dziiiiiisua! Allach Akbar!
Chyba sie wysadze!

Ze smiechu......

KALI GO SKOP.....
Re: mądra
Autor: wscieklyuklad 29.07.12, 21:11
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Jesssssssuu ! Nasi grają dopiero za pół godzinki, więc jednym okiem na basen ( naturalnie Olimpijski - nie osiągnąłem jeszcze wieku, żeby korzystać ze szpitalnego ), a drugim na klawiaturę.
No to - korzystając z wolnego czasu - wyjawię Wam Największą Tajemnicę Internetu - Tajemnicę Mojego Uczucia !.
Ale pozwólcie, że na początek raz jeszcze wkleję demaskujący mą Miłość Dozgonną i Wieczną post z Misogino :
Każdy z nas wyobraża sobie piszacego dany post. Głowę dam, że - jeśli nie zdradzi wieku, zawodu, faktów z osobistego życia -wyobrażamy sobie nieznajomego jako osobę młodą, piękną, wartą naszego zainteresowania - kto wie może i trwalszego, kto wie, może i bliższego niż więzy przyjaźni. Z czasem okazuje się, że i lata już nie te, uroda czy wygląd pozostawiają wiele do życzenia. ów ktoś ma rodzinę, codzienne i określone obowiązki, podobne trudne do rozwiązania problemy. Podświadomie erotyczne zaangażowanie wyparte zostaje, przez zwyczajny już i przyzwoity podziw "
No nie wiem, czy ja nie umiem czytać ( bo piszę jak Sam Bóg ), ale czy ktokolwiek zauważył w tym poście jakieś IMIĘ ?
Albo, czy dostrzegł, jakąś cechę charakterystyczną dla danej osoby -np. charakter wykonywanego zawodu ?
No bo ja akurat nie zauważyłem. Ale, żeby kto nie pomyślał, że ja taki niekochliwy jestem ( choć przystojny i od "Gadającej z Gwałcicielami " zdecydowanie wyższy ) to wyznam WAM co następuje
Ja się nie zakochałem w żadnej tam "Gnającej na Ośle"
Przedmiotem zaś moich westchnień BYŁA KLARA - Izydor ( bo płeć zmieniła akurat - swoją drogą na tym Kalejdoskopie mają jakieś nieustanne kłopoty z identyfikacją płci ! )
Ta jednak - i w dodatku do dzisiaj ( zatem uporczywie - moje uprzejme awanse i westchnienia - traktowała jako "bleblanie !".
Sami powiedzcie, czy to rozsądne ? Czy wolno odrzucać Uczucia Człowieka Renesansu ? Miłośnika Kotów ? Unikającego motocykli ? Ranki spędzającego w domu ? Strzelającemu Sorellinie fotki z komentarzem : Moja Ty cudna , nie zaś "pewna emerytka " ?
Czy jest na forum bodaj jedna taka, która wzgardziłaby takim Dobrem ?
A Klara-Izydor dała mi kosza !
I owszem - Sorellina nie odzywa się do Niej z tego powodu do dziś.
Natomiast Głosu Gadającej z Gwałcicielami nawet nie zna, gdyż nie zamieniła z nią ani słowa !
Cóż za CHAMSTWO I MANIPULACJA !
I tak brzmi wyjaśnienie Największej Forumowej Tajemnicy Wzgardzonego Uczucia.
Zatem wypraszam sobie wiązanie od tej pory treści postu z Misogino z postacią Gnającej na Ośle