a74-7 28.04.17, 09:37 Wojciech Cejrowski - Minęła 20 (TVP Info, 27.04.2017) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 10:00 Z ta bronia to ja bym sie spierala - zbyt wielu obserwuje w necie takich, ktorym gdyby dac bron strzelaliby bez namyslu. Na razie strzelaja bez zadnej samokontroli slowami ale w tych slowach jest tyle nienawisci, ze bron palna w ich rekach bylaby duzym ryzykiem. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 13:36 m.maska napisała: > Z ta bronia to ja bym sie spierala - zbyt wielu obserwuje w necie takich, ktory > m gdyby dac bron strzelaliby bez namyslu. Na razie strzelaja bez zadnej samokon > troli slowami ale w tych slowach jest tyle nienawisci, ze bron palna w ich reka > ch bylaby duzym ryzykiem. > No nie wiem,musiałby się liczyć z tym ,że przeciwnik też ma naładowaną broń. Ja jestem za zezwoleniami na posiadanie broni. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 13:37 m.maska napisała: > Z ta bronia to ja bym sie spierala - zbyt wielu obserwuje w necie takich, ktory > m gdyby dac bron strzelaliby bez namyslu. Na razie strzelaja bez zadnej samokon > troli slowami ale w tych slowach jest tyle nienawisci, ze bron palna w ich reka > ch bylaby duzym ryzykiem. > Ci tak "odważni" są odważnymi anonimowo w necie,w realu to tchórze! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 10:07 odnosnie zaladowanej broni w szufladzie- tez bym miala z tym problem, tyle dzieci wklada lapki do szuflad ,tragedia gotowa. Ale prawo do ochrony wlasnosci osobistej jest jak najbardziej na miejscu, pokazuje jak bardzo jestesmy w Europce ubezwlasnowolnieni W UK starszy czlowiek mieszkajacy na odludziu po kilku probach wlaman do jego domu, czekal uzbrojony na kolejnei nawet udalo mu sie postrzelic rabusia- i sprawa toczyla sie przez lata nad postrzeganiem czy byl winny czy nie Musial placic odszkodowanie zlodziejowi za uszczerbek na zdrowiu. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 10:22 a74-7 napisał: > odnosnie zaladowanej broni w szufladzie- tez bym miala z tym problem, tyle dzi > eci wklada lapki do szuflad ,tragedia gotowa. > Ale prawo do ochrony wlasnosci osobistej jest jak najbardziej na miejscu, poka > zuje jak bardzo jestesmy w Europce ubezwlasnowolnieni > W UK starszy czlowiek mieszkajacy na odludziu po kilku probach wlaman do jego d > omu, czekal uzbrojony na kolejnei nawet udalo mu sie postrzelic rabusia- i spra > wa toczyla sie przez lata nad postrzeganiem czy byl winny czy nie > Musial placic odszkodowanie zlodziejowi za uszczerbek na zdrowiu. I to jest paranoja - jak sie kto pcha pod lufe i tego chce to powinien dostac to o co prosi i nie miec pretensji jesli zarobi z nawiazka, bo sie wlasciciel posesji czy innych dobr wkurzyl... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 10:33 Nie trawię tego faceta,oczywiście Cejrowskiego Odpowiedz Link
m.maska Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 22:40 super.halusia napisała: > Nie trawię tego faceta,oczywiście Cejrowskiego bo? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 23:14 super.halusia napisała: > Nie trawię tego faceta,oczywiście Cejrowskiego Kiedyś też nie trawiłam, bo go nie znałam, teraz cenie Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wczoraj M.Rachoń się ożenił 30.04.17, 10:47 Tez czytalam Para odwaznych, zdolnych dziennikarzy. Mialam okazje poznac Rachonia podczas wizyty przed -wyborczej P.Dudy. Ciesza mnie jego sukcesy Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cejrowski u Rachonia 28.04.17, 13:39 Cejrowski i Rachoń to świetny duet. Szkoda, ze tak krótko Odpowiedz Link