kat198 29.06.12, 22:21 Mamy orzeczenie o wczesnym wspomaganiu rozwoju. Czy wiecie jak i gdzie najlepiej zaczac je realizowac w krakowie? jak to wyglada w praktyce? Prosze napiszcie jakie macie z tym doswiadczenia i jakie efekty przynosi wwr? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia2012 Re: WWR w Krakowie 29.06.12, 22:28 Ja mialam w ośrodku na spadochroniarzy,miala byc Metoda Krakowska z dobrym logopeda. Wyszlo ze dostalismy 1h, w bardzo niedogodnych godzinach ze slabym logopedą więc to zalezy na kogo tam trafisz. Wiem ze sa tam super logopedzi. A gdzie chodzi Twoje dziecko do przedszkola?zawsze mozna w przedszkolu Odpowiedz Link
aga_sama Re: WWR w Krakowie 29.06.12, 23:23 Tosiu, nie wiem jak jest w Krakowie, ale zazwyczaj placówka, która realizuje WWR musi mieć podpisaną umowę z miastem. W Warszawie jest chyba kilkaset przedszkoli, a może 20 z nich prowadzi WWR. Odpowiedz Link
kat198 Re: WWR w Krakowie 01.07.12, 10:35 Synek nie chodzi jeszcze do przedszkola. Ma dwa latka i zajmuje sie nim w domu. Nie wiem kiedy i gdzie najlepiej rozpoczac wwr. Odpowiedz Link
ania-pat1 Re: WWR w Krakowie 05.07.12, 09:26 Jeśli to dziecko ze spektrum to świetnie prowadzą zajęcia na Szopkarzy - to co prawda szkoła dla dzieci mocno zaburzonych - ale dzieci "lepiej funkcjonujące mają tam zajęcia "po godzinach". Świetni specjaliści, dużo możliwości. Odpowiedz Link
ania.moc Re: WWR w Krakowie 09.07.12, 15:50 tak tak szopkarzy też jest ok popieram można tam realizować wczesne wspomaganie Odpowiedz Link