Dodaj do ulubionych

Drogi Czarku.......

30.06.14, 10:12
big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
......."www.bilder-hochladen.net/files/itqm-o3-3d8e.gif
Re: Prywatna wyżerka i picie za publiczne pieniąd
czarek_sz 30.06.14, 10:04 Odpowiedz
Gdzieś czytałem że ktoś wymawiał Ci bułkę i spotkanie w Paryżu czy coś. Co za prostactwo i prymitywizm. Jak jego malarstwo - prymitywizm smile koorwa jak można komuś coś wymawiać !!! ktoś spotyka się z własnej woli rozmawia itd a później jest opluwany po pas. Kiedyś parę spotkałem się z Elą /z Kocicą/ bardzo miłe i sympatyczne spotkania i żebym ja gdzieś Kocicę opluł ? w życiu. A Zorro dał ciała, wstydź się Zorro bo haniebnie się zachowałeś. Możesz przeprosić ale czy stać Cię na to tego nie wiem......."smirk

....ja wiem, ze alkohol wypity w nadmiarze Tobie szkodzi ale zeby az tak?
Zeby fakty i zdarzenia poplatac i poprzekrecac to tylko albo ten madmiar Tobie zaszkodzil albo jego jakosc.
Lepiej w domu z zona piwko niz "jagodzianke na kosciach" z kumplami w krzokach.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin....wypic.smirk
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Drogi Czarku....... 30.06.14, 10:22
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      ......."
      Re: Süddeutschezeitung
      czarek_sz 29.06.14, 22:02 Odpowiedz
      Wróciwszy z Mazur poczytawszy to i owo po forach - nic nowego. Np na DC czy Kali go skop wciąż pienia na temat zadłużania Polski - korupcji na szczytach władzy - lewego drukowania miliardów zł dla podtrzymania totalitaryzmu w Polsce - skręcania spraw polityków PO przez skarbówkę i Prokuraturę - płacenia za prywatne rozmowy publicznymi pieniędzmi itd itd.
      I co Ty na to kogucie i co Ty na to Karen miłośnicy komunizmu i totalitaryzmu w Polsce ? postkomuna wyłazi z Was jak słoma z butów wieśniakowi. Z Bogiem genetycznie napiętnowani wrogością do Polski i demokracji smile czemu nie emigrujecie stąd skoro tak bardzo Polski i Polaków nienawidzicie ?....."big_grinbig_grinbig_grin

powiedz no Czarus, durzo tej gorzoly na Mazurach wychlales? Bo ja mysle, ze chyba za duzo......big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Drogi Czarku....... 30.06.14, 14:47
        smirk Czarus.....nie widzisz , ze robisz na Kalejdoskopie za blazna?
        Nie widzisz jakie Twoja "lady" paskudne rzeczy wypisuje?
        ......."L
        Re: Pojednanie ?
        m.maska 30.06.14, 11:55 Odpowiedz
        i to jedyny temat w ktorym maja duzo do powiedzenia, np. taki uli pojawia sie juz tylko wtedy kiedy moze pokopac w Kalejdoskop, on ktory ode mnie pozyczal pieniadze wypisuje, ze my jestesmy na zasilkach i zapomogach, jasssssssssssssne i dlatego jak mi wyplakiwal swoje troski i niemal schodzil na zawal w ciagu dwoch dni wyslalam mu kilka tys. euro... i on ma czelnoscc teraz pisac o zasilkach? chce sobie samopoczucie biedak poprawic... :"

Nie chce Ci sie rzygac? Bo mnie tak......big_grin
    • 1zorro-bis Re: Drogi Czarku....... 30.06.14, 14:59
      Czarus....lubisz zaczepiac innych?
      Kalejdoskop to dobre miejsce do tego.
      Dlatego Ciebie teraz jako blazna tam potrzebuja.
      Bo nikt juz sie chyba nie da nabrac......big_grinbig_grinbig_grin

......"
      Czy Dworzec Centralny jest otwarty na podróżnych
      Autor: czarek_sz ☺ 30.06.14, 13:35
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Ty masz tyle wspólnego z DC Kogut co ja ze plamami na słońcu. Trzynaście lat mieszkałem przy DW a Ty podszywasz się migając światełkami pod MÓJ DWORZEC kmiocie !!!!!!!! człowieku to nie ta gmina smile widziałeś naćpanych tam małolatów piłeś wódkę z menelami na Nowogrodzkiej bo ja chlałem smile na razie tyle. Podrabiaczu z Parzęczewa. Buhahaha DC smile......"
      • 1zorro-bis Re: Drogi Czarku....... 30.06.14, 15:07
        big_grinbig_grinbig_grin......"
        Re: To kpiny sa...
        Autor: czarek_sz ☺ 30.06.14, 14:51
        Dodaj do ulubionych
        Maseczko nie denerwuj się tak bo jeszcze Sienkiewicz albo jakiś Uli dostaną czkawki smile...."

Blazni dalej blaznie, blaznij.....big_grin
        • 1zorro-bis Re: Drogi Czarku....... 30.06.14, 18:03
          Czarus.......nie blaznij.big_grinbig_grinbig_grin

......"
          Pytanie mam
          Autor: czarek_sz ☺ 30.06.14, 17:35
          Dodaj do ulubionych
          Do Koguta.
          Czemu banujesz myślących inaczej niż Ty ? nie to żebym akurat Ciebie pytał o to bo nie. Jesteś mądrym gościem /po Twoich postach tak twierdzę/ ale uważam że ukierunkowany jesteś w jedną stronę. Być może ja też jestem ukierunkowanym jednostronnie. Może tak może nie. Trzymaj się Kogut i szanuj kobiety o to Ciebie proszę smile trzym się i nie piej za głośno bo z kurkami i tak nie wygrasz smile......"smirk
          • kogucik.2872 Zorro !!! 30.06.14, 18:04
            patrz może co ja robię i nie kopiuj mi tego co już tu dawno jest wstawione !
            • 1zorro-bis Re: Zorro !!! 30.06.14, 18:17
              O.K!big_grin
              Ale patrz co to kalejdoskopowe chamidlo wypisuje!smirk

......": Pojednanie ?
              czarek_sz 30.06.14, 18:04 Odpowiedz
              Wiesz lubię Ciebie ale jednocześnie współczuję Ci. Głupoty. Trzymaj się Filarku ale mocno się trzymaj bo jutro Żydzi Cię wykopią. Wiesz że mieszkasz na terenie Getta a Żydzi nie mają litości nawet dla platfusiarni. Dziś jeszcze Cię przytulę dzieciaku bo gdzie się podziejesz gdy twoja platfusiarnia odda Polskę żydom smile koorwa nie przygarnę tylko wykopię odpad smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka