czarek_sz 28.04.15, 19:03 Alizee - J'en Ai Marre (Tubes D'un Jour) HD Czuk nie gniewaj się ale dzieciuch jesteś. Ale fajny gość jesteś. Wystawiam Ci tę laseczkę po znajomości. Nie bój żaby jeszcze nie ruszana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Dla Czuka od Czarka 28.04.15, 22:39 Oddaję .... wykorzystałem. Przepraszam .... obejrzałem. Oddaję lepszą płytkę.,, na 1,2 h www.youtube.com/watch?v=YmFaNTUTFdw Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 28.04.15, 22:47 czuk1 napisał: > Oddaję .... wykorzystałem. > Przepraszam .... obejrzałem. > Oddaję lepszą płytkę.,, na 1,2 h > > www.youtube.com/watch?v=YmFaNTUTFdw To caly maraton Odpowiedz Link
czuk1 Re: Dla Czuka od Czarka 28.04.15, 22:58 Tak. Na czas modlitwy Janeczki. Dla Ciebie na dobranoc: Witek Łukaszewski - Przemijanie i Codzienność.avi Odpowiedz Link
czuk1 Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 08:53 Na czas modlitwy w której , jak piszesz, nie brałeś udziału oddałem Ci podrzuconą mnie lalkę. Ja oddałem Ci " muzyczną Panią." Jak mozna było zrozumieć (z treści mojego wpisu), że" mam coś do modlitwy" Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 17:57 O ode mnie tez... Czuk sie pozegnal?... to pa... pragne tylko jedno przypominec, ja nie rozsylam ZADNYCH zaproszen na forum, kazdy kto tu przyjdzie moze pisac co mu sie podoba, Czuk tez zadnego zaproszenia ode mnie nie dostal, nie zbieram po innych forach chetnych do pisania - jego wolnosc... na tym forum tylko jedna persona moze pochwalic sie banem, ale to kolekcjoner banow... Jak sie domyslam Czuk dostal zaproszenie na P. i wcale mnie to nie dziwi... reszta niech bedzie milczeniem... A persona niech przestanie sie w koncu nami zajmowac, bo wroce do kopiowania bluzgotow persony na temat jego obecnych "dobroczyncow"... to juz chyba ostatnie forum, ktore mu bana nie dalo... ale on tak ma, lubi obsikiwac buty tym, ktorzy sie na nim poznali... taka persona a nigdzie go nie chca. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 18:47 Masko nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale piszesz piękną polszczyzną i to taką kwiecistą z dużym dodatkiem osobistej emocji.Że to połączenie jednego i drugiego to bomba atomowa polszczyzny.Jak ja lubię Ciebie czytać i wkurzać się razem z Tobą Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 18:59 Czarek, ale taka persona nie moze mnie wkurzyc, mnie smieszy jak ona persona sie podryguje zreszta nie jest osamotniona... niby jak moze wkurzyc kogokolwiek presona o mentalnosci dzdzownicy... a tak ocenil go Piotr - a Piotr to byl Ktos na forum Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 19:08 Piotr to był ktoś masz rację był nieprawdopodobną osobowością na forum - był rodzynkiem. Pamiętam jak raz mnie zrugał jak psa innym razem pochwalił kiedy najmniej się tego spodziewałem. Nie znam takiego drugiego jak Piotr. Cześć Jego pamięci nigdy Go nie zapomnę. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 21:03 Piotr widzial rzeczywistosc we wlasciwych wymiarach... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 20:38 m.maska napisała: > Czarek, ale taka persona nie moze mnie wkurzyc, mnie smieszy jak ona persona si > e podryguje zreszta nie jest osamotniona... niby jak moze wkurzyc kogokolwiek p > resona o mentalnosci dzdzownicy... a tak ocenil go Piotr - a Piotr to byl Ktos > na forum Piotr miał niezwykły dar rozpoznawania człowieka... a raczej rozpoznawania płaza w osobniku. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 29.04.15, 21:01 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Czarek, ale taka persona nie moze mnie wkurzyc, mnie smieszy jak ona pers > ona si > > e podryguje zreszta nie jest osamotniona... niby jak moze wkurzyc kogo > kolwiek p > > resona o mentalnosci dzdzownicy... a tak ocenil go Piotr - a Piotr > to byl Ktos > > na forum > > Piotr miał niezwykły dar rozpoznawania człowieka... a raczej rozpoznawania płaz > a w osobniku. robaka raczej... hahaha... i ta persona mysli, jej sie wydaje, ze mysli... bo to juz na granicy groteski jest... domniemywa, ze ja moglabym pomyslec, ze on wyslal zaproszenie na forum - przeciez to jest ponad jego mozliwosci... nigdy bym go o tak wielki wysilek umyslowy nie posadzila... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Dla Czuka od Czarka 30.04.15, 11:52 Za bardzo emocjonalnie do tego gościa podchodzisz Masko. Tak to widzę. Olej go i daj sobie spokój bo on bawi się Twoimi nerwami i te wklejki itd to część jego planu żeby bawić się prowokować i cieszyć ryjka. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 30.04.15, 14:09 czarek_sz napisał: > Za bardzo emocjonalnie do tego gościa podchodzisz Masko. Tak to widzę. Olej go > i daj sobie spokój bo on bawi się Twoimi nerwami i te wklejki itd to część jego > planu żeby bawić się prowokować i cieszyć ryjka. emocjonalnie? no cos Ty Czarek... jakie nerwy, mi to zwisa i powiewa - nie on jeden tam sie naparza... Strasznie musialo mu zajsc za skore to, ze go wywalilysmy i nie chcemy miec z taka persona do czynienia... dlatego codziennie pilnie czyta kazdy nasz post, jest wyraznie od nas uzalezniony... bidulek... jego w przeciwienstwie do wu mozna nawet czytac, bo w koncu jak ktos ma tak niewiele do powiedzenia, to pare minut wystarczy zeby przeczytac sto jego postow Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 01.05.15, 12:31 czuk1 napisał: > Piszcie na innym wątku Czuk, powiem Ci tylko raz: na tym forum KAZDY moze pisac tam gdzie ma na to ochote... polecenia mozesz sobie wydawac w innym miejscu Jesli opuszczasz jakies forum po to tylko, zeby obrabiac tylki jej uczestnikom na innym forum - to nie masz moralnego prawa prosic o cokolwiek na tym forum, ktor obsmarowujesz, a tym bardziej wydawc polecen. Zegnam Odpowiedz Link
m.maska Re: Dla Czuka od Czarka 02.05.15, 13:25 Tak sie zastanawiam ile mezczyzny jest w kims kto zajmuje sie plotkami... Facet, ktory idzie sie wyplakac w innym miejscu... zenujace... Przyszedl, niezapraszany - prosze bardzo, a jak sie nie podoba to wypad... ale nie, nie podoba sie i idzie sie wyzalic wzruszajace... Odpowiedz Link