Dodaj do ulubionych

zespół aspergera

07.06.11, 23:06
Jestem mamą 9 letniego chłopca z ZA.Niestety jest to tak mało znana choroba w Polsce , trudno nam znaleźć odpowiednie wsparcie , pomoc dla syna i nas . Pomocy!
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: zespół aspergera 08.06.11, 07:28
      Czytajac to forum nie mam wrazenia ze jest to zaburzenie malo znane w PL.
      Poczytaj kolejne watki a sporo sie dowiesz:)
      Poza tym ZA to nie choroba bo chorobe mozna wyleczyc a ZA to stan trwajacy cale zycie.

Napisz cos wiecej jezeli chcesz rady i wsparcia.
      Ja sporo wiem o ZA , moj Liliowy mnie niezle wyszkolil :) ale znajduje na tym forum ciekawe i wazne informacje.
      Poczytaj linki jakie sa podane , jest tez informacja o ksiazka i filmach o ZA.
      Uczestnicy forum pisza tez bardzo ciekawe blogi ktore moga Ci niejedno wyjasnic i pomoc.
      Pozdrawiam
      Kran
    • czarna_ida Re: zespół aspergera 08.06.11, 09:55
      w naszym systemie rodzina dziecka zaburzonego nie występuje jako potrzebująca pomocy..
      Napisz skąd jesteście, moze spotkanie w W-wie, z tego forum coś Ci da?
      Poza tym Jan.Kran ma rację czytanie forum tez sporo daje, wiedzy, gdzie się udać..
      I ZA to nie choroba ale zaburzenie, nie da się go wyleczyć ..
      Napisz coś w skrocie, kazde dziecko jest inne bardziej lub mniej zaburzone.. Nie ma takich samych jednostek :-).
      Witaj, na forum..
    • marychna31 Re: zespół aspergera 08.06.11, 13:04
      Najważniejsze to skąd jesteście bo przecież nie będziecie chyba dojeżdżać do dowolnego miejsca w Polsce? W Poznaniu podpowiem co najmniej kilka fajnych miejsc, szczególnie dla całej rodziny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka