fiolek03 24.07.09, 11:41 Bardzo proszę jeśli ktoś wie gdzie mamy się udać z dzieckiem na trening uwagi słuchowej Tomatisa.Jesteśmy z Sosnowca.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: Trening uwagi słuchowej k-ce 26.07.09, 21:47 Odezwij się do autorki tego postu: forum.gazeta.pl/forum/w,10034,77588241,0,treningi_sluchowe_Tomatisa_Katowice_czy_sa_chetni_.html O ile wiem, prowadzi treningi Tomatisa w szkole podstawowej nr 67 w Katowicach. Odpowiedz Link
fiolek03 Re: Trening uwagi słuchowej k-ce 27.07.09, 11:26 Dziękuję.Skontaktowałam się i czekam na odpowiedż.Czy w Katowicach w przychodniach nie prowadzą takich terapii?Nic nie mogę znależć. Odpowiedz Link
iwpal Re: Trening uwagi słuchowej k-ce 13.08.09, 19:43 Oczywiście, ośrodków jest więcej, ale tak nachalnie reklamuje się tylko ośrodek poznański. Zdecydowanie blizej Katowic sa specjaliści z Krakowa, równiez konczacy kurs u p.Szurlej, tylko dużo wcześniej. Jakby co - służe namiarami krakowskimi na priva Odpowiedz Link