Gość: malinka Re: pytanko??? IP: 80.50.250.* 30.01.06, 20:23 czy w Egipcie jest tak bardzo gorąco w Wakacje?? co mam zrobic jak tylko wtedy mam wolne i moge sie udac w rejs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: pytanko??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:43 Będzie bardzo gorąco. Kajuty na statku są klimatyzowane. Zwiedzanie trwa zwykle około 3 godziny po czym wraca się na statek. Przjazdy są klimatyzowanymi autobusami. Należy pić dużo wody( mozna kupić w Polsce plecak termiczny). Mimo wielkiego upału ludzie to wytrzymują. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: pytanko??? 30.01.06, 20:57 Gość portalu: malinka napisał(a): > czy w Egipcie jest tak bardzo gorąco w Wakacje?? co mam zrobic jak tylko wtedy > mam wolne i moge sie udac w rejs. Proponujemy pojechać do Norwegii - tam będzie chłodniej :-)))))))) A na poważnie. Jest gorąco ale sucho - daje się przeżyć spokojnie. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: pytanko??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:37 Pytanko bylo o pogodke.. Odpowiedz Link Zgłoś