sarkady 06.01.08, 20:13 tłumacz przysięgly j. tureckiego asarkady@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonyaxx Re: turecki 03.06.08, 04:46 witam serdecznie,poszukuję nauczyciela tureckiego w Trójmieście.Mówię i piszę po turecku dośc dobrze ale nauczyłam się sama, nigdy nie chodziłam na żaden kurs. Potrzebuję kogoś do szlifowania konwersacji, trudniejszych zagadnień gramatycznych, nauki rozumienia artykułów prasowych itp. Widziałam na forum jęz.tureckiego, że często Pan tłumaczy bardzo trudne rzeczy. Może mógłby mi Pan jakoś pomóc, może kogoś polecic? Na początku pomagała mi trochę koleżanka po arabistyce,której drugim językiem był turecki ale teraz już potrzebuję do pomocy kogoś kto mówi bardzo dobrze po turecku. Zostawiam kontakt do siebie: leilaxx@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
sarkady Re: turecki 14.06.08, 18:02 chetnie, ale mieszkam w przemyslu. Odnosnie do polecenia kogos, nie mam zadnego pomyslu, turkolodzy, tak sie zdarzylo, mieszkaja, albo w krakowie, albo w warszawie. chociaz... teraz przychodzi mo do glowy pewien pomysl. w gdansku istnieje towarzystwo przyjazni polsko-tureckiej. Srodowisko to skupione jest wokol firmy Atakan (firma turecka), wlasciciel jest turkiem ma zone polkę (lekarka). zajrzyj w google i znajdz firme Atakan, moze to towarzystwo albo panstwo Atakanowie cos poradzą. Odpowiedz Link