29.06.15, 17:25
Wycieczki to podróże. Maseczka podróżuje z Alusią bo przyjaźnią się ze sobą / i fajnie/ ja podróżuje z Janeczką, inni podróżują. I co z tego wynika ? że podróże kształcą że podróże bogacą duchowo ? na pewno. Ale co więcej dają ? myślę że cementują przyjacielskie więzi. Np wiem że Maska za Al poszłaby w ogień i vice versa. Podróże kształcą cementują i uczą. Wielu rzeczy. Np że nie warto jak zero być z kimś gdzieś i chlapać jęzorem takie pierdoły że głowa boli. Przegrałeś tę batalię zero jesteś zerem przy Masce i Al. Jesteś żałosnym neptkiem którym Maska czy Al tylko mogą się podetrzeć. W co wątpię bo kto taką gnidą by się podtarł smile
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Wycieczki 29.06.15, 18:24
      smile
      • czarek_sz Re: Wycieczki 29.06.15, 18:35
        smile powiedzą gdzieś tam że ten mój uśmieszek to lizusostwo. Nie , nie potrzebuję się podlizywać do nikogo. Był tu już taki co palił gumy szpanował obrazami a na końcu dał dupy jak menel. Bo nie ważne kto jak zaczyna ale jak kończy. Zera idol to powiedział.
        • m.maska Re: Wycieczki 29.06.15, 18:42
          czarek_sz napisał:

> smile powiedzą gdzieś tam że ten mój uśmieszek to lizusostwo. Nie , nie potrzebuj
          > ę się podlizywać do nikogo. Był tu już taki co palił gumy szpanował obrazami a
          > na końcu dał dupy jak menel. Bo nie ważne kto jak zaczyna ale jak kończy. Zera
          > idol to powiedział.

no i widac jak konczy... lepiej by zrobil gdyby sie wtedy ugryzl w jezyk - ale po nich wszystko splywa jak po kaczce... to jest ten gatunek "inteligencji", ktora nie ma honoru, kregoslupa a nawet ich slowa sa g... warte.
          • czarek_sz Re: Wycieczki 29.06.15, 20:44
            Myślisz Masko że ta pluskwa dalej będzie roznosiła zarazki /posty/ po forach i podwórkach ?
            • al-szamanka Re: Wycieczki 29.06.15, 21:04
              czarek_sz napisał:

> Myślisz Masko że ta pluskwa dalej będzie roznosiła zarazki /posty/ po forach i
              > podwórkach ?

On to bedzie nadal robil, gdyz tylko to potrafi. Gdy byl u nas napominalysmy go codziennie, ale nie dalo rady... musialysmy go zbanowac, bo wklejkami brudzil nam Forum. Za to inni na to sie zgadzaja i trzymaja go jako nadwornego trefnisia.
              • czarek_sz Re: Wycieczki 29.06.15, 21:11
                Wiesz Al, na podwórko nie chodzę i nie czytam bo man odruch wymiotny co do nich. Pamiętam podwórko na TVN i nie chcę do tego wracać. Pewnie pamiętasz jak tam gnojono ludzi. Nie wiem czy zero był śpiochem czy jest klonem np ...........i rył u Was żeby rozwalić Wam wątek. Weźcie to pod uwagę bo nie znacie dnia ani godziny gdy przyjdzie jakieś zero i na początku przymili się przykadzi a później użre jak pies. Uważajcie na zera uważajcie.
                A tak na marginesie. Co z Sakralem ? forpoczta była i nie trafiona ? jeśli tak to.............bez komentarza.
                • m.maska Re: Wycieczki 29.06.15, 22:23
                  Sakral, z tego co wiem polecial na Kanary...
              • m.maska Re: Wycieczki 29.06.15, 22:22
                al-szamanka napisała:

> czarek_sz napisał:
                >
                > > Myślisz Masko że ta pluskwa dalej będzie roznosiła zarazki /posty/ po for
                > ach i
                > > podwórkach ?
                >
                >
                > On to bedzie nadal robil, gdyz tylko to potrafi. Gdy byl u nas napominalysmy go
                > codziennie, ale nie dalo rady... musialysmy go zbanowac, bo wklejkami brudzil
                > nam Forum. Za to inni na to sie zgadzaja i trzymaja go jako nadwornego trefnisi
                > a.

Nie AL - tylko jedno forum... wszyscy inni wywalili na zbity pysk, zbanowali, nalozyli ignora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka