a.polonia 25.01.08, 21:00 sprzedaja juz jajka Wielkanocne. czy choinki juz rozebrane? :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: a w AH.... 25.01.08, 21:04 Pola, a jakze, u nas od Nowego Roku juz zycie karnawalem sie kreci:) Az sie oje pomyslec, co to bedzie... Mam nadzieje, ze wybedziemy, bo my malo imprezowi ( w pzreciwienstwie do mlodego, hehe). W innych sklepach tez juz widzialam Wielkanocne pierdolki tydzien temu na pewno. Odpowiedz Link
a.polonia Re: a w AH.... 25.01.08, 21:25 No wlasnie ja ostatnio nie chodze po sklepach, wiec nie jestem na czasie, widocznie :) Karnawal..., trzeba sie zabarykadowac w domu :). > Pola, a jakze, u nas od Nowego Roku juz zycie karnawalem sie kreci:) > Az sie oje pomyslec, co to bedzie... Mam nadzieje, ze wybedziemy, bo > my malo imprezowi ( w pzreciwienstwie do mlodego, hehe). W innych > sklepach tez juz widzialam Wielkanocne pierdolki tydzien temu na > pewno. Odpowiedz Link
corneliss Re: a w AH.... 25.01.08, 21:44 looo matko, a ja sie dziwilam ze juz tydz. po N.Roku wszedzie wisza serduszka i walentynkowe pierdolki wkolo wylaza, a popatrz... ze juz jajka czekoladowe sie pokazaly to nie wiedzialam - ale Swieta w tym roku wczesnie bo w marcu (22-24) Odpowiedz Link
maxijo Re: a w AH.... 25.01.08, 23:18 oooo, jajeczka czekoladowe kupujemy juz z tydzien. Ostatnio kupilam za jednym razem jajka i pepernoten ktore bardzo maly lubi (znalazlam jeszcze i to z 50% znizka). Mamy w domu sinterklasowo- wilekanocnie:) Odpowiedz Link
kingadpl Re: a w AH.... 26.01.08, 10:15 oj tez juz widzialam w Intratuin... :S zadziwiajacy sa marketingowcy! :)))) to moze w ogole nie rozbierajmy choinek? przeciez swieta juz niedlugo :D:D Odpowiedz Link
nesla Re: a w AH.... 26.01.08, 11:26 A ja wlasnie sie zaczelam zastanawiac czy to wielkanocne czy caloroczne jajka, jakas nowa tradycja :D Odpowiedz Link
a.polonia Re: a w AH.... 26.01.08, 13:39 jeszcze czlowiek nie zdazyl zrzucic poswiatecznych kg, a juz kusza czekolada :P Odpowiedz Link
mamantkaa Re: a w AH.... 26.01.08, 22:17 Też mnie zdziwili tymi jajeczkami czekoladowymi, że już wszędzie są, a ozdoby świąteczne na mieście jeszcze zostały. Choinkę już dawno sprzątnęłam, bo musiałam zrobić miejsce na wiosennne kwiatki (narcyzy, krokusy, hiacynty), które uwielbiam :) A jak chciałam wcześnie paczkę na Boże Narodzenie wysłać do Polski i szukałam gwiazdkowych słodyczy, to oprócz czekoladowych literek nic nie było, a tu już słodycze na Wielkanoc! Odpowiedz Link
tijgertje Re: a w AH.... 26.01.08, 22:29 mamantkaa napisała: A jak chciałam wcześnie paczkę na Boże Narodzenie wysłać do Polski > i szukałam gwiazdkowych słodyczy, to oprócz czekoladowych literek nic nie było, > a tu już słodycze na Wielkanoc Ja mialam odwrotna sytaucje:-) W ostatniej chwili muaislam pokupic jakies mikolakowe slodycze, to musialam zrobic pare dodatkowychj kilometrow, bo u nas we wsi wszystko juz wysprzatali (zakladajac, ze kto mial zrobic zakupy to dawno zrobil) i w piatek przed mikolajkami juz tylko swiateczne slodycze byly. Mikolaj byl dopiero w srode. Kurcze, to moze faktycznie juz trzeba zapasy na wielkanoc zrobic, bo potemnie bedzie jaj? :-))) Odpowiedz Link