieszy, czy sie żali, Niewzruszona idę dalej. Odkąd z raju nas wygnano, Trzeba kochać i kochaną Być na ziemi ! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :)czytającemu 02.05.04, 10:58 Czytającemu Usiądż w fotelu przy oknie i popatrz: Oto drzewo od słońca mokre I dziupli twarz Oto ksiązka, a w niej roześmiany wiersz- przytul do serca drzewo zza okna- poetkę przytul też.... ;)))))))))))))) piękny wiersz zamieszczony w Angorze Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :)czytającemu 02.05.04, 11:00 No cóż moi mili , czy dalej jest Wam nudno ????????? Na mnie czas - dziękuję za gościnę Co złego to nie ja ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :)zakończenie 02.05.04, 11:02 " Temu jest dobrze, kto wie, że wszystko jest dobrze. Gdyby ludzie wiedzieli, że im dobrze, byłoby im dobrze. Póki nie wiedzą, żle im." Wiecie juz ? pamiętajcie o tym ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna :)zakończenie 02.05.04, 11:03 Jak to miło chmurka być, Niebem płynąć jak po wodzie Mała chmurka na dzień dobry Taką piosnkę śpiewa co dzień Aj - aj- aj zanosi się na deszcz bywajcie :) zdrowi Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 02.05.04, 17:24 W TĘ CICHĄ, SENNĄ... Wtę cichą, senną, wonną noc majową czuję twe ręce ponad moją głową słonią mi świat... O! Gdyby więcej pod rękoma twemi nie pomnieć życia i siebie, i ziemi, i złud, i strat.. Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 02.05.04, 17:32 Dawniej się trzeba było zużyć, przeżyć, by przestać kochać, podziwiać i wierzyć; dziś - pierwsze nasze myśli są zwątpieniem, nudą, szyderstwem, wstrętem i przeczeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda - nie nuda 02.05.04, 17:41 Widzę kraj jakiś w oddali, w oddali, kraj z mgły przejrzystej, z rozkołysań sosny... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda - nie nuda 02.05.04, 21:29 Stój zobacz przestrzeń Spójrz zobacz siebie Ja już nic nie wiem Ty już nic nie wiesz należy mi sie order usmiechu :) do odważnych świat nalezy dziękuję cryss - czas sie ustatkować :) Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 02.05.04, 22:45 Tak, czas już najwyższy... PS. ...a do orderu soczek z cytryny i co jeszcze..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda jest niewidoczna 03.05.04, 20:24 przyjmuję order usmiechu z dodatkiem ginu :) a domyślasz się , że trafiłam z pozdrowień :) pozdrawiam powodzemia zyczę Białej Podlaskiej Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 13.05.04, 23:11 Nikt tutaj nie zagląda.. a szkoda..szkoda...szkoda..szkoda szkoda szkoda..... .....szkoda ..szkoda... wielka,wielka szkoda..wielka szkoda ..szkoda, szkoda, szkoda,szkoda.......co Wy na to? Co Wy na to ?...A my na to jak na lato... a my na to jak na lato..nic ciiic ,nic nic nic nic... Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 21.05.04, 17:06 Proszę bardzo !!! Nikt tutaj nei zagląda a szkoda szkoda szkoda wielka szkoda szkoda i jeszcze raz szkoda itd itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda 21.05.04, 19:31 Czy dać Ci jakies zabawki byś sie nie nudził ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda 21.05.04, 19:35 może jakąś grę ? - jak znajdę to podeślę pozdrawiam Przychodzi męzszczyzna do sklepu i pyta: - Macie jakieś bardzo trudne puzzle ? - Tak, niech pan kupi bułkę tartą i poskłada sobie z niej rogalik .... Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 21.05.04, 22:43 Świetna myśl, z bułki tartej ułożyć rogalik... no,noo biegnę do sklepu po bułkę tartą. Czeka mnie przednia zabawa do samego rana. Może ktoś mi pomoże:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda 23.05.04, 23:04 już kest pózno, ale może kiedyś ;))))) dobrej nocki życze Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka997 Re: nuda 27.05.04, 22:12 Ponoć nuda jest inspirująca-wczoraj tak mnie inspirowała że napisalam elaborat o wyższosci pogody pochmurnej nad pogodą sloneczną ;) Z pozdrowieniami fragment pewnej uroczej piosenki: "Nuuuuudzę się, nic tutaj sie nie zdarza nuuuuudze sie, nic tylko sie wyrażać nuuuuudze sie, za oknem wciąż to samo buuuuudze sie , a tutaj znowu rano..." Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka997 Re: nuda 11.06.04, 20:27 ależ proszę:) "nuuuudzę się,ludzie wciąż tacy sami nuuuudzę się, o ,żeby choć dynamit la la la , rozerwać trochę ludzi rozerwać i może ciut wybrudzić" Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: nuda 20.06.04, 23:25 Mówisz dynamit... no, no zabawy dynamitem mogą byc baaaardzo rozrywkowe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda 16.08.04, 22:37 nie wolno się nudzić, tyle pięknych stron jest i tyle pięmnych piosenek, widoków :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nuda 16.08.04, 23:13 i wierszy : Prośba o wyspy szczęśliwe A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. Konstanty Ildefons Gałczyński dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś