al-szamanka 25.03.11, 15:16 Specjalnie dla Ciebie zrobiłam te fotki. Też kocham fiołki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Zobacz, Zuzanko 25.03.11, 15:41 No i pszczoły nektar już z kwiatków spijały Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zobacz, Zuzanko 25.03.11, 16:38 O qurczę, opłacało się kompa otworzyć. AL! ŚLICZNE ! DZIĘKI! To jeszcze jeden z moich ulubionych moich wierszy Zdzisław Dębski - Fiołkami Ci drogę uścielę... Fiołkami ci drogę uścielę, Kwiaty rzucę pod stopy pachnące, Wonne lasów i pól naszych ziele I storczyki, co rosną na łące... Fiołkami ci drogę uścielę, Że nie dotknie się stopa twa ziemi, I powiodę cię, biały aniele, I powiodę szlakami jasnemi... W marzeń cichym klękniemy kościele Gdzieś od ludzi daleko i światła, Mój ty biały, serdeczny aniele, Moja duszo ty jasna, skrzydlata!... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zobacz, Zuzanko 25.03.11, 17:06 Bardzo ładny wiersz, Zuzanko, wybitnie fiołkowy Zapomniałam dodać, że u mnie wszystkie trawniki i łąki zasypane są stokrotkami, cudnie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zobacz, Zuzanko 25.03.11, 17:19 Może niedługo i u mnie pokażą się stokrotki i fiołki, a może już są? muszę koniecznie wybrać się z aparatem na polowanie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zobacz, Zuzanko 30.03.11, 12:46 Stokrotki ogrodowe Moje kochane fiołki, nawet biedronka na nich przysiadła Pierwszy tulipan? może nie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zobacz, Zuzanko 30.03.11, 13:03 Dobra myśl Maseczko, a może ten AL, zostanie? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zobacz, Zuzanko 30.03.11, 13:03 Oooooooooooooooo, dojrzałam tę biedronkę, malutka, malinowego koloru kropelka Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zobacz, Zuzanko 30.03.11, 13:04 Skąd Ty masz takie ładne zdjęcia ? nie 'podkradasz' mi ich z mojego albumu na profilu Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zobacz, Zuzanko 30.03.11, 13:09 Jak śmiesz mnie o to posądzać Czarek, myślisz, ze tylko Ty masz aparat i tylko Ty robisz zdjęcia? Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zobacz, Zuzanko 30.03.11, 13:17 Przecież tylko żartowałem daj spokój wiem że robisz bardzo fajne zdjęcie podobnie jak Maska. Odpowiedz Link