nazgul19 06.09.04, 09:08 Studiuje ktos tam?Jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka1 szkoła dla debili........... 07.09.04, 11:04 przepraszam za opinie ale szkoła wyższa w Puławach to smiech na sali.Tak samo jak szkoła wyższa w Rykach. Poziom edukacji taki sam jak na kursie korespondencyjnym a nauczyciele............niby z UMCS ale chyba ci najgorsi.Ta szkoła to wylęgarnia pseudo licencjatów--płacisz---kupujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul19 Re: szkoła dla debili........... 08.09.04, 20:22 Dlaczego tak sądzisz?Chodziłaś tam?Skoro sa wykładowcy z UMCS to poziom nie musi byc az tak niski.Chyba ktos tam studiuje prawda?Bo gdyby szkoła rzeczywiście miała taką opinie to mało osób by tam studiowało. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1 Re: szkoła dla debili........... 09.09.04, 14:10 Ja kończyłam "normalną"uczelnię:)Chodzi mi o to ,że w tej szkole nic ciekawego nie uczą,zajęcia są odbębniane byle szybciej.Za te same pieniązki za czesne opłacisz uczelnię w Wawie lub Lublinie.Podczas skłądania dokumentów do tej samej firmy podania 3 osób z puławskeij uczelni zostały odrzucone.W szkole tej kształcą się osoby które juz pracują a muszą się douczyć(wszelkiego rodzaju sekretarki i urzędniczki)i młodzież z okolicznych wsi bo ma blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
ukdabrowska1 Re: szkoła dla debili........... 05.02.05, 11:51 ja studiowalam w Pulawskiej 3 lata i nie uwazam się za deblia. teraz jestem na SUM w Lublinie i muszę Ci powiedziec zuzka ze sa ze mna studenci z innych uczelni, i porównując poziomy uczelniane, Puławska wychodzi na jedną z najlepszych. Zajęcia nie są odbebniane, byle skończyć. Widać że nie studiowałaś w tej szkole. A gdzie znajdziesz w Warszawie studia dzienne za 1800? powiedz mi? bo ja teraz kieszkam w warszawie i nie widziałam jeszcze takich Odpowiedz Link Zgłoś
brodnocity1 Re: szkoła dla debili........... 04.04.06, 01:58 na Pradze jest z kilkanaście i w miarę bardzo tanio Odpowiedz Link Zgłoś
coo_lik Re: szkoła dla debili........... 15.02.05, 23:36 ci ktorzy wypowiadali sie negatywnie o psw niemaja zielonego pojecia o tej szkole, ja studiuje na psw i studiowalem na umcs-ie i mam porownanie wiem, ze poziom na psw wcale nie jest niski, zerknijcie na statystyki psw jest bardzo wysoko uplasowana jesli chodzi o poziom szkol prywatnych w polsce, a tak jak w kazdej szkole tak i w psw jesli chcesz sie czegos nauczyc to sie nauczysz jesli niechcesz to i tak nic z tego nie bedzie, wasze opinie swiadcza tylko o tym ze niemacie zielonego pojecia jak jest naprawde a bezsensownie sie wypowiadacie. a uzycie slowa "debili" swiadczy o waszym braku kultury i jestem pewien ze sredni poziom inteligencji na psw w poronaniu z waszym to czysta przepasc intelektualna na korzysc studentow z psw. dodam ze jutro pokaze wasze wypowiedzi kolegom ze szkoly i jestem pewny ze wzbudza one duzy smiech. ja po przeczytaniu tych listow mocno sie zastanawiam czy przypadkiem autor tych slow nie jest "debilem". Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_wuj Re: coo_lik. wyloozooy ;) n/t 09.03.05, 12:42 Mój kumpel na III roku miał gostka, co I miał niezaliczony. A Cytryna to raz wygoniła grupę z ćwiczeń (nie uczyliscie się, n ie rozxmawiam z wami), bo jej szkoda kasy było na bilet i z Januszem chciałą się do Lublina zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
daro23 Śmiech!!!!!!!!! 09.03.05, 17:30 Wezcie mnie nie rozsmieszajcie!!! O poziomie uczelni świadczy to jak łatwo z niej wyleciec!!! Słyszał ktoś zeby z PSW ktos wyleciał?? moi znajomi studiują na PSW i sa zalamani ze tam trafili!!! Weżcie mi nie udowadniajcie ze psw jest wysoko w rankingu szkół prywatnych bo prawie wszystkie prywatne to dno!!! zobaczcie jak wypada w rankingu z panstwowymi!!! hehehehe 3 miejsce od konca!!! sam widzialem!! pozdro dla wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_woj1 Re: Puławska Szkoła Wyższa 17.06.05, 21:16 Jak tak można mówić!!! Ludzie jak jesteście tacy mądrzy to może zdajcie za mnie matme co? Sami jestescie debilami to najfajniejsza szkoła atmosfera dobra i ludzie spoko. Puknijcie sie w głowe jak nastepnym razem ktos bedzie chciał napisać taka głupote!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ramsey81 Re: Puławska Szkoła Wyższa 23.06.05, 01:27 smieszna jest ta szkolka pod wzgledem poziomu. Jak sobie przypomne, kto ze znajomych z liceum poszedla tam studiowac, to slabo mi sie robi... Chociaz ostatnio doszedlem do wniosku, ze to i tak lepiej niz mieliby robic cos innego. W koncu przez samo siedzenie na zajeciach tez mozna sie czegos nauczyc, chocby z nudow. Czy studenci to debile? pewnie nie wszyscy, bo czesc do studiowania na PSW zmusilo zycie, ale coz... wysokiego poziomu tam nie ma. A porownuje do swojego UW :)) wiec wybaczcie, psw wypada marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
setif Re: Puławska Szkoła Wyższa 23.06.05, 12:30 To chyba jasne, że najzdolniejsi idą na UW lu inny uniwerek, więc jaki może być poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
setif Re: Puławska Szkoła Wyższa 23.06.05, 17:02 Ale z drugiej strony myślę, że takie szkoły też są potrzebne. Nie każdemu jest dane być ponadprzeciętnym, dlatego nazywanie PSW szkołą dla debili świadczy o poziomie autora tych słów. Absolwent tej szkoły może być przecież cenionym i wartoścowym pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś