Dodaj do ulubionych

Nasza propozycja

22.07.12, 21:25
Jokker otworzy watek u NAS i na Lozy, w ktorym ON i ci wszyscy opluwacze oficjalnie NAS przeprosza za zlodziejstwo, publikacje kradzionego z zamknietej galerii zdjecia i ciag dalszy wydarzen... w przeciwnym wypadku, sprawa zostanie zgloszona do administracji forum i do Picasa... poniewaz nastapila kradziez i nie tylko kradziez ale takze publikacja zdjecia bez zgody wlascicielki zdjecia.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Nasza propozycja 22.07.12, 21:27
      To będzie sprawiedliwe załatwienie sprawy. Tyle pisali o lojalności
    • 1zorro-bis Re: Nasza propozycja 22.07.12, 21:31
      jestem ZA!.big_grin
      I mam jeszce takie male pytanie.....smirk
      Sakralu....jak sie czujesz?smirk
    • m.maska Jokker 22.07.12, 21:55
      masz czas do godziny 22:30....
      • m.maska Re: Jokker 22.07.12, 22:02
        linkiem na ten watek dysponujemy.... watek, ktory KAZDY kto ma do tego dostep nadal moze ogladac....

forum.gazeta.pl/forum/w,89738,137654093,137654093,To_idzie_niezamaskowana_mlodosc.html
        • 1zorro-bis Re: Jokker 22.07.12, 22:07
          niestety...ktos "usluzny" skasowal...smirk
          Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana.
          • m.maska Re: Jokker 22.07.12, 22:13
            ale dla adminow jest widoczna, a ja sobie nie zycze, zeby ktokolwiek to ogladal..... a poza tym znajac Jokkera, moge sie spodziewac, ze jutro znowu ten watek otworzy.... zlodziej dysponuje czyms co ukradl....
            • mr.sajgon Re: Jokker 22.07.12, 22:20
              I dlatego powinien dostac bana na stale.
              Zamieszczanie zdjec i danych forumowiczow to najciezsze naruszenia regulaminu.
              • m.maska Re: Jokker 22.07.12, 22:33
                Na to co zrobil szkoda nawet slow... a jeszcze poparcie tej calej reszty krzykaczy - swiadczy o nich jak najgorzej.... a jednak tylko trzy osoby mialy wejscie na ten ukryty album... wybor jest bardzo niewielki.... sprowadza sie wlasciwie do dwoch osob a w konsekwencji do jednej....
    • m.maska Re: Nasza propozycja 22.07.12, 23:11
      No Jokker zlodzieju.... teraz bedziemy sie inaczej bawic - fakt, ze zamknales watek nie ma zadnego znaczenia.... MY sami mamy z tego dwa screeny i nie jestes w stanie dac mi gwarancji, ze nie zostalo wykonanych sto innych screenow z naszej fotki, do ktorej publikacji nie miales ZADNYCH PRAW.....
      • al-szamanka Re: Nasza propozycja 24.07.12, 19:25
        I jak jokker, nie masz wstydu i chodzisz płakać i kłamać na FoF, a tu nie miałeś odwagi powiedzieć przepraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka