21.12.16, 18:25
Czy my Polacy powinniśmy przygotować się na to co dzieje się w Niemczech a wcześniej we Francji ? nie jestem panikarzem lemingiem też nie jestem - jestem pragmatykiem i dedukuję na kilka kroków naprzód, jak Jarek. Co będzie jak ciapate nas najdą ? jest kilka scenariuszy. Opanują nas jak Niemców stworzą getta gdzie nikt ze strachu się nie zapuści /co wykluczam bo my się nie boimy niczego ,mamy to we krwi/ i krańcowa ewentualność - kibole narodowce i ci którzy boją się spuszczą tym którzy tu przyjadą a nawet są /i to bolesne/ taki wpierdol że ręka noga mózg na ścianie. Tak tylko prorokuje.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Czy 21.12.16, 19:24
      czarek_sz napisał:

> Czy my Polacy powinniśmy przygotować się na to co dzieje się w Niemczech a wcz
      > eśniej we Francji ? nie jestem panikarzem lemingiem też nie jestem - jestem pra
      > gmatykiem i dedukuję na kilka kroków naprzód, jak Jarek. Co będzie jak ciapate
      > nas najdą ?
      jest kilka scenariuszy. Opanują nas jak Niemców stworzą getta gdzie
      > nikt ze strachu się nie zapuści /co wykluczam bo my się nie boimy niczego ,mam
      > y to we krwi/ i krańcowa ewentualność - kibole narodowce i ci którzy boją się s
      > puszczą tym którzy tu przyjadą a nawet są /i to bolesne/ taki wpierdol że ręka
      > noga mózg na ścianie. Tak tylko prorokuje.

Nie najdą, PiS do tego nie dopuści, i całe szczęście.
      Ja się ich po prostu boję. Jeszcze trzy lata temu w Salzburgu śniady był rzadkością, teraz kreci się ich coraz więcej, przede wszystkim młodzi w grupach po pięciu, sześciu. Wrzeszczą, brudzą, zaczepiają kobiety, dlatego kupiłam spray pieprzowy, bo już mnie spotkała ta nieprzyjemność, i staram się nie wychodzić z domu po zmroku.
      • czarek_sz Re: Czy 21.12.16, 19:46
        Ja Ci Al powiem po mojemu. Za moich czasów /jakie to pretensjonalne/ takie coś że przychodzą ciapate i rządzą nie miało by miejsca. O warszawskiej Woli mówię. U nas ktoś taki by nie podskoczył tylko dostałby ciężkie wpierdol. Teraz jest inaczej. Mam kontakt z Wolą i wiem że ciapate nie mają tam czego szukać bo wpierdol dostaną i w Wawie na ogół jest podobnie, ciekawe bo w Wawie przeważają lemingi smile nie mnie ciapate w Polsce nie mają czego szukać - jak się pojawią czeka ich krew pot i łzy . Hejka Al wink
        • al-szamanka Re: Czy 21.12.16, 20:19
          czarek_sz napisał:

> Ja Ci Al powiem po mojemu. Za moich czasów /jakie to pretensjonalne/ takie coś
          > że przychodzą ciapate i rządzą nie miało by miejsca. O warszawskiej Woli mówię.
          > U nas ktoś taki by nie podskoczył tylko dostałby ciężkie wpierdol. Teraz jest
          > inaczej. Mam kontakt z Wolą i wiem że ciapate nie mają tam czego szukać bo wpi
          > erdol dostaną i w Wawie na ogół jest podobnie
          , ciekawe bo w Wawie przeważają le
          > mingi smile nie mnie ciapate w Polsce nie mają czego szukać - jak się pojawią cze
          > ka ich krew pot i łzy . Hejka Al wink

Okropnie to zabrzmi, ale powoli mam wrażenie, że to jedyna na nich metoda sad
          • czarek_sz Re: Czy 21.12.16, 20:30
            Widać AL że delikatna dziewczyna jesteś. Zapewniam cię że na Woli miałabyś ogromne powodzenie o kto by śmiał Ciebie bez Twojej woli tknąć dostałby w ryj smile przepraszam to tylko wtręt. Okropne Al to dopiero będzie jak nam ciapate podskoczą. Wtedy się rozpęta i rozhuśta. My Polacy żremy się i kłócimy ale jak strach u dupy to lemingi łaszą się jak psy i błagają o pomoc smile Wola rządzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka