1zorro-bis 22.03.11, 07:03 witam Wszystkich! Mysle, ze mnie Maseczka nie zamorduuje..... Ale tamten watek byl juz dluuuuugi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 07:46 Czesc Zorro - mordowac nie bede... ale to 22 marca jest No i z niecierpliwoscia czekam na Twoja wypowiedz na temat poddany wczoraj na watku tureckim Odpowiedz Link
m.maska [...] 22.03.11, 08:00 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 08:01 Zorro - ale prosze Cie - naprawde, nie zakladaj watkow jesli ten aktualny ma ponizej 80 postow...to naprawde nie jest duzo Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 08:36 No właśnie, 22-ego marca, piękna data, bo z samych dwójek złożona, a dwójka jest chyba moją szczęśliwą liczbą i prześladuje mnie od lat. Tylko dlaczego przy takiej dacie muszę mieć nocny dyżur, no dlaczego? Witajcie w ten cudny, rozsłoneczniony dzień Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marca.... 22.03.11, 08:33 Tutaj slonce rozpieszcza, szczegolnie ptactwo wariuje...kaktusy kwitna - musze zrobic fotki. Chcialabym zobaczyc je w pelnym rozkwicie, ale tego juz niestety nie zdaze obejrzec Dzisiaj w programie plywanie po rzece...rybka na obiad wprost z lodzi i cos tam jeszcze, i jeszcze...ale zapewne ok.14 wrocimy do hotelu, wiec jeszcze troche czasu na jakis ostatni spacer bedzie Wszystkim fajnego dnia... Zuzi - zdrowia Majeczce - wytrwania z nozem na gardle, AL - wypocznij przed nocnym dyzurem...Zorro - kilku centymetrow kwadratowych kafelkow Czarek - obys wytrwal w swoim postanowieniu. Milego... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marca.... 22.03.11, 08:59 " Zorro - kilku centymetrow kwadratowych kafelkow"...no suuuuuuuuuuuuper, przecież jeden kafelek to 15 cm na 15, to co on, dzieli te kafelki? I ile czasu potrzebuje na wykafelkowanie jednej płaszczyzny?, carramba, łazienkę to on chyba 10 lat robi!!!!....ale majster!!!! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 11:25 Dzień dobry Wszystkim! No to się rozłożyłam, ostatnio tak byłam chora, parę lat temu, we Wrocku! Jeszcze zapalenie oskrzeli się przyplątało! Mam dość chorowania, ja chcę być zdrowa!!! Aaaaa, niech to... Dnia cudownego i zdrowego życzę. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 11:48 Ajajajaj, Zuzanko, strasznie Ci współczuję. Kuruj się jak tylko możesz najlepiej, ja też na antybiotykach, a tu dyżur nocny...no i wcześniej jechać muszę. Będę dopiero jutro i to dosyć późno, bo po drodze to i owo pozałatwiać muszę. Paaaaaaaaaa, trzymajcie się Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 14:23 Masko robię co mogę , dziękuję cudowna pogoda dzisiaj w drugi dzień wiosny więc zdrowiej Zuza bo nie wiesz co tracisz odwiedziłem dzisiaj /byłem po zaświadczenie dla ZUS/ swój były zakład pracy. Obraz nędzy i rozpaczy, aż łezka zakręciła mi się w oku na jego widok po jednych halach hula wiatr ,inne w rozsypce. Nie ma już produkcji polskich koparek na licencji niemieckiej i francuskiej bo takie produkowaliśmy a wiele z nich eksportowaliśmy, kupujemy je dzisiaj za ciężkie dewizy od producentów z innych państw. Czy my w ogóle coś jeszcze produkujemy prócz papu i alkoholu czyli gorzałki i zakąski ? Miłego dnia. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 16:26 widzisz Czarek....to jest ten paskudny kapitalizm! A o kapitalizm przeciez w 1981 roku walczyles? No bo komuna - czyli RAJ to juz wtedy byl! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 16:47 Jaki kapitalizm ?? jak Euro kołchoz nakazuje nam zamykać zakłady pracy i ogranicza produkcję i Ty nazywasz to kapitalizmem Zorro ? a gdzie wolny rynek i zdrowa uczciwa konkurencja ? EWG - wtedy był prawdziwy kapitalizm i wolny rynek teraz to śmiech na sali co jest - już w RWPG takiego dziadostwa nie było jak teraz w Euro kołchozie którym jak chcą rządzą Niemcy i Francja ot co bracie w krawacie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 17:25 na innym watku Ci Czarek napisalem. Czytaj, mysl, potem jeszcze raz mysl a potem ....po dlugiej pauzie pisz. Unikniesz nieporozumien! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 17:35 Zalecam to samo ale wpierw przyjedź tu, tu pracuj i żyj z tego - i wtedy myśl pozytywnie o Euro kołchozie dla niepoznaki zwanego UE Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 17:40 to powiedz mi Czarek - bo czegos nie rozumiem...Po jaka cholere zes o ten Euro-Kolchoz walczyl? Lepiej bylo komune w spokoju zostawic.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 17:53 Zorro !! a kto Ci powiedział, że ja walczył o to - aby Unia likwidowała nam miejsca pracy i limitowała produkcję ? nie pisałem się na to, nie jestem samobójcą poza tym komuna ma się u nas świetnie, nie widać PO owocach i stylu rządów ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 18:34 Czarek...a tak w ogole Ty sie kiedys zastanowil o co Ty walczyl? O raj na ziemi? Pretensje to do Pana Boga ze go nie ma! Bo komuna to byla "be", kapitalizm jet s tez "be"...to co Ty by chcial? Eldorado? To do Ameryki! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 18:43 Nie o raj Zorro - ten /podobno/ czeka mnie gdy zamknę już oczka a o co ja walczył ? o uczciwe rządy Zorro a nie o państwo mafijne jakie teraz mamy - tylko o tyle ja walczył idę do sklepu - by pomóc łatać dziurę budżetową Tuska Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 18:48 Czy do jasnej ciasnej..., na wątku codziennym też musi być polityka?. Załóżcie sobie osobny wątek i sprzeczajcie się do woli !!! Paniali? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 19:10 a o co biega? Zalozylem....A ze tak wychodzi to wychodzi....Nawet w "Statucie" pisze ze wolno...; Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 18:48 oj Czarus, Czarus....Powiem Ci jedno chlopie: tak dobrze, tak spokojnie i tak bezpiecznie jak teraz w Polsce to ludziom sie jeszcze NIGDY nie zylo. Mimo tych wszystkich problemow jakie sa. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 22.03.11, 19:49 Zorro nie wiesz jak tu jest bo Cie tu nie ma Zuza chyba już ozdrowiała bo po kątach chce nas rozstawiać i pokrzykuje gromko Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 06:42 jak dzieci? Zuza, to w Polsce tylko dzieci o polityce rozmawiaja? Odpowiedz Link
1zorro-bis 23 Marzec.....Wstawac!!! 23.03.11, 06:43 wiosna za oknem, szkoda kazdego dnia! Witam Wszystkich! Zima jest do spania. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 23 Marzec.....Wstawac!!! 23.03.11, 13:30 Tobie to dobrze.... Drzemka... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 23 Marzec.....Wstawac!!! 23.03.11, 16:53 Zawsze znajdzie się jakiś powód Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 20:52 też tak mi się zdaje, AL, dlatego się droczy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 21:31 Co to, to nie, Zuzanko, ja kokieterii nigdy nie potrafiłam się nauczyć, za co moja Mama ma do dzisiaj o to pretensje Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 21:38 Zuza...jesli udusisz Zorro - kiepsko widze te poranki - bedziesz samotnie kawe pila - bo kto Ci bedzie towarzyszyl? no chyba, ze... nie, nie wierze, ze zamienilabys Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 21:48 Maseczko, kto się czubi...i nie zamieniłabym Al, no nie, nie umiesz kokietować, naprawdę, nie wierzę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 21:59 Uwierz, Zuzanko, kokietowanie należy do grupy takich aktywności, w których jestem kompletną stołową nogą....aż się tego wstydzę. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:06 Wierzę Dobranoc AL, Maseczko i wszystkim Pięknych snów Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:07 Dobranoc, Zuzanko Dobry sen też jest lekarstwem Odpowiedz Link
1zorro-bis 24 Marzec.....Pierwszy!!! 24.03.11, 06:38 czolem Wszystkim! Urlopowiczkom tradycyjne Allahu Akbar! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Marzec.....Pierwszy!!! 24.03.11, 08:26 Nieaktualne, Zorro, już nie urlopowiczki tylko lud ciężko pracujący, do którego i Ty się zaliczasz kafelkując od świtu do nocy. Pięknego dnia każdemu Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 24 Marzec.....Pierwszy!!! 24.03.11, 08:33 Zorrek czyta lotem błyskawicy, dlatego nie doczytał, że Maseczka jest w domu jest Cześć AL, tego samego i Tobie życzę Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Marzec.....Pierwszy!!! 24.03.11, 11:15 Dzien Dobry... tutaj tez ptaki spiewaja - tylko tutaj slychac je jakos mniej - tam mialam wrazenie ze jestem w ptaszarni. Odespalam tak bardzo, ze ledwie na oczy widze - chyba za duzo tego snu bylo - ale tak to juz u mnie bywa po urlopie. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 07:28 Dzień dobry Wszystkim! Ja nie śpię, no i nareszcie trochę lepiej się czuję. U mnie słonko pięknie świeci, ptaki śpiewają, bzy wypuściły listeczki, chce się żyć... Dnia uśmiechniętego i zdrowego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 08:29 Witam...wyladowalam, jestem - smutno troche - koniec urlopu, ale byl tak intensywny, ze bede potrzebowala tygodnia, zeby dojsc do siebie... Miejcie fajny dzien wieczorem odezwe sie juz z domu, ze swojego netu i zaczne majstrowac przy fotkach... Ale lot byl wspanialy, razem ze wschodzacym sloncem - widok niezapomniany... po wyladowaniu, slonce wisialo jeszcze nisko nad lotniskiem i wygladalo jak przerazliwie czerwona pilka Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 09:03 Niestety Maseczko, co dobre szybko się kończy, ale znając Ciebie już planujesz następny wyjazd... Spokojnego powrotu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 12:37 Aaaa, i ja też jestem. Zuzanko, cieszę się, że dobrzejesz A mnie, jak zwykle po nocnym dyżurze, ból głowy nęka. Muszę chyba jakieś prochy wziąć i nieco się przespać, bo padnę... Maseczko, dobrze, że już prawie w domu jesteś, dawno nie słyszałam Twojego głosu, gg to jednak nie to I tylko ciut dodam: to nie Hitler jest winny, że w Polsce zapanował komunizm. Wszystko przez Popiela, bo gdyby nie dał się zjeść myszom, to zrobiłby z Polski takie mocarstwo, że po dziś dzień cała Europa płaciłaby nam lenno Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 13:04 a jakby Polski Szwedzi nie napadli to Polska by byla od morza do morza.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 13:14 eeetam od morza do morza....aż po mur chiński. A teraz włączam sobie te oto kołysankę www.youtube.com/watch?v=ANQ3ll8wnPI&feature=related i rzeczywiście się zdrzemnę Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 14:17 Zorro !! jakby Polski nie napadli Szwedzi to Polska napadła by na Szwedów i bylibyśmy od morza aż po Biegun Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 17:55 Dzięki, Zuzanko, już nieco lepiej, ważne, że się w ogóle przespałam, bo noc była taka z zawieruchami, bardzo niespokojna. Jedna nasza klientka (Down, demencja), cudowna i kochana, właśnie w nocy zaczyna swoje działania Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 20:59 Nie zazdroszczę Ci takiej pracy, musi być bardzo stresująca. Znacznie bardziej niż układanie kafelków Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 21:51 O nie, układanie kafelków, to jest dopiero coś, finezyjna praca wymagająca niezwykłego talentu i dobrego oka. Położyć kafelki rzeczywiście dobrze udaje się tylko wtedy, gdy nie robi się tego więcej niż parę cm kwadratowych dziennie Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:08 Ta praca i podobne są trudne ale tylko na początku, gdy się uczysz. Ja np kładzenia boazerii ,tapety czy parkietu nauczyłem się sam i też na początku szło mi ciężko. Teraz to już z zamkniętymi oczkami ale kładzenie glazury nigdy mi nie leżało chociaż i to kiedyś robiłem. Nie lubię tej roboty. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:13 ...bo to bardzo zależy od kafelków; narzędzi do ich kładzenia, planowania wzoru i kolorystyki. Moze będzie Ci leżało, jeśli Zorro udzieli parę zawodowych porad...a kładzenie kafelków jest teraz bardzo w cenie Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:33 Ja płytki już kładłem AL ale mam tyle roboty w drzewie /u ludzi/ że kafelki mi nie w głowie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:37 ale na kafelkach więcej byś zarobił ...no i może sławę zyskał Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:41 Nie czaruj AL dochody mam wystarczające na godziwe życie a i dzieciom też się wiedzie. A tu wiosna idzie, plenery czekają a robota nie zając Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:46 A gdzieżbym chciała czarować. Ale czyż tylko o dochody chodzi...a satysfakcja z własnego artyzmu? Przy kafelkowaniu można sobie uświadomić jak to smakuje. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 22 Marzec..... 23.03.11, 22:53 Zawsze mam satysfakcję z każdej pracy którą wykonuję i nie tylko dla siebie ostatni raz kładłem glazurę w 95 r w swoim poprzednim mieszkaniu, w kuchni i łazience. I więcej nigdzie jej nie położę - właśnie zaliczyłem 5000 Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 08:31 Dzień dobry Wszystkim! Ptaki za oknem świergolą, słonko mocno świeci, aż chce się żyć! A co niektórzy jeszcze śpią Dnia cudnego i zdrowego życzę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 08:40 Mnie, przed ósmą obudziło jakieś kraczące ptaszysko, któremu odpowiadały świergotliwe chóry drobnego ptactwa. Leżałam sobie w łóżeczku, nasłuchiwałam i było cudownie, kompletny luz i relaks...bo to i dzisiaj wolne mam, i jutro też Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 09:03 Po wyczerpującym nocnym dyżurze, trzydniowy wypoczynek należy Ci się A ja i tak dalej jestem zakatarzona i zachrypnięta, dobrze, że piszę a nie mówię Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 10:13 Dwu i półdniowy, Zuzanko Właśnie chce z tego wypoczynku skorzystać, zaległe terminy pozałatwiać, po sklepach pobuszować, z powietrza skorzystać. Juz jestem do tego gotowa, chociaż parę minut straciłam na oglądaniu filmu. Właśnie leci u mnie jakiś tam odcinek Opowieści z Narni. No nie, nigdy nie mogłam zabrać się za książkę, film też odpada. Niby dla dzieci, ale tak w nim pełno walk, okrucieństwa, brutalności, wojny, zabijania, że głowa sama się odwraca....idę więc ją przewietrzyć. Do potem Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 11:26 Zuza - co to znaczy chora? teraz? huknij raz a dobrze na chorobe... powiedz jej co o niej myslisz i wyslij w dal AL - ptaki - juz zesmy o tym mowily - tutaj mi cos swiergoli, kiedy przychodzi pora letnia, jaskolki rozsiadaja sie jak koraliki na drutach wysokiego napiecia - wszelkiego ptactwa jest duzo... chyba 500m ode mnie jest rezerwat ptakow - jak to zrobili przy takiej ilosci samolotow? tego nie wiem - moze to przygluche ptaszki - ale... nie ma wrobli. Tam skad wrocilam, bylo wszystkiego co fruwa zatrzesienie, ale tez cala masa wrobelkow...Zuza pokazala Wam je na fotce. Siedzialy w kazdym krzewie... A tak wygladaly u mnie w Turcji obrazki, ktore umieszczala dla mnie Zuza... Dziekuje Zuzka - tzn. nie za to ze tak wygladaly bo tutaj wygladaja normalnie - tylko za to, ze je umiescilas Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 13:22 Maseczko cześć! Co ja zrobię, że dalej chrypie Idę o 16 do lekarza, zobaczymy co pani Anna Z. powie Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 13:50 Gorace mleko z maslem...dla lepszego smaku z miodem - ja z samym maslem nie dawalam rady a poza tym to, czego tutaj nie ma: napar z korzenia prawoślazu...swietny srodek - kazdego roku przywoze sobie Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 13:57 No i mi sie narobilo - komputer zwariowal - przestawil sie na warunki tureckiej riviery...przy wskazowce myszy cos mi sie podczepilo a listwa na gorze, na ktorej mialam google toolbar - opustoszala - jest...ale dziewiczo-pusta... Oczywiscie, wiem, ze nikt z Was mi w tym nie pomoze - a juz szczegolnie Zorro - "specjalista komputerowy" - w kafelkach to On jest mistrzem, ale z kompem to pewnie tak jak ja z samochodem - mam prawo jazdy, jezdze od 30 lat i wystarczy...aaaa...potrafie zatankowac i pojechac do warsztatu Zorro, potrafi kompa odpalic i z niego korzystac Ale poskarzyc sie musialam - bo wszystko ma byc tak jak bylo w moim la ptoku a nie jest... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 14:15 no, no...ja sobie wyopraszam1 Potrafie juz skanowac i wysylac zdjecia i pisemka.... A jak sie zawiesza to stosuje bandycka metode: wyrywam wtyczke z kontaktu.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 14:31 No to uwazaj, zeby Ci sie nie zbiesił...bo to jest metoda na receivery, ale nie na kompa... wtedy sie melduje, ze go nie tak wylaczono i zaczyna scanowac system... nie Zorro kiedy sie zawiesz wtedy trzeba wlaczyc managera tzn. uzyc obu rak i trzech palcow...tzn. na lewa przypada: strg+alt(na klawiaturze po lewej na dole) na prawa entf(po prawej na gorze) wtedy wlacza sie lista - wybrac taskmanager starten... pokazuje Ci sie lista - wybierasz Anwendungen, markujesz ten proces na ktorym Ci wszystko zawislo i klikasz na dole task stoppen... nie musisz od razu "mordowac" systemu... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 15:12 to młotkiem, Zorrku Maseczko dziękuję, zanotowałam i se kupię n. z. k. p., i se zaparzę nie wiedziałam, że takie cóś istnieje Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 15:26 Zuza - to jest naprawde bardzo dobre, tzn. nie w smaku - jak mawia moja serdeczna przyjaciolka, smakuje to jak "zaparzone pluskwy" - swoja droga nie wiem skad Ona w ogole wie jak pluskwy smakuja...ale, niech Jej bedzie - a tak naprawde nie jest to wcale takie zle...tylko ze Ona uwaza, ze lekarstwo powinno smakowac Nie ma tego tutaj w ogole - prawoślaz to inaczej malwa i tutaj mozna kupic w aptece ale tylko suszone kwiaty, a to juz nie to samo - dlatego przywoze to z Polski. Oczywiscie sa tez pastylki do ssania i syropy na bazie korzenia prawoslazu - ale to juz nie to samo. Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 15:13 To pomaga....jesli to nie pomaga - wtedy pomaga juz tylko wyrzucenie na smietnik Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 15:36 Dzięki Jak będę wracała, to kupię w Aptece i wypróbuję Lecę, do napisania Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 18:59 Tak ładnie kwitną u mnie krokusy pod blokiem, aż miło popatrzeć jak ludzie dbają o ogródki Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:07 To ja nie bede gorasza i pokaze taka sobie drozke wiodaca do ruin akweduktow w Aspendos - kwitlo to sobie dziko - a na horyzoncie widac bylo osniezone szczyty gor Taurus Pokaze to na innych fotkach Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:11 Stokrotki, cudne Maseczko, jeszcze w tym roku nie widziałam a czekam na nie i fiołki Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:21 ide teraz jesc. Mam teraz mame "na karku" a jestem sam.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 20:14 Dbaj o Mamę, coś czuję, że bardzo tego warta Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:13 Chciałam Wam wkleić fotkę kwitnących forsycji, którą właśnie dzisiaj zrobiłam, ale po Waszych zdjęciach to już nie ma sensu Nawdychałam się dzisiaj tlenu na spacerku, a nawet drzemkę malutką sobie urządziłam, pogoda cud, było u mnie dzisiaj 19 stopni, w tej chwili "tylko" 15 Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:20 Wklejaj i nie marudż, AL Witaj wieczorowo. Lukruję, masz Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:23 Ale to potrwa, bo mam jeszcze w aparacie, a noga komputerowa jestem i na zwolnionych obrotach takie rzeczy robię. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:48 No to masz, widzisz ile to trwało? Ufffffffffffffffffffff.... To zdjęcie zrobiłam 20 metrów od hotelu, w którym rezydowała Maseczka Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:53 Wcale nie długo, myślałam, że jutro wkleisz Śliczne AL Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:58 Noooooooooo, krzaki osypane kwieciem, aż gęsto....i przeraźliwie turkusowe niebo Aż taka noga to ja nie jestem, Zuzanko Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 20:14 noooooo.... jak sie AL pospieszy - to potrafi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:10 Zuzanko, tak po prawdzie, to ja wszystko robię w tempie błyskawicznym, Maseczka świadkiem, bo przecież nadążyć za mną nie mogła, ale w paru sprawach jestem niezbyt szybka i wtedy mówię, że jestem w tym noga Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:19 Zuza to nie tak - normalnie to dwie nogi i wtedy szybko... ale jak cos nie tak i kuleje to wtedy tylko jedna Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:32 ależ jak tak myślę, w jedne klocki jest bardzo dobra, w drugie nie Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 19:48 To ja Wam pokaze widok z mojego balkonu na urlopie - jaki mialam po powrocie z wypadu do Pamukkale Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 20:08 Nieeee... to caly osrodek, jest tam kilkadziesiat takich domkow, uliczki, drozki, klomby, piekna aranzacja z palm i kwiatow w samym srodku...kawiarnie, sklepiki, miasteczko w miescie... ladne to to - ale dwa tygodnie caly czas w jednym miejscu - nie wytrzymalabym... A to glowna alejka prowadzaca od recepcji...i takie to to w srodku - poznym wieczorem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 20:10 Bardzo romantyczne toto w środku, śliczna, zielona poświata Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:13 No, no, no...ja, chociaż taka dziecinna, za stara już jestem na randki Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:34 Na randki, nikt nie jest za stary, AL!, i na motyle w brzuszku Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:27 No to sobie wyobraz ze tych randkowiczow przy upalnej pogodzie mogloby tam byc zatrzesienie i juz wcale nie byloby romantycznie... ale rzeczywiscie, osrodek ladny - takich jest tam pelno. Turcy sa naprawde dobrzy w te klocki - dbaja o turystow jak o dzieci. Kiedy sie wchodzi do restauracji zawsze stoi kelner przy drzwiach ktory otwiera drzwi i zamyka kiedy sie juz przez nie przejdzie....sa autentycznie nastawieni na turystow - w koncu to ich chleb...a przeciez o tej porze roku, wiele hoteli jeszcze stoi pustych - te ktore skupily sie wokol jednego biura podrozy i organizuja takie korzystne wyjazdy i ich pracownicy sa chyba wyjatkowo zadowoleni, bo w martwym okresie, kiedy nie ma "plazowych" turystow - organizuja inne atrakcje - wlasnie dla turystow chcacych cos wiecej niz piasku, wody, basenow...dzieki temu maja caly rok prace. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:42 Idę śnić, nic innego mi nie pozostało Dobranoc MiA Odpowiedz Link
m.maska Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:49 Dobranoc Zuzia....ojjj...ja tez chcialabym tam wciaz jeszcze byc Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 22 Marzec..... 24.03.11, 21:53 No to koniecznie przyśnij motylki, Zuzanko Odpowiedz Link