jedrusiamama 07.06.11, 23:06 Jestem mamą 9 letniego chłopca z ZA.Niestety jest to tak mało znana choroba w Polsce , trudno nam znaleźć odpowiednie wsparcie , pomoc dla syna i nas . Pomocy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: zespół aspergera 08.06.11, 07:28 Czytajac to forum nie mam wrazenia ze jest to zaburzenie malo znane w PL. Poczytaj kolejne watki a sporo sie dowiesz:) Poza tym ZA to nie choroba bo chorobe mozna wyleczyc a ZA to stan trwajacy cale zycie. Napisz cos wiecej jezeli chcesz rady i wsparcia. Ja sporo wiem o ZA , moj Liliowy mnie niezle wyszkolil :) ale znajduje na tym forum ciekawe i wazne informacje. Poczytaj linki jakie sa podane , jest tez informacja o ksiazka i filmach o ZA. Uczestnicy forum pisza tez bardzo ciekawe blogi ktore moga Ci niejedno wyjasnic i pomoc. Pozdrawiam Kran Odpowiedz Link
czarna_ida Re: zespół aspergera 08.06.11, 09:55 w naszym systemie rodzina dziecka zaburzonego nie występuje jako potrzebująca pomocy.. Napisz skąd jesteście, moze spotkanie w W-wie, z tego forum coś Ci da? Poza tym Jan.Kran ma rację czytanie forum tez sporo daje, wiedzy, gdzie się udać.. I ZA to nie choroba ale zaburzenie, nie da się go wyleczyć .. Napisz coś w skrocie, kazde dziecko jest inne bardziej lub mniej zaburzone.. Nie ma takich samych jednostek :-). Witaj, na forum.. Odpowiedz Link
marychna31 Re: zespół aspergera 08.06.11, 13:04 Najważniejsze to skąd jesteście bo przecież nie będziecie chyba dojeżdżać do dowolnego miejsca w Polsce? W Poznaniu podpowiem co najmniej kilka fajnych miejsc, szczególnie dla całej rodziny. Odpowiedz Link