iloneczka27 11.03.07, 16:10 A takie ładne miasto :)) a tu wiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nuda:(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cperek997 To tylko... 11.03.07, 21:21 ...chwilowe klimakterium. Wiosna idzie, ludzie chodzą na spacery, a nie siedzą przed kompem;p Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: To tylko... 12.03.07, 09:31 Podziwiam ludzi co potrafia sie nudzic. Jest tyle zajec co mozna sobie samemu wymyslec a nie czekac tylko by spadło to z nieba samo. Wiecej inwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
zizunio Re: To tylko wiosenne przesilenie 12.03.07, 11:30 To nie nuuuda tylko efekt wiosennego przesilenia. Ja już nie mogę doczekać się lata: wtedy Zamość żyje pełną parą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cperek997 Tylko... 12.03.07, 16:21 ...większej ilosci imprez (ciekawych) i promocji potrzeba. Chociaż może nie powinniśmy narzekać. W budżecie powiatu, w którym mieszkam, w tamtym roku było tylko 300 zł na promocję powiatu. Ale i tak zdaje mi się, ze dorobek kulturowy i historyczny Zamościa jest wykorzystany w bardzo niewielkim stopniu, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś