al-szamanka 06.01.19, 13:50 pl.wikipedia.org/wiki/Tajny_wsp%C3%B3%C5%82pracownik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Sorelino 06.01.19, 16:28 pokaz nam jeszcze kilku takich, ktorzy podobnie jak twoj wsciekniety ukradli cudza tworczosc i polecieli z tym na konkursy, odebrali nagrody, oglosili, ze maja recepte na sukces, po czym odebrano im te nagrody - co publicznie ogloszono - pokaz nam kilku takich, dlaczego w tym wypadku jestes tak malo aktywna? przypomniec moze Sępa? A prosze bardzo, tutaj Kogucik opisal dokladnie jak to sie twoj wsciekniety wspinal na piedestal i jak dostal wielkiego kopa: forum.gazeta.pl/forum/w,129162,163328077,163328077,Sep.html Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sorelino 06.01.19, 19:26 Malo takich zlodziejaszkow po swiecie chodzi, wiec raczej nie pokaze. A jesli chodzi o twoje wyksztalcenie, sorelciu, to mi ono bardzo, ale to bardzo wisi… ze nic ci nie dalo swiadczy fakt, ze wkleilas bohomaz. Tak, najpierw wkleilas bohomaz, a dopiero potem, po dluzszym czasie skorzystalam z informacji informanta. Tlumaczylas sie tak przesmiesznie, jak pierwszoklasistka. Gdybysmy pociagnely watek dalej pokazalabys nie tylko dokumenty i dyplom ale i zaswiadczenie zawarcia slubu czy szczepienia na tezca My nie nie mamy potrzeby tlumaczenia sie nikomu, a juz najbardziej wam, wiemy kim jestesmy i co soba reprezentujemy, osmieszanie sie pozostawiamy wam A juz na pewno zadna z nas nie wypisalaby sobie samej pochlebstw, jak to czyni twoj slupek. Ludzie, jacy wy jestescie niedowartosciowani, az zal patrzec! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Sorelino 06.01.19, 20:21 "A jesli chodzi o twoje wyksztalcenie, sorelciu, to mi ono bardzo, ale to bardzo wisi…" Mnie rowniez zadziwilo wielce upublicznianie dokumentow ,chyba tylko w celu wlasnego dowartosciowania ,bo innego nie widze, zbyt madre to nie bylo. " ze nic ci nie dalo swiadczy fakt, ze wkleilas bohomaz. " Al, dyplomy nie swiadcza o kulturze czlowieka , ale to chyba juz wiesz... " szczepienia na tezca " coz, ynteligentnemuidiocie przeszkadza potoczne okreslenie tego szczepienia ,wymaga od kogos po 3o kilku latach pobytu za granica poprawnej polszczyzny ,litosci sredniaczku. Odpowiedz Link
m.maska Re: Sorelino 06.01.19, 20:47 a74-7 napisał: > "A jesli chodzi o twoje wyksztalcenie, sorelciu, to mi ono bardzo, ale to bardz > o wisi…" > > Mnie rowniez zadziwilo wielce upublicznianie dokumentow ,chyba tylko w celu wla > snego dowartosciowania ,bo innego nie widze, zbyt madre to nie bylo. > " ze nic ci nie dalo swiadczy fakt, ze wkleilas bohomaz. " > Al, dyplomy nie swiadcza o kulturze czlowieka , ale to chyba juz wiesz... > > " szczepienia na tezca " > coz, ynteligentnemuidiocie przeszkadza potoczne okreslenie tego szczepienia ,w > ymaga od kogos po 3o kilku latach pobytu za granica poprawnej polszczyzny ,lito > sci sredniaczku. Nie wymagaj zbyt wiele... czytalas odpowiedz lekarza? hahaha... sie tlumaczyl, bo ktos mu napisal co o nim mysli - wskoczyl wiec w role "swojego pacjenta" nie myslac nawet o tym, ze pod jego durnowatym wpisem ukaze sie "odpowiedz lekarza"... co tam nie bylo naprzeciw zarzutow niezadowolonego pacjenta, ze on nie taki doktor a inny doktor, ze sam sobie bardzo pomogl, ze dyplom wisi - no smiech na sali, jak bardzo musi sie maluczki dowartosciowac - widac sam najlepiej wie dlaczego - bo inni jakos nie zauwazaja mimo, ze ukradl w tym celu cudza tworczosc i juz odgwizdal sukces i nawet recepte na sukces chcial podawac.. juz widze te recepte: 1. wlacz komputer 2. wpisz w google haslo: sep reportaz, albo sep opowiadanie, albo sep Sudan - szukaj do skutku. 3. skopiuj do worda znaleziony tekst 4. powtorz czynnosci 1-3, szukaj drugiego tekstu 5. skopiuj do worda 6. sklej obydwa teksty - tekst musi byc odpowiednio dlugi zeby oddac go na konkurs i ze zrobil efekt 7. oddaj tekst na konkurs 8. czekaj na ogloszenie wynikow 9. odbierz nagrode, bo korzystajac z tekstow fachmanow, na pewno dostaniesz nagrode 10. poszukaj sobie jakiejs mireczki ktora oglosi fakt przyznania ci nagrody na forum 11. spraw zeby mireczka odpowiednio sformulowala gratulacje jakie ci sie naleza, najlepiej napisz je to sam 12. wejdz na forum, kilka schodkow wyzej od otaczajacej cie gawiedzi i klaniaj sie z wdziekiem... itd... a jak odbiora ci te nagrode, ktora ci sie nie nalezala, ktora zwyczajnie chciales wyludzic udawaj ze nic sie nie stalo - po prostu zlapali cie na kradziezy, kazdemu zlodziejowi moze sie taka wpadka zdarzyc. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sorelino 06.01.19, 21:45 a74-7 napisał: > Al, dyplomy nie swiadcza o kulturze czlowieka , ale to chyba juz wiesz... Od zawsze wiem i nie przykładam do tego wagi. Wyobraź sobie, że tylko trzy razy w życiu podpisałam się z tytułem. > " szczepienia na tezca " > coz, ynteligentnemuidiocie przeszkadza potoczne okreslenie tego szczepienia ,w > ymaga od kogos po 3o kilku latach pobytu za granica poprawnej polszczyzny ,lito > sci sredniaczku. No jest potoczne, i nic się nie stało. Niech słupek lepiej uważa na swoje błędy ortograficzne. Odpowiedz Link
m.maska Re: Sorelino 06.01.19, 22:09 Jeszcze tego moglabys sorelino dodac... zasluzony jak cholera... tyle, ze przed smiercia wyznal, ze byl szpiclem i z luboscia donosil nawet na przypadkowo spotkane w pociagu osoby... nie przynioslo mu to slawy, ktora sie cieszyl dziesiatki lat wsrod Wroclawian - a wylacznie obrzydzenie... www.wikiwand.com/pl/Wojciech_Dzieduszycki_(artysta) Odpowiedz Link
m.maska Re: Sorelino 06.01.19, 22:20 Mozna sie zastanawiac dlaczego niektorzy ludzie dawali sie w to wkrecic - najczesciej dla wlasnych partykularnych korzysci - w przypadku Dzieduszyckiego byl jedynym hrabia w Polsce, ktory oficjalnie uzywal tego tytulu. Dodatkowo, tak zupelnie przypadkiem mial najbardziej prestizowe miejsce we Wroclawiu, gdzie mogl prowadzic swoj kabaret "Dymek z papierosa" - w kawiarni Monopol... no coz, po latach Wroclawianie dowiedzieli sie kim byl i jaka cene zaplacil za ten "sukces". Odpowiedz Link
m.maska Re: Sorelino 07.01.19, 14:14 Ciekawe swoją drogą dlaczego sie nie "wyzłośliwiasz" za jażyny, zdażenia, a także za Monte Vecchio i Florencję nad Adygą i to sa fakty a nie produkcja masowa dla lemingow... hahaha... cudze pod lasem widzisz lepiej niż własne pod nosem. No i wciąż brak przykładow podobnych do twojego słupka plagiatorów/złodziei, mam nadzieje, ze kiedys wywleczesz kilka przykladow - coby slupkowi smutno nie bylo... Dla twojej informacji, ja takich glupawych memow moge wyprodukowac na peczki - pisanych przez zwolennikow takich jak ty - lykasz wszystko co twoja holotka wyprodukuje - dla takich jak ty produkuja, bo wiedza jakich "inteligentnych" zwolennikow maja, lykaja wszystko jak ges galki i jeszcze roznosza a o to w koncu chodzi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sorelino 07.01.19, 15:01 m.maska napisała: > Ciekawe swoją drogą dlaczego sie nie "wyzłośliwiasz" za jażyny, zdażenia, a tak > że za Monte Vecchio i Florencję nad Adygą i to sa fakty a nie produkcja masowa > dla lemingow... Może dalekowidz i tego, co obok nie jest w stanie dojżeć (za artistą) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sorelino 07.01.19, 15:09 Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że mieć ojca i matkę TW to wielki obciach... chociaż potomstwo takich ludzi nie miało w PRLu źle: matura po znajomości, studia po znajomości, paszport po znajomości... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sorelino 07.01.19, 15:39 m.maska napisała: > Dla twojej informacji, ja takich glupawych memow moge wyprodukowac na pęczki - > pisanych przez zwolennikow takich jak ty - lykasz wszystko co twoja holotka wyp > rodukuje - dla takich jak ty produkuja, bo wiedza jakich "inteligentnych" zwole > nnikow maja, lykaja wszystko jak ges galki i jeszcze roznosza a o to w koncu ch > odzi Najlepiej opatrzyć takie memy w napisy z podwyrka, to będę już wtedy tak głupawe, że oglądaczy aż zęby rozbolą. Odpowiedz Link
m.maska Re: Sorelino 07.01.19, 16:51 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Dla twojej informacji, ja takich glupawych memow moge wyprodukowac na > pęczki - > > pisanych przez zwolennikow takich jak ty - lykasz wszystko co twoja holot > ka wyp > > rodukuje - dla takich jak ty produkuja, bo wiedza jakich "inteligentnych" > zwole > > nnikow maja, lykaja wszystko jak ges galki i jeszcze roznosza a o to w ko > ncu ch > > odzi > > Najlepiej opatrzyć takie memy w napisy z podwyrka, to będę już wtedy tak głupaw > e, że oglądaczy aż zęby rozbolą. > > > Nie tylko glupawe ale tam i z ortografia kiepsko bywa... Odpowiedz Link
m.maska wsciek-ly ssssslupku... 07.01.19, 16:18 ja ci pokaze gdzie sie pisalo o plagiacie, a ty mi pokazesz jeden moj post w ktorym pisalam o tych pierdolach jakie sobie wymyslies w swoim psychopatycznym umysle na moj temat i prawdopodobnie nawet w to juz wierzysz, bo bez tej wiary cozby ci jeszcze pozostalo... Oto prosze... Sep i twoja kradziez, czekam... chciales to masz, niech ci ktorzy jeszcze tego nie widzieli zobacza... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: wsciek-ly ssssslupku... 07.01.19, 16:30 Ta dodatkowa informacja w P.S "Dodajmy, że doktor.... jest członkiem Okręgowej Izby Lekarskiej w Łodzi" zdradza bardzo wiele, gdyż tak na dobrą sprawę nic nie wnosi... ale świadczy o wyjątkowej satysfakcji piszącego, co dowodzi, że nasz znachorek jest w środowisku medycznym baaaaardzo nielubiany. Odpowiedz Link
m.maska Re: wsciek-ly ssssslupku... 07.01.19, 16:50 m.maska napisała: > ja ci pokaze gdzie sie pisalo o plagiacie, a ty mi pokazesz jeden moj post w kt > orym pisalam o tych pierdolach jakie sobie wymyslies w swoim psychopatycznym um > ysle na moj temat i prawdopodobnie nawet w to juz wierzysz, bo bez tej wiary co > zby ci jeszcze pozostalo... > Oto prosze... Sep i twoja kradziez, czekam... chciales to masz, niech ci ktorzy > jeszcze tego nie widzieli zobacza... > > Obiecales, ze sie podzielisz? DZIEL sie... bo to o to chodzilo... no i przestan wypisywac o tym co jakoby ja pisalam - pokaz... pochwal sie co takiego znalazles czy odkryles... Pisalam juz, ze jak ma sie pelne szafy trupow to nie nalezy ich otwierac. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: wsciek-ly ssssslupku... 08.01.19, 18:18 m.maska napisała: > m.maska napisała: > > > ja ci pokaze gdzie sie pisalo o plagiacie, a ty mi pokazesz jeden moj pos > t w kt > > orym pisalam o tych pierdolach jakie sobie wymyslies w swoim psychopatycz > nym um > > ysle na moj temat i prawdopodobnie nawet w to juz wierzysz, bo bez tej wi > ary co > > zby ci jeszcze pozostalo... > > Oto prosze... Sep i twoja kradziez, czekam... chciales to masz, niech ci > ktorzy > > jeszcze tego nie widzieli zobacza... > > > > > > Obiecales, ze sie podzielisz? DZIEL sie... bo to o to chodzilo... no i przestan > wypisywac o tym co jakoby ja pisalam - pokaz... pochwal sie co takiego znalazl > es czy odkryles... On tylko w wymyślaniu bredni jest dobry. Będzie piszczal w kółko to samo, a niczego nie pokaże, bo nie ma. My natomiast, jak widać, oczywiście, że mamy. Odpowiedz Link
m.maska Re: wsciek-ly ssssslupku... 07.01.19, 18:47 Chcialoby sie... wszystkich ojcow, matki, dziadkow... przynajmniej byloby wiadomo who is who... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: wsciek-ly ssssslupku... 07.01.19, 20:08 Cenckiewicz swojego dziadka prawie nie znał. Ojciec Cenckiewicza opuścił rodzinę po urodzeniu się syna.W IPN spytano o to kto jest M.Cenckiewicz.Sam go odnalazł w archiwach i sam opublikował. Nie wydzierał kartek i nie niszczył jak Bolek. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: wsciek-ly ssssslupku... 07.01.19, 21:23 dorzeczy.pl/kraj/89216/Byly-minister-o-dziadku-Cenckiewicza-Cieta-riposta-historyka.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: wsciek-ly ssssslupku... 08.01.19, 13:18 m.maska napisała: > Chcialoby sie... wszystkich ojcow, matki, dziadkow... przynajmniej byloby wiado > mo who is who... > > [img]https://img.picload.org/image/dcirdriw/vollbildaufzeichnung07.01.2019.jpg[ > /img] A kim był dziadek Cimoszewicza,Tuska? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: wsciek-ly ssssslupku... 08.01.19, 14:42 Nie chodzi o to kim byli ich dziadkowie - chodzi o to że przejęli po nich chorobliwą nienawiść do Polski i do Polaków. Nie potrafili bądź nie chcieli odciąć pępowiny Odpowiedz Link
m.maska Re: wsciek-ly ssssslupku... 08.01.19, 15:13 czarek_sz napisał: > Nie chodzi o to kim byli ich dziadkowie - chodzi o to że przejęli po nich choro > bliwą nienawiść do Polski i do Polaków. Nie potrafili bądź nie chcieli odciąć p > ępowiny Oczywiscie, ze tak - ale oni nie wzrastali oderwani od swoich korzeni, jesli tatus i mamusia byli TW - no to trudno i darmo, ale mentalnosc tez mieli adekwatna - donosicielstwo bylo po prostu przekazywane z ojca na syna... A jeszcze jesli teraz potracili "apanaże" - to wscieklosc jest tym wieksza - nie ma to jak takim do kieszeni siegnac. Widac wscieklice u Lisa czy jego zony... wzzw.wordpress.com/2013/03/07/jak-dlugo-beda-nami-rzadzic-dzieci-bieruta-i-wnuki-stalina/ Jak długo będą nami rządzić „dzieci Bieruta” i „wnuki Stalina”? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: wsciek-ly ssssslupku... 08.01.19, 16:07 Dlatego większość Polaków ma za złe Prezydentowi, że nie wywiązał się z obietnicy publikacji Aneksu do Raportu WSI. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: wsciek-ly ssssslupku... 08.01.19, 16:12 Duda ma więcej na sumieniu bo zablokowanie przez Niego reformy sądownictwa dało paliwo nadzwyczajnej kaście do walki o to żeby było jak było i jest jak jest czyli lekko nie jest a widoki nie najlepsze. Odpowiedz Link
m.maska Re: wsciek-ly ssssslupku... 08.01.19, 10:28 No wscieku pokazuj dowody na swoje twierdzenia, pokazuj szmato gdzie pisalam, ze skonczylam astronomie - pokazuj linki na te blogi z ktorych pochodza moje wpisy - nie sadz innych wg siebie - bo jak ty zlodziej to myslisz, ze inni tez... pokazuj te moje posty ale juz - bo inaczej zaczne wklejac kolejne dowody twoich kretactw - dopiero bedzie zabawa... Odpowiedz Link
m.maska w-ścieku 08.01.19, 19:33 czekam na twoje dowody... dowody na te bzdety, ktore wypisywales - oczywiscie poziom tych bzdetow jest taki, ze na konkursie w kategorii czwartej klasy szkoly podstawowej bys poplynal, dlatego na konkurs wyzszej kategorii musiales posilkowac sie tekstami kradzionymi... a tutaj, gdyby ktos mial watpliwosci, ze chodzi o ten wlasnie tekst... i hahahahahahaha.... autentyczn historii sroni - nie moooooooooge, myslisz ze ten komu rabnales te teksty czytal twoje wypociny o sroni? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w-ścieku 08.01.19, 19:41 Hehe, po takich dowodach chyba sam w-ściek-ły nareszcie uwierzy że skradł. Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 08.01.19, 19:47 al-szamanka napisała: > Hehe, po takich dowodach chyba sam w-ściek-ły nareszcie uwierzy ż > e skradł. > > on? a w zyciu, on sie wscieka, bo go na kradziezy zlapali... Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 08.01.19, 19:52 tyle mial do pisania na Twoj i na moj temat ale tylko geba pelna oszczerstw bez zadnych dowodow, wylacznie to co wydlubal spod spacji - w wylewaniu na innych wlasnych chorych fantazji jest specem, ale wyjasnic jak to jest jak sie jest zlodziejem jak to jest jak sie zhanbilo wlasne nazwisko, zawod, zone, dziecko, to jakos nie ma NIC w temacie do powiedzenia... moze warto jeszcze przypomniec jak wypisywal sobie laurki i zapewnial, ze sam jest sobie lekarzem - no coz, jaki lekarz takie leczenie - "to" akurat leczyc powinien, ale nie sam, bo kiepski jest jak widac po efektach... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w-ścieku 08.01.19, 19:59 m.maska napisała: > tyle mial do pisania na Twoj i na moj temat ale tylko geba pelna oszczerstw bez > zadnych dowodow, wylacznie to co wydlubal spod spacji - w wylewaniu na innych > wlasnych chorych fantazji jest specem, ale wyjasnic jak to jest jak sie jest zl > odziejem jak to jest jak sie zhanbilo wlasne nazwisko, zawod, zone, dziecko, to > jakos nie ma NIC w temacie do powiedzenia... moze warto jeszcze przypomniec ja > k wypisywal sobie laurki i zapewnial, ze sam jest sobie lekarzem - no coz, jaki > lekarz takie leczenie - "to" akurat leczyc powinien, ale nie sam, bo kiepski j > est jak widac po efektach... Pal licho żonę, ona jeszcze broni złodziejstwo... ale dziecko! Chociaż mam nadzieję, że biedaczka jeszcze nie wie. Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 08.01.19, 21:09 > "Mnie jednak najbardziej cieszy nagroda, na której otrzymanie skrycie liczyłem"... ach tak? liczyłeś? liczyłeś na to, że dostaniesz nagrodę za kradzione? za cudze zasługi? cudzy talent? chciałeś się ustroić w cudze piórka i paradować z nagroda, która ci się nigdy nie należała, ale "skrycie na jej otrzymanie liczyłeś"? może napisz nam kilka ekranów jak to jest ustroić się w cudze zasługi... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w-ścieku 08.01.19, 21:14 m.maska napisała: > > > > > "Mnie jednak najbardziej cieszy nagroda, na której otrzymanie skrycie liczył > em"... > > ach tak? liczyłeś? liczyłeś na to, że dostaniesz nagrodę za kradzione? za cudze > zasługi? cudzy talent? chciałeś się ustroić w cudze piórka i paradować z nagro > da, która ci się nigdy nie należała, ale "skrycie na jej otrzymanie liczyłeś"? > może napisz nam kilka ekranów jak to jest ustroić się w cudze zasługi... Oj tak, koniecznie kilka ekranów, przecież tak to lubisz. Jeżeli na pisanie bzdetów tyle ekranów zapełniasz, to o ileż więcej można na konkretne tematy. Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 08.01.19, 21:19 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > > > > [img]https://s15.directupload.net/images/user/190108/wpcnkr6l.jpg[/ > img] > > > > "Mnie jednak najbardziej cieszy nagroda, na której otrzymanie skrycie > liczył > > em"... > > > > ach tak? liczyłeś? liczyłeś na to, że dostaniesz nagrodę za kradzione? za > cudze > > zasługi? cudzy talent? chciałeś się ustroić w cudze piórka i paradować z > nagro > > da, która ci się nigdy nie należała, ale "skrycie na jej otrzymanie liczy > łeś"? > > może napisz nam kilka ekranów jak to jest ustroić się w cudze z > asługi... > > > Oj tak, koniecznie kilka ekranów, przecież tak to lubisz. Jeżeli na pisanie bzd > etów tyle ekranów zapełniasz, to o ileż więcej można na konkretne tematy. > Ach jak to sie mizdzylo, jak sie klanialo, jak odbieralo gratulacje - wiedzac, ze mu sie ani troche nie naleza, bo niby za co? za to ze oficjalnie ogloszono go zlodziejem cudzej tworczosci? Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 08.01.19, 21:17 No i ta recepta na sukces... napisz kilka ekranow o tej recepcie na sukces - tzn. jak krasc a potem "skrycie" liczyc na otrzymanie nagrody... wiesz jak to sie dzieje w sadzie? jesli cos komus zarzucasz to musisz to udowodnic - tak wiec ja pokazalam chyba dobitnie kim jestes... a teraz kolej na ciebie w-ścieku pokaz dowody na swoje chore insynuacje na moj temat i na temat AL... kolej na ciebie... ja moge jeszcze kilka rzeczy dorzucic - tylko jakos tak zwinales skrzydelka i chyba ksiazki zaczniesz czytac - bo jak ci sie pod tylkiem klamczuchu gotuje to wtedy jakos nie masz polotu - czyzbys juz wszystkie brudy spod spacji wyskrobal? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w-ścieku 09.01.19, 10:08 Ojejej, od lat klepie bzdury na nasz temat bez opamiętania. Wkleiłaś dowód na jego złodziejstwo, a on nawet jednego na Twój temat? A przecież według w-ściek-a oszukiwałaś tysiące nautów, gdzieś te dowody muszą być, nie tylko w jego łysej łepetynce. No, lekarzynko, co sam sobie piszesz pochwały na medycznej stronce... pokaz dowód! No jazda! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: w-ścieku 09.01.19, 10:17 Bolek-kapuś też był zdziwiony ,że sąd chce dowodów Odpowiedz Link
a74-7 Re: w-ścieku 09.01.19, 11:57 kawalek :mnie jednak najbardziej cieszy nagroda na otrzymanie ktorej liczylem ( wiadomo tekscior pewniak, jakze by nie,musi wygrac !) Z prozy 'non fiction' wyszla fikcja, z tymi jakze "osobistymi" utworami . W zywe oczeta ....klamiuchnamy hehehe, dla audience wiekszej niz maska czy al na forumkach. A uno przed cala gala piszacych likozy... a fujjjj...! "relacja to" owoc autentycznej."..i tralalala...) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w-ścieku 09.01.19, 12:09 a74-7 napisał: > kawalek :mnie jednak najbardziej cieszy nagroda na otrzymanie ktorej liczylem ( > wiadomo tekscior pewniak, jakze by nie,musi wygrac !) > Z prozy 'non fiction' wyszla fikcja, z tymi jakze "osobistymi" utworami . Oj, szkoda, że nie czytałaś ciągnącej się latami epopei o sonieczce... znicze, modły, grobowce, mowy, rocznice, zbieranie materiałów forumowych, aby kościół uznał ją za świętą i oczywiście pierwszoplanową rolą w-ściek-a, który czuwając nad cierpiącą, z oddali trzymał ją za jedną rękę, a jego kumpel Bóg za drugą. Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 09.01.19, 12:44 a74-7 napisał: > kawalek :mnie jednak najbardziej cieszy nagroda na otrzymanie ktorej liczylem ( > wiadomo tekscior pewniak, jakze by nie,musi wygrac !) > Z prozy 'non fiction' wyszla fikcja, z tymi jakze "osobistymi" utworami . > W zywe oczeta ....klamiuchnamy hehehe, dla audience wiekszej niz maska czy al > na forumkach. > A uno przed cala gala piszacych likozy... a fujjjj...! > "relacja to" owoc autentycznej."..i tralalala...) Tyle samo autentyzmu wylewa na nasz temat na ekran... biedaczek, gdyby mial polot nie musialby siegac po cudze jak zlodziej... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w-ścieku 09.01.19, 13:32 m.maska napisała: > a74-7 napisał: > > "relacja to" owoc autentycznej."..i tralalala...) > Tyle samo autentyzmu wylewa na nasz temat na ekran... Autentyczna to jest wklejka z miesięcznika medycznego ogłaszająca złodziejstwo. Zapewne słupek się nie spodziewał, że coś takiego mamy, a mówiąc o plagiacie tylko bredzimy tak samo jak i on. A tu patrzcie, mamy... i nie tylko to mamy, hehe. Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 09.01.19, 13:41 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > a74-7 napisał: > > > > "relacja to" owoc autentycznej."..i tralalala...) > > > Tyle samo autentyzmu wylewa na nasz temat na ekran... > > Autentyczna to jest wklejka z miesięcznika medycznego ogłaszająca złodziejstwo. > Zapewne słupek się nie spodziewał, że coś takiego mamy, a mówiąc o plagiacie ty > lko bredzimy tak samo jak i on. > A tu patrzcie, mamy... i nie tylko to mamy, hehe. > > > Oj tam - do tej pory litosciwie tej jego hanby nie pokazywalam, ale jak to cham nie potrafil docenic naszej wspanialomyslnosci... wiec niech sie zaprezentuje w pelnej krasie i pokaze kim jest... niech wdrapie sie na cokol i niech wypnie te cherlawa piers do medalu - za zlodziejstwo. Odpowiedz Link
a74-7 Re: w-ścieku 09.01.19, 13:43 Dodam ze nie tylko Wy to macie, maja jeszcze inni na forach czy blogach Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 09.01.19, 14:37 Oczywiscie, ze tak - ale to tutaj on sie wypina i prezy i robi z siebie "kogos" przy czym zeby siebie wywyzszyc musi wylewac wiadrami wlasne pomyje na innych - to, ze gdzies tam jest, to jemu akurat, tak jak jest bez honoru i poszanowania samego siebie, roznicy nie robi - tu go boli, tu gdzie dziala i probuje robic z siebie kogos kim nigdy nie byl i juz na pewno nie bedzie z tak plama na zycciorysie - tutaj w-ścieku na podwyrku... Odpowiedz Link
m.maska Re: w-ścieku 10.01.19, 18:04 a74-7 napisał: > Dodam ze nie tylko Wy to macie, maja jeszcze inni na forach czy blogach > w-ścieku... nie ciesz sie, ze pisza na blogach, bo tam tez pokazuja wycinki z "Panaceum" - cieszysz sie pewnie zlodzieju ze o tobie pisza - nic to zes zlodziej... Odpowiedz Link
a74-7 Re: TW 09.01.19, 19:45 Jakze zalosne czy zazdrosne jest zarzucanie masce ,ze przepisuje przewodniki Wystarczy otworzyc watek Voyage_Voyage i poprzesiadac sie z linka do linka jak wagonika kolejowego, a historia "wlasnymi slowami " roztaczy sie przed nami Sama mogla by z zamknietymi oczami nie jeden przewodniczek napisac po tylu latach podrozowania. Odpowiedz Link
m.maska Re: TW 09.01.19, 21:17 Zobacz jak to w-sciek umilkl a mial tyle ekranow pomyj do wylewania na nas... nagle milczenie. On nawet odebral AL jej dyplom, zeby tylko siebie wywyzszyc maluczki biedny czlowieczek, ktory dla marnej nagrody w wysokosci 200zl ale po to zeby zablysnac na jakims podwyrku, ukradl cudza tworczosc - i co? teraz geba zamknieta i tematu nie ma? to juz trzeba byc naprawde wyjatkowo maluczkim i jeszcze wraz ze swoja westalka oceniaja innych - czy to politykow czy innych ludzi. Ktos taki nie ma moralnego prawa w ogole do oceny kogokolwiek. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: TW 09.01.19, 22:14 m.maska napisała: > Zobacz jak to w-sciek umilkl a mial tyle ekranow pomyj do wylewania na nas... n > agle milczenie. On nawet odebral AL jej dyplom, zeby tylko siebie wywyzszyc mal > uczki biedny czlowieczek Atam odebral… mam go nadal A tak a propos, z pracy pisze, bo znowu nocny dyzur. W-sciek-u, godzina pod postem bedzie, a ja na sluzbie, no co, nie masz ochoty donosic? Przeciez dowod daje ci na tacy, pod nos podsuwam, zabieraj sie do roboty i donos pisz! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: TW 09.01.19, 22:16 No prosze, o 22:14 wyslalam post z pracy, kazdy widzi, taaaaaaki dowod. W-sciek-u, pisz donos. O, a teraz nastepny wysylam Odpowiedz Link
m.maska Re: TW 09.01.19, 23:18 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Zobacz jak to w-sciek umilkl a mial tyle ekranow pomyj do wylewania na na > s... n > > agle milczenie. On nawet odebral AL jej dyplom, zeby tylko siebie > wywyzszyc mal > > uczki biedny czlowieczek > > Atam odebral… mam go nadal > A tak a propos, z pracy pisze, bo znowu nocny dyzur. > W-sciek-u, godzina pod postem bedzie, a ja na sluzbie, no co, nie masz ochoty d > onosic? > Przeciez dowod daje ci na tacy, pod nos podsuwam, zabieraj sie do roboty i dono > s pisz! > > > hehehe... do Ministerstwa Sprawiedliwosci w Wiedniu najlepiej Odpowiedz Link
al-szamanka Re: TW 09.01.19, 23:51 Do pracy tez moze, jak juz koles artista uczynil, przeciez tak marzyl i rozpisywal sie na podwyrku jak to mnie zwolnia i bede w lachmanach zebrala na rogu ulicy Odpowiedz Link
m.maska Re: TW 10.01.19, 02:21 al-szamanka napisała: > Do pracy tez moze, jak juz koles artista uczynil, przeciez tak marzyl i rozpisy > wal sie na podwyrku jak to mnie zwolnia i bede w lachmanach zebrala na rogu uli > cy > > Nie, stanowczo od razu na same szczyty, im bardziej maluczki tym wyzej siega - Ministerstwo to odpowiednie miejsce... pamietasz jak sie do Nobla przymierzal? pewnie nie znalazl w necie nic odpowiedniego co moglby ukrasc i "zablysnac" jakims plagiacikiem... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: TW 12.01.19, 05:07 m.maska napisała: > Nie, stanowczo od razu na same szczyty, im bardziej maluczki tym wyzej siega - > Ministerstwo to odpowiednie miejsce... pamietasz jak sie do Nobla przymierzal? > pewnie nie znalazl w necie nic odpowiedniego co moglby ukrasc i "zablysnac" jak > ims plagiacikiem... Taaaa, pamiętam , do tego na każde słowo pochlebstwa od ex fabuly puszył się, odpisując długaśną, przekomiczną epistołą, w której opiewał własną skromność, w obliczu obdarowania go przez los tak nieprzeciętnym talentem .... hehe, podczepiania się pod wszystko i wszystkich, np. te głupie zające z zaczarowaną filiżanką pod moją Julenką Odpowiedz Link