Dodaj do ulubionych

Sorelino...

23.07.12, 07:11
dalaczasz do grona naiwnych czy....sorry...bandy ZLODZIEI?
Bo chcialbym wiedziec?smirk

LOŻA
Re: Czym się różnimy ?
Autor: sorel.lina 22.07.12, 22:44
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
ulisses-achaj napisał:

> Są jednak rzeczy, których się moim zdaniem nie robi. I do nich należy publikowanie czyichś zdjęć na portalu bez zgody fotografowanego.

Masz rację, Ulissesie. Nie publikuje się czyichś zdjęć, ani prywatnej korespondencji, ani też nie grozi się ich opublikowaniem.
Niestety wszystkie te rzeczy spotyka się od dawna na forach. Nie jest to wprawdzie usprawiedliwienie, ale dobrze, że tylko raz i tylko jedna z nich zdarzyła się na Loży.
Poleć znajomemu
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Sorelino... 23.07.12, 07:34
      Wlasnie na takiej wspanialej Lozy.... a jaki cud komentarz do tego byl... no i tylko raz, a raz to tak jakby wcale nie - prawda Sorellina? kazda podlosc mozna zawsze wytlumaczyc, kazda nikczemnosc - jesli tylko pasuje ci w twoj kram..... ale
      ZDARZYLA SIE i osobiscie bede dazyla do tego, zeby tego kto to zrobil z pelna swiadomoscia, usunieto na dlugo z forum.....bo ukradl i jak analfabeta nie doczytal, ze publikowac mu tego nie wolno.....
    • maja-z-podworka Re: Sorelino... 23.07.12, 09:41
      Al ma filmik z Twoim udziałem Sorellino? A jakby nam się zdarzyło to opublikować, to też byś powiedziała, że "na szczęście tylko raz"? I nie mów, że Ci grożę, bo już AL wyraźnie napisała, że takiej publikacji nie będzie - możesz spać spokojnie - pytanie jest wyłącznie teoretyczne.
      Uważasz, że nic się nie stało?
      • m.maska Re: Sorelino... 23.07.12, 09:48
        No przeciez to byloby tylko raz, tylko jedna podlosc, jedna nikczemnosc - tylko raz? a skad ja mam wiedziec ile osob to secreenowalo, tak jak to robil od zawsze kogut, jak to robi Dyzia? skad ja mam wiedziec na ile jokker-zlodziej to rozpowszechnil... tylko RAZ? i dajesz mi Sorellino gwarancje, ze nie ma juz tego zdjecia na 100 nieznanych mi komputerach? bo jokker-bandzior upublicznil nasze zdjecie bez naszej zgody? no przeciez to tylko RAZ.... o jeden raz za daleko? o nie.... nie tylko raz - bo jokker-zlodziej kiedys dawno temu juz ukradl, ukradl nasze posty, bez naszej zgody i nie tylko bez zgody ale pomimo naszych ostrych protestow - wiec nie tylko RAZ.... lepiej nie klam - przeciez Tobie to nie przystoi, jestes taka prawdomowna i bez skazy....
        • m.maska Re: Sorelino... 23.07.12, 11:01
          a co bylo w tych postach ktore ukradl jokker wtedy? ano nic takiego, prawie to samo co ostatnio sam zlodziej pisal nt. lojalnosci - tylko, ze akurat teraz mu to pasowalo a wtedy nie(taka malenka hipokryzja) i dlatego nasze posty powkladal w pysk kopulujacego na nodze psa, prawda Sorellino jaki sympatyczny gest? nie kloci sie to z Twoja bezgraniczna "dobrocia" dla ludzi? i jak to zlodziej, kradnie, ale nie szanuje kradzionego, byla jeszcze i krowa, to ja i swinia to Zorro, a kopulujacy piesek to AL, na pewno bys sie ubawila, "wrazliwa" jaka jestes.... kto w tym wszystkim jest najwieksza swinia, teraz juz dla kazdego trzezwo i normalnie myslacego nauty byloby jasne, gdyby nie fakt, ze porownanie jokkera-zlodzieja do swini, byloby obraza dla swini....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka