a74-7 19.01.18, 16:02 przestan juz pluc na Poolandie i polskich facistoF,lepiej obejrzy sobie swoich mimieckich Wygladajo kwitnaco na moje oczko. Ich siem nie boisz to pewnie twoi kolesie ,co nie ? Anti-Islamist Riots in Germany: Hooligans Against Salafists Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: te,owsik 19.01.18, 16:15 Nie męcz Owsiaka bo on teraz zajęty przytulaniem milionów z ostatniej zbiórki. Jak porobi przelewy do mrówek i melonów wtedy zajmie się polskimi faszystami Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 19.01.18, 17:28 czarus, o owsiku folxtrocie pisalam ;-D On widzi brunatna Poolandie ,ale slepy na to co mu sie na mimieckim podworku dzieje Dlatego on i jemu podobni widza na marszu Niepodleglosci az 60 tysiecy faszystoF Mnie 'mam' zostawila byc moze szczotke w herbie , ale jemu mamele i tatele pozostawili gleboko zakorzeniony strach i wlazenie w ....brunatny environment w ktorym musi zyc,owsiki tak maja Un sobie tylko maseczke zerra zalozyl ,zeby nie widziec w czym siedzi Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 19.01.18, 17:53 tego jak rosnie w sile ,owsik nie widzi w " swoim" kraju, Anieli nie krytykuje .... Neo-Nazi Biker Gangs: VICE INTL (Germany) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 19.01.18, 18:14 Okropnie wyglądają ci niemieccy neonaziści. Czytałam, że szczególnie zawzięci są na wszelkiego rodzaju wykrzywionych artistów i rozjeżdżają na miazgę ich wynaturzone bohomazy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: te,owsik 20.01.18, 11:59 W Niemczech faszyści organizują legalne demonstracje na których hajlują i hołubią Hitlera. Marsz neonazistów w 30. rocznicę śmierci Rudolfa Hessa Niemczech faszyści demolowali 2 dni Hamburg! Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 19.01.18, 18:08 ty owsik i maniery ! buahahahaha Cus one malo europejskie (te twoje maniery) Historii krolestwa ucz swoje dziecie zamieszkale tu,bo pewnie siedzi sierotka okrakiem i nie bardzo wie jakiej narodowosci jest, pewnie ma w paszporcie" Nowoczesna Europejka" ,to modne teraz Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 19.01.18, 21:08 a74-7 napisał: > ty owsik i maniery ! buahahahaha Maniery mówisz? Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 19.01.18, 19:35 widze ze owsik zapomnialo, ze ten Austriak tez byl malarzynkOM i Zydem po mamele. Zycie bywa przewrotne,co nie handlarzu Śtukom ? Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 19.01.18, 20:00 i Zydem po mamele.( po linii mamusi tatusia )jak The Telegraph donosi. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 19.01.18, 21:11 Jedna drobnostka W Niemczech ci na ulicy to "hooligans" Zeby nikomu nie przyszlo do glowy ,ze to Narodowcy czy neo faszysci Ta polityczna korektnes ,aj waj . Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 09:43 Śpagatowa intelygiencja w postaci likoza co nie dowidzi i nie doslyszy to se dopowie, no coz....."polski" diagnosta Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 09:48 Śpagatowa intelygiencja w postaci likoza, czego toto nie dowidzi i nie doslyszy to se dopowie, no coz....."polski" diagnosta Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 09:52 Wiesz zerus, im artysta nizej upadnie , tym wiekszy talent posmiertny Zyj na miare idealow Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 10:08 bylam przekonana zerus ,ze jako malarzynka masz lepsze oczko ( zawod tego wymaga ) Przeciez ta pani to kryzysowa aktorka z nadania PeO tu nawet wspomaga pana komoruskiego www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/do-spacerujacego-prezydenta-podjechala-niepelnosprawna/8p8xlwg Nikt z tego forum nie upadl by tak nisko Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 20.01.18, 12:45 a74-7 napisał: > Nikt z tego forum nie upadl by tak nisko Bo jak ma sie kregoslup o upadek trudniej... Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 18:09 "opozycja" przerazona wzrostem dzialanosci narodowcow i far right wings, ale nie zadaje sobie prostego pytania dlaczego od kilku lat ta dzialalnosc,demonstracje i pokazowki sily tak bardzo sie wzmogly.Dlaczego Europka skreca w prawo,no muzdzaki opozycji, dlaczego ??? PIS akurat nie przyczynil sie do tego, ale PIS will go with the flow. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: te,owsik 22.01.18, 13:41 a74-7 napisał: > "opozycja" przerazona wzrostem dzialanosci narodowcow i far right wings, ale > nie zadaje sobie prostego pytania dlaczego od kilku lat ta dzialalnosc,demonst > racje i pokazowki sily tak bardzo sie wzmogly.Dlaczego Europka skreca w praw > o,no muzdzaki opozycji, dlaczego ??? > PIS akurat nie przyczynil sie do tego, ale PIS will go with the flow. Teraz oficjalne dane niemieckiego MSW. W 2016 roku w Niemczech miało miejsce 466 demonstracji neonazistowskich i 223 koncerty ich muzyki. twitter.com/cezarygmyz/status/931627400168951808 Gdy Duma i Nowoczesność otrzymywała status organizacji pożytku publicznego (23 stycznia 2014), szefem MSW był znany łowca nazistów, specjalista od budki pod a mbasadą Rosji - Bartłomiej Sienkiewicz. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 22.01.18, 13:45 rena-ta49 napisała: > a74-7 napisał: > > > "opozycja" przerazona wzrostem dzialanosci narodowcow i far right wings > , ale > > nie zadaje sobie prostego pytania dlaczego od kilku lat ta dzialalnosc,d > emonst > > racje i pokazowki sily tak bardzo sie wzmogly.Dlaczego Europka skreca > w praw > > o,no muzdzaki opozycji, dlaczego ??? > > PIS akurat nie przyczynil sie do tego, ale PIS will go with the flow. > > > Teraz oficjalne dane niemieckiego MSW. W 2016 roku w Niemczech miało miejsce 46 > 6 demonstracji neonazistowskich i 223 koncerty ich muzyki. > twitter.com/cezarygmyz/status/931627400168951808 > Gdy Duma i Nowoczesność otrzymywała status organizacji pożytku publicznego (23 > > stycznia 2014), szefem MSW był znany łowca nazistów, specjalista od budki pod > a > mbasadą Rosji - Bartłomiej Sienkiewicz. > > No i wszystko jasne... Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 18:18 heh, wlasnie ogladam program o tym jak beria zamordowal stalina. Zyd zamordowal Zyda. Cus ostatnio duzo takich programow daja...jesli ktos ma dosc ogladania sieczkiTVN24 Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 20:12 owsik ty juz sie bardziej nie kompromituj ... www.pbsamerica.co.uk/series/who-killed-stalin/#3947 obejrzyj porownamy opinie.Pozniej bedziesz o szczotkach ,miotlach i szyd(elkach)lach preorowal. Stali byl Zydem, Beria rowniez. Zauwaz capku, ze termin " paskudnego Zyda .."wyszedl spod twojej klawiatury ,nie mojej. Porownam : u nas czarnych brytyjczykow omiata sie ( doslownie) wzrokiem , bo spojrzenie im oko w oko konczy sie agresja z ich strony , reprezentujesz dokladnie ten sam poziom. A ze egzaltowana pensjonarka nie zna korzeni tego czy tamtego , no coz...ona tak sie wszystkiemu dziwi i fszystkich kocha Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 20.01.18, 21:28 a74-7 napisał: > Zauwaz capku, ze termin " paskudnego Zyda .."wyszedl spod twojej klawiatury ,n > ie mojej. Nie zauważy, bo przecież nic nie pamięta. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 20.01.18, 22:05 al-szamanka napisała: > a74-7 napisał: > > > Zauwaz capku, ze termin " paskudnego Zyda .."wyszedl spod twoj > ej klawiatury ,n > > ie mojej. > > Nie zauważy, bo przecież nic nie pamięta. A za chwile wmowi Tobie, ze to Ty... bo juz tak ma, ze zapomina... najpierw bluzga a potem cytuje siebie przypisujac swoje bluzgi innym - ot taki brak kregoslupa. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 20:25 Egzaltowanej pensjonarce polecam relaksujace podroze po kanalch UKzamiast polityki . Great Canal Journeys Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 21:39 "Nie zauważy, bo przecież nic nie pamięta. " Nie nerwuj hanysa ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 20.01.18, 22:18 a74-7 napisał: > "Nie zauważy, bo przecież nic nie pamięta. " > Nie nerwuj hanysa ! Ach coś Ty, takiego to nawet nerwować się nie chce. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 20.01.18, 22:28 Zeby on mial chociaz raz cos do powiedzenia co byloby warte czytania - ale niestety, szkoda mi na to czasu... al inki to ja sobie sama znajde jak uznam, ze tego chce. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 20.01.18, 23:17 Szkoda czasu, poki co za plotem Śpagatowa ynteligiencja cwiczy Śpagaty. Milej nocy. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 21.01.18, 12:14 m.maska napisała: > Bida od świtu rzęzi o uwagę... > No cóż, od dawna wiadomo, że nie potrafi bez nas żyć... jesteśmy dla niego bardzo ważne, w końcu, gdy go tylko ciut podebrałyśmy natychmiast zaczął NAM udowadniać, że jest na Maderze i aż wciągnął do tej akcji pomocniczkę, która też dała się podebrać i udowadniała parę miesięcy przed nim, publikując dokumenty i dyplomy, że jednak ma jakieś tam wykształcenie My nigdy nie zniżyłybyśmy się do tego, aby byle komu cośkolwiek udowadniać Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 21.01.18, 14:05 Bida bez awantury nie istnieje, potrzebuje codziennej dawki jak powietrza do oddychania... nawet mobilizuje go to do ulozenia kilku zdan, skladnia jest wprawdzie na poziomie pierwszych klas szkoly podstawowej, ale mimo wszystko postep. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 21.01.18, 11:34 hehe,cwicza szpagaty od rana, tak mialo byc , niech aportuja dalej. hanys, czytaj ze zrozumieniem ; bo jak widac nie rozumiesz slowa pisanego i od razu sobie uobrozek dorabiasz zamiast chwile pomyslec. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: te,owsik 21.01.18, 11:57 Czemu tyle uwagi poświęcacie zasrańcowi ? jemu o to chodzi. On się pasie gównem pamiętajcie o tym. Gdzie nie pójdzie tam leją po nim i srają równo a on to łyka. Boże czy można się bardziej upodlić ? a miałem kiedyś gościa za kogoś. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 21.01.18, 12:20 a74-7 napisał: > hehe,cwicza szpagaty od rana, tak mialo byc , niech aportuja dalej. > hanys, czytaj ze zrozumieniem ; bo jak widac nie rozumiesz slowa pisanego i od > razu sobie uobrozek dorabiasz zamiast chwile pomyslec. Heh, od kogo Ty zrozumienia wymagasz , tam w zaschłej dyni dwie pesteczki tylko grzechoczą - jedna odpowiedzialna za wykonywanie czynności fizjologicznych, druga za ciągłe klepanie tego samego. Ciekawie będzie jak mu ta pierwsza też zniknie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: te,owsik 21.01.18, 12:54 A jaśniej nie można. Ale skoro gość ma kompleksy to i dobrze że wypadł z tenkraju. Ty I Al jesteście żywym przykładem że można być na emigracji /ale zawsze Polakiem/ ale się za przeproszeniem nie sqrwić. I za to Wam chwała a jemu gwóźdź w d..ę szmaciarzowi Odpowiedz Link
a74-7 Polski patriotyzm nie ma nic wspólnego z nazizmem 21.01.18, 12:16 czy faszyzmem Polski patriotyzm nie ma nic wspólnego z nazizmem ani faszyzmem !! Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 21.01.18, 15:03 To moze bunch of coco.nuts rosnacych za plotem zainteresuje www.telegraph.co.uk/news/2017/09/07/italian-neo-fascists-plan-new-march-rome-90-years-mussolini/ zwlaszcza ostatnie zdania artykulu : "Forza Nuova recently put out a propaganda poster showing a black man raping a semi-clothed white woman, with the slogan “Defend her from the new invaders”. It was an adaptation of a Fascist image from the Second World War – in the original the man was a black American GI. " Odpowiedz Link
czarek_sz Re: te,owsik 21.01.18, 15:13 City idzie po majstra ale chłopcy z United nie odpuszczają bo nie takie przewagi były tracone. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 21.01.18, 15:56 Kolejne ktore nie widzi belki we wlasnym oku: A gdyby tak zaczac od wlasnego ukochanego miasta stolecznego ? Lodz Poland Again (HEART OF RACISM AND HATE) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: te,owsik 21.01.18, 16:50 Zawsze miałem awersję do Łodzi aż poznałem wspaniałego kolegę w wojsku rodem z Łodzi - nomen omen Jurka. On mi dopiero przybliżył Łódź i zniszczył stereotypy - że Łódź to wiocha a Wawa to coś. Kurczę to był kolega przez duże K. Przepustki razem dziewczyny razem podrywaliśmy i na wódkę też razem przez płot do Torunianki. Jurek z Łodzi. Fantastyczny kolega mam jego zdjęcie. Może kiedyś cyknę fotkę i pokażę chociaż nie wiem czy mi wolno. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 21.01.18, 17:35 czarek_sz napisał: > Zawsze miałem awersję do Łodzi aż poznałem wspaniałego kolegę w wojsku rodem z > Łodzi - nomen omen Jurka. On mi dopiero przybliżył Łódź i zniszczył stereotypy > - że Łódź to wiocha a Wawa to coś. Kurczę to był kolega przez duże K. Przepustk > i razem dziewczyny razem podrywaliśmy i na wódkę też razem przez płot do Toruni > anki. Jurek z Łodzi. Fantastyczny kolega mam jego zdjęcie. Może kiedyś cyknę fo > tkę i pokażę chociaż nie wiem czy mi wolno. Nie wolno... musialbys faceta spytac o zgode... a tak swoja droga, wyjatki potwierdzaja regule facet byl wyjatkiem. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 21.01.18, 18:08 nie,no; duzo normalnych ludzi w miescie stolecznym Uc. Moi znajomi z tego miasta nigdy nie wlazili na podest ,zeby byc wyzej niz naprawde stali, nigdy nie gardzili innymi . Jeden z nich ,ten z lodzkiego Manhattanu, fantastyczny facet, serce i dusza czlowiek , byl kierowca brata Abramowicza w Londynie.Wozil doopsko phantomem , zawsze wpadal na rosol , ,bo wiadomo -to najlepsza medycyna zydowskiej mamy Odpowiedz Link
czarek_sz Re: te,owsik 21.01.18, 18:18 Masko to był 72 rok. Lata temu. Bardzo chciałbym Go poznać i pogadać podobnie jak innych kolegów z wojska. Marzenia ściętej głowy. Ale Jurek to był gostek na zawsze. Nigdy nie zdradził i zawsze był fer. Ech Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 21.01.18, 18:36 heh, niejaka agfa napisala wyHodowali ... Tak, tak ,PeO ladnie i po cichu hodowalo poczatki Za przyzwoleniem wszystkich , wtedy lemingi "ryja nie darly" cytujac ucka yntelygiencje spagatowoM Przed mistrzostwami w 2012 niejaki Sol Cambell ostrzegal przed rasistami i faszystami w Poolandii( mozna sobie znalezc w necie), Manipulowanie faktami nic nie da! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 21.01.18, 18:55 Uważam, że w każdym kraju są czarne owce niezależnie od przynależności politycznej. Tzw. mowa nienawiści nie jest wynalazkiem tylko jednej strony, obie - prawica i lewica często jej nadużywają, ale właśnie za to odpowiedzialne jest wychowanie, kultura wyniesiona z domu. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 21.01.18, 18:59 Chociaż, gdy przyglądam sie obu stronom, to jednak ta opozycyjna w mowie nienawiści szczególnie jest brutalna i aktywna... wiadomo, coraz ich mniej, głośniej muszą dawać upust negatywnym emocjom, bo inaczej nikt by na nich nie zwracał uwagi. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: te,owsik 21.01.18, 19:20 Podobno przyjaźnie zawiera się na zawsze bez względu na wszystko. Co jeśli polityka stanie w poprzek ? ja sobie nie wyobrażam że mój przyjaciel mówi mi że albo się wyprę swoich poglądów albo koniec przyjaźni. Dla mnie byłoby to tragedią. Chociaż są wyjątki od reguły. Dla mnie tymi wyjątkami są Al i Maska. I tyle w temacie Al dzięki za rybaka cudownie opisałaś wycieczkę po jeziorze bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 21.01.18, 19:43 czarek_sz napisał: > Podobno przyjaźnie zawiera się na zawsze bez względu na wszystko. Co jeśli poli > tyka stanie w poprzek ? ja sobie nie wyobrażam że mój przyjaciel mówi mi że alb > o się wyprę swoich poglądów albo koniec przyjaźni. Dla mnie byłoby to tragedią. > Chociaż są wyjątki od reguły. Dla mnie tymi wyjątkami są Al i Maska. I tyle w > temacie Al dzięki za rybaka cudownie opisałaś wycieczkę po jeziorze > bardzo dziękuję. Czarek, mój brat jest po przeciwnej stronie, jest w 100% za opozycją... no i co? Kocham go najbardziej na świecie, jest dla mnie najwspanialszym bratem - dobry, wspaniały człowiek. Nigdy nie wpadłoby nam do głowy kłócić się z powodów politycznych. Każde z nas mówi w tej sprawie: poczekamy, zobaczymy kto ma rację. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: te,owsik 21.01.18, 22:42 I tak trzymaj bo Rodziny się nie wybiera. Tłumacz cierpliwie czym jest obecna opozycja. Wiesz ja złożyłem w IPN pismo że byłem opozycjonistą. I okazuje się że teczka Waryńskiego jest że tak powiem 'spierdolo.a'. Nie ma teczki Waryńskiego są okładki. QRWA JEGO MAĆ !!!!! i ja muszę dzisiaj udowadniać kim byłem i co robiłem a taka qrwa Bolek nie musi ? chichot historii to mało powiedziane. Było zapisać się do partii to i chałupa by była i stanowisko. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: te,owsik 21.01.18, 19:34 a74-7 napisał: > heh, niejaka agfa napisala wyHodowali ... Agfa to człowiek, na którym na forach zawiodłam się najbardziej. Myślałam, że to ktoś kochający piękno, prawie poeta... i zwerbowałam go jeszcze na tefauenie na stare podwórko - nawet się nie zorientował, tak powolutku to robiłam. Okazało się jednak, co zresztą sam przyznał, że uwielbia, gdy mu ktoś wazelinuje, dlatego wazeliniarzy bardzo szanuje i nawet gdy będzie stał obok zbudowanego przez nich szamba, za nic odoru nie poczuje, ba, nie zauważy ich braku honoru, okrucieństwa, fałszu i prostactwa. Tacy ludzie nie pomogą pokrzywdzonemu, nie podadzą ręki potrzebującemu, nie pochylą się nad upadłym... po prostu tego nie zauważą, bo jako "szlachetni" są ponad to. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 21.01.18, 20:00 al-szamanka napisała: > a74-7 napisał: > > > heh, niejaka agfa napisala wyHodowali ... > > > Agfa to człowiek, na którym na forach zawiodłam się najbardziej. Myślała > m, że to ktoś kochający piękno, prawie poeta... i zwerbowałam go jeszcze na tef > auenie na stare podwórko - nawet się nie zorientował, tak powolutku to robiłam. > Okazało się jednak, co zresztą sam przyznał, że uwielbia, gdy mu ktoś wazelinuj > e, dlatego wazeliniarzy bardzo szanuje i nawet gdy będzie stał obok zbudowanego > przez nich szamba, za nic odoru nie poczuje, ba, nie zauważy ich braku honoru, > okrucieństwa, fałszu i prostactwa. Tacy ludzie nie pomogą pokrzywdzonemu, nie > podadzą ręki potrzebującemu, nie pochylą się nad upadłym... po prostu tego nie > zauważą, bo jako "szlachetni" są ponad to. > > Tylko ludzie o niskim poczuciu wartosci i zakompleksieni sa tak bardzo spragnieni wazeliny. W ogole nie wyobrazam sobie normalnego faceta, ktory tak wprost jak ow przyznalby sie, ze lubi wazeline - w tym momencie stal sie wylacznie godny politowania. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 23.01.18, 11:47 A agfa jak trzy malpki: skasujmy, bo prawda w oczka kolnela... Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 21.01.18, 19:27 owsik, zacytuj tej agfie caly post, a nie manipuluj polowa, Manipulacja z niskich pobudek .... Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 21.01.18, 20:50 A74, moze Ty wiesz, moze Twoj malzonek - cio to sobie ten niby polski neonazista wyskrobal na czerepku... Éljen a... Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 22.01.18, 10:40 A co, owsik cus sobie wyskrobalo na czerepku? musze nadrobic czytanie Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 22.01.18, 13:17 Przyznam sie, ze niekiedy przygladam sie temu jak malpie w klatce, ktora za swoimi kratami wywija najrozniejsze harce, zeby tylko zwrocic na siebie uwage... Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 22.01.18, 11:21 czy Polak dziargnal by sobie cus po madziarsku np: niech zyje...? watpie. Tu w linku mamy ciutke tego folkloru,potrzebny translator Chlopaki jezdza po calej Europie ,w UK tez maja sie coraz lepiej, dowalcie jeszcze troche nielegalnych immigrantow i problem zalatwiony. www.eldiariodecoahuila.com.mx/internacional/2017/8/14/hacer-saludo-nazi-puede-salir-caro-alemania-670602.html Jak sie tak rozejrzec po necie -duzo tego w Europie, niech lewaki dalej podskakuja , ,zapraszaja problem na wlasne zyczenie, inaczej sie tego nie dapowiedziec. Zacytowalam kiedys bajeczke o pasterzu .....tak sie skonczy to podskakiwanie glupcow. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 22.01.18, 11:31 No ale skoro po madziarsku, to nawet nie wiadomo gdzie sie ta "imprezka" odbyla... rownie dobrze moglo to byc w Berlinie... a tu sie pokazuje foty na "dowod", jakby to pod PKiN-em bylo. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 22.01.18, 11:36 A manipulanckie zuczki pchaja te kulke propagandowego hovna ( za AL)dalej pod gore. Od poczatku pisalam ze manipuluja ,nihil novi. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 22.01.18, 11:32 dziwne, ze tak "mondre"europejskie "byty nie przewidzialy tego zjawiska wczesniej,nie tepily specjalnie ,jak mialy wadze . Jak teraz widac , nos w korycie ograniczal pole widzenia, a ryj pelen paszy i pelen brzuchol usmierzal strach. Odpowiedz Link
m.maska Re: te,owsik 22.01.18, 12:02 Takie a nie inne zachowania "elyt" tylko nakrecaja to wszystko. Wyglada na to, ze Bruksela razem z Berlinem prowadza polityke podpalania Europy. Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 22.01.18, 15:40 "i tak zawsze bendom wsicko lepiej wiedzialy.." Hej!!! A teroz zbojnicki.....taniec....!!! Odpowiedz Link
a74-7 Re: te,owsik 22.01.18, 15:42 Tylko folklor w kraju ciutke sie pozmienial ,znaczy sie gorole teraz inne Twinkle Brothers & Trebunie-Tutki - w murowanej piwnicy Odpowiedz Link
m.maska Co to takiego jest owsik? 22.01.18, 18:09 Wikipedia... Owsik ludzki (Enterobius vermicularis, syn. Oxyuris vermicularis) - robak pasożytniczy typu nicieni barwy białawej. Osiąga rozmiary: samica ok. 1 cm, a samiec ok. 3 mm. Pasożytuje wyłącznie w organizmie człowieka, w jelicie grubym, wyrostku robaczkowym oraz końcowym odcinku jelita cienkiego. Żywi się wyssaną treścią jelitową oraz zawartymi w niej substancjami. Samice żyją około 4 tygodni, a samce giną zaraz po zaplemnieniu. W końcowym okresie życia w okolicy okołoodbytniczej żywiciela samica składa 8000-12000 jaj, zawierających larwy pasożyta. W ciągu 4-8 godzin larwy osiągają zdolność inwazyjną ----------------------------------------------------------------------- Owsik chcialby dyskutowac... no jak? ja sie pytam jak? i czy ktos mialby ochote na dyskusje? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Co to takiego jest owsik? 22.01.18, 21:03 m.maska napisała: > Owsik chcialby dyskutowac... no jak? ja sie pytam jak? i czy ktos mialby ochote > na dyskusje? Kompletnie mu się popieprzyło - nie po to wywaliłyśmy go z Kalejdoskopu, aby z nim dyskutować tym bardziej, że to słowo jest dla onego niezrozumiałe. Odpowiedz Link