rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 20:15 Ile? pasuje wiedzieć...zanim się zakrztuszę bąbelkami.. Oczywiście gratuluję wygranej uściski i cmoki - smoki... To, cooo...podróż dookoła świata? ) Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 20:18 rudka-a napisała: > Ile? > pasuje wiedzieć...zanim się zakrztuszę bąbelkami.. > Oczywiście gratuluję wygranej > uściski i cmoki - smoki... > To, cooo...podróż dookoła świata? ) > > Jeszcze nie wiem ile, kwoty podadza w poniedzialek... Oj tam od razu dookola swiata to nie - trza teraz uwazac gdzie sie jedzie Dziekuje za gratulacje, przyjmuje z pokora Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 20:24 Cieszę się Twoim szczęściem, alee... z drugiej strony trochę nie zazdroszczę, bo... spod ziemi wyrosną 'przyjaciele' cierpiący na brak gotówki... a to kredyt ciśnie, jak krawat w dni świąteczne, a to inna sytuacja z brzytwa na gardle... taka druga strona...medalu ) Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 20:46 W realu, na szczescie nie mam takich "przyjaciol"... a matrix? no coz, niech sami sprobuja szczescia... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 20:54 Litość, to zbrodnia...jak mówiła moja babcia... bo za dobro...kolka ci w ziobro... Przyjaciele z matrixa? to, jak wygrana w totolotka... trafisz, lub nie.... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:23 Byle duzo !!! Marzenia i zyczenia musza byc wielkie ! No to cyk ,za okragla sumke ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:23 No to następna podróż idzie na Twoje konto! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:25 A jak ja wygram to zrealizuję moje marzenie od lat - wybuduje dom starców mojej rodzinnej miejscowości w Polsce. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:39 Orionidy spadaja... widzialam - pewnie stad ta wygrana Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:33 al-szamanka napisała: > No to następna podróż idzie na Twoje konto! > > Oczywiscie i langusty i samochod Oberklasse... no ja Ci powiem, ze taxi, ktore nas wiozlo na dworzec jak jechalismy do Polski to byl hit... Mercedes E-Klasse... a znowu w moim salonie gdzie serwisuja mi malego stoi wlasnie nowiutki Arteon, tez nie do pogardzenia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:40 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > No to następna podróż idzie na Twoje konto! > > > > > > Oczywiscie i langusty i samochod Oberklasse... no ja Ci powiem, ze taxi, ktore > nas wiozlo na dworzec jak jechalismy do Polski to byl hit... Mercedes E-Klasse. > .. a znowu w moim salonie gdzie serwisuja mi malego stoi wlasnie nowiutki Arteo > n, tez nie do pogardzenia Zajrzałam jak taki Arteon wygląda... no, no... śliczny Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:43 W salonie stoi bialy - moj kolor... natychmiast do wziecia siedzialam w srodku, wygodny - nowy design... ale ten mercedes, chociaz to nie moja marka, to co widzialam tam w srodku, to jak kabina w statku kosmicznym... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:45 m.maska napisała: > W salonie stoi bialy - moj kolor.../../ Preferujesz białe? zdecydowanie nie mój kolor zbyt często trzeba pucować Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:58 rudka-a napisała: > m.maska napisała: > > > W salonie stoi bialy - moj kolor.../../ > > Preferujesz białe? zdecydowanie nie mój kolor > zbyt często trzeba pucować > > Na przestrzeni lat, mialam albo bialy albo srebrny, zamiennie - a guzik, ze trzeba pucowac, na czarnych bardziej widac jak brudny... ale stoi bialy, to tylko brac... otwieraja szyby i wyjazd. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 22:42 m.maska napisała: > Na przestrzeni lat, mialam albo bialy albo srebrny, zamiennie - a guzik, ze trz > eba pucowac, na czarnych bardziej widac jak brudny... ale stoi bialy, to tylko > brac... otwieraja szyby i wyjazd. Mnie prześladowały jakoś tak czerwone.... rzuciłam okiem na autko....no jest ładny konik z niego... cena powala, tak więc......u mnie tylko na oglądaniu się skonczy ale marzenia przecież nic nie kosztują.... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 22:53 Rudka, przy wygranej nic nie powala, masz swiat u stop! Prawda masko? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:02 a74-7 napisał: > Rudka, przy wygranej nic nie powala, masz swiat u stop! > Prawda masko? Wiesz jak mam w kieszeni, to mogę ewentualnie...zainwestować skoro tak mówisz, to biorę, jak Al za budowę.... schronisko dla zwierzaków.... pod warunkiem, ze to wielka kasa jest, bo jak mam się bawić w niedokonczone inwestycje, to.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 22.10.17, 20:52 rudka-a napisała: > a74-7 napisał: > > > Rudka, przy wygranej nic nie powala, masz swiat u stop! > > Prawda masko? > > Wiesz jak mam w kieszeni, to mogę ewentualnie...zainwestować > skoro tak mówisz, to biorę, jak Al za budowę.... > schronisko dla zwierzaków.... > pod warunkiem, ze to wielka kasa jest, bo jak mam się bawić w niedokonczone inw > estycje, to.... Dlatego napisałam, że ja kilkadziesiąt milionów potrzebuję. Dla mnie bardzo mało z tego, za to praktycznie wszystko na dom starców i rozdawkę dla potrzebujących. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 22.10.17, 21:06 al-szamanka napisała: > Dlatego napisałam, że ja kilkadziesiąt milionów potrzebuję. > Dla mnie bardzo mało z tego, za to praktycznie wszystko na dom starców i rozdaw > kę dla potrzebujących. Szczytny cel. Bardzo. Miejsce, gdzie seniorzy będą mogli cieszyć się jesienią życia... z personelem, który będzie całym sercem oddany... kiedyś napisałam już..dokładnie 6 lat temu, gdy opiekowałam się osobą leżącą, że starość..niestety nie udała się Panu Bogu.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 22.10.17, 22:04 rudka-a napisała: > al-szamanka napisała: > > Dlatego napisałam, że ja kilkadziesiąt milionów potrzebuję. > > Dla mnie bardzo mało z tego, za to praktycznie wszystko na dom starców i > rozdaw > > kę dla potrzebujących. > > Szczytny cel. Bardzo. Miejsce, gdzie seniorzy będą mogli cieszyć się jesienią ż > ycia... > z personelem, który będzie całym sercem oddany... > kiedyś napisałam już..dokładnie 6 lat temu, gdy opiekowałam się osobą leżącą, ż > e starość..niestety nie udała się Panu Bogu.... > > Chcialybyscie stworzyc utopie... zebyscie mialy najlepsze intencje, najszczytniejsze cele, to niestety bylybyscie w kazdym wypadku zdane na innych, ktorzy niekoniecznie podzielaliby Wasze cele a jak sie korzysta z wazeliny, ktora usypia czujnosc to mialysmyy juz nieraz okazje sie przekonac - ja pod tym wzgledem egoistycznie wylacznie - ja i moi najblizsi - nikt poza tym Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 16:07 m.maska napisała: > Chcialybyscie stworzyc utopie... zebyscie mialy najlepsze intencje, najszczytni > ejsze cele, to niestety bylybyscie w kazdym wypadku zdane na innych, ktorzy nie > koniecznie podzielaliby Wasze cele a jak sie korzysta z wazeliny, ktora usypia > czujnosc to mialysmyy juz nieraz okazje sie przekonac - ja pod tym wzgledem ego > istycznie wylacznie - ja i moi najblizsi - nikt poza tym Nie wiem, jakie to uczucie, gdy jest się obrzydliwie bogatym Tylko sobie rozważamy szlachetne intencje, taka teoria bez praktyki. Na pewno sama nie przewaliłabym tyle papierów powiadają, że..apetyt rośnie w miarę jedzenia... ja pod tym wzgledem ego > istycznie wylacznie - ja i moi najblizsi - nikt poza tym No, masz ci los!!...liczyłam chociaż na breloczek do kluczyków... ))) oczami wyobraźni widzałam siebie i A74 na skórzanej kanapie...podczas przejażdżki.. nawet palec mi zesztywniał od błądzenia po mapie Brutalnie ściągnełaś mnie na ziemie ) Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 18:24 rudka-a napisała: > > No, masz ci los!!...liczyłam chociaż na breloczek do kluczyków... ))) > oczami wyobraźni widzałam siebie i A74 na skórzanej kanapie...podczas przejażdż > ki.. > nawet palec mi zesztywniał od błądzenia po mapie > Brutalnie ściągnełaś mnie na ziemie ) > Na dzien dzisiejszy okazalo sie, ze wystarczy akurat na coca cole dla kazdego, ale na przyszlosc hmmm.... tylko bez wazeliny, bo u mnie odnosi odwrotny skutek Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:06 a74-7 napisał: > Rudka, przy wygranej nic nie powala, masz swiat u stop! > Prawda masko? Jasne, ale mimo wszystko wnetrze tego mercedesa to mnie wcisnal w siedzenie... takie taksowki u nas jezdza, niesamowite... nie wiem czy chcialabym to prowadzic, chociaz to samo jezdzi wlasciwie... taki Kit - pamietacie ten serial? tyle bajerow w srodku, ze glowa boli. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:26 no wiesz, kiedys cieszyly podgrzewane jajka,upsss,siedzenia ;-D Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:27 Gadający samochód mając tyle kasy, to za sterami siedzi kierowca.... w ładnym ubranku... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:41 gadac to un sobie moze , ale zeby jeszcze myslal ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:44 a74-7 napisał: > myslal sam z siebie znaczy siem Strasznie dużo wymagasz Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:25 rudka-a napisała: > Litość, to zbrodnia...jak mówiła moja babcia... > bo za dobro...kolka ci w ziobro... > Przyjaciele z matrixa? to, jak wygrana w totolotka... > trafisz, lub nie.... > A jak trafisz z matrixa to i tak przeniesiesz w real... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 22:31 noo, jakby tu powiedziec - ten Arteon, z punktu widzenia kobitki ma sexy ksztalt gdyby nie diselek, to kto wi,kto wi.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:33 To jest trudny wybor... a moze by tak... hmmm Sweptail - pomyslec mozna... No co zrobie Ci przyjemonsc A74, niech bedzie angielski Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 18:54 m.maska napisała: > rudka-a napisała: > > > Ile? > > pasuje wiedzieć...zanim się zakrztuszę bąbelkami.. > > Oczywiście gratuluję wygranej > > uściski i cmoki - smoki... > > To, cooo...podróż dookoła świata? ) > > > > > > Jeszcze nie wiem ile, kwoty podadza w poniedzialek... > Oj tam od razu dookola swiata to nie - trza teraz uwazac gdzie sie jedzie > Dziekuje za gratulacje, przyjmuje z pokora > Dookola Wroclawia np. to juz wystarczy - jeden bilet tramwajowy 3 zl a jak sie kupi calodniowy, to mozna pojezdzic nawet pewnie ze dwa dni. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:38 Ja na poczatku 2000 -cznego roku trafilam czworke - az cale 84 funciaki Przyznam, troche mnie zniechecilo do takich gier Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:41 Wciaz sie zastanawialam, grac czy nie grac - tak raz na piec tygodni - bo co piec tygodni place za kolejnych piec - no ale jak nie grasz to nie wygrasz mowilam sobie - az tu prosze bardzo... jest Wystarczylo poczekac Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:54 m.maska napisała: > Wciaz sie zastanawialam, grac czy nie grac - tak raz na piec tygodni - bo co pi > ec tygodni place za kolejnych piec - no ale jak nie grasz to nie wygrasz mowila > m sobie - az tu prosze bardzo... jest Wystarczylo poczekac > W poniedziałek tak po dwunastej podadzą wysokość wygranej. W Austrii jest już wiadomo po trzech godzinach, ale u Was w Niemczech nie spieszą się. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:43 Ja najwięcej wygrałam 160€, ale liczę na kilkadziesiąt milionów - dom starców z utrzymaniem mieszkańców (oni za darmo) kosztuje. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 21:52 To jednak szczęście kręci się obok was nie mogę narzekać, bo...nie gram chociaz raz wygrałam 100 zł...trzeba było wymyślić jakies hasełko do obrazka... daaawno to było...stówa miała jeszcze jakąś wartość Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:06 a74-7 napisał: > A graj, graj ! Od poniedziałku może zacznę w takim razie..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 21.10.17, 23:46 Nie wiem, czy bardziej tu, czy tam )P Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 22.10.17, 09:40 swojego czasu ulubione powiedzenie polskiego bylego Premiera i jego partii-" pilka w grze " Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 18:21 Uuuups, zapomnialam... no wiec tak, sprawdzilam kwoty - wypadlo 10,20€ - na szampana nie wystarczy, ale jakies wino musujace bedzie mozna wypic Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 20:04 m.maska napisała: > Uuuups, zapomnialam... no wiec tak, sprawdzilam kwoty - wypadlo 10,20€ - na sza > mpana nie wystarczy, ale jakies wino musujace bedzie mozna wypic > Jestem oszczędna, więc proponuję wodę mineralną mocno gazowaną, dolejemy ciut soku i będziemy udawały, że to wino musujące, co? Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 21:05 Mowcie co chcecie, ale ja przeciez wygralam... ma sie to szczescie Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 18:32 "no wiec tak, sprawdzilam kwoty - wypadlo 10,20€ -" No to faktycznie-OBRZYDLIWE to bogactwo .... ( a juz sie zazdrosnie martwilysmy , ze to nie my ,hahaha ) ;-D Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wygralam w totolotka... 23.10.17, 18:41 hahahh i po ptokach ino na smycz, by mi wyśtarcyło heheeee Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 20.12.17, 23:00 Nie tylko wygralam w totolotka.... otoz w tym roku spedze Swieta na... Ksiezycu wlasnie wyladowalam po jasnej stronie Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 01:32 Aha i Virginia tez nas moze cmoknac w... bucik. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:14 m.maska napisała: > Aha i Virginia tez nas moze cmoknac w... bucik. > Virginia nasz fan! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:13 m.maska napisała: > Nie tylko wygralam w totolotka.... otoz w tym roku spedze Swieta na... Ksiezycu > wlasnie wyladowalam po jasnej stronie > Ojeje, właśnie kliknęłam w TODAY... wyświetla się, wyświetla. Rzeczywiście nadajesz z Księżyca! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:18 Maseczko, a kliknij i Ty w TODAY. Wyświetli się Tobie, że ja nadaję z Bezludnej Wyspy. Super jest tutaj, cisza, spokój, zapach oceanu i ciągle 27°C. Idealnie. Do tego mieszkam na najlepszej gałęzi największej palmy... mówię Ci - pięciogwiazdkowa! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:22 TODAY, to taka fajna sprawa, zawsze można się dowiedzieć skąd ktoś nadaje. Wyobraź sobie, że jak z tego Księżyca wróciłaś na parę minut do Niemiec po zapomniane beżowe kozaczki, to też się wyświetliło. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:23 al-szamanka napisała: > Maseczko, a kliknij i Ty w TODAY. > Wyświetli się Tobie, że ja nadaję z Bezludnej Wyspy. > Super jest tutaj, cisza, spokój, zapach oceanu i ciągle 27°C. Idealnie. > Do tego mieszkam na najlepszej gałęzi największej palmy... mówię Ci - pięciogwi > azdkowa! > > Czy w necie sa fotki tej galezi? robilas moze rezerwacje przez booking.com? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:32 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Maseczko, a kliknij i Ty w TODAY. > > Wyświetli się Tobie, że ja nadaję z Bezludnej Wyspy. > > Super jest tutaj, cisza, spokój, zapach oceanu i ciągle 27°C. Idealnie. > > Do tego mieszkam na najlepszej gałęzi największej palmy... mówię Ci - pię > ciogwi > > azdkowa! > > > > > > Czy w necie sa fotki tej galezi? robilas moze rezerwacje przez booking.com? Ależ oczywiście, że przez booking.com! S sa niezawodni. Tyle tylko, że już na miejscu musiałam dopłacić po 20€ za każdą noc, bo jak się okazało jest all inclusive, a do tego moja gałąź zaliczana jest do pięciogwiazdkowej plus trzy ósme. Trochę to dziwne, ale na Bezludnej Wyspie wszystko jest inaczej - ryby tu latają, no i zamiast widoku na morze mam panoramę oceanu... to jednak kosztuje. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:33 Ojej, to pewnie nie bedzie tam choinki... to co to za Swieta. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:36 m.maska napisała: > Ojej, to pewnie nie bedzie tam choinki... to co to za Swieta. Nie, nie, choinki są! Specjalnie sprowadzane z Norwegii... przecież pisałam już że mam all inclusive. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:37 A jak tam na Księżycu? Czy booking.com sprowadził Ci chociaż jedną? Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:41 al-szamanka napisała: > A jak tam na Księżycu? Czy booking.com sprowadził Ci chociaż jedną? > > Nie ma podobno nie wytrzymuja stanu niewazkosci, swiruja i skrecaja sie w spirale. Postawili jakis taki stelaz, ktory pozoruje choinke... ale jest mi tu za zimno i jeszcze przed swietami przeniose sie gdzies na Ziemie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:45 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > A jak tam na Księżycu? Czy booking.com sprowadził Ci chociaż jedną? > > > > > > Nie ma podobno nie wytrzymuja stanu niewazkosci, swiruja i skrecaja sie w sp > irale. Postawili jakis taki stelaz, ktory pozoruje choinke... ale jest mi tu za > zimno i jeszcze przed swietami przeniose sie gdzies na Ziemie. Polecam Maderę Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:51 al-szamanka napisała: > > Polecam Maderę > A dziekuje, na Maderze juz bylam Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:55 Ale to nie jest problem, w koncu mam zalatwiona teleportacje - moge byc za chwile na Seszelach. Tylko nie szukaj sladow na liczniku, dzieje sie to tak szybko, ze licznik jakims cudem wciaz pokazuje moje domowe IP. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 14:25 m.maska napisała: > Ale to nie jest problem, w koncu mam zalatwiona teleportacje - moge byc za chwi > le na Seszelach. Tylko nie szukaj sladow na liczniku, dzieje sie to tak szybko, > ze licznik jakims cudem wciaz pokazuje moje domowe IP. > Mam to samo, przecież wyskakuję z tej mojej Bezludnej Wyspy do pracy i nikt nawet się nie domyśla, gdzie spędzam pozostały czas. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 22.12.17, 12:26 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > > > Polecam Maderę > > > > A dziekuje, na Maderze juz bylam > > > Na Maderze w gorach dupnie jest o tej porze, nic nie widac, bo wyspa cala we mgle i zimno jak u nas... dokladnie ta sama temperatura... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 22.12.17, 12:33 m.maska napisała: > m.maska napisała: > > > al-szamanka napisała: > > > > > > > > Polecam Maderę > > > > > > > A dziekuje, na Maderze juz bylam > > > > > > > > Na Maderze w gorach dupnie jest o tej porze, nic nie widac, bo wyspa cala we mg > le i zimno jak u nas... dokladnie ta sama temperatura... > > Ojeje, rozumiem, trzeba dobrze się ubrać. U mnie taka sama temp. dzisiaj, i wychodząc z domu ubrałam się w zimową kurtkę, rękawiczki i gruby szal. Z tym, że w Salzburgu cisza, a na wysokościach to, kurcze, wieje, i 8 stopni wydaje się jakby było prawie ZERO. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 22.12.17, 12:50 hehehe... u mnie tez to samo i zamierzam zalozyc kozaczki, moze lekka kurtke, bo tyle co do samochodu... No ale tam sa takie mgly, ze nawet latem ciezko sie jedzie - po obu stronach drogi mleko z ktorego na droge wychodza.... no co wychodzi? kto byl ten wie Odpowiedz Link
al-szamanka tu nocowałam 22.12.17, 13:35 w drodze na moją Bezludną Wyspę www.my-seychelles.net/page,unsere-specials,landestypische_hotels,0,0,40,0,de.htm Odpowiedz Link
m.maska Re: tu nocowałam 22.12.17, 13:40 al-szamanka napisała: > w drodze na moją Bezludną Wyspę > > www.my-seychelles.net/page,unsere-specials,landestypische_hotels,0,0,40,0,de.htm > Jaki sliczny link... Ale ten jest ladniejszy, jeszcze dluzszy: www.booking.com/hotel/sc/enchanted-island-resort-round-island-seychelles.de.html?aid=376364;label=bdot-qVJ6oVGJQGyOm6t50rjfQwS144456153327%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap21.093.000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud-146342138710%3Akwd-334108349%3Alp9041815%3Ali%3Adec%3Adm;sid=c7163a750541faac8a0e7bcf1d58e31b;all_sr_blocks=82837802_101613427_0_1_0;bshb=2;checkin=2018-01-03;checkout=2018-01-04;dest_id=188;dest_type=country;dist=0;group_adults=2;hapos=1;highlighted_blocks=82837802_101613427_0_1_0;hpos=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1513946374;srfid=e23b703ca192a5872279529820d692101d2f8796X1;srpvid=24fb5902cd980310;type=total;ucfs=1hotelTmpl Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:37 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Ojej, to pewnie nie bedzie tam choinki... to co to za Swieta. > > Nie, nie, choinki są! Specjalnie sprowadzane z Norwegii... przecież pisałam już > że mam all inclusive. > > > Wow, masz "ola"? no chyba nie bedziesz siedziec caly dzien na galezi, po co Ci ten "ol"? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:43 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > Ojej, to pewnie nie bedzie tam choinki... to co to za Swieta. > > > > Nie, nie, choinki są! Specjalnie sprowadzane z Norwegii... przecież pisał > am już > > że mam all inclusive. > > > > > > > > Wow, masz "ola"? no chyba nie bedziesz siedziec caly dzien na galezi, po co Ci > ten "ol"? Po nic! Owoców w brud i za darmo, ale niestety, bez "ola" gałęzi nie sprzedawali. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:20 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Nie tylko wygralam w totolotka.... otoz w tym roku spedze Swieta na... Ks > iezycu > > wlasnie wyladowalam po jasnej stronie > > > > Ojeje, właśnie kliknęłam w TODAY... wyświetla się, wyświetla. Rzeczywiście nada > jesz z Księżyca! > > A wiiiiidzisz.... Jednak mialam nadzieje na cieplejsze Swieta, bede sie musiala zapytac wujka googla gdzie znajde lepsze warunki. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 12:55 Zlaz z galezi i przybywaj na moja wyspe, tu niebieskie swiatelka na choinkach prawie jak na ksiezycu Nawet na dachu A jak niebieskie zbyt zimne - Zawsze mozemy wyskoczyc na bezludne szczesliwe wyspy, tam bloga cisza i spokoj,wszyscy juz pewnie siedza w kaftanach ;-D.No, nie mow ,ze ci sie nie chce ..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 13:40 Masz racje, koniecznie na wyspy szczesliwe... slonce, plaza i slodkie lenistwo tylko niech AL zejdzie z tej galezi. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 14:22 m.maska napisała: > Masz racje, koniecznie na wyspy szczesliwe... slonce, plaza i slodkie lenistwo > tylko niech AL zejdzie z tej galezi. > Ale mi dobrze na niej, bujam się, a poza tym już zapłacone, muszę do końca wykorzystać Odpowiedz Link
m.maska Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 17:05 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Masz racje, koniecznie na wyspy szczesliwe... slonce, plaza i slodkie len > istwo > > tylko niech AL zejdzie z tej galezi. > > > > Ale mi dobrze na niej, bujam się, a poza tym już zapłacone, muszę do końca wyko > rzystać > > Bujaj sie do woli, bujaj, tylko ciekawe, ze ta Twoja galaz jakas taka niewidzialna na liczniku jest galaz-niewidka... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wygralam w totolotka... 21.12.17, 17:59 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > Masz racje, koniecznie na wyspy szczesliwe... slonce, plaza i slodk > ie len > > istwo > > > tylko niech AL zejdzie z tej galezi. > > > > > > > Ale mi dobrze na niej, bujam się, a poza tym już zapłacone, muszę do końc > a wyko > > rzystać > > > > > > Bujaj sie do woli, bujaj, tylko ciekawe, ze ta Twoja galaz jakas taka niewidzia > lna na liczniku jest galaz-niewidka... No popatrz, popatrz, nie pokazuje się na liczniku? Hmm, i teraz mam problem, bo zapewne sporo ludzi pomyśli, że nie ma mnie na Bezludnej Wyspie > Odpowiedz Link
a74-7 Re: Wygralam w totolotka... 22.12.17, 13:35 Ano nie ma ; jak sama nazwa wyspy wskazuje ...;-D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: wizitufka 23.12.17, 20:09 Aaaaa, bo bym zapomniała. Dziękuję Ci, Maseczko, że przysłałaś mi zdjęcie Twojego wujka chrzestnego. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: wizitufka 23.12.17, 20:13 Publicznie dziękuję, bo teraz taka moda, aby za prywatne przesyłki dziękować na forum... inaczej nikt by o tym nie wiedział Odpowiedz Link
a74-7 Re: wizitufka 23.12.17, 22:54 ;-D Jak wygram w toto lotka to tez se pojade na Madejre Alez mu zazdroszcze ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: wizitufka 24.12.17, 07:31 a74-7 napisał: > ;-D > Jak wygram w toto lotka to tez se pojade na Madejre > Alez mu zazdroszcze ! > A tam, po co jechać (same nerwy - samolot, dojazd, turyści) - najlepiej wysłać wizitufkę i załatwione Odpowiedz Link
al-szamanka Re: wizitufka 24.12.17, 16:05 A ja mam niewypowiedziana radoche, gdy widze, jak to dwie westalki malarzyny rozpaczliwie usiluja udowadniac, ze jednak polecial na Madere. Jest to tak przesmieszna akcja, jak ta dziecieca ze szpadelkami. Szkoda, ze nie podsylaja zdjec jak to reka grzebie w piaskownicy, jak to reka grzebie widelcem w talerzu, jak to reka wyciera... hmm, cos tam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: wizitufka 24.12.17, 21:16 Mam nadzieję, że gorliwe westalki wkleją jeszcze niejedno zdjęcie menu hotelowego, albo jakichś papierków trzymanych dla odmiany palcami stopy, albo zębami pacykarza... to takie zabawne. Odpowiedz Link
a74-7 Re: wizitufka 24.12.17, 21:28 Ja juz po kolacyjce wigilijnej,chwila oddechu, i pakowanko na jutrzejszy ciag dalszy biesiadowania. Moje IP bedzie odpoczywalo jutro zdecydowanie ps: szkoda ,ze nie pokazal swiatecznego menu w zblizeniu, to bylo by bardzo ciekawe- co serwowali ;-D Odpowiedz Link
m.maska Re: wizitufka 24.12.17, 23:45 Powinien uwazac z wylewaniem pomyj przynajmniej w Wigilie Swiat Bozego Narodzenia - no coz dla tego elementu nie ma zadnych swietosci poza konsumpcja (na kazdym poziomie). Odpowiedz Link