m.maska 06.10.11, 01:38 Jak ten czas leci... Aby ubiec tych co to rano z krzykiem wolaja Wstawac Spiochy... zycze im milych snow...ktos musi w koncu "robic" na rannej zmianie Przyjemnego przebudzenia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 07:11 dziendoberek Wszystkim! Cos Wam zagram na przebudzenie.....:cool. www.youtube.com/watch?v=WzSayxVM_E0 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 07:22 a to poznajecie? www.youtube.com/watch?v=ifp_SVrlurY&feature=related Odpowiedz Link
sakral Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 07:27 1zorro-bis napisał: > a to poznajecie? > www.youtube.com/watch?v=ifp_SVrlurY&feature=related -------------------------------to najlepsze Zorrku Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 07:38 a to? Dla mnie bomba..... www.youtube.com/watch?v=mYZkFOZoP-o&NR=1 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 07:42 a to moje ulubione..... www.youtube.com/watch?v=lKg4g9zMeHI&NR=1&feature=fvwp Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:13 Zuza....to nie to "drzewko" Teraz trzeba pobiegac..... www.youtube.com/watch?v=HAdottB7UU8 Odpowiedz Link
zuza_anna Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:17 Biegam, i skacze z wideoklipa na wideoklip Odpowiedz Link
zuza_anna Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:29 Aaaa, musiałam przywitać się z Mister Sajgonem. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:15 Świetne! Babcia jest niesamowita Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:16 zobacz jak "chlopcy" graja.... www.youtube.com/watch?v=VT-SFgkVlno&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:20 To ja Wam to polecam... www.youtube.com/watch?v=xDeZnWEUA_k Odpowiedz Link
al-szamanka Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 10:12 Poznajeeeeeeeeeeee, ale w tym wykonaniu jeszcze nie slyszalam - gewaltig !!!!!!! Piękne rozpoczęcie dnia, ale i niebezpieczne, bo teraz cała skołowana chodzić będę, dzięki, Zorro A tu Sakral jeszcze wczoraj o tym erotyzmie muzycznym coś wspominał.... Odpowiedz Link
sakral Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 07:26 kartka z kalendarza dzisiaj na giełdzie świętych i błogosławionych swój dzień ma "św.Maria Franciszka od Pięciu Ran Jezusa,dziewica" w szkłach - 2 godziny tygodniowo religii. i te zajęcia w większości prowadzą zacne dziewice i zacni duchowni. zacne dziewice - rodzaj żeński a mężczyzna ? zacni .....nie wiem no ale chodzi o facetów co ślubowali Jezusowi swoje życie bez seksu. o życiu seksualnym Jezusa teksty nic nie mówią. Odpowiedz Link
izydor88 Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:14 Zacne dziewice uczą religii głównie w szkołach podstawowych.Potem ster przejmują zacne matki,które uczą posłuszeństwa wobec papieża,proboszcza i męża. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:25 Dzień dobry Wszystkim! Zorrku dobudziłeś mnie tym porannym koncertem Miłego, słonecznego dnia. Pozdrawiam Z kartki kalendarza: Światowy Dzień Mieszkalnictwa Właśnie minęło trzy lata, jak zmieniłam moje miejsce zamieszkania. Nowe miasto, nowi ludzie. Czy mnie na stare lata, nie powaliło? Fajny Cytat Dnia: " Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne." William Shakespeare Odpowiedz Link
sakral Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 08:45 coś dobrego dla kol.Klary tylko ca.32 minuty boskie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 09:30 pogramy dalej? www.youtube.com/watch?v=bpYL1ZTSnSA&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 09:35 prawie jak....DODA www.youtube.com/watch?v=KzTMN-S1tbs&feature=related Odpowiedz Link
sakral Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 09:41 a Doda to ta pani od wina,ziół i starych ksiąg ? Zorrku puść coś znanego Dody, to co lubisz Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 09:44 a to wersja oryginalna..... www.youtube.com/watch?v=IipG2uAB7iU&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:26 1zorro-bis napisał: > a to wersja oryginalna..... > www.youtube.com/watch?v=IipG2uAB7iU&feature=related Stanowczo to mi sie bardziej podoba.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:55 no prosze.... Troche muzyki i towarzystwo sie rozruszalo..... To co? Gramy dalej? www.youtube.com/watch?v=qBI_Av00_Fo&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 09:43 a tak Lady GAGA smiesznie zaczynala..... www.youtube.com/watch?v=4lbRAyo96z0&feature=related Odpowiedz Link
al-szamanka Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 10:21 Rzeczywiście śmiesznie Ale ja tej pani nie odróżniam od niej samej, bo zawsze jakoś inaczej wygląda, wiem, że taka jest, ale nic poza tym. Głośno było, gdy ubrała się w kostium z surowych sznycli, ale nawet tego nie widziałam. Odpowiedz Link
izydor88 Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 14:19 Boskie.Dziękuję. Przyznam się,że...słucham,ale nie oglądam,chyba,że w sali koncertowej - z daleka.Szczególnie skrzypków mi żal.Oczyma "chorej" wyobraźni widzę ich kręgosłupy szyjne,barki i nadgarstki.Znana mi skrzypaczka z wieloletnim stażem potwierdza - bolesna choroba zawodowa. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 15:04 Izydorku.....a Ciebie tak na LOZOWNIE wpuszczaja? Odpowiedz Link
al-szamanka Specjalnie dla Sakrala 06.10.11, 10:31 ...może ta jego przypadłość muzyczna jakoś się dopełni... James Last - Nature Boy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Specjalnie dla Sakrala 06.10.11, 10:42 A gdyby się nie powiodło, to jeszcze... TO.... Bo Derek w "Dziesiątce" pomagało Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Specjalnie dla Sakrala 06.10.11, 11:27 Cześć AL! to ja tak... Romantic Sax - When A Man Loves A Woman. Boskie! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:25 Spokojnego dnia wszystkim życzę Znikam do wieczora, muszę się zaszyć w czeluści mojej pracy Do napisania....... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:31 Cześć Maseczko! AL, spokojnej pracy! A ja zmykam, racuchy z jabłkami smażyć. Sezon jabłkowy zaczął się. Jabłka prosto z sadu dostałam, jak co roku. Szarlotka też będzie. Mniam! Odpowiedz Link
m.maska Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:37 Witaj Zuza... jak to dobrze, ze mnie tam nie ma... diete musze teraz przez tydzien trzymac - zeby nie przytyc a na takiej szarlotce, zwlaszcza jeszcze cieplej, to nieszczescie gotowe... i w ciagu kilku dni mozna sie zalatwic na perlowo.... Odpowiedz Link
m.maska Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 14:32 Wybywam, znikam, inaczej sie nie da.... do napisania Odpowiedz Link
m.maska Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:42 Witajcie alescie sie od rana rozmuzykowali Wpadam tylko na moment - bo ma od rana urwanie glowy i zapewne dopiero pod wieczor sie to skonczy Ostatnio dzien zaczynam od zajrzenia na portal pogodowy Paryza i prosze bardzo, im dalej w las, tym cieplejsze sa prognozy...juz na niedziele 20 a w poniedzialek nawet do 22° prognozuja i to mnie uskrzydla... Wszystkim Pogodnego Dnia.... w sercach i na niebie... zadnych jesiennych smutkow Odpowiedz Link
sakral Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 11:51 wszystkim serdeczne Bóg zapłać bardzo fajne kawałki muzyczne wystawiliście Jerzy Waldorff swego czasu powiedział: muzyka łagodzi obyczaje muzyka niweluje okrzyki nienawiści Kaczyńskiego ja już tego człowieka nie mogę słuchać i czytać ale jest muzyka i nasz Kalejdoskop i to jest najważniejsze. Odpowiedz Link
sakral I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 17:35 umiłowany nasz syn w sercu jezusowym kol.Zorro pamięta o zbawieniu ja chyba za tego robię w Kalejdoskopie a to jest najlepsze co kol.Zorrek wyszukał.. kultura to : początek cytatu: "w rozumieniu antropologicznym to dorobek duchowy i materialny społeczeństwa" koniec cytatu granica pomiędzy śmiesznością a mądrością jest płynna tu granica została przekroczona ale to jest na swój sposób sympatyczne. z podziękowaniami i słowem bożym dla niezastąpionego kol.Zorrka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 17:52 www.youtube.com/watch?v=HvcDhxSQEr0&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 19:10 koniec na dzisiaj.... Za dwie godzinki czeka mnie ....200 km. Odpowiedz Link
m.maska Re: I mamy juz 6 pazdziernika... 06.10.11, 19:14 Ja juz swoje dzisiaj przejechalam i zlapala mnie po drodze potworna ulewa.... Odpowiedz Link
sakral 7 pazdziernika... 07.10.11, 00:42 kartka z kalendarza Najświętsza Maryja Panna Różańcowa na to można już tylko powiedzieć O,Jezu Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 pazdziernika... 07.10.11, 01:51 Aha... to tak jak ja...dzisiaj dopiero wysla.. wyglada niezle... Odpowiedz Link
sakral Re: 7 pazdziernika... 07.10.11, 01:56 dobranoc. a życie to teatr czy jak kto woli kabaret pozdrowienia dla kotów koleżeństwa z Kalejdoskopu. Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 pazdziernika... 07.10.11, 01:59 Dobranoc Sakral... zycie to nie teatr...tylko niektorzy robia z niego teatr... Odpowiedz Link
art.usa Re: 7 pazdziernika... 07.10.11, 02:03 m.maska napisała: > Sakral masz juz te podkladke pod mysz? Ło, Ło jaką miszkę? Blondynkę czy czar-nuszkę? Odpowiedz Link
sakral Re: 7 pazdziernika... 07.10.11, 02:23 Ty tylko o jednym Artur teksty masz dobre i ostre tak trzymać pamiętaj,że w Kalejdoskopie masz przyjaciół na mnie możesz zawsze liczyć Sakral Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 pazdziernika... 08.10.11, 16:27 Czesc Art.usie... to nie fair - przychodzisz, kiedy juz wszyscy spia... jak widac znalazles luke na zmianach... dzienna, popoludniowa, wieczorna i przedpolnocna jest obsadzona - a Ty wybrales popolnocna... Odpowiedz Link
1zorro-bis Trzeba by cos ...... 07.10.11, 07:03 narysowac??! Loża Re: Czego oczekujemy od "Loży" ? Autor: wichryiburze ☺ 06.10.11, 19:34 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Przyganiał kocioł garnkowi big_grinbig_grinbig_grin A gdzie nasze ukochane, wspaniałe komiksy Mistrzu? Hę? <faja> Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 07:09 www.youtube.com/watch?v=flOvM4Z355A&feature=related Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 08:47 Dzień dobry Zorrku, i WKNadejdą A Ty wyspałeś się? o ile pamiętam w nocy kurs miałeś Cudownego piątku Wszystkim życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sakral Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 09:38 Zorrku dzisiejszy przegląd muzyczny jest super. to my mamy już podział obowiązków w Kalejdoskopie. Ty robisz podkład muzyczny a ja kalendarz z wszystkim świętymi,błogosławionymi i innymi działaczami religijnymi Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 10:46 O.K! To zeby bylo "po lini" to gramy..... www.youtube.com/watch?v=NRLfwwlJs6o Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 10:52 A ja tak zagram... Maria Odpicowałam się to teraz lecę do lekarza. Do napisania. Pa! Odpowiedz Link
1zorro-bis Cos dla.......Sakrala?! 07.10.11, 11:02 www.youtube.com/watch?v=pt0rPkHHShc Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos dla.......Sakrala?! 07.10.11, 11:08 www.youtube.com/watch?v=hDdeNwlJ44U Odpowiedz Link
sakral Re: Cos dla.......Sakrala?! 07.10.11, 11:37 dobre !!! Zorrku a to znalazłem w sieci Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos dla.......Sakrala?! 07.10.11, 11:58 PIEEEEEKNE! Dobrze, ze tu Czarka juz nie ma..... sakral napisał: > dobre !!! Zorrku > > a to znalazłem w sieci Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos dla.......Sakrala?! 07.10.11, 11:36 to tez jest niezle..... www.youtube.com/watch?v=WUQ2JI6JJz0&feature=related Odpowiedz Link
sakral Re: Cos dla.......Sakrala?! 07.10.11, 11:42 też dobre ale musimy zrobić interes jak kopnę w kalendarz to mam nadzieję,że Kalejdoskop wystąpi o moją beatyfikację a jak już mnie beatyfikują to jest szansa,że ogłoszą mnie świętym i będę wyniesiony na ołtarze a za co ? za moje dobre klątwy na arcybiskupa Józefa Michalika Odpowiedz Link
sakral Gramy? Gramy! 07.10.11, 11:03 First Lady Michelle Obama a tak dla przypomnienia co z sejmowej trybuny powiedział poseł PiS Artur Górski: "Obama to nadchodząca katastrofa.To koniec cywilizacji białego człowieka" stenogram ten rasista był swego czasu red.naczelnym "Naszego Dziennika" o.Rydzyka a pajacowaty abp Józef Michalik ma zadowolony uśmiech PS. piękne zdjęcia,a ja rozpisałem się o dziadostwie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 11:16 Jestem dzisiaj jakaś nie w sosie, chyba zmęczenie jesienne mnie dopadło, do tego pada, leje, czasami grzmi i jest zupełnie szaro na świecie....jak ja tego nie lubię Jasnego, pogodnego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 11:30 to na "rozchmurzenie"..... www.youtube.com/watch?v=5FfaX13S7qI&feature=related Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 11:56 No świetne, ale mi dzisiaj, na rozchmurzenie, potrzebna jest porządna dawka szalonego śmiechu, ale jakoś się na to nie zapowiada Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 12:00 prosze bardzo.... www.youtube.com/watch?v=v5Ce1Q3e-tM&feature=relmfu al-szamanka napisała: > No świetne, ale mi dzisiaj, na rozchmurzenie, potrzebna jest porządna dawka sza > lonego śmiechu, ale jakoś się na to nie zapowiada > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 12:00 i jeszcze..... www.youtube.com/watch?v=ROmzwNGrV-k&feature=fvwrel Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 12:03 chcesz Al wiecej?? www.youtube.com/watch?v=J5gQHe_avMY&feature=relmfu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 12:08 eeeee, "polityczne" gadki mnie nie śmieszą...noo, ale p.Fotyga mimikę ma ciekawą Odpowiedz Link
m.maska Re: Czas na ....idiotow. 07.10.11, 18:41 Łeeeee....skonczylo sie w najlepszym momencie.... Odpowiedz Link
sakral Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 12:23 czy ona nie miała problemów alkoholowych ? i te niespokojne oczy Odpowiedz Link
m.maska Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 14:10 Witajcie.... na bardzo krotko wpadam... powiedziec Dzien Dobry Wszystkim... do napisania.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Gramy? Gramy! 07.10.11, 15:12 Do napisania do jutra, niestety, przed wyjazdem do Paryża muszę zaliczyć jeszcze jeden nocny dyżur. Heeeeej.... Odpowiedz Link