Dodaj do ulubionych

Psy-op operation

04.06.17, 09:46
Powtorze za CNN:
"CNN, which suggested the Manchester bombing could be a false flag, just dropped the word “psy-op” into its early report on this evening’s “white van and stabbings” event in London."

Mogla bym sie polansowac ze zdjeciami z LB czy Borough Market, jak niektorzy przy okazji ataku w Turcji,tylko w jakim celu?
PM chciala by oddalic wybory ?
Dlaczego zamachowiec mial na sobie atrape bomby?

Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 09:51
      Zaden moozi nie bedzie krzyczal "to dla allaha"
    • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 10:01
      mylisz sie drogie"O" Uk wpuszcza emigrantow po cichu,przywoza ich calymi autokarami w nocy.
      Tylko najmniej tych z Syrii,za to caly wachlarz z innych krajow.
    • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 10:13
      otwieralismy szeroko oczy , kiedy przyjechal wan policyjny z ktorego dystrybutowano ochronne ciuchy i bron dla policjismile
      Policjanci i policjantki przebierali sie na ulicy.
      Tego jeszcze nie bylosmile
      Powinni przyslac unit juz w combat uniforms.
      Spikerka BBC zaskoczona sytuacja pytala dlaczego cala operacje przeprowadza policja,a nie terrorystyczny oddzial specjalny
      Swiadkowie mowili o _ostrej_ strzelninie ktora trwala przez kilka minut.
      • al-szamanka Re: Psy-op operation 04.06.17, 10:19
        Właśnie przeczytałam w wiadomościach.
        Boje się mostów, a teraz jeszcze bardziej.
        Biedni ludzie sad
        • rena-ta49 Re: Psy-op operation 04.06.17, 11:56
          Za to salony Tatuażu potroją zyski,znów pszczółki ,jak w Manchesterze?
          https://pbs.twimg.com/media/DBdRjhuWAAAHhII.jpg
      • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 10:22
        Oooo,wlasnie pokazuja anty terrorystyczny oddzial w pelnym rynsztunku pod The Shard ( w wysoka lepiej widac).
        Wczoraj pewnie balowali gdzies albo spali grzecznie w lozeczkach.
    • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 11:15
      Cobra Meeting sie skonczylo i za chwile PM do nas przemowi,
      pewnie dowiemy sie jaki bedzie wczorajsza noc miala wplyw na wybory w przyszly czwartek....
    • rena-ta49 Re: Psy-op operation 04.06.17, 11:51
      https://pbs.twimg.com/media/DBbrAVqXUAAHvTJ.jpg
      • rena-ta49 Dokąd zmierzasz Europo... 04.06.17, 11:58
        https://pbs.twimg.com/media/DBd-3_jXoAEBO96.jpg
      • al-szamanka Re: Psy-op operation 04.06.17, 16:49
        rena-ta49 napisała:

https://pbs.twimg.com/media/DBbrAVqXUAAHvTJ.jpg

NIE MUSZĄ!!!
        Takiego burmistrza powinni przegnać batogami, ale gdzie tam... poprawność polityczna.
      • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 17:42
        krytykuja Trumpa za krytykowanie Khana, funny -hahasmile
        • al-szamanka Re: Psy-op operation 04.06.17, 20:39
          a74-7 napisał:

> krytykuja Trumpa za krytykowanie Khana, funny -hahasmile

Trump dobrze gada...
    • m.maska Re: Psy-op operation 04.06.17, 12:37
      Rafał Ziemkiewicz

Nawet nie włączam dziś telewizora. I bez tego doskonale wiem: aby pokazać, że nie Europa da się sterroryzować i pozostanie wierna swym wartościom, przyjmiemy jeszcze więcej młodych muzułmanów bez dokumentów i prób selekcji, obdarujemy ich jeszcze większym socjalem, będziemy ich jeszcze gorliwiej wpychać ostatnim państwom w Unii starającym się zachować rozum i troskę o swe bezpieczeństwo. Będziemy się jeszcze szybciej się rozbrajać i jeszcze bardziej gorliwie odcinać chrześcijańskie korzenie. Wzniesiemy jeszcze wyżej białą flagę, będziemy rysować kredkami, tatuować sobie pszczółki, podświetlać budynki, kolorować awatary...

A kiedy już doczekamy tej chwili, że muzułmanie będą na głównych placach europejskich miast w ofierze dla swego allaha obcinać nam głowy, gwałcić i kamienować nasze kobiety oraz zrzucać z dachów naszych homoseksualistów, na sąsiednich ulicach urządzimy ostatni, wielki wiec przeciwko nietolerancji i islamofobii.

"Pożytecznych idiotów", walczących z "wyprowadzaniem nas" z takiej Europy, uprzejmie proszę, by mi przynajmniej dziś nie wchodzili w drogę.
      • al-szamanka Re: Psy-op operation 04.06.17, 16:30
        Ziemkiewicz jak zwykle w dziesiątkę.
        • m.maska Re: Psy-op operation 04.06.17, 17:06
          A ja zadowolona jestem, ze od jutra nie bede czytac kretynskich wpisow zwolennikow muzulmanskiej nawalnicy, ze nie bede czytac wywodow cwiercinteligentow ktorzy siebie nazywaja elita i szczekania podworkowych burkow tudziez nadwornych plotkarzy - odpoczne psychicznie i mam nadzieje, ze przez kolejnych 12 dni skoncentrujemy sie na naszej wycieczce, bedziemy sycic wszystkie mozliwe zmysly... wzrok, smak, sluch, wech i dotyk smile
    • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 17:32

​Jarosław Kaczyński o zamachu w Londynie. Jeszcze nikt tak tego nie nazwał
      575
      Dodano: 04.06.2017 [16:39]
      ​Jarosław Kaczyński o zamachu w Londynie. Jeszcze nikt tak tego nie nazwał - niezalezna.pl
      foto: Tomasz Adamowicz/Gazeta Polska
      – Jest prowadzona przeciwko Europie wojna i na to trzeba odpowiedzieć właściwymi metodami: politycznymi, ale jeśli będzie trzeba, także innymi – powiedział Jarosław Kaczyński, odnosząc się do sobotniego zamachu terrorystycznego w Londynie. Jak dodał, Polska powinna strzec tego spokoju, który ma.

– Albo Europa, tutaj zacytuję panią premier, wstanie z kolan i zacznie na poważnie rozważać przeciwdziałanie, ale to oznacza odrzucenie przede wszystkim poprawności politycznej, albo tego rodzaju wydarzenia będą się powtarzać i sposób życia Europejczyków będzie się zmieniał w najgorszą możliwą stronę, w najgorszym możliwym kierunku – powiedział prezes PiS, poproszony o komentarz do zamachu terrorystycznego w Londynie.
      Unia Europejska ma tutaj mniej do powiedzenia, ja raczej myślę o państwach Unii Europejskiej
      – odpowiedział Kaczyński, pytany przez dziennikarzy, jak w tej sytuacji powinna się zachować UE.
      Te państwa powinny po prostu rozpoznać zagrożenie. Bo ono tkwi wewnątrz Europy, ale są też zagrożenia zewnętrzne. Trzeba rozpocząć z nimi walkę i to twardą walkę. Jest prowadzona przeciwko Europie wojna i na to trzeba odpowiedzieć właściwymi metodami: politycznymi, ale jeśli będzie trzeba, także innymi
      – podkreślił prezes PiS, dodając, że Polska powinna przede wszystkim strzec tego spokoju, który ma.
      Nie zgadzać się na narzucanie nam czegokolwiek i oczywiście wzmacniać siły, które nas w tej sprawie ubezpieczają. Mamy przecież takie siły. One nie są tak bardzo rozbudowane jak gdzie indziej, bo u nas na szczęście takich wydarzeń nie było
      – powiedział Kaczyński, dodając, że musimy się z nimi jednak liczyć.
      Im będziemy silniejsi, tym będzie lepiej. Musimy rozbudowywać nasze siły zbrojne. Musimy pamiętać, że to jest nowy rodzaj wojny, ale to jest wojna
      – powiedział Kaczyński.

Prezes Kaczynski ma 100%racji.To co robimy to nie jest walka tylko lizanie kolejnej nowej rany.
      Anglicy nic nie mowia, ale sa zli.
    • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 17:38
      Wybory czwartkowe pokaza ,czy jej twardo wypowiadane dzis "Enough it's enough" trafi do wielu.

• a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 17:39
        jej,znaczy PM Maysmile
        Po spotkaniu Cobry wszystko co zaserwowala- to wyborcza agitka.
    • a74-7 Re: Psy-op operation 04.06.17, 20:12
      Jak walczyc z terroryzmem isis?
      demotywatory.pl/4440921/Sposob-walki-z-terroryzmem
      • al-szamanka Re: Psy-op operation 04.06.17, 20:44
        a74-7 napisał:

> Jak walczyc z terroryzmem isis?
        > demotywatory.pl/4440921/Sposob-walki-z-terroryzmem

Straszny sposób, ale chyba tylko taki mógłby podziałać.
    • m.maska Re: Psy-op operation 04.06.17, 21:57
      Czy ktos mi moze wyjasnic o co chodzi z tymi ludzmi owinietymi w zlotka i sreberka na ulicach Londynu w miejscu tej masakry? czy moze zabraklo kredy? i to nowa forma protestu jest?
      • a74-7 Re: Psy-op operation 05.06.17, 10:14
        Sreberka?Zlotka? cos musialam przeoczyc ,wczoraj obiad juz w restauracji,wieczorem na szybkiego drinka wyskoczylismy do Pubu,wiec nie ogladalam TV.
        Nie mam clue o co chodzi.Czy to przy okazji jakiegos koncertu bylo? Bo zorganizowali wielki koncert dla wszystkich w Manchesterze ,zeby pokazac, ze nikt ich nie pokona :-0
        • a74-7 Re: Psy-op operation 05.06.17, 10:18
          Jak pisalam wczoraj , Majowa sugerowala innym partiom wczoraj zawieszenie kampanii wyborczej na jeden dzien,
          sama natomiast zbijala kapital wyborczy na tym ataku ;w mysl co cie nie zabije to cie umocni.
        • m.maska Re: Psy-op operation 05.06.17, 11:54
          a74-7 napisał:

> Sreberka?Zlotka? cos musialam przeoczyc ,wczoraj obiad juz w restauracji,wieczo
          > rem na szybkiego drinka wyskoczylismy do Pubu,wiec nie ogladalam TV.
          > Nie mam clue o co chodzi.Czy to przy okazji jakiegos koncertu bylo? Bo zorganiz
          > owali wielki koncert dla wszystkich w Manchesterze ,zeby pokazac, ze nikt ich
          > nie pokona :-0

Ano szkoda, ze nie wkleilam tej foty - byly zdjecia na ktorej ludzie chodzili owinieci albo w srebrna albo w zlota (folie?) - nawet jakas para takich okolo 40-latkow szla - stad moje zainteresowanie - bo miejsce raczej nie odpowiednie na karnawalowe przebieranki.
    • a74-7 Re: Psy-op operation 05.06.17, 10:19
      Nie zdziwie sie jak UKIP znowu wyplyniesmile
    • a74-7 Re: Psy-op operation 05.06.17, 12:07
      https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/06/04/11/4114440600000578-4570360-image-a-34_1496570787094.jpg
      juz mam; policja im rozdaje takie light weight blankets, zeby nie przemarzli.
      Ostatnio przykrywa sie tym" ofiary " wypadkowwink.A ze efekt Sylwestrowy, no coz wink
    • a74-7 Re: Psy-op operation 06.06.17, 10:07

Pisalam dwa dni temu o przebierajacej sie policji w czasie akcji.
      To przebieranie nie bylo filmowane w pierwszych minutach akcji ale juz okolo 23.00hrs
      Mirror tez ma watpliwosci co do tej maskarady przypadkowo chyba pokazanej na wizji smile
      A teraz nabiera to barw zwazywszy ,ze zwyciestwo nad terrorystami zostalo ogloszone;
      Ponoc atak zgloszony o 22.08 juz po kolejnych 8-12 minutach napastnicy zostali zastrzeleni.
      Coz wiec policja robila przez nastepne 2-3 godziny przeganiajac ludzi z podniesionymi do gory rekami,wrzeszczac na nich dziko siejac panike i amok.Czyzby chciala przykryc filmowanie tego lezacego w panterce z krotka broda ?
    • a74-7 Re: Psy-op operation 06.06.17, 21:07
      O ile dobrze pamietam Poolandia miala jedna krowe nie z wyboru a namNiestnikowskim ryzym paluchem wskazana i co z tego wyszlo pamietamybig_grin
      Terizie juz szkocka Pani z Ikra przypomniala ,ze kroluje nie zwyboru tylko z przypadku smile
      Wiec tera Teriza zbija kapital na atakach terrorystycznych w imie :co jej nie zabije , to ja umocni.
      Na szali wybory w czwartek i brexitsmile
      A Kraj wsciekly!
      Cus mi sie wydaje, ze wroce do kraju pod nowa dyrygentura big_grin
      • a74-7 Re: Psy-op operation 06.06.17, 21:28
        Dla jasnosci trzeba dodac, ze "ciapate" (chyba odmlodzi mnie jezyk mlodej Poloniitongue_out)
        dla przyzwoitosci rozrywaja sie sztucznym pasem shahida.
    • a74-7 Re: Psy-op operation 06.06.17, 21:08
      Ciekawe dlaczego przestali przesladowac Polakow, pewnie wielebne mi wytlumaczy big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka