Dodaj do ulubionych

Samodzielne myslenie

17.01.16, 15:33
Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad tym jakimi torami chodza mysli niektorych internautow.
Kiedy czytam, ze wg nich Kaczynski steruje mysleniem i dzialaniem B.Szydlo, A.Dudy i wielu wielu innych przypomina mi sie, jak to przypisywano manipulacje AL na mnie, inni uwazali ze to ja manipuluje AL, ja manipulowalam tez ponoc Majeczka, ktora jest wykladowca - i widocznie taka bezmyslna jest.
Niestety, ale takie myslenie i takie twierdzenia swiadcza wylacznie o tym ze sami sa tak bezmyslni, ze potrzebuja zewnetrznego sterowania i nie potrafia sobie nawet wyobrazic, ze w partii rzadzacej spotkali sie ludzie o podobnych pogladach - no coz kazdy sadzi wg siebie - stad potrzebny jest im taki geniusz jak Kijowski, ktory powie im co maja myslec.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Samodzielne myslenie 17.01.16, 16:11
      m.maska napisała:

> Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad tym jakimi torami chodza mysli niektoryc
      > h internautow.
      > Kiedy czytam, ze wg nich Kaczynski steruje mysleniem i dzialaniem B.Szydlo, A.D
      > udy i wielu wielu innych przypomina mi sie, jak to przypisywano manipulacje AL
      > na mnie, inni uwazali ze to ja manipuluje AL, ja manipulowalam tez ponoc Majecz
      > ka, ktora jest wykladowca
      - i widocznie taka bezmyslna jest.
      > Niestety, ale takie myslenie i takie twierdzenia swiadcza wylacznie o tym ze sa
      > mi sa tak bezmyslni, ze potrzebuja zewnetrznego sterowania i nie potrafia sobie
      > nawet wyobrazic, ze w partii rzadzacej spotkali sie ludzie o podobnych poglada
      > ch - no coz kazdy sadzi wg siebie - stad potrzebny jest im taki geniusz jak Kij
      > owski, ktory powie im co maja myslec.

A tam, co bedziemy ukrywac - manipulowalysmy soba nawzajem i to tak strasznie i podstepnie, ze az jestesmy zmuszone razem podrozowac do pieknych zakatkow Europy big_grin big_grin big_grin ... taka kara nas za to spotkala big_grin
      • m.maska Re: Samodzielne myslenie 17.01.16, 17:04
        Hahaha... ale to prawda, bo wlasciwie to ja przygotowuje plan podrozy... czyli jednak to Ty jestes manipulowana big_grinbig_grinbig_grin tylko pozornie daje Ci plan do akceptacji. Przed poprzednia podroza po Wloszech na wlasna odpowiedzialnosc wyrzucilam z programu Modene i Piacenze a wsadzilam Strese i Lago Maggiore big_grin
    • rena-ta49 Re: Samodzielne myslenie 17.01.16, 17:21
      Kijowski nikim moim zdaniem nie steruje.
      To Kijowskim sterują ,czytałaś wywiad Mazurek -Kijowski:
      www.rp.pl/Plus-Minus/301159993-Mateusz-Kijowski-nie-protestowalem-bo-na-to-nie-wpadlem.html#ap-1
      w tym wywiadzie widać jak na dłoni co Kijowski sobą reprezentuje.
      Faktycznym założycielem KOD jest Krzysztof Łoziński.
      wolna-polska.pl/wiadomosci/komitet-obrony-demokracji-kim-oni-sa-2015-12
      • czarek_sz Re: Samodzielne myslenie 17.01.16, 19:28
        Kijowskim PO tak się posłużyła jak kiedyś PZPR Albinem Siwakiem. Niby robotnikiem był któremu na sercu było dobro Ojczyzny a w rzeczywistości za pieniądze i karierę miał uwiarygadniać władzę komunistyczną. Identyczne zadanie postawiono przed niepłacącym od lat alimentów Kijowskim co ten wziął w ciemno - wiedząc że działa nie w interesie Polski ale targowicy i zdrajców Polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka