kicho_nor 23.10.14, 09:29 Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. Ta druga to pewnie po trzech nocnych dyżurach. Ale dalibóg nie wiem która jest która. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 10:17 kicho_nor napisał: > Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. > Ta druga to pewnie po trzech nocnych dyżurach. Ale dalibóg nie wiem która jest > która. Nie udawaj, kiszkowaty, że nas nie odróżniasz. Ta za kołem, to ja, a Maseczkę mógłbyś chociaż po malutkiej torebeczce poznać. Typowo po facetowsku, wystarczy, że inna bluzka, a już nie wiadomo, co to za kobieta. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 11:56 No popatrz popatrz jaka krytyka, a do fot soreliny sprzed 20 lat jakos sie nie odnosisz... a tam ciala przybylo, oj przybylo... no i kiedys Twoj kumpel o cycatych blondi pisal - to chyba znowu do wlasnej bramki strzelal aaaa, wiesz Kiszka dlaczego te wszystkie foty Soreliny takie kiepskie sa, jakby sama kamera miala astygmatyzm? Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 12:10 ja sie wprawdzie domyslam co za tym sie kryje... ale wole tego nie pisac "glosno"... hahahaha.... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Whoiswho 23.10.14, 12:29 Moje wysokie icu (tylko po piwie) podpowiada mi że domysły te sięgają i dotyczą jabłka. Nie mam zamiaru doprowadzić do burzenia Troi Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 12:37 No widzisz Kiszka tu sie przypinasz do przecinka a tam Ci nawet cegla nie przeszkadza... hmmm... narzekasz na icu? moze za bardzo wzorujesz sie na auuuutorytecie... lepiej zostaw te samochody i pogadaj z tym drugim o rowerach Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 12:39 kicho_nor napisał: > Moje wysokie icu (tylko po piwie) podpowiada mi że domysły te sięgają i dotyczą > jabłka. > Nie mam zamiaru doprowadzić do burzenia Troi hahahaha...............................nie masz nawet na to szans.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 12:51 kicho_nor napisał: > Moje wysokie icu (tylko po piwie) podpowiada mi że domysły te sięgają i dotyczą > jabłka. Ach tak? a kto w roli Parysa? to bardzo interesujace... bo wszystkie postaci sa nam znane az mnie zatchnelo ze smiechu Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Whoiswho 23.10.14, 13:00 Kto w roli Parysa? A nawet Miś Jogi Dobra Masko, wrzuć jakieś swoje fajne zdjęcie nawet obrobione szopem nawet. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 16:00 kicho_nor napisał: > Kto w roli Parysa? A nawet Miś Jogi > > Dobra Masko, wrzuć jakieś swoje fajne zdjęcie nawet obrobione szopem nawet. Kiszka, chyba Ci sie cos pomylilo... ja nie jestem karlutka, zebym sie ubrala do fotografii i upozowala, zeby dobrze wypasc... mi to po prostu zwisa, czy sie Tobie podoba czy nie... nie musi, kazdy ma inny gust i jednemu podoba sie Claudia Schiffer a innemu nie, chocby ze wzgledu na jej wzrost Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 16:46 m.maska napisała: > A niech tam Kiszka, co mi tam... prosisz - masz > > Słodziutka byłaś... a jaka towarzyska! Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 16:56 al-szamanka napisała: > > Słodziutka byłaś... a jaka towarzyska! Odpowiedz Link
izydor88 Re: Whoiswho 23.10.14, 13:02 To ja miałam być Parysem Podziwiam młodzieńcze figury AL i Maski. A u Sorelliny już pięć lat temu dostrzegałam ślady dawnej urody... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Whoiswho 23.10.14, 13:57 Klara, za Misia Jogi Nie każdy ma tyle dystansu a i ten błysk sytuacyjny. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 22:45 izydor88 napisała: > To ja miałam być Parysem > Podziwiam młodzieńcze figury AL i Maski. > A u Sorelliny już pięć lat temu dostrzegałam ślady dawnej urody... Piec lat? to kawal czasu... pewnie i slady juz sie zatarly Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 23:11 m.maska napisała: > izydor88 napisała: > > > To ja miałam być Parysem > > Podziwiam młodzieńcze figury AL i Maski. > > A u Sorelliny już pięć lat temu dostrzegałam ślady dawnej urody... > > > Piec lat? to kawal czasu... pewnie i slady juz sie zatarly > Można zatem powiedzieć, że po śladach nie ma śladu. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 23:15 al-szamanka napisała: > > Można zatem powiedzieć, że po śladach nie ma śladu. tak myslisz? Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 24.10.14, 11:36 Hahaha... ale dla niektorych to wazne, zeby tego co pod nosem nie zauwazac i zajmowac sie tylko tym co pod lasem... to niewazne, ze wlasna baba wizualnie przekroczyla juz dawno wiek metrykalny a zadna inna nawet nie spojrzy bez obrzydzenia... grunt to dobre samopoczucie i przekonanie o wlasnej wielkosci Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 15:05 al-szamanka napisała: > kicho_nor napisał: > > > Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. > > Ta druga to pewnie po trzech nocnych dyżurach. Ale dalibóg nie wiem która > jest > > która. > > > Nie udawaj, kiszkowaty, że nas nie odróżniasz. Ta za kołem, to ja, a Maseczkę m > ógłbyś chociaż po malutkiej torebeczce poznać. > Typowo po facetowsku, wystarczy, że inna bluzka, a już nie wiadomo, co to za ko > bieta. I wiesz co, kiszkowaty, znam twoje zdjęcia i natychmiast poznałabym w realu nie tylko ciebie, ale i potomka, bo to skórka zdjęta Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 16:11 kicho_nor napisał: > Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. . O nie, nie, kiszkowaty, to tylko biedna, przygarbiona babinka, bezguście i do do tego oszalała z samotności i nicnierobienia - dziwne, że widzisz mnie inaczej niż twoi podwórkowi przyjaciele z auuu-torytetem na czele. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Whoiswho 23.10.14, 18:19 Obydwie panie maja figury"książkowe" tylko zazdrościć. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 18:28 A dziekuje bardzo - staram sie utrzymywac w normie Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 18:29 AL na tym swoim weganizmie, nawet gdyby chciala to nie przytyje Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 19:12 m.maska napisała: > AL na tym swoim weganizmie, nawet gdyby chciala to nie przytyje Hehe, zapominasz o maśle orzechowym i o ogromnych ilościach czekolady... co prawda gorzkiej i niemlecznej, ale jednak są to potężne kalorie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Whoiswho 24.10.14, 14:20 Sporo też zależy od genów,ja genetycznie po ojcu mogę sobie pozwolić na wszystko, i nie tyję? Chyba ,że to coś innego? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Whoiswho 24.10.14, 20:05 m.maska napisała: > A dziekuje bardzo - staram sie utrzymywac w normie Ja też,zawsze chuda niczym kij od szczotki,od kiedy nie palę trochę przybieram. Muszę ograniczyć słodycze. Nie mam nadwagi,ale trzeba się pilnować Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 25.10.14, 01:31 Ale to tez kwestia nastawienia... mozna sie prezentowac jako matrona, albo pozostac dziewczynka Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 25.10.14, 01:31 darima_ka napisała: > m.maska napisała: > > > A dziekuje bardzo - staram sie utrzymywac w normie > > Ja też,zawsze chuda niczym kij od szczotki,od kiedy nie palę trochę przybieram. > Muszę ograniczyć słodycze. > Nie mam nadwagi,ale trzeba się pilnować > > No wlasnie, te slodycze... Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 18:32 kicho_nor napisał: > Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. > Ta druga to pewnie po trzech nocnych dyżurach. Ale dalibóg nie wiem która jest > która. Widzisz AL? widzisz jak sie na mnie odbilo przejechanie 1700km w ciagu 4 dni? w przyszlym roku Ty prowadzisz, ja bede dzidzia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 19:09 m.maska napisała: > kicho_nor napisał: > > > Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. > > Ta druga to pewnie po trzech nocnych dyżurach. Ale dalibóg nie wiem która > jest > > która. > > Widzisz AL? widzisz jak sie na mnie odbilo przejechanie 1700km w ciagu 4 dni? w > przyszlym roku Ty prowadzisz, ja bede dzidzia A chcesz być dzidzią? Bo ja nie. Tym bardziej, że przyzwyczajona jestem do miana księżniczki, jako że wszędzie mi taki przydomek dają. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 23.10.14, 19:24 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > kicho_nor napisał: > > > > > Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. > > > Ta druga to pewnie po trzech nocnych dyżurach. Ale dalibóg nie wiem > która > > jest > > > która. > > > > Widzisz AL? widzisz jak sie na mnie odbilo przejechanie 1700km w ciagu 4 > dni? w > > przyszlym roku Ty prowadzisz, ja bede dzidzia > > A chcesz być dzidzią? Bo ja nie. Nie, ale nie chce tez wygladac jak po trzech dyzurach nocnych a i tak uwazam, ze jak na piaty dzien z rzedu, kiedy to regularnie niedosypialysmy a tamtego dnia wyjechalysmy z Bolonii chyba przed godzina 6 rano, to i tak kwitnaco sie prezentujemy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 23.10.14, 19:28 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > kicho_nor napisał: > > > > > > > Ta za kołem sterowym to bardzo ładna dzidzia. > > > > Ta druga to pewnie po trzech nocnych dyżurach. Ale dalibóg ni > e wiem > > która > > > jest > > > > która. > > > > > > Widzisz AL? widzisz jak sie na mnie odbilo przejechanie 1700km w ci > agu 4 > > dni? w > > > przyszlym roku Ty prowadzisz, ja bede dzidzia > > > > A chcesz być dzidzią? Bo ja nie. > > Nie, ale nie chce tez wygladac jak po trzech dyzurach nocnych a i tak uwazam > , ze jak na piaty dzien z rzedu, kiedy to regularnie niedosypialysmy a tamtego > dnia wyjechalysmy z Bolonii chyba przed godzina 6 rano, to i tak kwitnaco sie p > rezentujemy Fakt, kondycję mamy! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho i godnie się starzeć 23.10.14, 20:51 Ha, ktoś za płotem ogłosił, że należy godnie się starzeć. Jak najbardziej, dlatego gdy nadejdzie ten czas za żadne skarby świata nie ufarbuję sobie włosów na marchewkę Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho i godnie się starzeć 23.10.14, 20:52 al-szamanka napisała: > Ha, ktoś za płotem ogłosił, że należy godnie się starzeć. > Jak najbardziej, dlatego gdy nadejdzie ten czas za żadne skarby świata nie ufar > buję sobie włosów na marchewkę ...ani ja... nigdy w zyciu... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho i godnie się starzeć 23.10.14, 22:05 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Ha, ktoś za płotem ogłosił, że należy godnie się starzeć. > > Jak najbardziej, dlatego gdy nadejdzie ten czas za żadne skarby świata [b > ]nie ufar > > buję sobie włosów na marchewkę > [/b] > > ...ani ja... nigdy w zyciu... > Wiadomo, straszny kolor i strasznie nosić go na głowie! Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho i godnie się starzeć 24.10.14, 11:38 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > al-szamanka napisała: > > > > > Ha, ktoś za płotem ogłosił, że należy godnie się starzeć. > > > Jak najbardziej, dlatego gdy nadejdzie ten czas za żadne skarby świ > ata [b > > ]nie ufar > > > buję sobie włosów na marchewkę > > [/b] > > > > ...ani ja... nigdy w zyciu... > > > > Wiadomo, straszny kolor i strasznie nosić go na głowie! No wlasnie - to jak mozna taka marchew na glowie wysadzic? proponuje do tego zielone wdziankio i bedzie jak marchew z nacia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho i godnie się starzeć 24.10.14, 11:58 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > al-szamanka napisała: > > > > > > > Ha, ktoś za płotem ogłosił, że należy godnie się starzeć. > > > > Jak najbardziej, dlatego gdy nadejdzie ten czas za żadne skar > by świ > > ata [b > > > ]nie ufar > > > > buję sobie włosów na marchewkę > > > [/b] > > > > > > ...ani ja... nigdy w zyciu... > > > > > > > Wiadomo, straszny kolor i strasznie nosić go na głowie! > > No wlasnie - to jak mozna taka marchew na glowie wysadzic? proponuje do tego zi > elone wdziankio i bedzie jak marchew z nacia hihi A ja sobie właśnie wczoraj włosy podcięłam. Sama! Nigdy nie chodzę do fryzjera, ponieważ nie znoszę, gdy moich włosów dotykają obce ręce. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho i godnie się starzeć 23.10.14, 21:00 Inny natomiast jako przykład klasycznej urody wskazuje na Audrey Hepburn. Hmm, i tu się z nim jeden jedyny raz zgadzam. Bo Audrey była i dla mnie nadal jest najpiękniejszą kobietą świata. Ale... Mógłby przecież fundnąć żonie operację plastyczną, aby ją chociaż trochę do ideału upodobnić. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho i godnie się starzeć 23.10.14, 23:32 ...ale to juz zona musialaby sobie sama zaplacic... a bidna nie ma na to czasu, musi pracowac Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 24.10.14, 12:30 A na FB komentarze.... hehehe... normalni ludzie widza to tak AL Na Lago Maggiore. RGi a gzie dętka samochodowa ? AL Nie ma dętki - to ster zamontowany dla dzieci, aby miały zabawę. A ja, jako że dzieckiem jestem od zawsze i zamierzam nim na zawsze pozostać, skorzystałam z okazji. poi-poe: Racja, kobieta która nie umie zachować w sobie dziewczynki staje się babą Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 24.10.14, 13:06 m.maska napisała: > > A na FB komentarze.... hehehe... normalni ludzie widza to tak > > > > AL Na Lago Maggiore. > > RGi a gzie dętka samochodowa ? > > AL Nie ma dętki - to ster zamontowany dla dzieci, aby miały zabawę. A ja, jako > że dzieckiem jestem od zawsze i zamierzam nim na zawsze pozostać, skorzystałam > z okazji. > > poi-poe: Racja, kobieta która nie umie zachować w sobie dziewczynki staje si > ę babą Nooo, babą być to ja nie zamierzam Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 24.10.14, 13:55 hehehe... masz sie starzec z godnoscia zacznijmy od tego, ze jak ktos sie chce starzec, to niech sie starzeje, nikt mu w tym nie bedzie przeszkadzal dla niektorych potezna nadwaga i utrata figury to najlepszy dowod starzenia sie z godnoscia Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 24.10.14, 13:57 A jedna z nautek to sie chyba tez nie ma zamiaru starzec przyjmowala mnie siedzac po turecku na wersalce ... jak dziewczynka... hej Ziuta Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 24.10.14, 14:28 m.maska napisała: > A jedna z nautek to sie chyba tez nie ma zamiaru starzec przyjmowala mnie s > iedzac po turecku na wersalce ... jak dziewczynka... hej Ziuta No patrzcie, taka Ziuta, a jednak wie w czym rzecz Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 24.10.14, 14:06 m.maska napisała: > hehehe... masz sie starzec z godnoscia zacznijmy od tego, ze jak ktos sie ch > ce starzec, to niech sie starzeje, nie mam takiego zamiaru > dla niektorych potezna nadwaga i utrata figury to najlepszy dowod starzenia sie z > godnoscia Ciekawa godność, taka bardzo nieestetyczna. Nie mam zamiaru być bezkształtną bryłą. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Whoiswho 24.10.14, 21:13 m.maska napisała: > to moze tak? > > Hahaha, no moglabym byc szersza niz dluzsza... pod warunkiem, ze nie mialabym problemu aby przejrzec sie w lustrze, albo zobaczyc na jakims filmiku. Niemniej znam kobiety puszyste, ktore sa po prostu diamentowymi duszami i nie mam na mysli tych, ktore reklamowane sa tak przez gromadke wazeliniarzy. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Whoiswho 24.10.14, 20:02 Ja sądziłam ,że starzenie się to naturalny proces, z nadwagą chyba nie ma nic wspólnego? Niewątpliwie nadwaga postarza. Odpowiedz Link
m.maska Re: Whoiswho 24.10.14, 22:40 Starzenie sie to naturalny proces, jak najbardziej, ale z wiekiem wiele kobiet a jeszcze wiecej mezczyzn pozwala sobie na lenistwo i zaniedbania, faceci hoduja brzuchy i to jest okropne... kiedy tluszcz wylewa sie znad kolnierzyka na wszystkie strony, a kobiety tyja we wszystkich mozliwych miejscach. Odpowiedz Link