16.06.16, 23:31
Z otrzymanego SMS-a:

"Jest taka gmina, jak wieść się niesie
w której to rządzą sami kolesie.
I koleżanka ze smutną miną?
To ona trzęsie tą naszą gminą.
A któż to ona? Co to za dama?
Ona chce gminą zarządzać sama!
Tu powie słodko, tu się zatrwoży,
gdy nie po myśli ? to nie daj Boże!
Ocenzuruje twe działalności,
żeby nie były do wiadomości?
Lecz ?czas nas uczy nowej pogody?,
i przyjdzie pora iść na jagody..."

Fajne, więc wrzucam.
Obserwuj wątek
    • dombrowski11 Re: Kto to? 17.06.16, 14:17
      Jak to tak można podle szkalować zacną kobietę tak denerwować. Wszak to osoba dobra ,uczciwa nie myśli wcale o swojej chwale lecz na rzecz gminy robi wytrwale. Co do cenzury to powiem śmiało to ci się pewnie tylko zdawało, to drobny retusz a nie cenzura. W minionych czasach też tak bywało że tekst się wcześniej uzgadniać miało. Dobrze się stało dla gminy chwały że się pojawił strażnik wytrwały co nie pozwoli by gawiedź mogła się rozpisywać to nie podobna.
      • procivili333 Re: Kto to? 20.06.16, 22:31
        Ha, ha, poeta. Wylałeś na klawiaturę kilogram wazeliny. Zacny Strażnik Wytrwały to pasuje do jakiegos filmu naprzykład Władca Pierścieni, a nie do dzisiejszych czasów. Widocznie żyjesz w fantazji filmowej , która z prawdą ma nie wiele wspólnego. Komuna do was wróciła , czy jeszcze nie odeszła? Drobny retusz to zrób ze swoim mysleniem. Mam nadzieje , że gawiedź jak pogardliwie określasz społeczeństwo upomni sie o swoje za pomocą karty do głosowania.
        • potok33 Re: Kto to? 21.06.16, 09:57
          procivili333 --
          • procivili333 Re: Kto to? 21.06.16, 20:51
            Nie będe pisać wierszy, bo nie umiem. Tu zostawiam pole dombrowskiemu11 smile A poczucie humoru to rzecz względna. Kończe watek i pozdrawiam wielbicieli owoców leśnych.
            • dombrowski11 Re: Kto to? 22.06.16, 08:28
              Hej procivili333 tekst ten jest ironiczny i nie ma nic wspólnego z wychwalaniem tego typu zachowań jak cenzurowanie czegokolwiek............tak się dziwnie składa że ja również nie pałam miłością do owoców leśnych jak to określiłeś wręcz przeciwnie mam na nie alergię to tak celem sprostowania............ A to wszystko co się dzieje to należy mieć nadzieje że się zmieni po wyborach i nastanie nowa pora.
              • barbimi Re: Kto to? 22.06.16, 12:46
                jaki ty dombrowski11 jestes nieprzyjemny Jagodka juz byla przekonana ze znalazla zwierzchnika, a tu zoonk
    • piekna45 Re: Kto to? 02.10.16, 10:29
      czy to prawda ze przez brak kompetencji tej pani i czerwcowe wydarzenia z PATU w dobrzejewicach nie utworzono pierwszej liceum? Chetni zabrali papiery?
      • barbimi Re: Kto to? 02.10.16, 17:13
        a co takiego się stało podczas PAT w Dobrzejewicach. Coś bliżej
        • nygus_0 Re: Kto to? 03.10.16, 13:13
          młodzi zrobili sobie imprezkę zakrapianą a opiekunowie spali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka