Dodaj do ulubionych

24 Wrzesien....i jesien!

24.09.11, 07:30
dziendoberek Wszystkim spiochom!big_grin
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:10
      Cytat dnia, z kartki kalendarza:

" Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu."
      Elbert Green Hubbard

Na popełnionych błędach każdy z nas uczy się, i stara się, drugi raz tego samego błędu nie popełnić, chociaż, nie zawsze to wychodzi. Nie raz potrzeba dać szansę drugiemu człowiekowi, a nie potępiać go, nie skreślać go, tylko, co niektórzy na taką szansę nie zasługują.

Pomarudziła, a teraz Wszystkim, dzień dobry mówię, i życzę niezapomnianej i słonecznej soboty. Pozdrawiam smile
      Zorrku, można mnie nazwać śpiochem, ostatnio rzadko, przed ósmą wstaję. Muszę odespać,
      wszystkie noce nieprzespane w moim życiu, a było ich sporo. smile
      • sakral 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:25
        red.Danel Passent;warto przesłuchać
      • sakral 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:36
        złapane w sieci:

red.Daniel Passent z tygodnika Polityka i red.Terlikowski
        i czy yoga to satanizm

red.Daniel Passent już 50 lat pisze felietony,
        felietony,ale jakie felietony.
        Mistrz pióra.
        i następnych 50 lat życzą małe żuczki z Kalejdoskopu
        • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:17
          ksiadz Natanek uwaza, ze tak...i pozytywne myslenie, to tez juz krok od satanizmu i pokemony...zapomniales? a Kosciol chyba wie co mowi smile
    • 1zorro-bis Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:36
      a wszyscy inni spia.....cool
      • zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 08:44
        Jak to się życzy? połamania pióra? następnych lat, w mistrzowskim pisaniu!
        • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:26
          teraz to juz chyba polamania klawiatury.... smile
          • izydor88 Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:46
            Na fajnej imprezie wczoraj byłam...Pląsów na boso po trawie nie było,bo jedna z koleżanek kupiła sobie buty,takie co to w Polsce tylko cztery kobiety noszą,a na świecie trzysta...Pantofelki miały niebotyczne obcasy i skrzyły się,jak diamenty.Dziwna moda - buty zamiast biżuterii.
            I to był taki fajerwerk na początek imprezy,a potem dzikie pląsy przy Maleńczuku - szczególnie "Nigdy więcej" i "Tango libido".Dzisiaj stawy bolą i trochę nawet skrzypią...
            • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:15
              buty,takie co to w Polsce tylko cztery kobiety noszą,a na świecie trzysta

Mieć na nogach takie unikaty!!! A zdjęcie masz?
              • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:17
                Tylko ciekawe czy wygodne... bo moze takie jak mial(a) kopciuszek, szklane wysadzane kamieniami...takie ktore przy byle okazji sie gubi wink
                • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:20
                  ...bo może chce się zgubić wink
                  Ja niewygodne wystawiam obok śmietnika i zawsze ktoś weźmie.
      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:31
        Ja jestem....czesc...ladna sobota...jesien przetacza sie przez parki, ulice, przez Nadodrze - moze wybiore sie na wycieczke - koniecznie zeby troche poprobowac z kamera...wink

Witajcie...ranne Ptaszki...zachowujecie sie zupelnie tak jak te ptaszki przed moim oknem tam... rano zlatuja sie wszystkie na narade, a potem ich przez caly dzien nie uswiadczysz, buszuja, gdzies tam w lesie... smile

Milej soboty...
        • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 12:32
          Ha, a AL pewnie nadal odpoczywa po nocnej imprezie.... smile
          • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 14:15
            AL właśnie wstała i nie dziwota, bo spać położyłam się dzisiaj o siódmej rano. Impreza była super, wyskakałam się okrutnie, tylko jak widzicie, nieco przydługa. W kazdym bądź razie powrót do domów rozpoczął się jeszcze w ciemnościach, jakoś tak przed szóstą i do tego gromadnie i bardzo wesoło. Maseczko, na wiadomym moście pociągnęłam z plastykowego kubeczka dwa łyki szampana, ku pamięci naszego na nim spotkania. W mieście był straszny bałagan, jako że te dni są dniami imprezowymi właśnie (z okazji wspominanego już przeze mnie Rupertitag), jednakże ekipy sprzątające były już na stanowiskach. Spisują się znakomicie i zanim jasność nastanie nie ma już śladu po stosach zużytych opakowań, kubeczków, lecz zapach świętowania unosi się jeszcze długo w powietrzu. Dziwna to jest woń; mieszanina zapachów pizzy, dobrego wina, najprzeróżniejszych perfum i dezodorantów, byle jakiego piwa, a nawet cukrowej waty.
            Gdy kładłam się do łóżka huczało mi w głowie..i nadal huczy

Dobrego dnia smile
            • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:00
              Wiesz AL... to jeszcze 15 dni - od jutra bedzie mozna juz zagladac na portal pogodowy i zobaczyc jaka pogoda bedzie nam dana... w Paryzu smile
              • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:11
                Niepewność pogody zawsze mnie dobija, nigdy nie wiem jakie ciuchy wziąć sad
                • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:12
                  To jedno... a co z GALĄ.... shock
                  • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:15
                    Ja tobym sobie zyczyla, zeby te kasztanowce byly zolto-czerwone...
                    • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:16
                      i zeby przebijalo przez nie slonce...i temperatura minimum 18°-20°
                      • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:22
                        A najważniejsze, żeby nie padało big_grin
    • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:27
      Hmm, idę znowu spać....w głowie nadal huczy
      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 15:29
        A ja mam pilne zadanie do wykonania...i nie moge juz z tym zwlekac... niestety smile
        • zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 16:59
          Cześć AL! AL, za mało było czy za dużo, że Ci w głowie huczy?
          • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:16
            Zdecydowanie za dużo, Zuzanko i zdecydowanie zbyt pomieszane.
            Przespałam się dodatkowo, ale w głowie huczy nadal, z tym, że już mniej
            • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:18
              Ale najwazniejsze, ze juz zdrowa jestes... i tego masz teraz pilnowac smile
              • zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:22
                Na drugi raz nie dopuść żeby w głowie huczało wink Dobrze, ze lepiej się czujesz, AL! smile
                Moi Drodzy, miłego sobotniego wieczoru życzę smile
                • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:46
                  Wiesz, jak to jest, Zuzanko, najpierw się sobie przyrzeka, że się nie dopuści, a potem samo jakoś tak się dzieje...a ja głowę mam do mocnych trunków słabą.
                  • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:48
                    Nooooo...a mosty paryskie czekaja.... wiec juz sie powstrzymaj teraz, przez kolejne dwa tygodnie...
              • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:39
                Przyrzekam, będę bardzo pilnować big_grin
                • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:47
                  No!
        • 1zorro-bis Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 18:55
          koniec pracy na dzisiaj. Wypadaloby cos zjesc, co?big_grin
          • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:15
            A gdzie byles caly dzien? po sasiadach lazisz.... sad
            • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:23
              mówisz, Maseczko, że trochę taki kot Bazyl ????big_grin
              • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:49
                A potem sie okaze, ze wsiaknie gdzies...i naucza Go innych manier...tylko, ze znamy Zorrka - On jest stabilny... big_grin
          • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:20
            Tez mam taki zamiar, Zorro. Właśnie się zastanawiam; chlebek oliwkowy z pomidorowym pesto czy chlebek oliwkowy z pastą oliwkową. A może jedno i drugie smile
            • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:21
              i to nie bedzie maslo maslane?
              • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:33
                nie, właśnie jem big_grin
            • zuza_anna Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:26
              Ja sobie zrobiłam, biały ser z czosnkiem, dobrze, że nie muszę nikogo całować wink big_grin
              • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:37
                Czosnek dobra rzecz.
                A jeżeli chce się kogoś całować to trzeba mu tez dać parę łyżeczek do zjedzenia i po sprawie big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:48
                  al-szamanka napisała:

> Czosnek dobra rzecz.
                  > A jeżeli chce się kogoś całować to trzeba mu tez dać parę łyżeczek do zjedzenia
                  > i po sprawie big_grinbig_grinbig_grin:

Twoj pragmatyzm jest czarujacy smile
                  • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:51
                    Witaj Mister... ja od czosnku stronie... tu kolezanki sie nim upajaja, ja od samego zapachu dostaje bolu glowy - sam sie wyoutowal z mojego jadlospisu smile
                    • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:57
                      Od dawna Ci mówię, że nie masz pojęcia co tracisz...np. Knoblauch-Spaghetti mit Petersilie und Olivenöl
                    • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:59
                      m.maska napisała:

> Witaj Mister... ja od czosnku stronie... tu kolezanki sie nim upajaja, ja od sa
                      > mego zapachu dostaje bolu glowy - sam sie wyoutowal z mojego jadlospisu smile

No tak jak chcesz sie calowac a ta druga strona go nie jada to jednak jest problem.
                      To taki maly dylemat, byc zdrowym od czosnku czy chorym z milosci wink
                      Ale prawdziwa milosc wszystko zniesie bo jest bezinterowna.

Milo Cie znow wiedziec, nie zwazam na maske bo czego jak czego ale wyobrazni mi nie brakuje wink
                      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:03
                        A wiesz, ze faceci z wyobraznia, to juz okazy... coraz rzadziej spotykane smile

Mnie rowniez milo smile
                        • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:11
                          m.maska napisała:

> A wiesz, ze faceci z wyobraznia, to juz okazy... coraz rzadziej spotykane smile
                          >
                          W takim razie musze zglosic sie do MS zeby wzieto mnie pod ochrone jako ginacy gatunek smile
                          • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:14
                            Ha, Sajgon, reklamujesz się znakomicie!!! big_grin
                            • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:17
                              al-szamanka napisała:

> Ha, Sajgon, reklamujesz się znakomicie!!! big_grin

To chyba twoja otwartosc tak na mnie wplynela. Zapewniam ze nie mam nic wspolnego z marketingiem wink
                              • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:23
                                to dobrze...big_grinbig_grinbig_grin
                                • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:05
                                  m.maska napisała:

> to dobrze...big_grinbig_grinbig_grin
                                  Nie wiem czy na pewno dobrze a jak stane sie zbyt smialy smile
                                  • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:10
                                    probuj big_grin
                                    • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:25
                                      Na poczatek moze wysle jakas sonde ?
                                      Male ryzyko poniesienia strat osobistych najwyzej maszyne strace wink
                                      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:41
                                        wysylaj... big_grin
                                        • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:24
                                          m.maska napisała:

> wysylaj... big_grin
                                          Polnoc czy poludnie wschod czy zachod oto jest pytanie smile
                                          Polnoc jest bardziej frywolna i rozowa. Poludnie jest tradycyjnie czarno, czerwono, zolte.
                                          Wschod to krok do tylu a zachod krok do przodu.
                                          A Ty ?
                                          wink
                                          • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:07
                                            krok do przodu... zawsze do przodu - cofanie sie nie jest wskazane wink ale poludnie tez jest ok...
                                            • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:57
                                              m.maska napisała:

> krok do przodu... zawsze do przodu - cofanie sie nie jest wskazane wink ale polu
                                              > dnie tez jest ok...
                                              I to mnie wlasnie ciekawilo, dziekuje smile
                              • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:25
                                wink big_grin OK, do ludzi z marketingu z zasady jestem nieufna wink
                                A otwarci tu jesteśmy Wszyscy. Tu się przede wszystkim nie kłamie big_grin
                                • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:06
                                  al-szamanka napisała:

> wink big_grin OK, do ludzi z marketingu z zasady jestem nieufna wink
                                  > A otwarci tu jesteśmy Wszyscy. Tu się przede wszystkim nie kłamie big_grin
                                  Zawsze mowie nie klam, jak nie chcesz mowic prawdy uchyl sie od odpowiedzi wink
                                  • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:11
                                    Hihi, to trochę tak z unikiem, a potem przebiciem na łączach podczas najfajniejszego snu wink
                                    • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:26
                                      al-szamanka napisała:

> Hihi, to trochę tak z unikiem, a potem przebiciem na łączach podczas najfajniej
                                      > szego snu wink

Zaciekawilas mnie, napisz cos wiecej o tych sennych laczach smile
                                      • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:42
                                        Zaciekawilas mnie, napisz cos wiecej o tych sennych laczach

To temat na dłuższe gadanie i bardziej wnikające w ludzką psyche. Nie tutaj.
                                        • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:25
                                          al-szamanka napisała:

> Zaciekawilas mnie, napisz cos wiecej o tych sennych laczach
                                          >
                                          > To temat na dłuższe gadanie i bardziej wnikające w ludzką psyche. Nie tutaj.
                                          OK smile
                                  • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:12
                                    I to jest swietna maksyma...a jesli ktos niepytany klamie, to juz katastrofa...smile
                                    • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:27
                                      m.maska napisała:

> I to jest swietna maksyma...a jesli ktos niepytany klamie, to juz katastrofa...
                                      > smile
                                      Zwlaszcza jak mieni sie przyjacielem czy przyjaciolka.
                                      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:43
                                        nooooooooooo ale tylko sie "mieni"... bo w koncu przyjazn to cos wiecej jest...
                                        • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:28
                                          m.maska napisała:

> nooooooooooo ale tylko sie "mieni"... bo w koncu przyjazn to cos wiecej jest...
                                          A jak sadzisz jest mozliwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna ?
                                          • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:52
                                            A jak sadzisz jest mozliwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna ?

JEST !
                                            • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:46
                                              al-szamanka napisała:

> A jak sadzisz jest mozliwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna ?
                                              >
                                              > JEST !

A mozesz napisac kiedy jesli mozliwa, w jakich warunkach.
                                          • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:13
                                            Z doswiadczenia wiem...JEST! ale nie z Piotrusiami... wink bo ja to raczej Dzwoneczek jestem...wink oni poszukuja Wendy
                                            • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:53
                                              m.maska napisała:

> Z doswiadczenia wiem...JEST! ale nie z Piotrusiami... wink bo ja to raczej Dzwon
                                              > eczek jestem...wink oni poszukuja Wendy

To roznie chyba z tym bywa.
                                              Faceci na ogol uwazani za mocnych i przebojowych potrafia zamieniac sie w baranki. Z ktorymi kobieta moze zrobic wszystko.
                                              I nie wynika to ze slabosci, bycia maminsynkiem lub uwielbienia dla wlasnej osoby. Raczej z szacunku jakim sie obdarza kochana osobe i dbalosci o to by w zaden sposob jej nie urazic.

• m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 25.09.11, 00:02
                                                Pytanie dotyczylo przyjazni... wink przyjazni mozna zaznac tylko jesli samemu potrafi sie byc przyjacielem... i o zadnych zmianach nie ma mowy smile
                          • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:15
                            Moze lepiej nie, bo jeszcze Ci pawi ogon wyrosnie...a ten przeszkadza w swobodnym poruszaniu sie, a gdyby przyszlo Ci do glowy skakanie z kwiatka na kwiatek - to taki ogon ciagnie do dolu wink
                            • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:08
                              m.maska napisała:

> Moze lepiej nie, bo jeszcze Ci pawi ogon wyrosnie...a ten przeszkadza w swobodn
                              > ym poruszaniu sie, a gdyby przyszlo Ci do glowy skakanie z kwiatka na kwiatek -
                              > to taki ogon ciagnie do dolu wink
                              Jestem odrobine za ciezki aby skakac po kwiatkach, jesli juz to wole je dawac.
                              Z natury jestem osoba dosc stala w uczuciach, choc potrafie zaszalec dla tej jedynej wink
                              • m.maska [...] 24.09.11, 21:14
                                Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                              • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:14
                                mr.sajgon napisał:

> Jestem odrobine za ciezki aby skakac po kwiatkach, jesli juz to wole je dawac.
                                > Z natury jestem osoba dosc stala w uczuciach, choc potrafie zaszalec dla tej je
                                > dynej wink

Jak bardzo zaszalec? shock
                                • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:30
                                  m.maska napisała:

> Jak bardzo zaszalec? shock
                                  Bardzo, bardzo a nawet wiecej, oczywiscie w tym pozytywnym sensie.
                  • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:52
                    Twoj pragmatyzm jest czarujacy

Ach, zaraz takie wielkie słowa, po prostu nie lubię być odpychająca winkwinkwink
                    • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:01
                      al-szamanka napisała:

> Twoj pragmatyzm jest czarujacy
                      >
                      > Ach, zaraz takie wielkie słowa, po prostu nie lubię być odpychająca wink;
                      > -)wink
                      Oh ja tez bym wolal byc przytulany niz odpychany wiec mysle podobnie jak ty wink
                      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:08
                        No prosze, ein Mann zum kuscheln... kiss
                        • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:09
                          m.maska napisała:

> No prosze, ein Mann zum kuscheln... kiss
                          kiss
                          • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:18
                            O jeny...tak na widoku, a tu różne sąsiedztwa, monitory tudzież klawiatury wielkie uszy mają big_grin...o wytrzeszczu litościwie nie wspomnę big_grin
                            --
                            https://i46.tinypic.com/117wpyd.jpg
                            AL
                            • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:24
                              Jutro sasiedzi beda mieli nowy temat...big_grin
                              • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:33
                                m.maska napisała:

> Jutro sasiedzi beda mieli nowy temat...big_grin
                                To moze im cos napiszemy kreda na drzwiach wink
                                • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:39
                                  To moze im cos napiszemy kreda na drzwiach

Eeetam, zamażą, a potem powiedzą, że to artystyczne pozostałości po eksperymencie najwyższej jakości sztuki wink
                                  • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:47
                                    i tak beda czytac z gory na dol, z prawa na lewo...po japonsku...
                                    • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:29
                                      m.maska napisała:

> i tak beda czytac z gory na dol, z prawa na lewo...po japonsku...
                                      To nasza taka narodowa wada, zamiast zyc wlasnym zyciem i szukac w nim sensu i radosci wolimy zyc zyciem sasiadow sad
                                  • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:26
                                    al-szamanka napisała:

> To moze im cos napiszemy kreda na drzwiach
                                    >
                                    > Eeetam, zamażą, a potem powiedzą, że to artystyczne pozostałości po eksperymenc
                                    > ie najwyższej jakości sztuki wink

Juz wiem, to ci z wyzszej polki smile
                                    • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:57
                                      .....z najwyższej big_grin, przodkowie-małpy siedziały na samym czubku drzewa big_grin
                                      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:15
                                        big_grinbig_grinbig_grin
                                      • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 23:55
                                        al-szamanka napisała:

> .....z najwyższej big_grin, przodkowie-małpy siedziały na samym czubku drzewa big_grin
                                        To byla rodzina sasiadow, oni mieli taki zwyczaj ze godzinami w niebo sie gapili wink
                                        • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 25.09.11, 00:04
                                          marzyciele?
                            • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:32
                              al-szamanka napisała:

> O jeny...tak na widoku, a tu różne sąsiedztwa, monitory tudzież klawiatury wiel
                              > kie uszy mają big_grin...o wytrzeszczu litościwie nie wspomnę big_grin
                              > --
                              > https://i46.tinypic.com/117wpyd.jpg
                              > AL

Nie warto sobie zaprzatac takimi drobiazgami glowy. To ich problem a nie nasz.
                      • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:11
                        Ja nie wolałabym...ja wolę big_grinbig_grin
                        • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:35
                          al-szamanka napisała:

> Ja nie wolałabym...ja wolę big_grinbig_grin

Tez mam taka wole wink
                          • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 21:48
                            I to jest piekne... jak WY piszecie jednym glosem... smile
                            • mr.sajgon Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 22:30
                              m.maska napisała:

> I to jest piekne... jak WY piszecie jednym glosem... smile
                              Ale zauwaz ze do choru nam jeszcze troche brakuje, wiec mamy nad czym pracowac smile
      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:20
        W czwartek wzielam kase z bankomatu - dzisiaj zajrzalam do banku...przelicznik jest 4,48 za 1€... ciekawe do jakiej wysokosci dojdzie... od kiedy wprowadzono € nie pamietam takiej ceny...
        • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:41
          A jak Ci w kraju za robotę płacą? Jeżeli w złotówkach, to w takiej sytuacji jesteś do tyłu sad
          • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:53
            Hihi... na szczescie placa po mojemu...bo bym sie rozplakala teraz...
            Najlepiej jest zarabiac w tej walucie w ktorej sie wydaje... smile
            • al-szamanka Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:00
              czyli jest OK big_grin
              • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 20:35
                owszem...jest big_grin
      • m.maska Re: 24 Wrzesien....i jesien! 24.09.11, 19:46
        A to tajemniczy stworek... anonimowy opiekun przekazal go do ZOO we wschodnich Chinach... i wciaz nie wiadomo, czy to cos nalezy do prymatow, czy do gryzoni...

http://img192.imageshack.us/img192/5957/screenshot015ar.jpg
    • al-szamanka A teraz dla mr.Sajgona 24.09.11, 22:49
      .......Piosenka, którą ostatnio najchętniej słucham
      • mr.sajgon Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:10
        Polozylas mnie tym na obie lopatki smile
        Uslyszalem ja kiedys w reklamie i tak to sie zaczelo. Jest niesamowicie kobieca.

Przepraszam ze nie odpisywalem ale musialem ja wysluchac,
        dziekuje, to bylo bardzo mile uslyszec to co sie ceni i lubi smile

Stuck

• m.maska Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:17
          Swietna jest i ta piosenka...tez... smile
        • al-szamanka Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:23
          Świetna piosenka i niesamowity głos smile
          • mr.sajgon Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:42
            al-szamanka napisała:

> Świetna piosenka i niesamowity głos smile
            Jacy my jestesmy zgodni, az milo sie czyta smile)
            • m.maska Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:45
              Mister....ja tez juz powiem Good Night...

Mister... wink
              • mr.sajgon Re: Dla Al-szamanki 24.09.11, 23:59
                m.maska napisała:

> Mister....ja tez juz powiem Good Night...
                >
                > Mister... wink

Dobranoc smile
    • al-szamanka DOBRANOC 24.09.11, 23:43
      Chyba już dosyć na dzisiaj, miło było, ale i bez kawy, bo poimprezowo, spa się chce okrutnie.
      Bajkowych snów smile

https://anneke.a.n.pic.centerblog.net/qngdkwor.gif
      • m.maska Re: DOBRANOC 24.09.11, 23:46
        Dobranoc AL... smile
      • mr.sajgon Re: DOBRANOC 25.09.11, 00:00
        al-szamanka napisała:

> Chyba już dosyć na dzisiaj, miło było, ale i bez kawy, bo poimprezowo, spa się
        > chce okrutnie.
        > Bajkowych snów smile
        >
        >
        > https://anneke.a.n.pic.centerblog.net/qngdkwor.gif
        >
        >
        Kolorowych snow, dobranoc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka