m.maska 01.05.12, 11:49 A teraz powinnam napisac tak: dotarly do mnie informacje, ze Kalejdoskop w rankingu wisi na pierwszym miejscu, hmm..., nie, zeby to bylo dla mnie wazne, ale to cos znaczy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 11:54 Prosze nie odbijac za wczesnie korkow szampana, w koncu musimy zdac sobie sprawe, ze przez wiele tygodni Kalejdoskop wisial na pierwszej pozycji i to nic nie znaczylo poza tym, ze duzo sie dzialo, dopoki nie pojawili sie windziarze, wtedy rzeczywiste statystyki na calym forum GW w kategorii towarzyskie, zostaly zachwiane... Obecnie windziarze korzystaja z dlugiego "łykendu", wroca, odrobia zaleglosci.... Chcialam Wam tylko na to zwrocic uwage, bo cos mi sie wydaje, ze calymi tygodniami, tego nie zauwazaliscie... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 12:51 m.maska napisała: > Pewnie "ordery z ziemniaka"..... to dla nas, windziarzom dalabym ordery z lizaka, zeby od czasu do czasu mogli poczuc "slodycz zwyciestwa" Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 13:07 No widzisz...widac inni odkryli juz wczesniej, ze to sie oplaca Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 13:41 A wszystko sie zaczelo dawno dawno temu, kiedy Junior byl jeszcze w wieku szkolnym, tak na etapie podstawowki(tzn. 1-4 klasa), kiedys uslyszalam jego rozmowe z kolega, ktory sie czyms przechwalal, na to Junior odpowiedzial mu: "prima, kauf dir ein Lutscher".... stad wiem, czego takim potrzeba A teraz to ja juz rzeczywiscie gasze kompa.... do potem Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 14:38 Dynamiczny smoczek uspokajający, lepiej się nada Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 14:40 PS. Dynamiczność i unikalna budowa sprawiają, że smoczek do uspokajania LOVI: * nie zaburza karmienia * zapewnia swobodne oddychanie i połykanie śliny * wspomaga zdrowy rozwój mowy i zgryzu* Odpowiedz Link
mr.sajgon To mile 01.05.12, 18:00 zwlaszcza jak wezmie sie pod uwage ze wygrywa w rankingu z forum (Brak)Seks(u)w_malzenstwie Odpowiedz Link
m.maska Re: To mile 02.05.12, 19:38 mr.sajgon napisał: > zwlaszcza jak wezmie sie pod uwage ze wygrywa w rankingu z forum (Brak)Seks( > u)w_malzenstwie hmm... myslisz, ze to ma jakis zwiazek?... No to moze lepiej zebysmy sie znalezli ponizej mamy teraz szanse Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 19:09 zuza_anna napisała: > Dynamiczny smoczek uspokajający, lepiej się nada > > > > no i to jest TO!!!!!! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 21:04 "SUKCES" NIEZASŁUŻONY Gdyby ktoś chciał nam dać nagrodę za to wiszenie na górze zakrzyknęłabym natychmiast: -Nie do nas, o ślepcy, nie do nas! Załóżcie te laury na głowach tych, co wolne sobie dali od wchodzenia na schody, od jeżdżenia windą. W nich to aktywność i moc, i magia, i bicie niezwykłych rekordów. To ich chwilowe lenistwo umiejscowiło nas na pidestale Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha...... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 21:17 Mam nadzieję, że jak najszybciej spadniemy, aby inni mogli w ten sposób dać świadectwo o sobie. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 01.05.12, 21:19 winda im sie zepsula, czy co? miedzy pietrami stanela?.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 02.05.12, 01:06 al-szamanka napisała: > "SUKCES" NIEZASŁUŻONY > Gdyby ktoś chciał nam dać nagrodę za to wiszenie na górze zakrzyknęłabym natych > miast: > -Nie do nas, o ślepcy, nie do nas! Załóżcie te laury na głowach tych, co wol > ne sobie dali od wchodzenia na schody, od jeżdżenia windą. W nich to aktywność > i moc, i magia, i bicie niezwykłych rekordów. To ich chwilowe lenistwo umiejsco > wiło nas na pidestale > > Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha...... AL, masz racje, to jest niesprawiedliwe, w koncu tyle pracy wkladaja kilka razy w tygodniu, wykonuja taka robote, ktorej bym za zadna cene robic nie chciala a tu taki numer - chwila nieuwagi i cos podobnego... gdybym tylko mogla, natychmiast napisalabym do moderatorow, zeby to skorygowali, ale systemu nie zmienia, na ten jeden feralny raz.... jutro juz na pewno na "piedestale" znajda sie ci, ktorzy sobie na to zasluzyli, "mordercza praca".... Smoczek, Zuza... to byloby odpowiednie, ale mysle, ze oni juz wyrosli ze smoczkow, ale krotkie porcieta nosza nadal, wiec i lizaki w nagrode, sa odpowiednie lepiej niech biegaja po schodach nizby mieli z procy strzelac albo piasek z piaskownicy wysypywac - zawsze to lepsza alternatywa... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 02.05.12, 11:15 ufff.... i jak widac, daje wymierne efekty.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 02.05.12, 11:55 No, bo już się denerwowałam. SPRAWIEDLIWOŚCI STAŁO SIĘ ZADOŚĆ, WRÓCIŁ PORZĄDEK RZECZY!!!! Czoło przed wielkością chylę i na kolanach się tarzam. Sukces schodowy, to jest to!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 02.05.12, 12:08 No to ja to tutaj zacytuje.... - Proszę nie zmieniać tematu. Ja szukam przeciwieństwa intelektualisty, to znaczy kogoś inteligentnego. I już znalazłem. - Schlebia mi pan. - Nawet więcej, płacę panu. I to bardzo dobrze, co jest jedynym i prawdziwym pochlebstwem na tym sprzedajnym świecie. Niech pan nigdy nie przyjmuje odznaczeń, którym nie towarzyszy odpowiednia kwota na czeku. Korzysta na nich tylko ten, kto je przyznaje. Carlos Ruiz Zafón "Gra Aniola" Niech pan nigdy nie przyjmuje odznaczeń, którym nie towarzyszy odpowiednia kwota na czeku. Korzysta na nich tylko ten, kto je przyznaje. - w tym konkretnym przypadku jest to Agora.... hihihihihihihi......... a kwota na czeku i tak jest zero - Oooooo sorry, nie ma zadnego czeku Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 02.05.12, 13:34 Zdecydowanie jestem interesowna... nie ruszam nawet palcem w bucie, jesli nie daje mi to wymiernych korzysci... preferuje lenistwo ponad wszystko... a poniewaz zlecenie wisi na poczcie jak sie patrzy, zlecenie za ktorym ida wlasnie wymierne korzysci...oddalam sie wiec do innego okna Odpowiedz Link
m.maska I to jest to wlasnie.... 03.05.12, 04:49 Co za piekne haslo: byliśmy, jesteśmy, będziemy.... Oto co znalazlam w necie pod tym haslem.... i jak to pasuje.... www.profesor.pl/publikacja,3973,Scenariusze,Bylismy-jestesmy-bedziemy-scenariusz-na-zakonczenie-klas-szostych Odpowiedz Link
al-szamanka Re: I to jest to wlasnie.... 03.05.12, 21:50 m.maska napisała: > Co za piekne haslo: byliśmy, jesteśmy, będziemy.... Czy nie pisało się czegoś takiego na sztandarach opatrzonych sierpem i młotem.? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: I to jest to wlasnie.... 03.05.12, 22:08 Z tym, że sierpy poodpadały....został tylko młot Odpowiedz Link
m.maska Re: I to jest to wlasnie.... 03.05.12, 22:15 a młot to jest MŁOT.... to juz nie byle co Odpowiedz Link
al-szamanka Re: I to jest to wlasnie.... 03.05.12, 22:21 ....z tym, że ociężałe to takie i dołbniowate Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 11:37 Nie wiem co sie dzieje, moze jednak zadyszka juz? moze to szczekanie odbiera kondycje? ale jak mozna bylo do tego dopuscic? Budowac schody, ale to juz!!!!!!!... niech porzuca to zucie skor i do schodow sie zabieraja... co to ma znaczyc? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 11:55 zadyszki Czlowiek Oswiecenia dostal? winda przeciez blizej..... Do piekla. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 18:21 Zadyszka, zadyszka... ale jesli wydalam polecenie - to nawet resztkami sil, ale bedzie sie po tych schodach wlokl... no moze jacys wolontariusze jeszcze dolacza.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 18:26 A wlasciwie dlaczego nie robi schodow na Lozy? czyzby tam uznawano, ze to ponizej ich godnosci? nawet to rozumiem, na jakims tam Podwyrku, to moze byc.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 18:33 Przyjdzie i kolej na schody na Loży, teraz, to dopiero mizerny trening, tak naprawdę rozhula się dopiero we właściwszym miejscu. W końcu wdzięczność lożowniów ma o wiele większe znaczenie niż wdzięczność jakichś tam spod trzepaka. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 18:36 A ja mysle, ze jednak mimo, ze nie bylo tam niektorym dane konczyc szkol dla wybrancow, to jednak ambicje maja wielkie i nie pozwola na takie rzeczy, na jakie pozwolic sobie moze w miejscu, ktore sam nazywal Podwyrkiem... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 18:38 Czlowiek Renesansu ju wskoczyl i.......jedzie! Az mu sie "tyli" gotuje.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 18:46 z windy wyskoczyl i tworzy..... Na ....Lozy... Sorry....LOZOWNI. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 18:50 Bo Loze to traktuje jak cos lepszego, a to drugie to dla niego Podwyrko, na Podwyrku to moze przyjsc narobic na srodku brzydkie rzeczy i jeszcze mu podziekuja, ze zrobil... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 19:05 i tym optymistycznym akcentem ja sie na dzisiaj pozegnam. Ide z lepsza polowa dzisiaj do knajpy..... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 19:51 m.maska napisała: > Bo Loze to traktuje jak cos lepszego, a to drugie to dla niego Podwyrko, na Pod > wyrku to moze przyjsc narobic na srodku brzydkie rzeczy i jeszcze mu podziekuja > , ze zrobil... Ja tam za byle co nie mam zwyczaju dziękować..... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:04 Wściekły Człowiek Renesansu jest jednak pracowity i żadna praca mu niestraszna. Windziarz to też może być powołanie. jak widać. Nigdy jednak nie sądziłam, że Podwórkowicze pójdą na coś takiego. Coż...cały czas mam ochotę mowić, że czasy się zmieniają to i Oni zmienili się ....ale tak nie jest. Nie zmienili się. To ja widzialam Ich inaczej. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:11 maja-z-podworka napisała: > To ja widzialam Ich inaczej. Ja także starałam się na nich spoglądać przez różowe okulary. Ale nie żałuję - jedno doświadczenie więcej Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:27 > Ale nie żałuję - jedno doświadczenie więcej O nie...O żalu nie ma mowy. To doświadczenie zresztą trwa - obserwowanie tego, co się dzieje jest fascynujące. Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:42 Trochę to śmiech przz łzy, bo jednak niektórych ludzi na tym forum naprawdę lubiłam i kiedy patrzę jak dają sie ustawiać, poddają się Wladcy Marionetek i jeszcze są dumni z przedstawienia w którym biorą udział - jest mi po prostu żal. A z drugiej strony - chcącemu nie dzieje się krzywda. Sami tego chcieli. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:45 Czasy sie zmieniaja, ambicje sie kurcza w koncu do poziomu: byle na gorze, nie wazne za jaka cene.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:46 p.s. no wlasnie Maju... kiedys chyba Kosmita, pisal o lalkarzu - teraz tanczy pod jego batuta... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:53 maja-z-podworka napisała: > > Trochę to śmiech przz łzy, Spokojnie, nigdy nie ronię łez na stłuczoną szklanką > niektórych ludzi na tym forum naprawdę lu > biłam i kiedy patrzę jak dają sie ustawiać, poddają się Wladcy Marionetek i jes > zcze są dumni z przedstawienia w którym biorą udział - jest mi po prostu żal. > A z drugiej strony - chcącemu nie dzieje się krzywda. Sami tego chcieli. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 20:43 maja-z-podworka napisała: > > > Ale nie żałuję - jedno doświadczenie więcej > > O nie...O żalu nie ma mowy. > To doświadczenie zresztą trwa - obserwowanie tego, co się dzieje jest fascynują > ce. To prawda... zastanawiam sie, czy gdzies jest granica.... ale, ale.... prawdziwych Podworkowiczow z grona tych pierwszych, tam juz wlasciwie nie ma. Sa odrzuty z wysp, ze szkla, z Misogino.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 21:01 m.maska napisała: > ale.... prawdzi > wych Podworkowiczow z grona tych pierwszych, tam juz wlasciwie nie ma. Sa odrzu > ty z wysp, ze szkla, z Misogino.... ...z trzepaka i plującego wulkanu. Połączyły ich wspólne interesy.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 21:29 al-szamanka napisała: > Połączyły ich wspólne interesy.... tzn. skrobanie dna od spodu, zeby z trudem przebic sie na powierzchnie, podczas gdy z drugiej strony wciaga ich bloto mokradla w ktorym sie taplaja... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 21:34 skrobanie dna od spodu...gdzieś to już słyszałam. Tu pasuje Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 21:46 No a jak to wyglada? przeciez przez dno dawno juz sie przebili... i nie pomoze juz jeden czy drugi watek na ktorym beda produkowac sie "poeci", w tym jeden kandydujacy do ksiegi rekordow Guinessa - ogolne wrazenie jakie jest? wala watki na ilosc, jakosc juz dawno przestala miec znaczenie - jesli ma ow "połeta" cos do powiedzenia, to jest to tak niewiele, ze stara sie rozwlec to w nieskonczonosc, przy czym po drodze czesto zatraca i forme i tresc i skladnie a w koncu i sens.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 21:47 ups.... zapedzilam sie, sensu to tam i tak nie ma... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 22:08 Protestuje, wzbrania sie, podskakuje jak pajacyk na sznurku, ale polecenia spelnia: I TAK MA BYC!!!!!!!.... schody do nikad budowac to jego cel.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 16.05.12, 22:13 m.maska napisała: > Protestuje, wzbrania sie, podskakuje jak pajacyk na sznurku, ale polecenia spel > nia: I TAK MA BYC!!!!!!!.... schody do nikad budowac to jego cel.... Jako dziecko miałam takiego pajacyka, chyba ze trzy razy pociągnęłam za sznurek i rzuciłam w kąt, strasznie mnie nudził Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 00:29 Halo! Przykro mi, ze zostalem wciagniety w dziwne manipulacje miedzyforumowe. Nie bede u Was sie wiecej pojawial ani pisal. Sa inne fora, gdzie jest normalnie. Przyjemnej zabawy. Odpowiedz Link
m.maska [...] 17.05.12, 01:06 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 02:35 czerwona-malpa napisał: > Halo! Przykro mi, ze zostalem wciagniety w dziwne manipulacje miedzyforumowe. N > ie bede u Was sie wiecej pojawial ani pisal. Sa inne fora, gdzie jest normalnie > . Przyjemnej zabawy. A mnie wcale nie przykro.... nie moglam sie od samego poczatku twoich lichych akcji doczekac, kiedy bede ci mogla to napisac: SPADAJ!!!!! i nie wracaj tutaj pod innym nickiem we wlasnej obronie - mam cie zwyczajnie DOSYC... juz od ponad dwoch lat. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 02:36 Aaaaa i nie zapomnij sie rozplakac w innym miejscu, kukielek do pocieszania jest tam az za dosyc.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 10:40 No nie, to jest niedopuszczalne, dali dali, podciagac Podwyrko.... wolontariuszy wezwac i biegac, biegac, biegac po schodach.... no! widac, ze sie wyspali to juz moga....i zeby jutro nie wisieli ponizej... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 10:48 zaraz Czlowiek Renesansu ruszy do boju..... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 11:01 Ja nie mogę się nadziwić, jak niby taki poważny lekarz, może tak się zabawiać. Ośmiesza się na całej linii, ale niech się bawi jak musi. Ale to uparty człek, jak się na coś zaweźmie, to nikt go nie przeskoczy. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 11:08 zuza_anna napisała: > Ja nie mogę się nadziwić, jak niby taki poważny lekarz, może tak się zabawiać. > Ośmiesza się Dlatego czytając jego wyczyny wezmą go wszyscy raczej za niedokształconego sanitariusza. A może zresztą nim jest tylko podszywa się pod kogoś, tak jak teraz czerwona małpa Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 11:35 Myślę, że mu pomaga jego połowica, bo często pod jednym nick'iem piszą. Tak się oboje z nudów bawią, jak dzieci. Z wiekiem się dziecinnieje, podobnie Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 17.05.12, 11:41 Jesli nie ma sie juz zadnych innych pomyslow, pozostaje wtedy albo flaszka, albo net, albo i jedno i drugie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 18.05.12, 13:47 Jakie to musi byc frustrujace, tyle schodow, tyle wysilku i wszystko na marne... za malo sie staracie - zmobilizowac wolontariuszy, niech klepia, wolontariuszki niech odloza skory i niech tez klepia - wtedy w koncu osiagniecie "wlasne szczyty" Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Woooooooooow.... 18.05.12, 13:53 straszne.... Ja bym z windy ....wyskoczyl z rozpaczy. A nawet ortwarcie Podworka nie pomoglo..... To Malpa moze im teraz troche postow naklepac... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Woooooooooow.... 18.05.12, 17:08 m.maska napisała: > Jakie to musi byc frustrujace, tyle schodow, tyle wysilku i wszystko na marne.. > . za malo sie staracie - zmobilizowac wolontariuszy, niech klepia, wolontariusz > ki niech odloza skory i niech tez klepia - wtedy w koncu osiagniecie "wlasne sz > czyty" Jakie to straszne, pewnie miszczu-Nędrzec na wazelinie się pośliznął i spadł razem ze schodami. Będę musiała, jako szamanka, mikstury jakiej dostarczyć, coby w stepowaniu pomocna była i znowu na zasłużone, pierwsze miejsce gromadkę żujących skóry wywindowała. Odpowiedz Link
m.maska Re: Woooooooooow.... 18.05.12, 17:23 zadyszki dostal.....w tym wieku nie powinien sie tak wysoko wspinac.... Odpowiedz Link