06.06.05, 10:14
Z nowym tygodniem nowych i dobrych wrażeń życzę.Ogólnego powodzenia dla
Ciebie i miłej pracy dla Kiciora.Po sposobach relaksujących bezstresowo myślę
spędzicie tydzień.
Obserwuj wątek
    • kruwsko66 Re: Witam... 06.06.05, 15:27
      oby mam nadzieje ze w tym tygodniu agencja wkoncu zadzwoni i bedzie to nader
      piekny tydzien zeby tylko niepadalo
      • mi.ka.n Re: Witam... 06.06.05, 16:15
        Zadawalającej wiadomości telefonicznej Ci życzę.
        • kruwsko66 Re: Witam... 06.06.05, 16:39
          dziekuje bardzo
    • kicior99 Re: Witam... 06.06.05, 16:55
      Dzisiaj mialem dzien jak z koszmarnego snu. Zyczenie zacznie suie chyba
      sprawdzac jutro... Mialem sama drobnice, jedyna paleta z sensowna iloscia
      zawierala kanapki dwoch rodzajow (120 szt. i 60). Wszystko byloby swietnie
      tylko... okazalo sie ze jedna jest zamieniona. Musialem czytac kazda etykiete,
      a inkryminowana kanapka byla oczywiscie na samym dnie. Zgroza.
      • mi.ka.n Re: Witam... 06.06.05, 17:05
        Współczuję i jednocześnie zdziwiłam się ,ze i takie zamówienia są.A kto robi te
        kanapki?
        • kruwsko66 Re: Witam... 06.06.05, 17:07
          te kanapki sa rozwozone do 150 sklepuw a robia je gdzies niedaleko
          • kruwsko66 Re: Witam... 06.06.05, 17:09
            TO JA, KICIOR. Anglicy sie nie wysilaja w kuchni inawet kanapek nie chce sie im
            robic (Michal, wyciagnij z tego wniosek!!!!!!!) W sklepach dostaniesz kanapki z
            praktycznie wszystkim.
            • mi.ka.n Re: Witam... 06.06.05, 17:14
              A co robią z przeterminowanymi?Przecież chyba nie zawsze uda się wszystkie
              sprzedać.Wygodnictwo Anglików godne podziwiania.Ale z nich lenie patentowe.A
              może to ta przysłowiowa angielska flegma i nie nadążają.
              • kruwsko66 Re: Witam... 07.06.05, 15:45
                witam wtorkowo w ten piekny sloneczny dzien jest okolo20 sttopni a ajk jest u
                was
                • mi.ka.n Re: Witam... 07.06.05, 15:53
                  Wściekły ziąb,choć na termometrze 12 stopni pozatym wszyscy i Ci w internecie
                  tez narzekają na bardzo złe samopoczucie.
                  • kruwsko66 Re: Witam... 07.06.05, 16:06
                    to wspulczyje dzisaj pogoda mi dopisala a wam na odwrut
              • kicior99 Re: Witam... 07.06.05, 17:06
                pozniej sprzedaja taniej =)
    • huann Witam :) 09.06.05, 02:21
      Szanowne Kruwsko66 podało na Foruuuuum Krowy (Jako-takie) powróz prowadzący
      tutaj, więc nie omieszkam podać sznureczka, kóry prowadzi tutaj :)
      • kruwsko66 Re: Witam :) 09.06.05, 15:01
        witam cie i wszystkich czwartkowo na moim forum wpadaj tu czesciej i zapros
        znajomych
        • kruwsko66 Re: Witam :) 09.06.05, 15:01
          dzis bardzo ladna sloneczna pogoda
          • mi.ka.n Re: Witam :) 09.06.05, 15:15
            Ten wyż kręcący się w kółko nad Wyspami Brytyjskimi bokiem napędza do nas to
            arktyczne zimne powietrze i niże.Tego dowiedziałam się wczoraj z przypadkowo
            oglądanej prognozy pogody w TV.Ale od północnego zachodu się wypogadza.
            • kruwsko66 Re: Witam :) 09.06.05, 15:25
              wspulczuje ta jaka u was temperatura???
              • mi.ka.n Re: Witam :) 09.06.05, 15:32
                Niby podniosła się(+14)ale bardzo zimny wiatr i nie odczuwa sie tego.
                • kruwsko66 Re: Witam :) 09.06.05, 15:33
                  u nas dzisaj okolo 30 poce sie jak szczur z moim sadelkiem
                  • mi.ka.n Re: Witam :) 09.06.05, 15:39
                    No to pochwal się ile go zrzuciłeś i czy w ogóle???Bo nie śmiem twierdzić,że
                    odpuściłeś już sobie odchudzanie.
                    • kruwsko66 Re: Witam :) 10.06.05, 15:11
                      ano odpuscilem bo to nimasensu jem normalnie ale bez przesady niema co sie
                      torturowac
                      • mi.ka.n Re: Witam :) 10.06.05, 15:17
                        I masz rację.Bez tortur też można schudnąć.Najlepszą metodę podała Pluskat.Jedz
                        połowę.Metoda skuteczna wypróbowana tez przez moją Córkę.
                        • kruwsko66 Re: Witam :) 10.06.05, 15:32
                          to twoja córka tesz sie odchudza tesz taka otyla jest jak ja kicor jest wkuzony
                          bo wydal 4 L na buty a ja tera niebiegam
                          • mi.ka.n Re: Witam :) 10.06.05, 15:58
                            Nie no otyła nie jest i nigdy nie byłaale skłonności do nadwagi miała po Ojcu i
                            musiała się pilnować.W szkolnych czasach przy 168 cm ważyła 57 kg.Póżniej
                            trochę nabrała bo przestała się pilnować.
                            • kruwsko66 Re: Witam :) 10.06.05, 16:29
                              to wcale nieduzo ja mam 170 cm wzrostu a waze 108kg
                              • mi.ka.n Re: Witam :) 10.06.05, 16:38
                                Bieganie więc Ci potrzebne a nawet wskazane.Buciki w ruch.No i stresów nie
                                zagryzaj słodyczami.Córka od nich tyje,kiedy czuje nieodpartą chęć pojadania
                                ich.W zeszłym roku potrafiła sie jednak bardzo odchudzić.Teraz nabrała co nieco.
                                • kruwsko66 Re: Witam :) 11.06.05, 11:43
                                  no ja jusz slodyczy generalnie niejem i przestala mnie zgaga piec bylo to
                                  bardzo trudne to jest tak jak z zuceniem palenia chocaiasz ja nie pale
                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 11.06.05, 11:47
                                    Przypomniałeś mi o paleniu.Jak u Kiciora z tym nałogiem? Pali mniej czy tyle
                                    samo.A moze w ogóle przestał ?
                                  • kicior99 Re: Witam :) 11.06.05, 11:48
                                    generalnie. Mam przypomniec pewna scenke przed KWIK SAVE? =)))
                                    • mi.ka.n Re: Witam :) 11.06.05, 12:10
                                      Nie kojarzę? Więc lepiej przypomnij.
                                      • kicior99 Re: Witam :) 11.06.05, 12:12
                                        to bylo do Michala i zdarzylo sie jakies 2 godziny temu. Michal jest
                                        milosnikiem Snickersow a w tym sklepie (nalezacym zreszta do sieci, w ktorej
                                        pracuje, masa towarow przeszla przez moje rece zanim sie pojawily na polkach
                                        =)))))) znalazl tanie lody snickersa po 4 w paczce. I jeszcze mial ochote na
                                        nastepne =) Gwoli scislosci - zjadlem 2 mimo ze nie lubie slodyczy ale chcialem
                                        go uchronic przed otyloscia =)
                                        • kruwsko66 Re: Witam :) 11.06.05, 12:15
                                          jak chcesz mnie uchronic przed otyloscia to kup mi silownie
                                    • kruwsko66 Re: Witam :) 11.06.05, 12:12
                                      lody to niesa slodycze
                                      • kicior99 Re: Witam :) 11.06.05, 12:13
                                        naprawde? jakas nowa definicja lodow, jak widze...
                                      • mi.ka.n Re: Witam :) 11.06.05, 12:17
                                        Jak nie słodycze to co?Do czego Ty ich zaliczasz?Słodki deser że aż.W dodatku
                                        bardzo tuczący i kaloryczny.
                                        • kicior99 Re: Witam :) 11.06.05, 12:18
                                          nie wiesz? to takie usprawiedliwianie siebie samego ;)
                                          • kruwsko66 Re: Witam :) 13.06.05, 14:25
                                            witam wszystkich poniedzialkowo jest dzis pieknie chumor mi dopisuje a wczoraj
                                            bylem zdolowany widocznie taki dzien
                                            • mi.ka.n Re: Witam :) 13.06.05, 15:10
                                              Proszę jak przedwczorajsza wycieczka ożywczo na Ciebie wpłynęła,humor jak sam
                                              piszesz dopisuje i masz dobry dzień.Cieszy mnie to.Oby częściej się
                                              zdarzało.Choć bez szumu fal ale morze (Was)uciszyło.
                                              • kruwsko66 Re: Witam :) 13.06.05, 15:27
                                                mnie nie zabardzo to morze bardziej odbieralem jak odpywajace jezioro niema to
                                                jak polski baltyk to to jest prawdziwe morze
                                                • mi.ka.n Re: Witam :) 13.06.05, 15:40
                                                  Może i prawdziwe morze ten nasz Bałtyk,tylko dlaczego takie zimne.Ja nad
                                                  wszystkie wolę Adriatyk:ciepłe, kryształowe i przepiękna Riwiera Makarska.Plaże
                                                  co prawda kamieniste ale na gąbkowych matach plażowych nie odczuwa sie tego.No
                                                  i ten górski krajobraz nad brzegami.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 13.06.05, 15:46
                                                    taki klimat ze te nasze morze jest zimne
                                                  • kicior99 Re: Witam :) 13.06.05, 17:17
                                                    Baltyk powoli traci cechy morza a nabiera - jeziora. Np. zupelnie traci
                                                    zasolenie, wprowadzaja sie jeziorna fauna (slodkowodna) itp.
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 13.06.05, 17:27
                                                    Tego to nie wiem.Sama nad naszym morzem dawno nie byłam, a rodzinka jakos nie
                                                    zauważyła tego.Nie od nich a od Ciebie sie tego dowiaduje.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 13:29
                                                    jak ja sie dwa lata temu kompalem to czulem ta sul jak plynolem fanie sie
                                                    plywalo
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 13:36
                                                    A w sobotę w tym "niebezpiecznym morzu" kapałeś się?
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 13:56
                                                    nie w polsce 2 lata tem przeciesz napisalem
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 13:57
                                                    mikan a w bernam sie nawet niebylo jak kompac poniewaz morze sie mni
                                                    przestraszylo i ucieklo
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 14:22
                                                    Czyli natura uratowała Was przed tym napromieniowaniem z tych pobliskich
                                                    (nieczynnych juz jak Lol pisała)elekytowni atomowych.Czyli nie ma złego co by
                                                    na dobre nie wyszło.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 14:51
                                                    ja wiem czy natura poprostu ksiezyc morze splywa do kiezyca uciekajac przedemna
                                                    jak by sie mnie balo
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 14:57
                                                    Masz taka moc wysyłania złych fluidów?(;-))Oczywiście to żartobliwe pytanie.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 15:13
                                                    pewnie tak bo ja niewim niemoge sobie uzmyslowic tego czemu ksiezyc ma jakies
                                                    czarne moce ze to morze do nigo plynie
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 15:19
                                                    Wielu fizycznych zjawisk przyrody nie potrafię sobie do dzisiaj wytłumaczyc i
                                                    zadaję sobie pytanie jak dziecko.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 15:24
                                                    ja tesz a nauka w niekturych dziedzinach tesz jest gupia bo niewie nic o tym
                                                    czy tamtym
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 15:33
                                                    Trzeba by posiąść umiejętność opanowania wiedzy z różnych dziedzin nauki,ale i
                                                    to nie gwarantowałoby zrozumienia wielu zjawisk.Może i dobrze,bo trzeba coś
                                                    zostawic przyszłym pokoleniom.Niech sie męczą nad wytłumaczeniem.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 15:45
                                                    masz racie niech sie mlodzi tym interesuja to nie na nasze glowy
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 15:51
                                                    Oj Michał,Michał,nie żartuj Twoja główka tak młoda,ze jeszcze do nich "tych
                                                    modych" pasuje.Moja już ma prawo sie wyłączać i czuję ostatnio ,że to robi.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 16:04
                                                    ale moja glówka tyl przezyla ze bardzo ciezko i ociezale wchlamia agielski a co
                                                    dopiero inne nauki
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 16:17
                                                    Języki to inna para kaloszy ma sie do nich talent albo nie.No i te pamięci
                                                    wzrokowa i słuchowa muszą być idealne.Do innych nauk mogą być
                                                    rozdzielne.Wchłoniesz jak nie jedną metodą(wzrokową)to drugą (słuchową).
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 16:20
                                                    tylko ja do jezyków niemam taletu a musze sie uczyc szkole skonczylem 3 lata
                                                    temu
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 16:28
                                                    Pozwolisz,że się nie przyznam ile to lat temu ja skończyłam szkołę.Czas by tego
                                                    juz nawet nie pamiętać.Ale ja jeszcze pamiętam.A Ty "ucz sie ucz bys nie zginął
                                                    w tłumie,nauka to potęgi klucz,w tym rzecz kto więcej umie".
                                                  • kicior99 Re: Witam :) 14.06.05, 17:19
                                                    Do nauki jezyka potrzeba elementarnych zdolnosci:
                                                    - humanistycznych
                                                    - matematycznych
                                                    - muzycznych
                                                    Tak, to trudna sztuka.
                                                  • mi.ka.n Re: Witam :) 14.06.05, 17:27
                                                    Poza tymi elementarnymi,które wymieniłeś,tymi pamięciami o ktorych ja pisałam
                                                    jeszcze jakieś lingwistyczne zdolności na pewno.Dobre chęci tez się przydadzą.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 14.06.05, 17:24
                                                    nauka to potegi klucz a jak zdobedziesz duzo kluczy to zostaniesz woznym
                                                  • kicior99 Re: Witam :) 14.06.05, 17:26
                                                    wiesz jaka jest przewaga woznego? Otwiera wiele drzwi, ktorych Tobie sie nigdy
                                                    nie uda...
                                                  • pluskat Re: Witam :) 14.06.05, 18:09
                                                    witam !
                                                    wlacze sie i ja do dyskusji o woznych i kluczach do wiedzy :)

mysle sobie, ze entuzjazm do uczenia sie nowych rzeczy trzeba w sobie
                                                    podtrzymywac przez cale zycie, bo nie ma innego wyjscia. nawet jak ciezko
                                                    przychodzi, to tez trzeba probowac. w ogole, to kiedys chyba bylo latwiej ,
                                                    nauczyl sie czlowiek jednego zawodu i do emerytury w nim pracowal.
                                                  • kruwsko66 Re: Witam :) 15.06.05, 15:30
                                                    to wlasnie sie uczylem dzisaj i w koncu woznym zostane w Angli jak sie nucze
                                                    jezyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka