90iwa 05.11.20, 10:31 Protest kobiet powinien zostać zorganizowany w dzień pod Urzędem Gminy ponieważ wójt też należy do PiS-u i trzeba go stąd wywalić na zbity pysk oraz radnych którzy popierają PiS Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totu2010 Re: Protest kobiet 05.11.20, 16:16 Ewolucja haseł protestu w ...Czernikowie *moja d... moja sprawa*.... Proboszcz , *wypier..laj*.... Wójcie, *wypier.....laj.. Wszyscy....*wypier...lajcie.... Czernikowo wita was !!! *** Przyjedź, Zobacz , Wypier...laj *** Odpowiedz Link
edekzfabrykikredek12345 Re: Protest kobiet 05.11.20, 22:35 totu2010 napisał: > Ewolucja haseł protestu w ...Czernikowie > *moja d... moja sprawa*.... > Proboszcz , *wypier..laj*.... > Wójcie, *wypier.....laj.. > Wszyscy....*wypier...lajcie.... > > > Czernikowo wita was !!! nie slyszałem rzeby tos kżyczał proboszczuniu wypierdalaj. to hyba tylko w glowie totu2010 siem objawilo. 2010 to tfoja data urodzenja? reszta tfoih wpisuf to lamstwa dokladnie zresztom o tym wiesz. prponójem leczenje. zacznii od wyłonaczeia tv pis. Odpowiedz Link
bubu1 Re: Protest kobiet 06.11.20, 10:24 90iwa jesteś wyjątkowo tępa i do tego chyba ograniczona umysłowo.. Czytam te twoje wpisy w niektórych tematach i wywnioskować z nich można tylko jedno.. Jesteś idiotą do potęgi n-tej Odpowiedz Link