Dodaj do ulubionych

BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ

26.06.12, 09:01
DZIEŃ OTWARTY

w Centrum Audio-Psycho-Fonologii ESPACE przy ul. Świętokrzyskiej 32/102a

14 lipca godz.8.00-15.00

SPRAWDZIMY JAKIE DŹWIĘKI SŁYSZY WASZE DZIECKO, JAK JE ODBIERA I ANALIZUJE

Zapraszamy:
 na prezentację metod terapeutycznych wpierających rozwój dzieci:
Terapia TOMATISA, Fast For Word, Interaktywny Metronom.
 do BEZPŁATNEGO wykonania :
 Testu uwagi słuchowej i lateralizacji

Zapisy oraz informacje o metodach pod nr telefonu: 663-906-061
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 26.06.12, 14:06
      no nawet zadzwonilam. pani nie ma jak zapisac. podala inny numer telefonu. zadzwonilam. uslyszalam, ze jest inny ktos, ze inny numer telefonu...
      lekko mi sie odechciewa.
      maja oddzwonic, ale nie wim, czy bede ich polecac.
      • szalicja Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 26.06.12, 20:45
        no tak...biednemu to zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i.... heh...
        • dasia_23 Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 27.06.12, 13:01
          Szalicjo, przeprowadziłam się na B... :) Jesli mnie pamietasz z warszawskiego spotkania to daj znać, odezwę sie na maila i może sie spotkamy.
          • szalicja Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 27.06.12, 13:02
            dasia_23 napisała:

> Szalicjo, przeprowadziłam się na B... :) Jesli mnie pamietasz z warszawskiego s
            > potkania to daj znać, odezwę sie na maila i może sie spotkamy.

No baa...zaraz się odzywam ;-)
        • madziulec Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 27.06.12, 13:23
          No coz ;) Nie zawsze trafia autyzm na bogatego. Czasem trafia na biednego. I to takiego, ktory nie moze sobie pozwolic na to, by fundowac dziecku 4 turnusy terapeutyczne rocznie, terapie po 40 godzin tygodniowo, do tego oczywiscie zycie na wysokim poziomie i tak dalej.

No taki lajf.
          Wiekszosc rodzicow jednak zyje na nieco innym poziomie i dlatego bogaty biednego nei zrozumie.
          • szalicja Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 27.06.12, 13:54
            madziulec napisała:

> No coz ;) Nie zawsze trafia autyzm na bogatego. Czasem trafia na biednego. I to
            > takiego, ktory nie moze sobie pozwolic na to, by fundowac dziecku 4 turnusy te
            > rapeutyczne rocznie, terapie po 40 godzin tygodniowo, do tego oczywiscie zycie
            > na wysokim poziomie i tak dalej.
            >
            > No taki lajf.
            > Wiekszosc rodzicow jednak zyje na nieco innym poziomie i dlatego bogaty biedneg
            > o nei zrozumie.

To był sarkazm Magda, którego najwidoczniej nie rozumiesz. A to dziwne...tu na forum Jesteś biedna, na grupie na FB zdajesz się być bogata...prywatne wizyty, prywatne badania, super lux pakiety i inne cuda...
            • madziulec Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 27.06.12, 18:33
              Czy mozesz po raz kolejny sie ode mnie odczepić? Rozumiem, że odniosłaś uwagę do siebie.
              Po Twoich wulgarnych na poziomie rynsztoku mailach do mnie po prostu nie zycze sobie byc w ogóle się do mnie zwracała. I chciałabym, bys to wreszcie sobie zapamiętała raz na zawsze.
              • szalicja Re: BEZPŁATNE TESTY UWAGI SŁUCHOWEJ 02.07.12, 21:53
                Poziom rynsztoka to twoj poziom. Jaka szkoda, ze nie zrobilam printscreenow aby pokazac innym twoj "wysoki" poziom kultury. To twoja taktyka, atakujesz i krzyczysz, ze cie bija. Chamstwo i apodyktycznosc to twoja domena. Niby dlaczego wciaz na grupie wywalasz dyskusje, kiedy ktokolwiek ma czelnosc miec inne zdanie niz Twoje? Dla mnie i wielu innych jestes po prostu zalosna...dyskusje z toba nie bawia mnie wcale bo final jest zawsze do przewidzenia - obrzucasz kogos blotem w ramach obrony ( a moze ataku?) bo brakuje ci argumentu w dyskusji.
    • polaa27 Pic na wodę... czyli super akcja marketingowa CAPF 27.06.12, 10:19
      Też zadzwoniłam. Ale okazało się, ze moje dziecko (4latek) i o zgrozo z zaburzeniami to własciwie się nie nadaje. Bo oni mają przewidziane pol godziny na jedno dziecko. Więc moje, takie małe i do tego z autyzmem nie ma tu czego szukać.

Hmm, weszłam jeszcze raz na stronę CAPF na Świętokrzyskiej. I czytam, ze Tomatis poleca się: dzieciom z problemami szkolnymi, dzieciom z problemami koncentracji i uwagi, dzieciom z dysleksją, dzieciom autystycznym. Hmmm, a dzień otwarty tylko dla tych bezproblemowych i najlepiej powyżej 10 letnich, tak? Ciekawe, bo z tego co słyszę to jednak większość klientów takich placówek to małe dzieci z jakimiś jednak zaburzeniami rozwoju. Wiec dla kogo ten dzień otwarty? Dla mojego dziecka niestety nie, my musimy zapisać się na płatne badanie.

Rozumiem, że to miał być taki chwyt marketingowy. Wyszło słabo. A wystarczyło pomyśleć, zrobić dzień otwarty z zapisami na diagnozę słuchową i chociażby 10% rabatu. Niby nic, a jednak jest różnica...
      • madziulec Re: Pic na wodę... czyli super akcja marketingowa 27.06.12, 13:26
        Do mnie sie w koncu odezwali po jakichs 3-4 godzinach. Nadal mam wrazenie, ze nie do konca byli pewni czy cos organizuja, czy jednak nie i pani stwioerdzila, ze ogloszenie powinno ukazac sie za tydzien.
        Ogloszenie ukazalo sie w paru miejscach juz teraz.

Totalne nieporozumienie i nikt nic nei wie.

Oczywiscie mozna szczekac ogonem, ze ktos cos robi za darmo, ale z drugiej strony my nie jestesmy przedmiotami, by nas tez tak traktowac.
        Polaa27 - tu okazuje sie, ze co? Dziecko nie w ich wymaganiach? A gdybys chciala placic za terapie to co? Bez sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka