Dodaj do ulubionych

A pan Kraśko...

09.08.23, 11:41
znany z tego, ze przez wiele lat w tvn-ie przypominal Polakom o rozliczeniach podatkow i z tego przypominania sam o tym zapomnial, znany z tego, ze jezdzil samochodem majac zakaz prowadzenia pojazdow teraz ach jakze nabija sie z Kaczora, ktory mowi o zakazie zbierania grzybow w lasach UE...
Jak mozna takiego kretyna sadzac w okienku telewizyjnym, przeciez to swiadczy wylacznie o jego prymitywizmie, kompletnej niewiedzy i glupocie.
Czlowiek rozsadny, ktoremu brakuje wiedzy zajrzy sobie do internetu i sie uswiadomi zanim zacznie sie osmieszac, ale nie oni kochaja sie osmieszac a przede wszystkim oglupiac swoich widzow... no ale jaki elektorat, taka propaganda.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: A pan Kraśko... 09.08.23, 11:51
      Ja wiem, ze tam w tej tv tumanstwo siedzi a i ci, ktorzy te tv ogladaja zbyt lotni nie sa, samodzielne myslenie kompletnie tam nie wchodzi w gre, wiec mozna im wcisnac kazdy kit. Wyborcy tfuska to sekta, ktora wierzy w kazde jego slowo bez ograniczen, a sami na tyle ograniczeni i niewyksztalceni, ze na pewno nie siegna do zrodel zeby upewnic sie, czy moze jednak Kaczor prawde mowi... a wlasnie mowi jak jest.
      O jakze mi przykro, no coz sekta tfuska nie poczyta, bo to niedouki i brak tam znajomosci jezykow obcych, no to moze niech uzyja translatora.
      A artykul nowy nie jest, teraz jest juz tylko gorzej, bo dobrze juz bylo.

www.bussgeldkatalog.org/news/bussgeld-pilze-zu-sammeln-kann-sehr-teuer-werden-1605581/
      • al-szamanka Re: A pan Kraśko... 09.08.23, 14:43
        W Austrii wiekszosc lasow jest w prywatnych rekach, ogrodzone siatka, za wtargniecie na teren prywatny kara. W lasach panstwowych mozna zbierac, ale tez jest kara, gdy tych grzybow wyniesiesz chociazby 10dkg ponad kilogram.
        Kaczynski wie co mowi, Krasko niedouczony i niedoinformowany jak wiekszosc lemingow.
        • m.maska Re: A pan Kraśko... 09.08.23, 17:56
          al-szamanka napisała:

> W Austrii wiekszosc lasow jest w prywatnych rekach, ogrodzone siatka, za wtargn
          > iecie na teren prywatny kara. W lasach panstwowych mozna zbierac, ale tez jest
          > kara, gdy tych grzybow wyniesiesz chociazby 10dkg ponad kilogram.
          > Kaczynski wie co mowi, Krasko niedouczony i niedoinformowany jak wiekszosc lemi
          > ngow.
          >

W Belgii i Holandii kompletny zakaz... ani grama.
    • rena-ta49 Re: A pan Kraśko... 09.08.23, 20:02
      Zauważyć można ,że czym większa szuja,pijaczyna ,kombinator,albo dawny SB-ek tym bardziej szczuje ,albo chce umoralniać ,pouczać Polaków.Przykładów można by tu mnożyć i tak jest z tym załganym Kraśką.TVN ,w tym ich naczelny propagandysta umiłowali ataki na Kaczyńskiego ,tylko ,że zazwyczaj to co mówi PJK jest prawdą ,
      ale matoły ich oglądające wierzą w to co im ta szczujnia na "tacy" podaje nie używając mózgu,bo najczęsciej w czaszce pustka-hula wiatr!
      • m.maska Re: A pan Kraśko... 10.08.23, 12:39
        Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze dyskutuja kompletni ignoranci, ktorzy swoja wiedze na temat danego kraju, Europy czerpia z dwutygodniowych urlopow, nie majac pojecia jak naprawde zyje sie w danym panstwie.
        Dyskutuja np. o tym, ze w szpitalach w Polsce trzeba placic za ogladanie tv - to jest w Niemczech oczywista oczywistosc i nikt nawet o tym juz nie mysli, bo to chyba juz od 30 lat obowiazuje. Czy taki jeden z drugim "znawca" wie np. ze w Niemczech doplaca sie do pobytu w szpitalu za kazdy dzien pobytu 10€ dopiero jesli w ciagu roku pobyt w szpitalu przekroczy 4 tygodnie konczy sie doplacanie. Podobnie jest z przewozem karetka pogotowia, kazdorazowo placi sie 10€. Ja nie wiem jak jest we Francji, czy we Wloszech czy w Hiszpanii chociaz bylam tam wielokrotnie na urlopie i nie podejmuje sie prowadzic dyskusji w tym temacie, ale jak jest w Niemczech wiem, bo tutaj mieszkam i funkcjonuje. Natomiast polskie lemingi w rodzaju Kraski i jego wyznawcow plota te swoja glupoty troche jakby slepy o kolorach opowiadal.
        • al-szamanka Re: A pan Kraśko... 10.08.23, 13:54
          m.maska napisała:

> Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze dyskutuja kompletni ignoranci, ktorzy swo
          > ja wiedze na temat danego kraju, Europy czerpia z dwutygodniowych urlopow, nie
          > majac pojecia jak naprawde zyje sie w danym panstwie.
          > Dyskutuja np. o tym, ze w szpitalach w Polsce trzeba placic za ogladanie tv - t
          > o jest w Niemczech oczywista oczywistosc i nikt nawet o tym juz nie mysli, bo t
          > o chyba juz od 30 lat obowiazuje. Czy taki jeden z drugim "znawca" wie np. ze w
          > Niemczech doplaca sie do pobytu w szpitalu za kazdy dzien pobytu 10€ dopiero j
          > esli w ciagu roku pobyt w szpitalu przekroczy 4 tygodnie konczy sie doplacanie.
          > Podobnie jest z przewozem karetka pogotowia, kazdorazowo placi sie 10€. Ja nie
          > wiem jak jest we Francji, czy we Wloszech czy w Hiszpanii chociaz bylam tam wi
          > elokrotnie na urlopie i nie podejmuje sie prowadzic dyskusji w tym temacie, ale
          > jak jest w Niemczech wiem, bo tutaj mieszkam i funkcjonuje. Natomiast polskie
          > lemingi w rodzaju Kraski i jego wyznawcow plota te swoja glupoty troche jakby s
          > lepy o kolorach opowiadal.
          >

No a jak wyja, ze opieka zdrowotna w Polsce zla, ze na termin sie dlugo czeka.
          No to niech pomieszkaja gdzies indziej to zobacza.
          Czesto wizyty zaklepane od trzech miesiecy przesuwane sa o nastepne trzy... bo cos tam, cos tam
          Aaaaaa, i ponoc na grzyby do Chin trzeba jezdzic, bo PiS sprzedal Chinolom wszystkie lasy. Co prawda dwa lata juz wiadomo, ze ktos wypuscil idiotyczny Fake, no ale co tam, dla lewactwa fejki to skarbnica wiedzy przeciez, ucza sie z nich jak z elementarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka