Dodaj do ulubionych

Czerwiec 2009

28.06.16, 14:33
Dzisiaj musze z samochodem na przeglad techniczny - w tym miesiacu stuknelo mu 7 latek... pamietam ten dzien kiedy zostal odebrany, bo akurat bylam w Polsce i odbieral go KM... hahaha i to w tym dniu kiedy ja bylam z wizyta poza Wroclawiem...
Teraz to ja jade na TÜV....
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 15:06
      No i juz po wszystkim, znowu wyrwali mi z kieszeni 101 euro... co dwa lata wyzsze oplaty - gdzie te czasy kiedy za TÜV placilo sie 75DM...
    • m.maska Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 15:44
      I tak przy okazji tego TÜV-u przypomnialo mi sie tamto spotkanie - ze bylo w nim wiele niesamowitych i smiesznych zdarzen, to moglabym caly esej napisac ale to co mnie do dzisiaj bawi do lez to to, ze poniewaz zrobilo sie pozno a nawet srodek nocy nie bylo sensu szukac hotelu i zaproponowano mi nocleg. No ok... pani domu poscielila mi i rzucila na posciel pluszaka... pluszaka, bylam nieco zdziwiona, bo juz dawno wyroslam z wieku w ktorym sypia sie z pluszakami big_grinbig_grinbig_grin
      • al-szamanka Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 16:03
        m.maska napisała:

> I tak przy okazji tego TÜV-u przypomnialo mi sie tamto spotkanie - ze bylo w ni
        > m wiele niesamowitych i smiesznych zdarzen, to moglabym caly esej napisac ale t
        > o co mnie do dzisiaj bawi do lez to to, ze poniewaz zrobilo sie pozno a nawet s
        > rodek nocy nie bylo sensu szukac hotelu i zaproponowano mi nocleg. No ok... pan
        > i domu poscielila mi i rzucila na posciel pluszaka...
        pluszaka, bylam nieco zdz
        > iwiona, bo juz dawno wyroslam z wieku w ktorym sypia sie z pluszakami big_grinbig_grinbig_grin
        >

O ile wiem, odebrano Ci go potem, bo jednak pan domu chcial z nim spac big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 19:49
          al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
          >
          (...)No ok.
          > .. pan
          > > i domu poscielila mi i rzucila na posciel pluszaka...
          pluszaka, bylam
          > nieco zdz
          > > iwiona, bo juz dawno wyroslam z wieku w ktorym sypia sie z pluszakami big_grin:
          > Dbig_grin
          > >
          >
          >
          > O ile wiem, odebrano Ci go potem, bo jednak pan domu chcial z nim spac big_grinbig_grinbig_grin

No pal szesc gdyby mi o tym powiedziano chociaz, lezalo to cos na poscieli a kiedy wrocilam z lazienki nie bylo juz... wiesz jakie to jest uczucie? jestes gdzies po raz pierwszy i jeszcze ci moze zarzuca, zes pluszaka podprowadzila - tylko po kiego diabla mi pluszak z ktorym sypia pan domu? w koncu pomyslalam, ze kiedy ja bylam w lazience zabral go sobie bo inaczej by nie usnal... taaa gdybym poszla tokiem myslenia stosowanym na podwyrku musialabym pomyslec, ze no... tam byla duza dyskusja o wibratorach z mysla oczywiscie o kobietach a faceci to co pluszaczki?
          • m.maska Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 19:51
            AL czy to z psychologicznego punktu widzenia jest normalne, ze facet po 50-ce sypia z pluszakiem?
            • al-szamanka Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 20:04
              m.maska napisała:

> AL czy to z psychologicznego punktu widzenia jest normalne, ze facet po 50-ce s
              > ypia z pluszakiem?
              >

Normalne, czy nie... hmm, raczej należałoby się zastanowić co jest przyczyną takiego zachowania. Oczywiście jak zwykle należy jej szukać w dzieciństwie. Wyobrażam sobie jak bardzo taki chłopaczek potrzebował przytulania - dano mu zastępnik. Jak bardzo przytulał się do pluszaka, gdy się bał. I to zostało. Pluszak stał się symbolem bezpieczeństwa i ciepła, z którego już dorosłemu facetowi trudno zrezygnować... i ja to rozumiem, bo lepsze to niż jakiś psychopax.
              • m.maska Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 20:16
                Tak sie zlozylo, ze kilka miesiecy pozniej spotkalam tego pana od pluszaka w duzej europejskiej metropolii w ktorej jak twierdzil czul sie jak u siebie, nie znajac przy tym jezyka - no ja akurat gdziekolwiek jestem a tych wycieczek bylo jiuz sporo, zawsze czulam sie jak turystka, ktora przyjechala i za chwile wyjedzie... i oto co sie dzieje, przed kazdym istotnym obiektem turystycznym ow pan wyciagal z plecaka pluszaka i fotografowal pluszaka na tle - czy to tez wpisuje sie w to poczucie bezpieczenstwa? pewnie moglabym to nawet zzrozumiec gdyby to byl pluszak wnuka/wnuczki - wtedy po powrocie moglby powiedziec: o! zobacz wnusiu twoj szopek byl tam ze mna czy inny szkrabek...
                • al-szamanka Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 20:20
                  m.maska napisała:

> Tak sie zlozylo, ze kilka miesiecy pozniej spotkalam tego pana od pluszaka w du
                  > zej europejskiej metropolii w ktorej jak twierdzil czul sie jak u siebie, nie z
                  > najac przy tym jezyka - no ja akurat gdziekolwiek jestem a tych wycieczek bylo
                  > jiuz sporo, zawsze czulam sie jak turystka, ktora przyjechala i za chwile wyjed
                  > zie... i oto co sie dzieje, przed kazdym istotnym obiektem turystycznym ow pan
                  > wyciagal z plecaka pluszaka i fotografowal pluszaka na tle - czy to tez wpisuje
                  > sie w to poczucie bezpieczenstwa? pewnie moglabym to nawet zzrozumiec gdyby to
                  > byl pluszak wnuka/wnuczki - wtedy po powrocie moglby powiedziec: o! zobacz wnu
                  > siu twoj szopek byl tam ze mna czy inny szkrabek...

>

Ty uważaj, zdradzasz dane personalne pluszaków big_grin
                  • m.maska Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 20:25
                    al-szamanka napisała:

> Ty uważaj, zdradzasz dane personalne pluszaków big_grin
                    >

O przepraszam nie jednemu psu Burek... smile
                  • m.maska Re: Czerwiec 2009 28.06.16, 20:56
                    al-szamanka napisała:
                    >
                    >
                    > Ty uważaj, zdradzasz dane personalne pluszaków big_grin
                    >

Wiesz co AL jak tak czytam wynurzenia pacykarza, ktory stwierdza ze wysyla zone na zarobek a sam najchetniej sypia z psami - to nabieram przekonania, ze pluszaki jednak sa duzo lepsza alternatywa....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka