browanx 24.01.06, 22:37 nowych spamerków i trolli:)) to tylko me..ja:) Ktoś chce wiedzieć kto to? Trzeba kliknąć w moją sygnaturkę i napisać maila:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: Widzę że mamy 25.01.06, 07:18 Sygnaturki masz fajowe Aga A kiedyś tak fajnei nam się gadało :) Gdzie tamten czas? Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Widzę że mamy 25.01.06, 20:13 aga9001 napisała: > A kiedyś tak fajnei nam się gadało :) Gdzie tamten czas? przecież jestem aguś:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 A tak przy okazji 25.01.06, 07:43 co sie kolega tak ostatnio obijał, nie pojawiał się na forum,. Komputerek zamarzł:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: A tak przy okazji 25.01.06, 14:11 czasami mam problemy z netem lub brak chęci:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: A tak przy okazji 25.01.06, 17:31 nawet nie zdajecie sobie sprawy,co ja mam z tymi trollami :/ jakie oni / on teksty dopisują i wypisują.Począwszy od pół strony "hdhdgdgdyqwhddqchcgvhuywcuhcu.."itd kończywszy na bluzgach :/ mam wrazenie ,ze nasz troll ma schizofrenie.Sam zadaje pytania i sam sobie odpisuje(pod innym już nickiem oczywiscie).Dziwnym zbiegiem okoliczności,zawsze jak jest "pierszy" troll, za dosłownie 3-5 minut odpisuje ten "drugi",i to dokładnie w tych samych postach. a "pomysły" na nowe tematy ,wskazują na poziom umyslowy 3-latka.(nie ublizajac 3-latkom bo one nie są tak obrzydliwe). mam nadzieję,że szybko im się znudzi ,albo rodzice będą prędzej z pracy wracali. pozdrawiam zimowo Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: A tak przy okazji 25.01.06, 20:04 ehhh przytuptały trolle za moim nickiem:) Nie martw się zielona, tylko tnij. Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: A tak przy okazji 25.01.06, 20:18 Zielony bereciku wspieram Cię duchowo w walce z trollami,tak trzymaj! Dzięki za robienie porządków bo chwilami szlag mnie trafia jak widzę te wypociny w "odgrzewanych" wątkach. Pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Widzę że mamy 27.01.06, 13:59 a na powaznie - jakis troll sie pojawil? bo nie zauwazylem Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:08 Jerry słaby refleks i dobrze działający "zielony beret" :- Jerry.s -słaby refleks i dobrze działający "zielony beret" i nic nie widzisz. Za rzadko tu zaglądasz.Rzuc okiem ok.14-ej na forum(zapewne teraz będzie spokój bo są ferie ale później znowu się zacznie).Informatyka na lekcji i mamy śmietnik na forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:18 chyba rzeczywiscie bede musial czesciej zagladac ... ale tak to bywa ... forum troszke sie ozywilo ... i przyciaga rozne stworki :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:19 tak i jeszcze więcej, czego nie ma między wątkami i wiele, wiele więcej:) ale zielona działa i jest suuuper, bo jest posprzątane. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:33 te ..chłopaki ..bo się zawstydziłam ..no :> p.s. ( trollu widzę cię - własnie z mamusią po nowe buciki do szkoły idziesz:> ) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:38 hehe to nie ten troll, to ze.... lub me.... Ale czemu, toć kobietą jesteś:)) a One to lubią. Kokietka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:40 ja ? ja ?? ja kokietka??? o noł! newer! <zawstydzona> Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:42 he Wy zawsze jesteście zawstydzone. Pytanie tylko w jakich okoliczniściach:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:44 w okolicznosciach przyrody ....:PPP jak w "rejsie". i nigdy -zawsze nie jesteśmy zawstydzone.O! p.s jaki "me.."??? :> Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:46 w okolicznościach przyrody, to chyba zawsze:PP Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:48 a w okolicznościach przyrody - to się jagody i grzybki zbiera ,ewentualnie ognisko rozpala i kiełbaski piecze ,przy piwku- zboczuchu:PP Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:54 jaki zboczuchuuuuu, ktoś ma kosmate myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Widzę że mamy 27.01.06, 22:56 ja tylko o okolicznosciach...leśnych mówiłam. ale szczerze mówiąc ,coś niecoś czasem po tej mojej głowie się kołacze :P ale tak ma chyba każdy? p.s pytam co/kto za"me.." trolluje :> drugi raz pytam he? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Widzę że mamy 28.01.06, 19:38 odebrałam dzisiaj :) dzięki -mam refleks szachisty :P Odpowiedz Link Zgłoś