wacek2008 22.08.08, 17:06 czy redakcja miesięcznika "Diagram" ocenia tymi samymi kryteriami,nadesłane prace co "rozrywka". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enigramo Re: diagram magazyn 22.08.08, 19:25 Cechą wspólną obu jest dość gęste sito. Przebić jest się trudno, bo obie redakcje mają lodówki pełne zadań. Jak zauważyłeś, przebić się trudno bo nazwiska się powtarzają i na ślepo możesz odgadnąć z dość dużym prawdopodobieństwem kto jest na następnej stronie. Próbuj, próbuj, może jedno ze 100 Ci wybiorą! W obu redakcjach, możesz otrzymać, odpowiedzi, czasem i złośliwe! Odpowiedz Link
januszjimi Re: diagram magazyn 04.10.08, 17:17 często tam wysyłam, przyjmują nie wiele , propozycje muszą być nie tylko dobre ale również "świeże". Oceniajacy: Pan Tałaj jest wymagającym człowiekiem. Odpowiedz Link
wacek2008 Re: diagram magazyn 03.12.08, 13:08 Mam pytanie dotyczące opracowania niektórych diagramów.Są to między innymi rozeta ,krzyżówka łukowa.Czy do wysłania takiego zadania można wyciąć diagram z magazynu bądź z kserować .Osobiście mam problem z narysowaniem odręcznie takiego diagramu Odpowiedz Link
romanglowacki Re: diagram magazyn 03.12.08, 19:03 Podaj jakie diagramy Cię interesują - a narysuję ci je i prześle na maila. Odpowiedz Link