m.maska 21.05.16, 13:54 Watek na ktorym sie przed chwila wpisalas, nie jest watkiem do dyskusji... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara_izydor Re: Klaro! 21.05.16, 14:04 O czym tu dyskutować? Napisałam,że obiecałam sobie kiedyś,że nie będę zalewać się łzami na wieść o śmierciach "wirtualnych". I co?. Vidavil był mi bardzo bliski,razem z Cześkiem i wiewiórkami na Plantach. Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 21.05.16, 14:10 Jasssne, hieny juz zweszyly krew... w koncu znowu maja jakis temat na swoja miare... a ja zglosilam administracji, naruszenie dobr osobistych osoby zmarlej.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 21.05.16, 14:20 ta holota, ktora nieustannie twierdzi, ze to niby my publikujemy jakies dane... hieny cmentarne... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Klaro! 21.05.16, 14:23 A wścieknięty, jak to on, zabawił się jeszcze nazwiskiem. Jak bardzo musiał urosnąć, maluczki człowieczek, napawając się podczas podpisania własna tfurczością. Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 22.05.16, 00:05 al-szamanka napisała: > A wścieknięty, jak to on, zabawił się jeszcze nazwiskiem. Jak bardzo musiał uro > snąć, maluczki człowieczek, napawając się podczas podpisania własna tfurczością > . Wsciekniety sie juz tlumaczy, ze dla znajomych to Kichonor byl tym a tym - chyba zapomnial, ze nie zaliczal sie do grona znajomych Kichonora... no ale, juz na Misogino udowodnil swoja ogromna fascynacje smiercia. Jesli trzeba mozna przywolac w pamiec wszystkim, ktorzy beda tym zainteresowani - jak przez cztery lata manipulowal ludzmi usmiercajac kolejne byty stworzone wraz z sralina... forum.gazeta.pl/forum/w,92835,128170023,128170023,Casus_Misogino_I_forum_TVN24_poczatek.html to tak dla przypomnienia, nick: partita - to trolowski nick ulissesa - tego, ktory probuje sie kreowac na czlowieka inteligentnego, podwyrko - to trolowski nick wscieklego ukladu, ktory wtedy wlasnie tak traktowal Podworko, dzisiaj nazwalby sie zapewne, wychodek. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Klaro! 22.05.16, 00:17 Dokładnie nie pamiętam ale Kocica czy Zuzia znalazła wpis Petroniusz ,już po jego rzekomej śmierci, na jakimś blogu, forum czy coś tam. To dawno było ale w świetle tego co teraz potwierdza to tylko że ludzie bawią się w necie jak padlinożercy czyli jak ludzie a najniższych instynktach. No bo jak można grzebać kogoś kto w ogóle nie istniał !!!!!! trzeba być psychopatą albo lemingiem Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 22.05.16, 00:23 Nie Czarek, to mogl byc wylacznie zbieg okolicznosci, ten sam nick, Petroniusz zmarl a hieny urzadzily sobie z tego zabawe... zobacz jak ten wychodek cuchnie pustka, ale kiedy zweszyly smierc natychmiast wszystkie sie zbiegly - zapach krwi ich sciagnal. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Klaro! 22.05.16, 00:37 Zmarł Petroniusz i w tym samym czasie w wypadku zmarł znajomy ksiądz który bardzo chciał dołączyć do forum. I w między czasie była kupa bluzgów i szkalowań na pewne osoby w tym na Ciebie Masko i na Al. Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 22.05.16, 00:58 To nie bylo tak Czarek, miedzy smiercia tego ksiedza, a smiercia Petroniusza uplynal rok. Kiedy w wypadku zginal ten ksiadz, AL jeszcze nie bylo na forum. A ze byla kupa bluzgow, to oczywiscie prawda, wtedy wsadzono to w buty Kocicy i Kobry - dzisiaj kiedy juz wiadomo kto przy kazdym wspomnieniu smierci doznaje wrecz ekstazy a bluzgami obdziela wszystkich wokol poza tzw. przyjaciolmi z wychodka - a komu bardzo zalezalo na bluzgotach na P. a bardzo dbal, coby u niego niczego nie bylo... to trwalo latami, jechalo to to do Krakowa i nawet z kafejki bluzgotalo u siebie potem coby ruch byl, no to w koncu jak sie skarzyl na te bluzgoty, ktore sam produkowal, ze mu caly watek moderatorzy wydmuchali, spojrzeli na IP autora skargi, spojrzeli na IP trolowni i sie wkurzyli - mieli racje. Tak to jest jesli panuje niedobor wiedzy na temat funkcjonowania internetu. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Klaro! 22.05.16, 01:13 Masz lepszą wiedzę na ten temat niż ja. Kobiety mają w ogóle lepszą pamięć od mężczyzn co podobno udowodniono naukowo. Ale podobno słonie mają jeszcze lepszą żartuję. Kobra zmarła na prawdę przecież byłem na Jej pogrzebie poza tym nie wiem co prawda a co fałsz. Podobno moje odejście z Podwórka też było sterowane i pod kontrolą. Jakie to żałosne. Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 22.05.16, 01:41 Pamietasz te odzywke ulissesa, ze nie podalby Ci reki? moj Boze, a kto dzisiaj jemu podalby reke.... jaki wazny byl, jak sie kreowal, jaki nick taki czlowiek. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Klaro! 22.05.16, 08:31 Pamiętam nie tylko to. Nie jestem pamiętliwy jak słoń ale pewnych rzeczy po prostu nie da się zapomnieć, jak niektórzy uczestnicy byli czołgani i upadlani. W imię czego, dla czyjejś chorej satysfakcji ? Było minęło urazy nie chowam ale w świetle tego j/w też ręki /a nawet nogi/ pewnym osobom bym nie podał Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Klaro! 21.05.16, 20:55 m.maska napisała: > Jasssne, hieny juz zweszyly krew... w koncu znowu maja jakis temat na swoja mia > re... a ja zglosilam administracji, naruszenie dobr osobistych osoby zmarlej... Podejrzewam, ze nie bedzie reakcji do poniedzialku, przeciez weekend mamy. Ale dobrze, ze zglosilas, bo niektorym wydaje sie, ze jak juz ktos umarl to mozna dowolnie ujawniac jego dane osobowe... bo ten ktos nie moze sie juz bronic. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Klaro! 21.05.16, 23:16 Hieny nie tylko żywią się padliną ale na żywych też polują. Przecież w necie nic nie ginie. Jakie haniebne polowania na ludzi odbywały się na forum Podwórko ? Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 21.05.16, 23:46 Pamietasz Czarek te akcje po smierci Petroniusza? jako zywo dzisiaj nastapila powtorka z rozrywki. Te skonczone tumany nawet nie pomysla o tym, ze jutro a najpozniej pojutrze jesli ktos z rodziny czy znajomych Kichonora wrzuci jego nazwisko w google to wyskoczy mu watek, ktory zalozyli na tym wychodku, bo to juz tylko wychodek jest... jakim prawem szargaja imie i nazwisko czlowieka, ktory im na to nie dal zadnej zgody to ze wsciekly od lat zywi sie krwia nie jest niczym dziwnym zaczal juz na Misogino - kazda nowa smierc nakrecala go i wzmacniala... tylko ze teraz ruszyli czlowieka, ktory zyl, mial rodzine, bliskich, znajomych a oni go utozsamili z postacia wirtualna - jakim prawem te kanalie robia cos takiego? Kichonor dostatecznie jasno wyrazal swoja opinie na ich temat, nie bylo watpliwosci, ze nimi gardzil i wchodzil tylko po to zeby ich podkrecic, zeby znowu rozkladali swoje pawie ogony. CZLOWIECZENSTWO kiedys pisali... nie to ZEZWIERZECENIE jest. Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 22.05.16, 15:37 Ale hienom to jeszcze za malo co zrobily w swoim wychodku, polecialy obrzygac watek kondolencyjny dla znajomych Kichonora na FB... Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 22.05.16, 15:42 Jak zwykle musi sie wpieprzyc w cudzy real w cudze zycie... ze swoim sakramentalnym "kurcze" - jaka to jest gornolotna i inteligentna gadka... akurat na poziomie rynsztoku... zapewne Kichonor gdyby zyl napisalby mu to co zwykle "odpierdol sie zorro ode mnie". Odpowiedz Link
m.maska Sralino! 22.05.16, 17:03 Wiedzialam od dawna, ze jestes strasznie ograniczona maglara, ale ja ci wyjasnie, to nie sa wyrazy szacunku wobec zmarlego, to jest obrzydzenie wobec tego skurwysynstwa jakie uprawiacie w swoim wychodku. Kichonor wami gardzil, nigdy nie wyrazil checi spotkania kogokolwiek z was w realu a wy jak hieny rzuciliscie sie na jego zwloki, wywlekliscie jego prywatnosc na forum na ktorym chcial byc anonimowy - obrzydzenie na was bierze i nie wykrecaj tego co robisz i nie probuj nawet tego nazwac szacunkiem tego skurwysynstwa, tego wywlekania cudzej prywatnosci na forum.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Sralino! 22.05.16, 18:25 Masz czytaj, czytaj do skutku az zrozumiesz sralino, ty nie jestes ponad prawem... Agora zapewnia ochrone danych osobowych a ty sobie roscisz jakie prawa? kto ci ich udzielil? bydle i hiena cmentarna... Ochrona prywatności Agora SA Ochrona prywatności użytkowników serwisów internetowych Agory SA (w tym portalu Gazeta.pl i serwisu Wyborcza.pl) ma dla nas ogromne znaczenie. W związku z tym publikujemy dokument wyjaśniający zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisów internetowych Agory SA. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sralino! 22.05.16, 18:30 m.maska napisała: > Masz czytaj, czytaj do skutku az zrozumiesz sralino, ty nie jestes ponad prawem > ... Agora zapewnia ochrone danych osobowych a ty sobie roscisz jakie prawa? kto > ci ich udzielil? > > Ochrona prywatności > Agora SA > > Ochrona prywatności użytkowników serwisów internetowych Agory SA (w tym portalu > Gazeta.pl i serwisu Wyborcza.pl) ma dla nas ogromne znaczenie. W związku z tym > publikujemy dokument wyjaśniający zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzani > a i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisów internetowych Agory SA. > Nie zrozumie... bo oni tam mogą łamać każde prawo i już! Odpowiedz Link
m.maska Re: Sralino! 22.05.16, 18:33 al-szamanka napisała: > Nie zrozumie... bo oni tam mogą łamać każde prawo i już! nie, bo to te "inteligentne" tłumoki są... Odpowiedz Link
m.maska Re: Sralino! 23.05.16, 10:59 Jolka pisze: Jozefie... kumpela dozorczyni... nawet wyobraza sobie, ze Kichonor by sie z nia tykal - a co? zapomniala jak jej napisal, ze nie lubi jej? przeciez nie robil z tego zadnej tajemnicy, byl po prostu uczciwy... co myslal o kazdym z was wiedzialo cale forum GW... ze uli to bufon, jolki nie lubil, hardy na rower, zorro - odpierdol sie.., wscieknietego nie czytal, przestancie juz zapluwac sie w tej swojej hipokryzji, Kichonor byl czlowiekiem bardzo inteligentnyym i odpowiednio was ocenial, bo sie na was poznal... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Sralino! 23.05.16, 11:14 z calym szacunkiem ale; mnie rowniez ocenil - nie znajac Wtedy nie wiedzialam ,ze to czlowiek w leciech ,pewnie schorowany,,,, Odpowiedz Link
m.maska Re: Sralino! 23.05.16, 11:25 a74-7 napisał: > z calym szacunkiem ale; > mnie rowniez ocenil - nie znajac > Wtedy nie wiedzialam ,ze to czlowiek w leciech ,pewnie schorowany,,,, Ciebie nie znal, bywal zgryzliwy ale ich znal od lat i obserwowal i wiedzial... niech sobie pisza co chca, niech sie zapluwaja, ale nie maja zadnego upowaznienia zeby ujawniac imie i nazwisko wywlekac cudza prywatnosc, laczyc nicka z nazwiskiem, bo na to nie mieli zgody... Wiesz A74 jakie to towarzycho jest? najpierw zbluzgali AL, zerro namalowal swoje g... ktorego sprawa niedlugo bedzie sie toczyc przed sadem, publikowali to g... na wyscigi wszyscy lacznie ze sralina a kiedy dowiedzieli sie, ze zmarla mama AL to pacykarz zalozyl watek z wyrazami wspolczucia - taka to jest zaklamana holota...a potem uli sie dziwil dlaczego AL nie zyczyla sobie przyjmowania wyrazow wspolczucia od tych hien. Nie po raz pierwszy napawaja sie cudza smiercia - wywlekli zawiadomienie o smierci krewnego mojego znajomego - tyle, ze on nawet o tym nie wie, bo to Niemiec - wtedy tez skrzykneli sie na zer. Odpowiedz Link
m.maska Re: Sralino! 23.05.16, 11:29 Poza tym Tobie odpowiedzial zlosliwie na Twoj jeden postt, karlutkre znal od lat i nie tak dawno napisal jej, ze nie lubi jej za caloksztalt. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Sralino! 23.05.16, 11:15 Jest takie powiedzenie że chłop żywemu nie przepuści /śp Grześkowiak o tym śpiewał/. I mówiło się że to powiedzenie jest naganne, nieetyczne i prostackie bo z gminu powstałe. To co powiedzieć o tych którzy zmarłemu nie przepuszczą ? wygląda na to że dla takich gmin to wyższe sfery bo gmin zmarłych nie tyka tylko czcią otacza ew nic na ich temat nie mówi. Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 22.05.16, 22:56 m.maska napisała: > Jak zwykle musi sie wpieprzyc w cudzy real w cudze zycie... ze swoim sakrament > alnym "kurcze" - jaka to jest gornolotna i inteligentna gadka... akurat na pozi > omie rynsztoku... zapewne Kichonor gdyby zyl napisalby mu to co zwykle "odpierd > ol sie zorro ode mnie". > i jeszcze by pewnie dodal: to moj watek i zabieraj sie z tym swoim obrazkiem stad, chcesz sobie robic reklame to nie w tym miejscu... Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 21.05.16, 14:39 Klaro, Kichonor, kiedy dowiedzial sie, ze poznalysmy jego imie i nazwisko zniknal na kilka miesiecy - widocznie obawial sie, ze podobnie podworkowej holocie opublikujemy jego dane - kiedy nic takiego sie nie wydarzylo powrocil... powrocil wtedy jeszcze jako Kichonor... potem kiedy juz sam pokazal swoje zdjecie zniknal takze i powrocil juz pod innym nickiem - czyz to nie jest dostatecznym dowodem, ze nie zyczyl sobie zeby nawet jego fotografia byla kojarzona z jego obecnym nickiem - ale PolakenPack tego oczywiscie nie rozumie, bo to za trudne... holota zawsze pozostanie holota i to ta holota najgorszego sortu... Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 21.05.16, 14:40 nawet odrobiny szacunku w obliczu smierci nie okazali... teraz wycieraja sobie te wyglancowane geby nazwiskiem osoby zmarlej, ktora chciala pozostac anonimowa... Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro! 21.05.16, 14:46 Wiele lat temu, kiedy otrzymalismy wiadomosc o smierci Hauera, prosilam Ulissesa na prive zeby ujawnil mi jego nazwisko, chcialam sie upewnic, czy ta wiadomosc byla prawdziwa i na pewno nie publikowalabym tego na publicznym forum - wtedy lachudra odmowil, powolujac sie na zachowanie prywatnosci Hauera, ktorej sobie zyczyl - jak to sie teraz ma lachudro do tego w czym bierzesz udzial? Odpowiedz Link