kasienka80 28.11.03, 13:45 Mam nowa plyte Garou. Uwazam, ze jest strasznie fajna !!! Co o tym myslicie? Moja ulubiona piosenka to " Le sucre et le sel" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: Garou !!!!! 28.11.03, 13:55 szczerze powiem: nie zrozumialam twojej odpowiedzi Odpowiedz Link
kicior99 Re: Garou !!!!! 29.11.03, 14:04 ale i tak wole ksiazke ltora oddaje mi nieocenione uslugi w nauce jezyka... Odpowiedz Link
kasienka80 brak luzu 29.11.03, 14:15 kicior, ty strasznie powazny jestes !!!!! Na tym forum nie ma takiego luzu....spontanicznosci, zabawy !!! Tylko klapki na oczy i same powazne sprawy- nie na tym to wsystko polega !!!! Odpowiedz Link
klymenystra Re: Garou !!!!! 29.11.03, 10:37 dla mnie garou istnieje tylko w notre dame de paris... uwazam jego role za najlepsza (nno moze obok frolla). a co tego co robi teraz to sam sie przyznal ze te plyty nie oddaja tego co chcial robic- wiele narzuca mu wytwornia i cala kupa innych ludzi. on ma tylko fantastyczny glos. poczekajmy az sie usamodzielni- moze wtedy wyjdzie z tego cos wiecej poza popowymi piosenczekami... Odpowiedz Link
kasienka80 Re: Garou !!!!! 29.11.03, 14:14 Wiesz, jak juz sobie wypracuje pozycje to bedzie mogl troche wiecej decydowac i moze rzeczywiscie jego piosenki beda mniej popowe. ale i tak na tej nowej plycie jest kilka piosenek zupelnie w innym stylu niz z SEUL. Mnie ogolnie sie strasznie podoba !!! Odpowiedz Link
mickey13 ...do Kasienki 01.12.03, 12:17 Kasienko, a co Ty robisz we Francji i gdzie mieszkasz??? Wiesz, czysta ciekawosc)) Odpowiedz Link
kasienka80 Re: ...do Kasienki 01.12.03, 19:39 Ucze sie, studiuje w Nancy a mieszkam w Metz Odpowiedz Link
justyna-anna Re: Garou !!!!! 27.12.03, 02:32 Le sucre et le sel z bliżniaczkami Villeneuve jest boska!!!. Lubię też Les filles, Ne me parlez plus d'elle, Tout cet amour la, a najlepszą piosenką jest Hemingway. Nie wiem czy wiecie, ale Garou to nie tylko NDDP, Seul czy ostatnia płyta. Piosenkarz od 1999 roku bierze udział w Les Enfoires , gdzie np. w 2002 roku rewelacyjnie wykonał razem z Segarą i Lamą Amsterdam Brela, a w tym roku Les murs de poussiere Cabrela. Ciekawa jestem jakie piosenki wykona w styczniu (tematem LE 2004 jest przestrzeń. Serdecznie pozdrawiam. Justyna Odpowiedz Link
habeeby Re: Garou !!!!! 20.01.04, 14:20 Witam, mam pytanie czy gdzieś można dostać płytę z LE? Odpowiedz Link