Dodaj do ulubionych

Wybory 2011

10.10.11, 10:48
Hej, jak tam wśród leżaków frekwencja wyborcza ??smile Któraś zdecydowała się pójść na wybory np. na wózku (jeśli na wózku to czy miałyście nóżki otulone kocykiem/kołderką [zimno jest już] i dla wygody poduszkę za pleckami) lub niesiona na rękach ??smile

PS. Jak oceniacie wyniki ??? Na kogo głosowałyście/byście głosowały)???
Obserwuj wątek
    • aleksa51 Re: Wybory 2011 10.10.11, 11:47
      Ja, były leżak nawet kandydowałam z list PJN. Wiecie jaki wynik dla całego PJN. Szkoda mi strasznie, że nie zdobyliśmy 3%. Sam mój wynik mnie cieszy i pokazuję, że ludzie chcieli głosować na to ugrupowanie bo aż tyle rodziny i znajomych co głosów zdobytych nie mam, a i za specjalnie kampanii w leżącej ciąży i z noworodkiem nie prowadziłam.
      Co do ostatecznego wyniku to boję się co teraz będzie działo się w Polsce.
      • krolowa_kier Re: Wybory 2011 10.10.11, 14:12
        No, no jestem i tak pod wrażeniem smile
    • krolowa_kier Re: Wybory 2011 10.10.11, 14:11
      Zawlokłam się wczoraj. Ciężko, wolno, spojenie łonowe bolało jak diabli, ale się dowlokłam i zagłosowałam. 41 tydzień czy nie, obowiązek (a właściwie prawo) obywatelski trzeba spełnić wink Tyle, że ja już nie leżak, a zdesperowana ciężarówka robiąca wszystko,żeby wreszcie urodzić wink
      • aleksa51 Re: Wybory 2011 10.10.11, 14:20
        Brawa dla ciebie
    • agata_1_fajna Re: Wybory 2011 10.10.11, 15:08
      A któraś z Was pojechała na Wybory wózkiem lub była niesiona na rękach ??smile
      • hary1971 Re: Wybory 2011 11.10.11, 08:23
        ja zdecydowanie odpuściłam wybory- tylko leżenie wchodzi w rachubę i to jest najważniejsze. Nawet jak jadę do lekarza czy na badania to w samohodzie leże .
    • sanpja Re: Wybory 2011 11.10.11, 22:01
      ja były leżak byłam na wyborach z wrzeszczącą wyleżaną kinderniespodzianką smile Wrzeszczał jak głupi i za parawanem musiałam cyca wyjąć big_grin
      • gumkoleon Re: Wybory 2011 15.10.11, 09:53
        Kurcze ty agata to jakieś dziwne pytania zadajesz... niby o wybory ale najbardziej to cię interesują kocyki, poduszki, a wcześniej atlasowe piżamki i koronkowa pościel w której niby leżymy... zrób sobie jakąś ankietę albo coś a nie tak owijasz w bawełnę...

A wracając do wyborów głosowalam w szpitalu. Przyszedl pan z urną i kartami wyborczymi bym mogła z pozycji łóżka spełnić swój obywatelski obowiązek. Ale z tego co się orientuję to niewiele dziewczyn wyraziło chęć udziału. Szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka