Dodaj do ulubionych

Imigranci sa wsrod nas...

25.09.15, 17:20
tak tutaj w Niemczech jest ich wielu, tych dawnych, zasiedzialych, ktorzy juz dawno musieli sie pogodzic z faktem, ze mezczyzna nie jest czyms lepszym od kobiety, jakos sie z tym zaaranzowali ale nadciaga horda nowych, ktorym wydaje sie ze beda wprowadzac swoje obyczaje... Kobiety niemieckie juz sie skarza - co bedzie dalej? przyjdzie lato, dziewczeta biegaja po ulicach nie jak mumie...

Äußerungen der CDU-Frau rufen Reaktionen hervorHunderte Frauen klagen über muslimische Männer - Klöckner: "Was akzeptieren wir noch alles?"

www.focus.de/politik/deutschland/nach-forderung-zur-integrationspflicht-kloeckner-hunderte-frauen-reden-sich-bei-mir-frust-ueber-muslimische-maenner-von-der-seele_id_4972380.html
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Imigranci sa wsrod nas... 25.09.15, 17:49
      Niby jakim prawem mężczyzna jest lepszy od kobiety !! a może odwrotnie !!! i to jest problem z tym się nie zgadzam. Jak się islamiści nie zgodzą nie zaakceptują naszych wartości to wypierdalać !!!!!!!!!! przepraszam za słowa.
    • rena-ta49 Re: Imigranci sa wsrod nas... 25.09.15, 19:01
      Radykalizacja, to takie dziś popularne określenie, nie odbywa się w wiezieniach jak nam to wmawiają politycy ale w meczetach i to na masowa skale.
      • al-szamanka Re: Imigranci sa wsrod nas... 25.09.15, 20:23
        Jak to byłoby fajnie, gdyby wpuszczano do europejskiego kraju muzułmańskie kobiety tylko pod warunkiem, że na granicy zdejmą wszystkie chusty, burki i czarczafy, i aby wprowadzono wysokie mandaty, gdyby próbowały się tak ubierać... inaczej... nazad!
        • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 25.09.15, 21:00
          Kobiety to malo... one sie szybko przystosuja, ale ta horda meskiej mlodziezy, nie potrafi sie z tym pogodzic...
        • rena-ta49 Re: Imigranci sa wsrod nas... 25.09.15, 21:06
          W ubiegłym roku tak o muzułmanach nawijał w TVN:
          www.youtube.com/watch?v=A7yLg3TFMuE
          • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 25.09.15, 21:19
            A jak teraz nawijaja? pewnie pieja z zzachwytu, ze i w Polsce sie zacznie powoli tak dziac? bo jesli zrobi sie poczatek, to juz poleci...
            • rena-ta49 Re: Imigranci sa wsrod nas... 26.09.15, 09:49
              Teraz nawijają jacy to imigranci są fajni,ze te kilka tyś to zupełnie nic groźnego,
              że będą na nas pracować smilesmile
              • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 26.09.15, 11:17
                rena-ta49 napisała:

> Teraz nawijają jacy to imigranci są fajni,ze te kilka tyś to zupełnie nic groźn
                > ego,
                > że będą na nas pracować smilesmile

tak, tak, oni sie tak do pracy garna...dzieci beda robic, zeby szybciej zaludnic Europe, a przy tym Europa bedzie im za kazde dziecko placic, tak, ze juz majac piecioro moga sobie spokojnie poza robieniem kolejnych nic nie robic i beda zyc jak paczki w masle...
    • m.maska Merkel traci... 26.09.15, 11:50
      ale to bylo do przewidzenia, wystarczy pogadac z ludzmi na ulicy, wystarczy poczytac komentarze pod artykulami - ja nie spotkalam ani jednego pozytywnego komentarza do tego co sie wkolo nas dzieje...

"Angela Merkel traci poparcie. Najgorszy wynik w kadencji

Najnowsze sondaże pokazują, że liberalna polityka wobec uchodźców, w tym czasowe otwarcie niemieckiej granicy dla imigrantów z Syrii, spowodowała wyraźny spadek popularności kanclerz Angeli Merkel. "Der Spiegel" pisze, że Merkel znalazła się w defensywie."

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-angela-merkel-traci-poparcie-najgorszy-wynik-w-kadencji,nId,1893310#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
      • m.maska Re: Merkel traci... 26.09.15, 11:51
        To w ogole wyglada jak "zemsta Grecji": wszystkich wam tam wpuscimy i wtedy bedziecie miec wlasny problem i przestaniecie nam mieszac...
    • m.maska Matka Angela... 26.09.15, 12:22
      Niemcy to nie jej prywatny folwark do ktorego moze sprowadzac jak popadnie kazdego: pomoc uchodzcom wojennym to jedno a wpuszczenie calej hordy mlodych nierobow, ktorzy nie uciekaja przed wojna a zwyczajnie chca polepszenia bytu za frico to zupelnie inna historia - politycy juz dawno stracili rozeznanie i kontrole nad tym, kto jest kim.

"Der Spiegel" z "Matka Angelą" na okładce. "Od miłosierdzia straciła zdrowy rozsądek"

"Angela Merkel przedstawiona na wzór i podobieństwo Matki Teresy z Kalkuty pojawiła się na okładce tygodnika "Der Spiegel". Okładka i artykuł "Polityka Merkel dzieli Europę" są komentarzem magazynu do decyzji kanclerz o przyjmowaniu uchodźców i jej wpływowi na politykę innych państw, w tym Polski."

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,18852833,der-spiegel-z-matka-angela-na-okladce-od-milosierdzia.html#ixzz3mq34TQLr
      • m.maska Re: Matka Angela... 26.09.15, 12:28
        "Merkel doprowadziła Węgry na skraj stanu wyjątkowego - teraz umywa od wszystkiego ręce"

pl.blastingnews.com/europa/2015/09/merkel-doprowadzila-wegry-na-skraj-stanu-wyjatkowego-teraz-umywa-od-wszystkiego-rece-00557305.html
        "Muzułmanie reprezentują postawę roszczeniową i nie chcą czekać w kolejkach do promów. Jest to najprawdopodobniej powodowane tym, że pochodzą oni z państw tzw. upadłych, w których nie funkcjonuje prawo, więc nie są przyzwyczajeni do jego przestrzegania."

czy jeszcze ktos ma zludzenia, ze uda sie ich ucywilizowac? niech siedza w tym swoim bezprawiu, takich lamiacych prawo mamy tutaj bez nich dosyc... doprowadzila do chaosu w Grecji i na Wegrzech i co dalej? zamknela granice Niemiec - doprawda super polityka.
        • czarek_sz Re: Matka Angela... 26.09.15, 12:43
          Merkel doprowadzi Niemcy do narodowej tragedii - do kolejnej !!!! A przy okazji i Europę. Historia znów zatoczy koło. Jeszcze będziesz zmykać stamtąd Marto do Czarusia nad Wisłę smile
          • m.maska Re: Matka Angela... 26.09.15, 13:04
            Ano juz jest o krok od tragedii - Niemcy zamkneli granice a Wegry i Grecja maja problemy.
      • czarek_sz Re: Matka Angela... 26.09.15, 12:29
        Merkel pojechała po całości. Aż za bardzo. Nie wątpię że Merkel jest proniemiecka bo jest ale ona nie umie np jak Kohl nie afiszować się z swoją pro. Wiesz o co mi chodzi. Fakt że gdy Kanclerzem był Kohl Unia była znacznie okrojona bo był wschód i zachód ale myślę że gdyby na miejscu Merkel teraz był Kohl inaczej by to wszystko wyglądało. Kohl to był klasa polityk. Wydudkał nas po całości smile i to jeszcze pod Pomnikiem Powstania Warszawskiego to zrobił. Hańba !!!!!! smile
    • m.maska Slowacja... 26.09.15, 13:22
      "Słowacja rozpocznie procedurę zawieszenia członkostwa w Unii Europejskiej"

pl.blastingnews.com/europa/2015/09/slowacja-rozpocznie-procedure-zawieszenia-czlonkostwa-w-unii-europejskiej-00573731.html
      Podobnie Czechy...

"Obywatele Czech chcą opuścić Unię Europejską. Jest petycja, będzie demonstracja"

pl.blastingnews.com/europa/2015/09/obywatele-czech-chca-opuscic-unie-europejska-jest-petycja-bedzie-demonstracja-00574839.html
      Merkel powinna sobie samej pogratulowac, kiedy juz doprowadzi do rzowalenia UE i Niemcy zostana same z tymi "goscmi" ktorych zaprosila.
      • czarek_sz Re: Slowacja... 26.09.15, 13:25
        Mówiłem że to pierdyknie. W sumie to szkoda bo dobrze przy Niemcach być ale na Boga - nic na siłę i nie pod dyktatem. Podziwiam Czechów i Słowaków. I wstyd mi za Polskę. Obecną.
        • czarek_sz Re: Slowacja... 26.09.15, 14:22
          Zjeździłem i nie powiem że Polskę chociaż też. Ale Mazowsze jak najbardziej. Każdy zakątek tu znam. Jak sobie mam wyobrazić że dajmy na to jedziemy z Janeczką nad wodę /do SIEBIE!!!/ a tam islamiści stoją z maczetami ? mam z giwerą jeździć nad wodę albo z pancerem jakimś ? bo nie wyobrażam sobie tego. Nie nie i jeszcze raz nie islamistom w Polsce !!!!!
    • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 26.09.15, 17:26
      https://fs5.directupload.net/images/user/150926/rv48a8l5.jpg
    • m.maska Wzruszajace obrazki... 26.09.15, 19:41
      a austriackie MSW bije na alarm... i takie pisma beda wyplywac... ale najbardziej wzruszaja mnie te biedne kobiety i te dzieci na zdjeciu, rzeczywiscie godne "wspolczucia" sa uncertain a Austria jak z tego wynika tez juz dotarla do granicy kiedy porzadek publiczny zostaje zaklocony...

www.focus.de/politik/ausland/er-wurde-an-die-bayerische-polizei-geschickt-oeffentliche-ordnung-bedroht-interner-asylbericht-aus-oesterreich-sorgt-fuer-aufregung_id_4974666.html
      • al-szamanka Re: Wzruszajace obrazki... 26.09.15, 19:54
        m.maska napisała:

> a austriackie MSW bije na alarm... i takie pisma beda wyplywac... ale najbardzi
        > ej wzruszaja mnie te biedne kobiety i te dzieci na zdjeciu
        , rzeczywiscie godne
        > "wspolczucia" sa uncertain a Austria jak z tego wynika tez juz dotarla do granicy kied
        > y porzadek publiczny zostaje zaklocony...
        >
        > www.focus.de/politik/ausland/er-wurde-an-die-bayerische-polizei-geschickt-oeffentliche-ordnung-bedroht-interner-asylbericht-aus-oesterreich-sorgt-fuer-aufregung_id_4974666.html

Eeee, to są tylko poprzebierani za kobiety i dzieci... tych dwóch bijących się to tylko niemowlęta.
      • czarek_sz Re: Wzruszajace obrazki... 26.09.15, 19:56
        Marto nie mogę na to patrzyć !!!!! kurczę blade nie mogę !! co mam powiedzieć no co !!! że to nie moja kultura nie moje klocki ? a jak tu mi się zalęgną no to co ?
        • m.maska Re: Wzruszajace obrazki... 26.09.15, 22:02
          "Mały Mohamed pyta mamę: -Mamo, co to jest socjalizm i rasizm? Mama Fatima odpowiada: -Mohamedku, socjalizm polega na tym, że biali ludzie uczą się wiele, wiele lat, potem zasuwają od rana do wieczora, abyśmy mogli przyjechać do ich krajów, dostać zasiłki, mieszkania, dopłaty do mieszkania, pieniądze na ciebie i dziesięcioro twojego rodzeństwa, darmowe szkoły i leczenie. Mohamed na to: -Mamo, ale czy ci głupi biali ludzie nie wściekają się, że tak jest? -Kochany Mohamedku oczywiście, że tak i wtedy to jest właśnie rasizm"
          • rena-ta49 Re: Wzruszajace obrazki... 27.09.15, 17:36
            m.maska napisała:

> "Mały Mohamed pyta mamę: -Mamo, co to jest socjalizm i rasizm? Mama Fatima odpo
            > wiada: -Mohamedku, socjalizm polega na tym, że biali ludzie uczą się wiele, wie
            > le lat, potem zasuwają od rana do wieczora, abyśmy mogli przyjechać do ich kraj
            > ów, dostać zasiłki, mieszkania, dopłaty do mieszkania, pieniądze na ciebie i dz
            > iesięcioro twojego rodzeństwa, darmowe szkoły i leczenie. Mohamed na to: -Mamo,
            > ale czy ci głupi biali ludzie nie wściekają się, że tak jest? -Kochany Mohamed
            > ku oczywiście, że tak i wtedy to jest właśnie rasizm"
            >

Bardzo trafne podsumowaniesmile
    • m.maska hahaha...Niemcy na dywanik 27.09.15, 15:06
      www.focus.de/politik/deutschland/blauer-brief-aus-bruessel-deutschland-zu-zahm-eu-ruegt-lasche-ausweisung-von-abgelehnten-migranten_id_4974944.html
      Blauer Brief aus Brüssel
      Deutschland zu zahm? EU rügt lasche Ausweisung von abgelehnten Migranten

- upomnienie z Brukseli, Niemcy sie lenia z odsylaniem imigrantow, ktorzy nie uzyskali prawa pobytu.

Die EU-Kommission wirft Deutschland vor, Migranten ohne Aufenthaltserlaubnis zu zögerlich auszuweisen. Im vergangenen Jahr sei nur jeder Sechste ohne Aufenthaltsgenehmigung tatsächlich in die Heimat zurückgebracht worden. Deutschland droht ein Vertragsverletzungsverfahren.

Komisja Europejska zarzuca Niemcom, nieodsylanie imigrantow bez prawa pobytu. W ubieglym roku tylko co szosty bez prawa pobytu rzeczywiscie zostal odeslany do swojej ojczyzny. Niemcom grozi proces naruszenia ustalen.
      • m.maska Re: hahaha...Niemcy na dywanik 27.09.15, 15:08
        nie nadazaja biedaki z przyjmowaniem "gosci" a stol juz i tak pusty...
        • czarek_sz Re: hahaha...Niemcy na dywanik 27.09.15, 15:40
          Tak sobie wyobrażam nieraz. Teraz. Jestem na rybach z moją Janeczką ja wędkuję pieczemy kiełbaski - a Janeczka dokłada do pieca. I nagle wpadają z maczetami. Co ja wtedy robię ? bronię się. O ile zdążę ręką ruszyć. Ech Marto. To nie takie proste ale nastawiam się na najgorsze. Uważajcie na siebie Ty i AL.
          • m.maska Re: hahaha...Niemcy na dywanik 27.09.15, 16:11
            Spokojnie Czarek, ten scenariusz to najwczesniej za 20-30 lat, jesli tego jakos teraz nie poowstrzymaja...
            • czarek_sz Re: hahaha...Niemcy na dywanik 27.09.15, 16:25
              Od Was zależy bo teraz wszystko od Niemców zależy.
              • m.maska Re: hahaha...Niemcy na dywanik 27.09.15, 18:19
                Wczoraj czytalam artykul o tym co dzieje sie w Berlinie. Tam nie nadazaja z rejestracja i dochodzi do dantejskich scen. Sluzby porzadkowe zczterokrotnione. Ludzie z dobrego serca, przynosza jakies rzeczy, ubrania, zywnosc - maja zakaz zblizania sie do nich jesli, i to mnie zelektryzowalo, nie sa szczepieni... przeciwko czemu szczepieni? tego jeszcze nie bylo. Co oni przywoza?
    • m.maska Austriacy o Węgrach: Naziści. Orban: I kto to mówi 27.09.15, 18:55
      ...mimo calej grozy obecnej sytuacji, zaczyna byc chwilami po prostu zabawnie big_grin

Austriacy o Węgrach: Naziści. Orban: I kto to mówi?

pikio.pl/austriacy-o-wegrach-nazisci-orban-i-kto-to-mowi/
      • al-szamanka Re: Austriacy o Węgrach: Naziści. Orban: I kto to 27.09.15, 19:46
        m.maska napisała:

> ...mimo calej grozy obecnej sytuacji, zaczyna byc chwilami po prostu zabawnie :
        > D
        >
        > Austriacy o Węgrach: Naziści. Orban: I kto to mówi?
        >
        > pikio.pl/austriacy-o-wegrach-nazisci-orban-i-kto-to-mowi/

Nie mam pojęcia jacy to Austriacy nazwali Węgrów nazistami... zapewne wyjątkowo poprawni politycy, gdyż jakie jest nastawienie wśród zwykłych zjadaczy chleba wiem doskonale - właśnie w Oberösterreich, jednym z austriackich landów, partie rządowe poleciały w wyborach na łeb i szyję, a zyskali Die Freicheitlichen, którzy zawsze byli przeciwko niekontrolowanemu napływowi emigrantów.
        • al-szamanka a jednak Orban górą... 27.09.15, 20:00
          ... a przecież na Kalejdoskopie od początku się mówiło, że to obrońca Europy i jedyny polityk, który w tej sytuacji myśli.

www.pch24.pl/panstwa-ue-zaakceptowaly-prawie-w-calosci-plan-orbana--liberalne-media-o-tym-milcza,38417,i.html
          • m.maska Re: a jednak Orban górą... 27.09.15, 20:05
            uuups... w niemieckiej prasie tez jakos nie afiszuja sie z tym... cisza...
            • al-szamanka Re: a jednak Orban górą... 27.09.15, 21:38
              m.maska napisała:

> uuups... w niemieckiej prasie tez jakos nie afiszuja sie z tym... cisza...

głupio im teraz
    • m.maska Pranie mozgow... 29.09.15, 11:01
      Jak próbuje przekonać na swoim Facebooku Krisztián, uchodźcy jadący pociągami na północ, wyrzucali z wagonów otrzymaną pomoc. Dowodem na to są zdjęcia 8-letniego Zolika, Węgra mieszkającego w miasteczku Horgos, które leży już w granicach Serbii, ale zamieszkiwane jest w większości przez Madziarów.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-8-latek-zbiera-jedzenie-porzucone-przez-uchodzcow,nId,1894583#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

"Jak próbuje przekonać na swoim Facebooku Krisztián," - to jak to odczytac w tym artykule? jesli ktos probuje przekonac tzn. ze nie jest to do konca prawda - a przeciez sa filmy na ktorych widac co robili uchodcy z rozdawana im woda i zywnoscia...
      No i do tego ta epidemia odry - dopiero teraz wylazi, ze te odre do Berlina przywlekli uchodzcy.
      • czarek_sz Re: Pranie mozgow... 29.09.15, 11:28
        Jeszcze Niemcy zapłaczą. Myślą politycy niemieccy że będą mieli roboty do roboty ale tym razem sie oszukają. Muzułmanie to nie Turcy nie Jugole nie Polacy. To nie tylko biorcy ale i krzewiciele religii którą będą krzewić ogniem i mieczem. Oczywiście w cudzysłowie to piszę ale zobaczysz. Niemcy zapłacą. Wysoką cenę za pychę i chciwość.
        • m.maska Re: Pranie mozgow... 29.09.15, 11:40
          Oczywiscie, ze zaplaca - juz placa.
          Wkurza mnie, ze Merkel "zapraszajac" te horde nikogo nie pytala, a teraz zmusza inne kraje zeby braly udzial w jej "szalenstwie" i to, ze Polska sie bez szemrania zgodzila wbrew postawie panstw Grupy Wyszehradzkiej - a jesli jeszcze okaze sie, ze Grupa Wyszehradzka miala prawo sie sprzeciwic, bo UE nie ma nic do gadania jesli chodzi o bezpieczenstwo panstwa, to Polska znowu bedzie niemieckim popychadlem.
          • czarek_sz Re: Pranie mozgow... 29.09.15, 11:47
            Na razie jest niemieckim popychadłem ale wkrótce to się zmieni. Ale na razie czarno to widzę. Zaostrzy się kurs wobec Polski i nie tylko w Niemczech ale także w Polsce. 'Usłużni' w polskojęzycznych się o to postarają. Cała nadzieja że Naród przebudzi się i odzyska honor i dumę. Wciąż na to liczę.
            • m.maska Re: Pranie mozgow... 29.09.15, 12:23
              Miriam Shaded: Islamiści są zagrożeniem dla Polaków

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/prasa/news-miriam-shaded-islamisci-sa-zagrozeniem-dla-polakow,nId,1893671#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

...mozna oczywiscie nadal udawac samarytaninow i zamykac oczy na rzeczywistosc, ale tylko do czasu... tylko, ze wtedy moze byc za pozno. Czy Niemcy sobie z tym problemem poradza? nie wiem, czarno to widze - a wsrod znajomych i sasiadow nie spotkalam sie jeszcze z opinia pozytywna, tego co sie dzieje, mimo, ze tutaj siedzimy troche jak u Pana Boga za piecem.
              • czarek_sz Re: Pranie mozgow... 29.09.15, 12:58
                Bomba tyka. Islamska. Starcie jest nieuniknione. Ja zawsze wybiegam do przodu ale jak pamiętasz naszą znajomość - bo długo się znamy - to nigdy się nie myliłem. Rok dwa i Ameryka zaprowadzi swój porządek na świecie. Wolę żeby Ameryka niż islamiści.
          • rena-ta49 Re: Pranie mozgow... 29.09.15, 14:06
            Polska już jest popychadłem ,za sprawą Tuska i Kopacz!
    • m.maska Dla zwolennikow sprowadzania uchodzcow... 29.09.15, 13:10
      Niemieckie media przestaja milczec... czas najwyzszy

www.focus.de/politik/deutschland/sunniten-gegen-schiiten-polizei-warnt-vor-knallharten-kriminellen-strukturen-in-deutschen-fluechtlingscamps_id_4978575.html
      "Wir erleben diese Gewalt seit Wochen und Monaten. Es schließen sich Gruppen nach Ethnien, nach Religion oder Clan-Strukturen zusammen und gehen mit Messern und selbst gebastelten Waffen aufeinander los."
      Sunniten gegen Schiiten in Deutschland

Z ta przemoca mamy do czynienia od tygodni i miesiecy. Powstaja grupy etniczne i religijne albo struktury klanowe, z nozami albo zrobiona przez siebie bornia atakuja sie wzajemnie.
      Sunnici przeciw szyitom w Niemczech...

Chcecie miec to w Polsce?
      • m.maska Re: Dla zwolennikow sprowadzania uchodzcow... 29.09.15, 13:18
        Polizei warnt vor "knallharten kriminellen Strukturen" in deutschen Flüchtlingscamps

Policja ostrzega: "bezkompromisowe struktury kryminalne" w niemieckich obozach dla uchodzcow.
        • m.maska Re: Dla zwolennikow sprowadzania uchodzcow... 29.09.15, 13:19
          Na razie w obozach, tam sie zorganizuja i potem z tym wyjda na spoleczenstwo...
          • m.maska Re: Dla zwolennikow sprowadzania uchodzcow... 29.09.15, 13:28
            "Die meisten Gewalttaten fänden innerhalb der muslimischen Gruppen statt. "Da kämpfen Sunniten gegen Schiiten, da gibt es Salafisten unterschiedlichster Ausprägung. (...) Frauen werden zur Verschleierung gezwungen. Männer werden gezwungen zu beten. Islamisten wollen dort ihre Werte und Ordnung einführen", so Wendt. Christen sollten deshalb "unter besonderen Schutz" gestellt werden. Sie würden oft massiv bedrängt."

"Przemoc w wiekszosci wystepuje wsrod grup muzulmanskich. Sunici walcza z szyitami, sa tez salafici roznych odlamow. (...) Kobiety sa zmuszane do zalaniania twarzy. Mezczyzni do modlitwy. Islamisci chca wprowadzac swoje wartosci i swoje porzadki". (...) Chrzescijanie dlatego powinni byc "pod szczegolna ochrona". Oni czesto sa szczegolnie przesladowani.
            • m.maska Re: Dla zwolennikow sprowadzania uchodzcow... 29.09.15, 13:32
              Wlosy deba staja jak sie to czyta - przeciez to tu to tam slyszalo sie juz o tym, ale media sie zakneblowaly, zeby nie wkurzac tubylcow - widac dluzej ukrywac sie faktow juz nie da, skoro powoli zaczynaja knebel luzowac...
      • rena-ta49 Tak będzie w Polsce! 29.09.15, 14:10
        wyborcza.pl/1,75248,18931043,zabil-19-letnia-corke-bo-ukradla-prezerwatywy.html?ssoPermanentSessionId=79f07f1cb917519f84e79578718f07cd8870d6929170c3e1a28d10c6057652ea
        • rena-ta49 Re: Tak będzie w Polsce! 29.09.15, 14:11
          rena-ta49 napisała:

> wyborcza.pl/1,75248,18931043,zabil-19-letnia-corke-bo-ukradla-prezerwatywy.html?ssoPermanentSessionId=79f07f1cb917519f84e79578718f07cd8870d6929170c3e1a28d10c6057652ea

To jest to tzw. ubogacenie kulturowe, o ktorym bredzi ministra Mucha!
          • m.maska Re: Tak będzie w Polsce! 29.09.15, 14:14
            Kilka lat temu tez byl podobny glosny przypadek... corka wychowana juz w Niemczech w srodowisku europejskim chciala sie zwiazac z Niemcem, to ja tatulek oblal benzyna i podpalil - wyszla z tego, ale juz nie jest interesujaca dla nikogo.
            • al-szamanka Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 29.09.15, 15:20
              Takie plakaty pojawiły się w Gdyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Bikini na plaży? A gdzie tam, już niedługo tylko szarawary i burki!!!!!!!!

https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201509/1443378233_gah5l8_600.jpg
              • m.maska Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 29.09.15, 15:22
                Noooo taka czeka nas przyszlosc, jesli tego nie zdolaja powstrzymac. Jak na razie jedynie Wegry, Czychy i Slowacja prezentuja zdecydowany sprzeciw.
                • czarek_sz Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 29.09.15, 17:34
                  Nie szalejcie. Bo do tego droga daleka. Polacy nie pozwolą sobie żeby arabusy weszli im na głowę. Nie ta gmina tu to nie przejdzie. Oni maczety my kosy. Nie podskoczą. Historia pokazała że Polacy nie dają sobie w kaszę dmuchać.
                  • al-szamanka Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 29.09.15, 22:25
                    czarek_sz napisał:

> Nie szalejcie. Bo do tego droga daleka. Polacy nie pozwolą sobie żeby arabusy w
                    > eszli im na głowę. Nie ta gmina tu to nie przejdzie. Oni maczety my kosy. Nie p
                    > odskoczą. Historia pokazała że Polacy nie dają sobie w kaszę dmuchać.

Oj, Czarku, czyzby?
                    Porozgladaj sie tylko dookola, PO Polske rozkradlo, rzucilo na kolana przed Niemcami, Polakow obwolalo najtansza sila robocza Europy, bieda coraz wieksza... a ci, co sobie niby nie dadza w kasze dmuchac, nadal chca wybierac te partie. Taki nonsens tylk ow tym kraju ma racje bytu.
                    • czarek_sz Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 29.09.15, 22:33
                      Nie zapominaj o jednym. Polacy jak trwoga to się spinają. To mi się nie podoba bo wolę konsekwencję Niemców /sam taki jestem, lubię ład i porządek/ale jak się nie ma co się lubi......
                      • m.maska Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 29.09.15, 23:21
                        Jak tego jakos nie opanuja to i Niemcy sie rusza, bo wsrod spoleczenstwa huczy - wystarczy poczytac komentarze na niemieckich forach.
                        • rena-ta49 Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 01.10.15, 14:06
                          Zszokowana jestem tym newsem:
                          https://pbs.twimg.com/media/CQOO4wXUEAAvafC.jpg
                          Bardziej dbają o obcokrajowców niż o swoich obywateli ?
                        • rena-ta49 Re: Tak będzie w Polsce! Szariat 01.10.15, 14:10
                          W radio dziś słyszałam,że w jakimś ośrodku dla uchodźców w nocy
                          naparzali się uchodźcy miedzy sobą.
                          Musiały interweniować specjalne oddziały waszej policji?
                          • rena-ta49 Brutalne starcia w ośrodku dla uchodźców 01.10.15, 15:00
                            w Hamburgu:
                            wpolityce.pl/swiat/267107-niemcy-brutalne-starcie-w-osrodku-dla-uchodzcow-w-hamburgu-w-ruch-poszly-prety-metalowe-i-kamienie-zniszczeniu-ulegly-krzesla-i-lozka
                            • m.maska Re: Brutalne starcia w ośrodku dla uchodźców 01.10.15, 15:30
                              No i to sa konsekwencje tej ich durnej polityki... to bylo do przewidzenia i to sie bedzie nasilac.
                              Kanada ostrzega sowich obywateli przed wyjazdami do wschodnich niemieckich landow - nasila sie neonazizm.
    • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 01.10.15, 17:57
      Debatte zu Flüchtlingsgesetz
      CDU-Vize Strobl: "Gesetze macht bei uns in Deutschland nicht der Prophet"

Der CDU-Vize Thomas Strobl richtete sich in seiner Rede in der Bundestags-Debatte zu geplanten Asylrechtsverschärfungen direkt an Flüchtlinge aus dem Westbalkan. Dabei ging er sogar noch einen Schritt weiter als Thomas de Maizière , der gefordert hatte, dass diese sich integrieren sollten.

Debata nad nowym prawem dla uchodzcow w niemieckim parlamencie.

CDU-Vize Strobl: "Prawa u nas Niemczech nie dyktuje prorok"

Jesli takie hasla padaja juz w parlamencie tzn. ze dzieje sie wlasnie cos przeciwnego.
    • al-szamanka Re: Imigranci sa wsrod nas... 01.10.15, 20:31
      https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12036731_1183785368303472_5724580683426023139_n.jpg?oh=e117823ba284132d4fb8e9101dd27a6d&oe=5693285B
      • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 01.10.15, 20:50
        no, takie cos musi budzic zdziwienie...
        • al-szamanka Re: Imigranci sa wsrod nas... 01.10.15, 20:56
          m.maska napisała:

> no, takie cos musi budzic zdziwienie...

Ale najbardziej mi się podobało jak jakiś Syryjczyk zagroził Niemcom, że wróci do Syrii, jeżeli nie nie dostanie mieszkania dla swojej rodziny, socjalu i wszystkich świadczeń.
          • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 01.10.15, 20:58
            ...niech spada...
    • m.maska I kto bogatemu zabroni? 02.10.15, 16:44
      Polska przeznaczy 8 mln zł na pomoc uchodźcom

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-polska-przeznaczy-8-mln-zl-na-pomoc-uchodzcom,nId,1897540#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
    • m.maska A to juz w Polsce 02.10.15, 18:42
      29-letnia Polka brutalnie zgwałcona w okolicy ośrodka dla uchodźców w Lininie w gminie Góra Kalwaria!

"Ta kobieta w sukience dla naszych mężczyzn i dzieci była naga!"

Do internetu trafił film, na którym widać, jak Syryjczycy z ośrodka dla uchodźców w Górze Kalwarii atakują 29-letnią Polkę, która nie chciała ubrać się zgodnie z zasadami islamu. "Tu jest państwo islamskie" – mówią. – Przeprowadziliśmy już rozmowy z tymi ludźmi. Nie wyolbrzymiajmy tego zajścia. W specyficznej sytuacji tych ludzi łatwiej o konflikty.

wiadomosci24.opole.pl/brutalnie-pobita-przez-imigrantow/
      To dla tych, ktorzy tak bardzo pragna przyjmowac islamistow do kraju.
      • al-szamanka Re: A to juz w Polsce 02.10.15, 19:12
        m.maska napisała:

> 29-letnia Polka brutalnie zgwałcona w okolicy ośrodka dla uchodźców w Lininie
        > w gminie Góra Kalwaria!
        >
        > "Ta kobieta w sukience dla naszych mężczyzn i dzieci była naga!"
        >
        > Do internetu trafił film, na którym widać, jak Syryjczycy z ośrodka dla uchodźc
        > ów w Górze Kalwarii atakują 29-letnią Polkę, która nie chciała ubrać się zgodni
        > e z zasadami islamu. "Tu jest państwo islamskie" – mówią.
        – Przepro
        > wadziliśmy już rozmowy z tymi ludźmi. Nie wyolbrzymiajmy tego zajścia. W specyf
        > icznej sytuacji tych ludzi łatwiej o konflikty.
        >
        > wiadomosci24.opole.pl/brutalnie-pobita-przez-imigrantow/
        > To dla tych, ktorzy tak bardzo pragna przyjmowac islamistow do kraju.

Bo oni uważają, że tam, gdzie ich chociaż dwóch tam już jest islam i wszyscy muszą przestrzegać ich praw.
        Źle to widzę.
        Ale myślę, że Polacy śniadym się nie dadzą.
    • m.maska Berlin w rekach dwunastu arabskich klanow 06.10.15, 16:35
      I to jest to czego nalezy sie bac...

Drogengeschäfte, Einbrüche, Überfälle
      Gewalt und "Paralleljustiz": Zwölf mächtige Araber-Familien herrschen über Berlin

www.focus.de/politik/deutschland/drogengeschaefte-einbrueche-ueberfaelle-maechtige-araber-familien-bereiten-berliner-ermittlern-sorge_id_4993568.html
      • al-szamanka Re: Berlin w rekach dwunastu arabskich klanow 06.10.15, 19:00
        A w Austrii policjanci niechętnie ingerują jeśli chodzi o przewinienia śniadych, ponieważ obawiają się, że zostaną oskarżeni o rasizm.
        • al-szamanka największy problem uchodźców 06.10.15, 19:38
          natemat.pl/156961,uchodzcy-w-obozach-dla-uchodzcow-w-europie-mowia-o-swoich-problemach-glowny-z-nich-to-brak-seksu
          • m.maska Re: największy problem uchodźców 06.10.15, 19:43
            to niech wracaja skad przyszli... to bylo do przewidzenia, ze ten "raj" ktory sobie wymyslili nie spelni ich oczekiwan i wtedy dopiero bedziemy my w Europie miec problem: "jak stworzyc raj wyznawcom islamu".
            • al-szamanka Re: największy problem uchodźców 06.10.15, 20:03
              m.maska napisała:

> to niech wracaja skad przyszli... to bylo do przewidzenia, ze ten "raj" ktory s
              > obie wymyslili nie spelni ich oczekiwan i wtedy dopiero bedziemy my w Europie m
              > iec problem: "jak stworzyc raj wyznawcom islamu".

W końcu ci, którzy ich tu zapraszają mają córki, żony, siostry, matki i wnuczki... więc w czym problem.
              • m.maska Re: największy problem uchodźców 06.10.15, 20:07
                Niemcy do ktorych Merkel zaprosila wszystkich uchodzcow maja w koncu doswiadczenie, Bund Deutscher Mädel.
                • rena-ta49 "Gwałty wśród uchodźców, władze to ukrywają" 07.10.15, 15:12
                  "Rainer Wendt przewodniczący związku niemieckich policjantów stwierdził, że według niego niemieckie władze ukrywają informacje o atakach na kobiety, do jakich dochodzi w ośrodkach dla uchodźców.

Takie same zarzuty pod adresem niemieckich władz formułują grupy zajmujące się obroną praw kobiet. Wendt przyznaje, że z powodów politycznych władze robią wszystko, by nie rozpowszechniać informacji o napaściach seksualnych na kobiety, do jakich dochodzi w ośrodkach dla uchodźców. Ale ignorowanie problemu - jego zdaniem - przyniesie więcej szkody niż pożytku."
                  W liście otwartym grupa organizacji charytatywnych pisze wprost o "gwałtach, napaściach na tle seksualnym i zmuszaniu kobiet do prostytucji" w ośrodkach dla uchodźców. Autorzy listu zapewniają, że nie są to pojedyncze przypadki."
                  www4.rp.pl/Uchodzcy/310079975-Gwalty-wsrod-uchodzcow-wladze-to-ukrywaja.html
                  • m.maska Re: "Gwałty wśród uchodźców, władze to ukrywają" 07.10.15, 16:36
                    No toz mowie, Bund Deutscher Mädel musi byc stworzone na powrot... to juz Hitler wymyslil, maja przecwiczone.
    • rena-ta49 Do czego zdolni są islamiści: 07.10.15, 15:24
      "Rzecznik organizacji Christian Aid powiedział, że ekstremiści znęcali się nad chłopcem na oczach jego ojca. Po obcięciu opuszków palców i pobiciu 12-latka, zażądali od duchownego przejścia na islam. Tylko wtedy - jak twierdzili - dziecko zostanie uwolnione. Kiedy mężczyzna odmówił, dżihadyści dotkliwie pobili jego i dwóch innych chrześcijan. Następnie cała czwórka, na czele z chłopcem, została ukrzyżowana"
      wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Islamisci-w-Syrii-odcieli-12-latkowi-opuszki-palcow-a-potem-go-ukrzyzowali,wid,17893259,martykul.html
      • m.maska Re: Do czego zdolni są islamiści: 07.10.15, 16:34
        Dzicz... jakby ktos cofnal czas o tysiace lat.
    • m.maska Dla zwolennikow sprowadzania uchodzcow... 10.10.15, 15:02
      Berlin und Brüssel erwägen europäischen Soli

www.sueddeutsche.de/wirtschaft/kosten-der-fluechtlingskrise-berlin-und-bruessel-erwaegen-einen-europaeischen-soli-1.2685138
      No i zobaczymy jak bardzo solidarni beda zwolennicy sprowadzania uchodzcow, jak siegna im do kieszeni....
      Hahaha... zarabiajacy 1200zl, bekna jakis procencik, zeby uchodzca dostal 2000...
    • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 10.10.15, 19:47
      Paranoja trwa...

Staat soll Flüchtlingen Führerschein bezahlen

Panstwo powinno placic uchodzcom kurs na prawo jazdy... ja bym poszla dalej, kazdy powinien jeszcze dostac samochod, bo po co komu prawo jazdy bez samochodu?

www.focus.de/regional/rheinland-pfalz/vorschlag-der-fahrlehrer-staat-soll-fluechtlingen-fuehrerschein-bezahlen_id_4998053.html
      To juz brzmi jak jakas paranoja... Kurs na prawo jazdy kosztuje ok. 1800-2000€... a jesli juz kazdy dostanie samochod, to jeszcze powinno sie subwencjonowac ubezpieczenie za ten samochod, podatek i ewentualne naprawy tez.... podwyzszy sie cene kursu na prawo jazdy tubylcom, podwyzszy sie koszty ubezpieczenia i bedzie grac...
      • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 10.10.15, 19:51
        Sonda: jestes zadowolony z polityki A.Merkel w sprawie uchodzcow?

https://fs5.directupload.net/images/user/151010/qfzb8l8a.jpg
        • al-szamanka Re: Imigranci sa wsrod nas... 11.10.15, 10:25
          m.maska napisała:

> Sonda: jestes zadowolony z polityki A.Merkel w sprawie uchodzcow?
          >
          > https://fs5.directupload.net/images/user/151010/qfzb8l8a.jpg

Jej dni są już policzone.
          Zawsze uważałam ją za dobrego polityka. Wystarczyło jedno katastrofalne i durne posunięcie i zepsuła wszystko, co osiągnęła... a skutki tego widzę w jak najczarniejszych kolorach, tym bardziej, że widzę katastrofę codziennie.
    • al-szamanka 2:38min. biedny, zapłakany, mały uchodźca 11.10.15, 13:01
      • m.maska Re: 2:38min. biedny, zapłakany, mały uchodźca 11.10.15, 13:04
        No i pokazali jak sie robi takie ujecia...
        • al-szamanka Re: 2:38min. biedny, zapłakany, mały uchodźca 11.10.15, 13:36
          m.maska napisała:

> No i pokazali jak sie robi takie ujecia...

Tak jak wtedy, gdy manipulowali, pokazując dziewczynkę, która podnosiła rączki do góry niby przed aparatem fotograficznym, bo jakoby myślała, że to karabin.
    • al-szamanka i u nas tak będzie 11.10.15, 19:02
      Ale co tam, każdy ojciec, mąż i brat będzie miał dla takiego zachowania zrozumienie... no i w imię czego narażać się śniadym i czarnym.

• al-szamanka dobre 11.10.15, 19:13
        https://pbs.twimg.com/profile_images/555077651912593408/a6DBeJmN.jpeg
        • m.maska Re: dobre 11.10.15, 19:19
          nawet bardzo dobre... tylko mnie to jakos nie smieszy...
          Dzisiaj Merkel przysiegala, ze: nie bedzie podwyzki podatkow... pozyjemy zobaczymy.
    • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 16.10.15, 12:44
      Schüler sollen Betten für Flüchtlinge beziehen Jetzt spricht der Schulleiter: "Die Reaktion dieser Frau ist eine Katastrophe"

Uczniowie maja scielic lozka dla uchodzcow. Matka sie oburza a dyrektor szkoly oburza sie na matke... a to przybywaja tutaj "panowie do obslugi"? uposledzeni? nie potrafia sobie sami scielic lozek? no no... to niezle sie zaczyna...

www.focus.de/regional/luebeck/schueler-sollen-betten-fuer-fluechtlinge-beziehen-jetzt-spricht-der-schulleiter-die-reaktion-dieser-frau-ist-eine-katastrophe_id_5002034.html
      • al-szamanka Re: Imigranci sa wsrod nas... 16.10.15, 14:21
        m.maska napisała:

> Schüler sollen Betten für Flüchtlinge beziehen Jetzt spricht der Schulleiter: "
        > Die Reaktion dieser Frau ist eine Katastrophe"
        >
        > Uczniowie maja scielic lozka dla uchodzcow. Matka sie oburza a dyrektor szkoly
        > oburza sie na matke... a to przybywaja tutaj "panowie do obslugi"? uposledzeni?
        > nie potrafia sobie sami scielic lozek? no no... to niezle sie zaczyna...
        >
        > www.focus.de/regional/luebeck/schueler-sollen-betten-fuer-fluechtlinge-beziehen-jetzt-spricht-der-schulleiter-die-reaktion-dieser-frau-ist-eine-katastrophe_id_5002034.html

Mnie wystarczy gdy widze, jak fajne wolontariuszki z Czerwonego Krzyza biegaja z miotelkami za uchodzcami i sprzataja po nich haldy petow papierosowych... a ci to widza i rzucaja nadal... bo przeciez niewierny ma im dawac i byc przy tym upokarzany.
        • rena-ta49 Re: Imigranci sa wsrod nas... 16.10.15, 17:08
          Kiedy ich pokazują w tv ,to widać jaki wokół nich syf!
          • m.maska Re: Imigranci sa wsrod nas... 16.10.15, 17:13
            No ale Renata, zeby niemiecka mlodziez scielila im lozka... to ja sie nie dziwie, ze moze niejednego szlag trafic. Dlatego tak leza do tego "raju".
    • m.maska Zima w "raju" 18.10.15, 11:59
      Calais: Coraz trudniejsze warunki w obozie dla uchodźców
      Dzisiaj, 18 października (08:48)

W związku z nadchodzącą zimą, pogarsza się pogoda we francuskim porcie Calais, gdzie przebywają tysiące imigrantów, próbujących przedostać się do Wielkiej Brytanii. Organizacje pomocowe zwracają uwagę na trudne warunki, które panują w prowizorycznych obozach, nieprzystosowanych do niskich temperatur.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-calais-coraz-trudniejsze-warunki-w-obozie-dla-uchodzcow,nId,1905723#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

A mial byc raj - strach pomyslec co bedzie sie dzialo, kiedy okaze sie, ze ten raj jest bardziej pieklem...
    • m.maska Niemcy juz stracili kontrole... 18.10.15, 17:31
      www.focus.de/politik/deutschland/politik-und-gesellschaft-anarchie-auf-den-strassen_id_5001340.html
      Anarchie auf den Straßen... juz sam tytul wystarczy Anarchia na ulicach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka