1zorro-bis 24.09.11, 07:30 dziendoberek Wszystkim spiochom! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:10 Cytat dnia, z kartki kalendarza: " Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu." Elbert Green Hubbard Na popełnionych błędach każdy z nas uczy się, i stara się, drugi raz tego samego błędu nie popełnić, chociaż, nie zawsze to wychodzi. Nie raz potrzeba dać szansę drugiemu człowiekowi, a nie potępiać go, nie skreślać go, tylko, co niektórzy na taką szansę nie zasługują. Pomarudziła, a teraz Wszystkim, dzień dobry mówię, i życzę niezapomnianej i słonecznej soboty. Pozdrawiam Zorrku, można mnie nazwać śpiochem, ostatnio rzadko, przed ósmą wstaję. Muszę odespać, wszystkie noce nieprzespane w moim życiu, a było ich sporo. Odpowiedz Link
sakral 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:36 złapane w sieci: red.Daniel Passent z tygodnika Polityka i red.Terlikowski i czy yoga to satanizm red.Daniel Passent już 50 lat pisze felietony, felietony,ale jakie felietony. Mistrz pióra. i następnych 50 lat życzą małe żuczki z Kalejdoskopu Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:17 ksiadz Natanek uwaza, ze tak...i pozytywne myslenie, to tez juz krok od satanizmu i pokemony...zapomniales? a Kosciol chyba wie co mowi Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:44 Jak to się życzy? połamania pióra? następnych lat, w mistrzowskim pisaniu! Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:26 teraz to juz chyba polamania klawiatury.... Odpowiedz Link
izydor88 Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:46 Na fajnej imprezie wczoraj byłam...Pląsów na boso po trawie nie było,bo jedna z koleżanek kupiła sobie buty,takie co to w Polsce tylko cztery kobiety noszą,a na świecie trzysta...Pantofelki miały niebotyczne obcasy i skrzyły się,jak diamenty.Dziwna moda - buty zamiast biżuterii. I to był taki fajerwerk na początek imprezy,a potem dzikie pląsy przy Maleńczuku - szczególnie "Nigdy więcej" i "Tango libido".Dzisiaj stawy bolą i trochę nawet skrzypią... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:15 buty,takie co to w Polsce tylko cztery kobiety noszą,a na świecie trzysta Mieć na nogach takie unikaty!!! A zdjęcie masz? Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:17 Tylko ciekawe czy wygodne... bo moze takie jak mial(a) kopciuszek, szklane wysadzane kamieniami...takie ktore przy byle okazji sie gubi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:20 ...bo może chce się zgubić Ja niewygodne wystawiam obok śmietnika i zawsze ktoś weźmie. Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:31 Ja jestem....czesc...ladna sobota...jesien przetacza sie przez parki, ulice, przez Nadodrze - moze wybiore sie na wycieczke - koniecznie zeby troche poprobowac z kamera... Witajcie...ranne Ptaszki...zachowujecie sie zupelnie tak jak te ptaszki przed moim oknem tam... rano zlatuja sie wszystkie na narade, a potem ich przez caly dzien nie uswiadczysz, buszuja, gdzies tam w lesie... Milej soboty... Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:32 Ha, a AL pewnie nadal odpoczywa po nocnej imprezie.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 14:15 AL właśnie wstała i nie dziwota, bo spać położyłam się dzisiaj o siódmej rano. Impreza była super, wyskakałam się okrutnie, tylko jak widzicie, nieco przydługa. W kazdym bądź razie powrót do domów rozpoczął się jeszcze w ciemnościach, jakoś tak przed szóstą i do tego gromadnie i bardzo wesoło. Maseczko, na wiadomym moście pociągnęłam z plastykowego kubeczka dwa łyki szampana, ku pamięci naszego na nim spotkania. W mieście był straszny bałagan, jako że te dni są dniami imprezowymi właśnie (z okazji wspominanego już przeze mnie Rupertitag), jednakże ekipy sprzątające były już na stanowiskach. Spisują się znakomicie i zanim jasność nastanie nie ma już śladu po stosach zużytych opakowań, kubeczków, lecz zapach świętowania unosi się jeszcze długo w powietrzu. Dziwna to jest woń; mieszanina zapachów pizzy, dobrego wina, najprzeróżniejszych perfum i dezodorantów, byle jakiego piwa, a nawet cukrowej waty. Gdy kładłam się do łóżka huczało mi w głowie..i nadal huczy Dobrego dnia Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:00 Wiesz AL... to jeszcze 15 dni - od jutra bedzie mozna juz zagladac na portal pogodowy i zobaczyc jaka pogoda bedzie nam dana... w Paryzu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:11 Niepewność pogody zawsze mnie dobija, nigdy nie wiem jakie ciuchy wziąć Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:15 Ja tobym sobie zyczyla, zeby te kasztanowce byly zolto-czerwone... Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:16 i zeby przebijalo przez nie slonce...i temperatura minimum 18°-20° Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:22 A najważniejsze, żeby nie padało Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:27 Hmm, idę znowu spać....w głowie nadal huczy Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:29 A ja mam pilne zadanie do wykonania...i nie moge juz z tym zwlekac... niestety Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 16:59 Cześć AL! AL, za mało było czy za dużo, że Ci w głowie huczy? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:16 Zdecydowanie za dużo, Zuzanko i zdecydowanie zbyt pomieszane. Przespałam się dodatkowo, ale w głowie huczy nadal, z tym, że już mniej Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:18 Ale najwazniejsze, ze juz zdrowa jestes... i tego masz teraz pilnowac Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:22 Na drugi raz nie dopuść żeby w głowie huczało Dobrze, ze lepiej się czujesz, AL! Moi Drodzy, miłego sobotniego wieczoru życzę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:46 Wiesz, jak to jest, Zuzanko, najpierw się sobie przyrzeka, że się nie dopuści, a potem samo jakoś tak się dzieje...a ja głowę mam do mocnych trunków słabą. Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:48 Nooooo...a mosty paryskie czekaja.... wiec juz sie powstrzymaj teraz, przez kolejne dwa tygodnie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:39 Przyrzekam, będę bardzo pilnować Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 18:55 koniec pracy na dzisiaj. Wypadaloby cos zjesc, co? Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:15 A gdzie byles caly dzien? po sasiadach lazisz.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:23 mówisz, Maseczko, że trochę taki kot Bazyl ???? Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:49 A potem sie okaze, ze wsiaknie gdzies...i naucza Go innych manier...tylko, ze znamy Zorrka - On jest stabilny... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:20 Tez mam taki zamiar, Zorro. Właśnie się zastanawiam; chlebek oliwkowy z pomidorowym pesto czy chlebek oliwkowy z pastą oliwkową. A może jedno i drugie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:26 Ja sobie zrobiłam, biały ser z czosnkiem, dobrze, że nie muszę nikogo całować Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:37 Czosnek dobra rzecz. A jeżeli chce się kogoś całować to trzeba mu tez dać parę łyżeczek do zjedzenia i po sprawie Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:48 al-szamanka napisała: > Czosnek dobra rzecz. > A jeżeli chce się kogoś całować to trzeba mu tez dać parę łyżeczek do zjedzenia > i po sprawie : Twoj pragmatyzm jest czarujacy Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:51 Witaj Mister... ja od czosnku stronie... tu kolezanki sie nim upajaja, ja od samego zapachu dostaje bolu glowy - sam sie wyoutowal z mojego jadlospisu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:57 Od dawna Ci mówię, że nie masz pojęcia co tracisz...np. Knoblauch-Spaghetti mit Petersilie und Olivenöl Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:59 m.maska napisała: > Witaj Mister... ja od czosnku stronie... tu kolezanki sie nim upajaja, ja od sa > mego zapachu dostaje bolu glowy - sam sie wyoutowal z mojego jadlospisu No tak jak chcesz sie calowac a ta druga strona go nie jada to jednak jest problem. To taki maly dylemat, byc zdrowym od czosnku czy chorym z milosci Ale prawdziwa milosc wszystko zniesie bo jest bezinterowna. Milo Cie znow wiedziec, nie zwazam na maske bo czego jak czego ale wyobrazni mi nie brakuje Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:03 A wiesz, ze faceci z wyobraznia, to juz okazy... coraz rzadziej spotykane Mnie rowniez milo Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:11 m.maska napisała: > A wiesz, ze faceci z wyobraznia, to juz okazy... coraz rzadziej spotykane > W takim razie musze zglosic sie do MS zeby wzieto mnie pod ochrone jako ginacy gatunek Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:14 Ha, Sajgon, reklamujesz się znakomicie!!! Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:17 al-szamanka napisała: > Ha, Sajgon, reklamujesz się znakomicie!!! To chyba twoja otwartosc tak na mnie wplynela. Zapewniam ze nie mam nic wspolnego z marketingiem Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:05 m.maska napisała: > to dobrze... Nie wiem czy na pewno dobrze a jak stane sie zbyt smialy Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:25 Na poczatek moze wysle jakas sonde ? Male ryzyko poniesienia strat osobistych najwyzej maszyne strace Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:24 m.maska napisała: > wysylaj... Polnoc czy poludnie wschod czy zachod oto jest pytanie Polnoc jest bardziej frywolna i rozowa. Poludnie jest tradycyjnie czarno, czerwono, zolte. Wschod to krok do tylu a zachod krok do przodu. A Ty ? Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:07 krok do przodu... zawsze do przodu - cofanie sie nie jest wskazane ale poludnie tez jest ok... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:57 m.maska napisała: > krok do przodu... zawsze do przodu - cofanie sie nie jest wskazane ale polu > dnie tez jest ok... I to mnie wlasnie ciekawilo, dziekuje Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:25 OK, do ludzi z marketingu z zasady jestem nieufna A otwarci tu jesteśmy Wszyscy. Tu się przede wszystkim nie kłamie Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:06 al-szamanka napisała: > OK, do ludzi z marketingu z zasady jestem nieufna > A otwarci tu jesteśmy Wszyscy. Tu się przede wszystkim nie kłamie Zawsze mowie nie klam, jak nie chcesz mowic prawdy uchyl sie od odpowiedzi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:11 Hihi, to trochę tak z unikiem, a potem przebiciem na łączach podczas najfajniejszego snu Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:26 al-szamanka napisała: > Hihi, to trochę tak z unikiem, a potem przebiciem na łączach podczas najfajniej > szego snu Zaciekawilas mnie, napisz cos wiecej o tych sennych laczach Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:42 Zaciekawilas mnie, napisz cos wiecej o tych sennych laczach To temat na dłuższe gadanie i bardziej wnikające w ludzką psyche. Nie tutaj. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:25 al-szamanka napisała: > Zaciekawilas mnie, napisz cos wiecej o tych sennych laczach > > To temat na dłuższe gadanie i bardziej wnikające w ludzką psyche. Nie tutaj. OK Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:12 I to jest swietna maksyma...a jesli ktos niepytany klamie, to juz katastrofa... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:27 m.maska napisała: > I to jest swietna maksyma...a jesli ktos niepytany klamie, to juz katastrofa... > Zwlaszcza jak mieni sie przyjacielem czy przyjaciolka. Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:43 nooooooooooo ale tylko sie "mieni"... bo w koncu przyjazn to cos wiecej jest... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:28 m.maska napisała: > nooooooooooo ale tylko sie "mieni"... bo w koncu przyjazn to cos wiecej jest... A jak sadzisz jest mozliwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:52 A jak sadzisz jest mozliwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna ? JEST ! Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:46 al-szamanka napisała: > A jak sadzisz jest mozliwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna ? > > JEST ! A mozesz napisac kiedy jesli mozliwa, w jakich warunkach. Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:13 Z doswiadczenia wiem...JEST! ale nie z Piotrusiami... bo ja to raczej Dzwoneczek jestem... oni poszukuja Wendy Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:53 m.maska napisała: > Z doswiadczenia wiem...JEST! ale nie z Piotrusiami... bo ja to raczej Dzwon > eczek jestem... oni poszukuja Wendy To roznie chyba z tym bywa. Faceci na ogol uwazani za mocnych i przebojowych potrafia zamieniac sie w baranki. Z ktorymi kobieta moze zrobic wszystko. I nie wynika to ze slabosci, bycia maminsynkiem lub uwielbienia dla wlasnej osoby. Raczej z szacunku jakim sie obdarza kochana osobe i dbalosci o to by w zaden sposob jej nie urazic. Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 25.09.11, 00:02 Pytanie dotyczylo przyjazni... przyjazni mozna zaznac tylko jesli samemu potrafi sie byc przyjacielem... i o zadnych zmianach nie ma mowy Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:15 Moze lepiej nie, bo jeszcze Ci pawi ogon wyrosnie...a ten przeszkadza w swobodnym poruszaniu sie, a gdyby przyszlo Ci do glowy skakanie z kwiatka na kwiatek - to taki ogon ciagnie do dolu Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:08 m.maska napisała: > Moze lepiej nie, bo jeszcze Ci pawi ogon wyrosnie...a ten przeszkadza w swobodn > ym poruszaniu sie, a gdyby przyszlo Ci do glowy skakanie z kwiatka na kwiatek - > to taki ogon ciagnie do dolu Jestem odrobine za ciezki aby skakac po kwiatkach, jesli juz to wole je dawac. Z natury jestem osoba dosc stala w uczuciach, choc potrafie zaszalec dla tej jedynej Odpowiedz Link
m.maska [...] 24.09.11, 21:14 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:14 mr.sajgon napisał: > Jestem odrobine za ciezki aby skakac po kwiatkach, jesli juz to wole je dawac. > Z natury jestem osoba dosc stala w uczuciach, choc potrafie zaszalec dla tej je > dynej Jak bardzo zaszalec? Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:30 m.maska napisała: > Jak bardzo zaszalec? Bardzo, bardzo a nawet wiecej, oczywiscie w tym pozytywnym sensie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:52 Twoj pragmatyzm jest czarujacy Ach, zaraz takie wielkie słowa, po prostu nie lubię być odpychająca Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:01 al-szamanka napisała: > Twoj pragmatyzm jest czarujacy > > Ach, zaraz takie wielkie słowa, po prostu nie lubię być odpychająca ; > -) Oh ja tez bym wolal byc przytulany niz odpychany wiec mysle podobnie jak ty Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:08 No prosze, ein Mann zum kuscheln... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:09 m.maska napisała: > No prosze, ein Mann zum kuscheln... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:18 O jeny...tak na widoku, a tu różne sąsiedztwa, monitory tudzież klawiatury wielkie uszy mają ...o wytrzeszczu litościwie nie wspomnę -- AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:24 Jutro sasiedzi beda mieli nowy temat... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:33 m.maska napisała: > Jutro sasiedzi beda mieli nowy temat... To moze im cos napiszemy kreda na drzwiach Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:39 To moze im cos napiszemy kreda na drzwiach Eeetam, zamażą, a potem powiedzą, że to artystyczne pozostałości po eksperymencie najwyższej jakości sztuki Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:47 i tak beda czytac z gory na dol, z prawa na lewo...po japonsku... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:29 m.maska napisała: > i tak beda czytac z gory na dol, z prawa na lewo...po japonsku... To nasza taka narodowa wada, zamiast zyc wlasnym zyciem i szukac w nim sensu i radosci wolimy zyc zyciem sasiadow Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:26 al-szamanka napisała: > To moze im cos napiszemy kreda na drzwiach > > Eeetam, zamażą, a potem powiedzą, że to artystyczne pozostałości po eksperymenc > ie najwyższej jakości sztuki Juz wiem, to ci z wyzszej polki Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:57 .....z najwyższej , przodkowie-małpy siedziały na samym czubku drzewa Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:55 al-szamanka napisała: > .....z najwyższej , przodkowie-małpy siedziały na samym czubku drzewa To byla rodzina sasiadow, oni mieli taki zwyczaj ze godzinami w niebo sie gapili Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:32 al-szamanka napisała: > O jeny...tak na widoku, a tu różne sąsiedztwa, monitory tudzież klawiatury wiel > kie uszy mają ...o wytrzeszczu litościwie nie wspomnę > -- > > AL Nie warto sobie zaprzatac takimi drobiazgami glowy. To ich problem a nie nasz. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:35 al-szamanka napisała: > Ja nie wolałabym...ja wolę Tez mam taka wole Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:48 I to jest piekne... jak WY piszecie jednym glosem... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:30 m.maska napisała: > I to jest piekne... jak WY piszecie jednym glosem... Ale zauwaz ze do choru nam jeszcze troche brakuje, wiec mamy nad czym pracowac Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:20 W czwartek wzielam kase z bankomatu - dzisiaj zajrzalam do banku...przelicznik jest 4,48 za 1€... ciekawe do jakiej wysokosci dojdzie... od kiedy wprowadzono € nie pamietam takiej ceny... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:41 A jak Ci w kraju za robotę płacą? Jeżeli w złotówkach, to w takiej sytuacji jesteś do tyłu Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:53 Hihi... na szczescie placa po mojemu...bo bym sie rozplakala teraz... Najlepiej jest zarabiac w tej walucie w ktorej sie wydaje... Odpowiedz Link
m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:46 A to tajemniczy stworek... anonimowy opiekun przekazal go do ZOO we wschodnich Chinach... i wciaz nie wiadomo, czy to cos nalezy do prymatow, czy do gryzoni... Odpowiedz Link
al-szamanka A teraz dla mr.Sajgona 24.09.11, 22:49 .......Piosenka, którą ostatnio najchętniej słucham Odpowiedz Link
mr.sajgon Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:10 Polozylas mnie tym na obie lopatki Uslyszalem ja kiedys w reklamie i tak to sie zaczelo. Jest niesamowicie kobieca. Przepraszam ze nie odpisywalem ale musialem ja wysluchac, dziekuje, to bylo bardzo mile uslyszec to co sie ceni i lubi Stuck Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:42 al-szamanka napisała: > Świetna piosenka i niesamowity głos Jacy my jestesmy zgodni, az milo sie czyta ) Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:45 Mister....ja tez juz powiem Good Night... Mister... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:59 m.maska napisała: > Mister....ja tez juz powiem Good Night... > > Mister... Dobranoc Odpowiedz Link
al-szamanka DOBRANOC 24.09.11, 23:43 Chyba już dosyć na dzisiaj, miło było, ale i bez kawy, bo poimprezowo, spa się chce okrutnie. Bajkowych snów Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: DOBRANOC 25.09.11, 00:00 al-szamanka napisała: > Chyba już dosyć na dzisiaj, miło było, ale i bez kawy, bo poimprezowo, spa się > chce okrutnie. > Bajkowych snów > > > > > Kolorowych snow, dobranoc Odpowiedz Link