al-szamanka Re: logika dziecka 15.04.20, 22:04 a74-7 napisał: > Dorosly nigdy by na to nie wpadl Oczywiście, że by nie wpadł... noooo, może z wyjątkiem mojego Felixa Odpowiedz Link
al-szamanka Re: logika dziecka 16.04.20, 19:20 Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała: - OK. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać? Manager na to : - Może o logistyce? - OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie: jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną? - Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia. Na to dziewczynka odpowiedziała: - Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości? Odpowiedz Link
a74-7 Re: logika dziecka 16.04.20, 20:08 droga Al, nie rob sobie zartow z you know who... (;D ) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: logika dziecka 16.04.20, 20:24 a74-7 napisał: > droga Al, nie rob sobie zartow z you know who... (;D ) Ach tak? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: logika dziecka 16.04.20, 20:25 Od małego ćwiczy jak mówić dużo żeby nie powiedzieć nic Odpowiedz Link
al-szamanka Re: logika dziecka 17.04.20, 18:36 - Jasiu, powiedz jakieś zdanie w trybie oznajmiającym. - Koń ciągnie furę. - A teraz w trybie rozkazującym. - Wio! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: logika dziecka 22.04.20, 18:08 Na lekcji religii zakonnica pyta dzieci: - Co to jest małe, je orzeszki, ma ruda kitę i skacze po drzewach? Wstaje Jasiu i mówi: - Na 99% to jest wiewiórka, ale jak siostrę znam, to może być Jezus. Odpowiedz Link