ester22 01.08.07, 20:31 Poszukuję firmy realizującej ekspresowo tłumaczenia on-line wysokospecjaistycznego tekstu medycznego (polski -> angielski). Czy moglibyście polecić mi jakiś sprawdzony adres? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczoter Re: biuro tłumaczeń 01.08.07, 20:36 ester22 napisała: > Poszukuję firmy realizującej ekspresowo tłumaczenia on-line > wysokospecjaistycznego tekstu medycznego (polski -> angielski). Czy > moglibyście polecić mi jakiś sprawdzony adres? Co to znaczy on-line w tym przypadku? Odpowiedz Link
ester22 Re: biuro tłumaczeń 01.08.07, 20:40 Wysyłam tekst mailem i dostaję go z powrotem tą samą drogą, płacę na konto. Chyba tak można? Bo bardzo zależy mi na czasie i nie wiem czy w ogóle sprawdzać firmy, które mają swoją siedzibę np. w Warszawie... Odpowiedz Link
szczoter Re: biuro tłumaczeń 01.08.07, 20:45 ester22 napisała: > Wysyłam tekst mailem i dostaję go z powrotem tą samą drogą, płacę na konto. Tak jest w 99% przypadków (wyłączając tłumaczenia wierzytelne). > Chyba tak można? Bo bardzo zależy mi na czasie Jeśli jesteś osobą prywatną (nie firmą) to najczęściej w takiej sytuacji może być wymagana zaliczka. Nie wiem ile masz tego tekstu, ale ekspresowe wykonanie też ma swoje granice Odpowiedz Link
ester22 Re: biuro tłumaczeń 01.08.07, 20:47 Tekstu jest ze cztery strony, na dodatek mam go już właściwie przetłumaczony i potrzebowałabym tylko jakiejś korekty w zakresie wyrażeń używanych w kardiologii. BTW, czy ktoś wie jakie wyrażenie oddaje polskie CIII PIII (ciąża trzecia, poród trzeci)? Odpowiedz Link
szczoter Re: biuro tłumaczeń 01.08.07, 20:54 ester22 napisała: > Tekstu jest ze cztery strony, na dodatek mam go już właściwie przetłumaczony i > potrzebowałabym tylko jakiejś korekty w zakresie wyrażeń używanych w > kardiologii. Aaa, czyli o korektę Ci chodzi Nie wiem czy jakiś tłumacz przyjmie takie zlecenie - albo się robi korektę całego tekstu, albo daje sobie spokój. Musisz się dowiadywać indywidualnie. > BTW, czy ktoś wie jakie wyrażenie oddaje polskie CIII PIII (ciąża trzecia, > poród trzeci)? Ja nie, medycyna to nie moje poletko Odpowiedz Link
znachey Re: biuro tłumaczeń 26.03.18, 20:27 Jeśli chodzi o tłumaczenia medyczne on-line to z pewnością ePrzekłady24 z Torunia. Adres ich stronki to www.eprzeklady24.pl Odpowiedz Link
aoala Re: biuro tłumaczeń 16.08.16, 08:09 polecam Amar24 ostatnio tłumaczyłam u nich całą swoją dokumentację medyczną Odpowiedz Link
justy-na00 Re: biuro tłumaczeń 05.09.16, 12:48 Podaję sprawdzone Biuro Tłumaczeń z Poznania - www.pozena.com/ Odpowiedz Link
papi_25 Re: biuro tłumaczeń 05.10.16, 09:49 witam zajrzyj na strone www.meridium-tlumaczenia.com.pl Odpowiedz Link
papi_25 Re: biuro tłumaczeń 05.10.16, 09:54 jakiś czas temu tłumaczyłem trudny tekst techniczny z polskiego na chorwacki. Z polecenia znajomego zlecenie dałem firmie MERIDIUM z Pszczyny, tłumaczenie zrobili szybko i fachowo a cena była dużo niższa niż u konkurencji wejdź na strone www.meridium-tlumaczenia.com.pl Odpowiedz Link
papi_25 Re: biuro tłumaczeń 11.10.16, 11:51 www.meridium-tlumaczenia.com.pl/oferta.php Odpowiedz Link
kaziuolala Re: biuro tłumaczeń 13.12.16, 11:16 Ja ostatnio korzystałem z usług biura www.clkp.pl/wroclaw . Zdecydowałem się na nich, bo bardzo zależało mi na czasie, a u nich jest prawie od ręki. Zrobili mi bardzo profesjonalne tłumaczenie. Odpowiedz Link
kar.sta Re: biuro tłumaczeń 24.02.17, 16:32 TŁUMACZARNIA.eu z Poznania! Świetni i sprawdzeni w tekstach medycznych i technicznych! Odpowiedz Link
mariamaria3 Re: biuro tłumaczeń 20.04.17, 23:41 Ja jeżeli chodzi o tłumaczenia to korzystam z usług skrivanka. Bardzo dobrze wszystko tłumaczą i mega sprawnie. Wejdź sobie na ich stronę i tam znajdziesz kontakt do nich. na pewno Ci pomogą. Odpowiedz Link
lucyy3 Re: biuro tłumaczeń 25.05.17, 13:17 Rozumiem co to znaczy szukać profesjonalnego biura tłumaczeń i nie wiedzieć, komu zaufać. W swoich poszukiwaniach, natknęłam się na wiele pozytywnych opinii na temat biura tłumaczeń z Jaworzna. Besttext to odpowiedź na Twoje problemy. Możesz skorzystać z opcji internetowego biura tłumaczeń, oszczędzając mnóstwo cennego czasu który można poświecić na rozpoczęcie pracy nad wartościowym tłumaczeniem. Spróbowałam i nie żałuję, będę nadal do niego wracać bo warto. Odpowiedz Link
annasobot Re: biuro tłumaczeń 12.01.18, 11:53 Hej ja mogę polecić biuro ze Śląska, zajrzyj tutaj tłumacz przysięgły języka angielskiego Odpowiedz Link
ewelina.paulina Re: biuro tłumaczeń 13.03.18, 11:19 Jeśli medyczne to z pewnością TransGlob na ich stronie jest wszystko rozpisane www.transglob.com.pl/ Tłumaczenia specjalistyczne są w cenie zwykłych Odpowiedz Link
agnieszka.w.82 Re: biuro tłumaczeń 13.07.20, 12:27 Tłumaczenia specjalistyczne - medyczne, techniczne, prawne itp. oferuje ArcusLink. Mogę serdecznie polecić to biuro tłumaczeń. Odpowiedz Link