Dodaj do ulubionych

śmierdzący zachód

10.05.18, 17:44
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32089773_156001871912650_5415814251128291328_n.jpg?_nc_cat=0&oh=2f1fe435c37170b41233d7f09207a337&oe=5B92C499

„Uczynimy Zachód tak zepsutym, że aż będzie śmierdział” - powiedział kiedyś komunista Wilhelm Münzenberg.

Paryskie muzeum otworzyło ekspozycję, na którą wstęp mają tylko nadzy zwiedzający.

No i śmierdzi! Jak bardzo tępi są ci zwiedzający, aby dać z siebie zrobić takie nieszczęsne, wypatroszone z rozumu kukły!
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: śmierdzący zachód 10.05.18, 17:54
      Oj tam...
      mamy przeciez regularny dzien bez spodni( w styczniu) kiedy mozna za darmo przejechac sie metrem wink w Londynie , w Berlinie tudziez w Israelu...
    • a74-7 Re: śmierdzący zachód 10.05.18, 18:22
      A tu Bunyani, restauracja dla tych ktorych ubrania krepujasmile

Co ciekawe - 46 tysiecy ochotnikow zarezerwowalo stolikismile
      • al-szamanka Re: śmierdzący zachód 10.05.18, 18:27
        Buuuu, co prawda nie jestem zwolenniczką strojów kąpielowych, gdyż uważam, że na plaży i w morzu rzeczywiście krepują, ale nie wyobrażam sobie, aby smakowała mi najwykwintniejsza potrawa, gdyby w restauracji siedzieli faceci z ich gadżetami na wierzchu... brrrr!
        • a74-7 Re: śmierdzący zachód 10.05.18, 18:30
          oj tam..., klejnoty schowa sie pod stolem...
    • a74-7 Re: śmierdzący zachód 10.05.18, 18:23
      jest jeszcze rajd kolarski dla nagusow i chyba jakis maraton....
      • al-szamanka Re: śmierdzący zachód 10.05.18, 19:06
        Ciekawa tylko jestem dlaczego nie robią rajdu kolarskiego poprzebierani za niedźwiedzie polarne wink
        • a74-7 Re: śmierdzący zachód 10.05.18, 19:10
          Ale juz w maratonach misie i hipopotamy czy nosorozce biora udzial smile
          • al-szamanka Re: śmierdzący zachód 11.05.18, 20:04
            a74-7 napisał:

> Ale juz w maratonach misie i hipopotamy czy nosorozce biora udzial smile

Czytałam tylko o ślimakach smile
    • m.maska Re: śmierdzący zachód 11.05.18, 21:19
      A co robi tam ten w ogrodniczkach - ubrany wsrod idiotow?
    • a74-7 Re: śmierdzący zachód 12.05.18, 21:48
      Majac lat 17 wakacjowalam nad polskim morzem w Lebie, piekna piaszczysta plaza,chodzilismy brzegiem morza kilka kilometrow od glownej plazy.Jest tam kilka waskich piaszczystych paskow,zawsze opalaly sie tam nago cale rodziny niemieckie od dziadkow do wnuczat .Nie przyszlo mi na mysl ze przyjechali z zepsutego zachodu big_grin
      To bylo calkiem interesujace doswiadczenie w tamtych latach, dzieki temu odwazylam sie pojsc do solarium dla pan na warszawskiej Gwardii. smile
      Spalilam sobie tylek big_grin big_grin
      • al-szamanka Re: śmierdzący zachód 13.05.18, 06:24
        a74-7 napisał:

> Majac lat 17 wakacjowalam nad polskim morzem w Lebie, piekna piaszczysta plaza
        > ,chodzilismy brzegiem morza kilka kilometrow od glownej plazy.Jest tam kilka wa
        > skich piaszczystych paskow,zawsze opalaly sie tam nago cale rodziny niemieckie
        > od dziadkow do wnuczat .Nie przyszlo mi na mysl ze przyjechali z zepsutego zac
        > hodu big_grin
        > To bylo calkiem interesujace doswiadczenie w tamtych latach, dzieki temu odwazy
        > lam sie pojsc do solarium dla pan na warszawskiej Gwardii. smile
        > Spalilam sobie tylek big_grin big_grin

Co innego plaża, co innego muzeum, czy restauracja.
        Jak wspomniałam, nie posiadałam nigdy stroju kąpielowego, gdyż bez było wygodniej... ale wizyta nago w restauracji to już niesmaczne.
        • rena-ta49 Re: śmierdzący zachód 13.05.18, 07:58
          W paryskim muzeum na wystawę mogą wejść tylko nadzy ludzie.
          https://pbs.twimg.com/media/DdABb40XUAAqKOE.jpg
          • a74-7 Re: śmierdzący zachód 13.05.18, 11:10
            no wiec az prosi sie o protescik przeciwko segregacji ze strony tych ,co niekoniecznie chca sie rozbierac smile
            Naguski dobrze czuja sie' w kupie' ,ale nie koniecznie miedzy ubranymi .
            Oczywiscie ze jestesmy manipulowani , byla przeciez cala masa programow Big brother wkraczajacych w osobisty obszar privacy,teraz posuwamy sie dalej po tej linii.
        • m.maska Re: śmierdzący zachód 13.05.18, 18:56
          al-szamanka napisała:

> a74-7 napisał:
          >
          > > Majac lat 17 wakacjowalam nad polskim morzem w Lebie, piekna piaszczysta
          > plaza
          > > ,chodzilismy brzegiem morza kilka kilometrow od glownej plazy.Jest tam ki
          > lka wa
          > > skich piaszczystych paskow,zawsze opalaly sie tam nago cale rodziny niemi
          > eckie
          > > od dziadkow do wnuczat .Nie przyszlo mi na mysl ze przyjechali z zepsute
          > go zac
          > > hodu big_grin
          > > To bylo calkiem interesujace doswiadczenie w tamtych latach, dzieki temu
          > odwazy
          > > lam sie pojsc do solarium dla pan na warszawskiej Gwardii. smile
          > > Spalilam sobie tylek big_grin big_grin
          >
          > Co innego plaża, co innego muzeum, czy restauracja.
          > Jak wspomniałam, nie posiadałam nigdy stroju kąpielowego, gdyż bez było wygodni
          > ej... ale wizyta nago w restauracji to już niesmaczne.
          >
          >
          I tak, juz switem bladym w liczniku forum widoczny jest kraj z ktorego pochodzi naczelny plotkarz forum... wedrowke po forach zaczyna zwykle juz okolo godziny 6:50 - cyk... Kalejdoskop - pierwszy na liscie... potem sie zaczyna powtorka z rozrywki i komentowanie kazdego komentarza, jaki pojawi sie na tym tutaj forum... jak nie za plotem to na fb ale przede wszystkim na prive - fiksacja, uzaleznienie, musi, musi bo sie udusi.
          Osoba plci meskiej(ponoc) -plotkarz to jest najobrzydliwszy gatunek czlowieka jaki istnieje... ani to mezczyzna, ani facet, ani chlop nawet co to takiego?
          • al-szamanka Re: śmierdzący zachód 13.05.18, 19:07
            m.maska napisała:

> I tak, juz switem bladym w liczniku forum widoczny jest kraj z ktorego pochodzi
            > naczelny plotkarz forum... wedrowke po forach zaczyna zwykle juz okolo godziny
            > 6:50 - cyk... Kalejdoskop - pierwszy na liscie... potem sie zaczyna powtorka z
            > rozrywki i komentowanie kazdego komentarza, jaki pojawi sie na tym tutaj forum
            > ... jak nie za plotem to na fb ale przede wszystkim na prive - fiksacja, uzalez
            > nienie, musi, musi bo sie udusi.
            > Osoba plci meskiej(ponoc) -plotkarz to jest najobrzydliwszy gatunek czlowieka j
            > aki istnieje... ani to mezczyzna, ani facet, ani chlop nawet co to takiego?

OWSIK !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka